Dačić razotkrio plan Vučića i njega:'Za nas je Republika Srpska važnija od Kosova'
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Dačić razotkrio plan Vučića i njega:'Za nas je Republika Srpska važnija od Kosova'
tre wrote:Udri smilju po fitilju, razgraničenje po etničkom ključu i točka :))))kofein wrote:Novi Pazar - halal im vjera :D
Jedva čekam da srbalji završe pod jednom šljivoim
ko drugome jamu kopa
sam u nju upada
Guest- Guest
Re: Dačić razotkrio plan Vučića i njega:'Za nas je Republika Srpska važnija od Kosova'
sta vi imate sa r.srspkom
mene licno, savrseno boli q za bhfederaciju
radite sa njom i tamo, sta god zelite
mene licno, savrseno boli q za bhfederaciju
radite sa njom i tamo, sta god zelite
Guest- Guest
S obzirom kakav im je natalitet u Srbiji, RS i naokolo bit će na kraju sretni i s beogradskim pašalukom
Ćuj njima je bitno
Koga to boli kurac šta je tebi bitno
Ćuj njima je bitno
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Srbalji će propasti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Neće ali na njihovom mjestu ja bi se malo prizemljio i pogledao realnost u očiepikur37 wrote:Srbalji će propasti.
Previše se kurče a bez realnog pokrića
2014-04-11
Oni će na kraju demografski krahirat a ni ekonomski nestoje baš ok
Bit će ko oni dresirani psić kad mu baciš kost a on skače
Kev kev kev
Bit će ko oni dresirani psić kad mu baciš kost a on skače
Kev kev kev
2014-04-11
mene savrseno boli qRayMabus wrote:S obzirom kakav im je natalitet u Srbiji, RS i naokolo bit će na kraju sretni i s beogradskim pašalukom
Ćuj njima je bitno
sto tebe boli q za ono
sta je meni bitno. meni je bitno ! niko se nije obratio vama.
Guest- Guest
kako se to kurcimo.RayMabus wrote:Neće ali na njihovom mjestu ja bi se malo prizemljio i pogledao realnost u očiepikur37 wrote:Srbalji će propasti.
Previše se kurče a bez realnog pokrića
kad kazemo d.vece
vama je to kurcenje.
sta oni ima da govore
d. vece.
Guest- Guest
Pa kurčite se, svi živi vas naklepali, vi digli bilu zastavu, predali se i sad kad se smirilo evo vas opet po još batina
2014-04-11
to nije plan, to je stav.
kakav plan ?
kakav plan ?
Guest- Guest
u pravu siRayMabus wrote:Pa kurčite se, svi živi vas naklepali, vi digli bilu zastavu, predali se i sad kad se smirilo evo vas opet po još batina
stvarno smo picke
nismo oborili nato pak
vi ste obicne ubice civila.
Guest- Guest
A dobro, za deset godina ćeš trčati za koskom koju ti zapad dobaci
2014-04-11
Tako je, kopali ste svima oko sebe i sad gdje god stanete upadnete u vlastitu/sopstvenu rupupizzon wrote:tre wrote:Udri smilju po fitilju, razgraničenje po etničkom ključu i točka :))))kofein wrote:Novi Pazar - halal im vjera :D
ko drugome jamu kopa
sam u nju upada
tre wrote:Tako je, kopali ste svima oko sebe i sad gdje god stanete upadnete u vlastitu/sopstvenu rupupizzon wrote:tre wrote:Udri smilju po fitilju, razgraničenje po etničkom ključu i točka :))))kofein wrote:Novi Pazar - halal im vjera :D
ko drugome jamu kopa
sam u nju upada
Razgraničenje dabome, šta treba...? da sutra Sandžak osvane u Čačak.... to trebate??
Guest- Guest
epikur37 wrote:Srbalji će propasti.
Bože sačuvaj.
Ideje im propadaju zasigurno.
Guest- Guest
kofein wrote:epikur37 wrote:Srbalji će propasti.
Bože sačuvaj.
Ideje im propadaju zasigurno.
Pratimo dalje.....ide etnička karta i rješavanje kosova i Bih
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Republika Srpska : Za Dayton 2 i protiv njega
» Dačić:Komšić već provocira za,mene lično Republika Srpska može biti nezavisna
» Predsjednik Odbora za Kosovo Skupštine Srbije: Za problem Kosova mora da se veže Republika Srpska
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Republika srpska sve će da smrska
» Dačić:Komšić već provocira za,mene lično Republika Srpska može biti nezavisna
» Predsjednik Odbora za Kosovo Skupštine Srbije: Za problem Kosova mora da se veže Republika Srpska
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Republika srpska sve će da smrska
Page 7 of 7