Dačić:Komšić već provocira za,mene lično Republika Srpska može biti nezavisna
Page 1 of 1
Dačić:Komšić već provocira za,mene lično Republika Srpska može biti nezavisna
http://www.klix.ba/vijesti/bih/dacic-komsic-vec-provocira-za-mene-licno-republika-srpska-moze-biti-nezavisna/181011009
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Dačić:Komšić već provocira za,mene lično Republika Srpska može biti nezavisna
e moj komšiću, ne mešaj se u tuđe teritorije i probleme. kod kuće imaš 49% problema...
Guest- Guest
Re: Dačić:Komšić već provocira za,mene lično Republika Srpska može biti nezavisna
...ludnica se nastavlja
2015-09-08
i za mene
nezavisna je utesna nagrada
pripojena srbiji je jedino kvalitetno resenje
time bi se izvrsio snazan pritisak na milovu c,goru
to je to, ostalo nas ne interesunje, trenutno )
nezavisna je utesna nagrada
pripojena srbiji je jedino kvalitetno resenje
time bi se izvrsio snazan pritisak na milovu c,goru
to je to, ostalo nas ne interesunje, trenutno )
Guest- Guest
na zalost mora se priznati izgleda da ovoj ekipi sa komsicem odgovaraju pizdarije vecih razmjera jer ocigledno mogu samo u tim okolnostima funkcionirati...sto veca anarhija bolje za njih...u izolaciji takvi najbolje profitiraju...izazivanjem problema uvlace druge u probleme...
2015-09-08
treba sjebati sve sto pociva na badinteru
to je bre novi avnoj
to je bre novi avnoj
Guest- Guest
Similar topics
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Dačić razotkrio plan Vučića i njega:'Za nas je Republika Srpska važnija od Kosova'
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» Komšić nije i ne može biti "relevantna bh javnost", kao ni Džaferović
» Milanovic konacno moze prestati biti lazni ljevicar te moze biti tudjmanist
» Dačić razotkrio plan Vučića i njega:'Za nas je Republika Srpska važnija od Kosova'
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» Komšić nije i ne može biti "relevantna bh javnost", kao ni Džaferović
» Milanovic konacno moze prestati biti lazni ljevicar te moze biti tudjmanist
Page 1 of 1