Više nisu Vučićevi 'sendvičari' sad su 'paštetari'.Jupiter Bem dijeli pileće paštete a na slici Jupiter Bem i svinjče'
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Više nisu Vučićevi 'sendvičari' sad su 'paštetari'.Jupiter Bem dijeli pileće paštete a na slici Jupiter Bem i svinjče'
narocito odredjeni primjerci, naravno :-PSpeare Shaker wrote:Nice wrote:
A, smanjenje kolicine kod rakije ne pomaze. Dosta je polizat- izgore usta :-D
:D Ne kažem ja badava da je whiskey zakon za žestice. :) I to univerzalni. Nema tko ga ne voli i nema kome ne paše.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Više nisu Vučićevi 'sendvičari' sad su 'paštetari'.Jupiter Bem dijeli pileće paštete a na slici Jupiter Bem i svinjče'
dzango wrote:Ma lako za tog manijaka. Nego ja gledam na šta bi mogli Kolindu da nataknemo. Nije u redu da vaši sendvičari poput Ere i ekipe nemaju nešto čime bi mogli da se diče. Možda na čokoladice?vuksadinare wrote:đango nema izjednacenja..ili ono po sistemu 'svi su jednaki'...za sada..suljo je ovime nadmasio sam sebe...trenutno vodi po egotripovima...dzango wrote:Šta će onda hrvatski sendvičari da trpaju u sendvič? Neće valjda girice ili neke riblje zajebancije. Može li Kolinda na Eva sardine?vuksadinare wrote:sumnjam da bi si kolinda takvo sto dozvolila...to si mogu dozvoliti samotipovi kojima je ego kao vasiona..dzango wrote:
Ustaški Matijević? Ima li sliku Kolinde i praseta na pakovanju ili je dosta samo Kolinda?
Nice wrote:narocito odredjeni primjerci, naravno :-PSpeare Shaker wrote:Nice wrote:
A, smanjenje kolicine kod rakije ne pomaze. Dosta je polizat- izgore usta :-D
:D Ne kažem ja badava da je whiskey zakon za žestice. :) I to univerzalni. Nema tko ga ne voli i nema kome ne paše.
Naravno. :)
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Ulazak Srbije u EU kao i Vucic vise nisu medju prvim prioritetima Merkel cak sta vise medju zadnjim
» Ni ustaše nisu više ono što su bile :)
» Bunjevci više nisu Hrvati
» Pederi više nisu u modi
» Nisu više ni četnici što su nekad bili
» Ni ustaše nisu više ono što su bile :)
» Bunjevci više nisu Hrvati
» Pederi više nisu u modi
» Nisu više ni četnici što su nekad bili
Page 6 of 6