Merkel nije prijatelj Hrvatske
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Re: Merkel nije prijatelj Hrvatske
I neće nikada ni biti jer su njoj važniji Putin i Erdogan dakle Srbija i Bakir
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ekstremno desni AgF prestigao socijalisze u Njemačkoj
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2021791
AfD 17%
Socijalisti 16%
Merkel 28.5%
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2021791
AfD 17%
Socijalisti 16%
Merkel 28.5%
2014-04-11
Bas ovih dana sad kad sam u Dorstenu na sjeveru Njemacke koristim svaku priliku da prenesem nijemcima veliku hrvatsku zabrinutost za njihovu buducnost.Govorim im ja ali badava.Ne razumiju oni nista i fertig.A doci ce vrijeme kad ce se sjetiti sto su im hrvati govorili.
vili40-
2015-08-02
debotoijusto wrote:visnju ne citam vise , misli 19st. a diletantske , vrijedja inteligenciju
Nije ti nikad možda palo na pamet da su misli 19. st. na ovim prostorima zapravo civilizacijski napredak...
darth_vader-
2014-04-17
Nemoj se puno eksponorat, može on biti Švabo ali ljevičar politički pa ćeš imati problemvili40 wrote:Bas ovih dana sad kad sam u Dorstenu na sjeveru Njemacke koristim svaku priliku da prenesem nijemcima veliku hrvatsku zabrinutost za njihovu buducnost.Govorim im ja ali badava.Ne razumiju oni nista i fertig.A doci ce vrijeme kad ce se sjetiti sto su im hrvati govorili.
2014-04-11
Odličan članak. I vrlo rijedak. Angela Merkel je hrvatski neprijatelj.RayMabus wrote:Ovo je nešto šta ja odavno tvrdim
https://www.slobodnadalmacija.hr/misljenja/vijesti-i-konteksti/clanak/id/563551/za-koga-radi-angela-a-za-koga-andrej
Baš mi je drago što raste populizam u EU
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Osim za vrijeme Milanovica
Zato jer su oboje humaniji od vas tu i mnogih drugih ..laprdala i rasista
beno jedna..upravo za vrijeme milanovica merkel je zahladial odnose..zbog sucaja perkovic i mustac...Sora wrote:Osim za vrijeme Milanovica
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:beno jedna..upravo za vrijeme milanovica merkel je zahladial odnose..zbog sucaja perkovic i mustac...Sora wrote:Osim za vrijeme Milanovica
[size=18]>> Angela Merkel: Nemam savjeta za Milanovića, Hrvatska je na dobrom putu!
[/size]
- Želimo da Hrvatska 1. srpnja 2013. postane nova članica Europske unije. Očekujemo izvješće o monitoringu i smatramo da je Hrvatska na mnogim područjima na dobrom putu - rekla je Merkel. Naglasila je kako u Njemačkoj živi 200.000 ljudi koji imaju hrvatske korijene te da su oni most između Njemačke i Hrvatske.
- Njemačka želi svojom ekonomijom potaknuti i hrvatsko gospodarstvo. Hrvatska je u mnogim reformama na pravom putu. Podržala sam premijera da nastavi s reformama. Želimo biti prvi partner Hrvatskoj da nadiđe probleme. Ekonomska suradnja od mog posjeta Hrvatskoj prije godinu dana poboljšala se. Njemački investitori su zadovoljni hrabrim promjenama zakona u Hrvatskoj. Ne želim Hrvatskoj davati savjete što trebaju činiti, znamo da teže fiskalnoj odgovornosti i žele biti dio fiskalnog pakta. Pozitivna ocjena rejting agencije znak je da je dosadašnja hrvatsko politika dobra - rekla je Merkel te naglasila kako mjere hrvatske vlade što se tiče štednje, pozitivno ocjenjuje.
BABIĆ: Pozitivne izjave i sam susret garancija su da je Hrvatska poželjan partner, i gospodarski, ali i politički. Očekujem svakako veći broj njemačkih investicija nakon ovog susreta jer je ovaj susret dokazao da je Hrvatska lider u regiji.
Tada je jos Hrvatska bila glavna u regiji .
Odavno nije .
Nego Srbija.
Odavno nije .
Nego Srbija.
A Perkovic i mustac stižu nazad.
Nisu ni trebali ici u Njrmacku da je ADZ imao kičmu
Nisu ni trebali ici u Njrmacku da je ADZ imao kičmu
Tko mi? Na što se odnose ovi postotci?Founding Father wrote:Mi smo 1910 bili na 68.5%.....a danas smo na preko 95% rođenih:)dijagram wrote:za 30 godina 51% mujaga
Regoč-
2015-08-21
Ma pusti voline neka uživaju u Bilanz, Urlaub, Arbeit, Steuer, Bier, Wurst, Fußball Bundesliga shemama, a ne o nacionalnim problemima, identitetu, vrijednostima itd.vili40 wrote:Bas ovih dana sad kad sam u Dorstenu na sjeveru Njemacke koristim svaku priliku da prenesem nijemcima veliku hrvatsku zabrinutost za njihovu buducnost.Govorim im ja ali badava.Ne razumiju oni nista i fertig.A doci ce vrijeme kad ce se sjetiti sto su im hrvati govorili.
Samo mi trebamo što dalje od njih kada su društvena pitanja u igri. Ekonomija i sustav još može, ali društvene i svjetonazorske stvari nek' idu kvragu ili neka kupe Baranju, Moslavinu i još neke krajeve pa se opet vrate u Hrvatsku i krenu tjerati ovaj hrvatski perverzni sustav i socijalističku ekonomiju u propast.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Božo Petrov: “Karamarkov prijatelj Jozo Petrović radi za MOL, protiv Hrvatske”
» Užas: 'Vrijeme nam nije prijatelj u Ukrajini', upozorava SAD
» Dačić otvoreno o svemu: Amerika nam nije prijatelj, tamo sam čak i Pacolija uvalio u velike probleme
» Merkel: Islam nije izvor terorizma
» Božo Petrov: “Karamarkov prijatelj Jozo Petrović radi za MOL, protiv Hrvatske”
» Užas: 'Vrijeme nam nije prijatelj u Ukrajini', upozorava SAD
» Dačić otvoreno o svemu: Amerika nam nije prijatelj, tamo sam čak i Pacolija uvalio u velike probleme
» Merkel: Islam nije izvor terorizma
Page 2 of 2