ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Merkel nije prijatelj Hrvatske

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Merkel nije prijatelj Hrvatske - Page 2 Empty Re: Merkel nije prijatelj Hrvatske

Post by immortal 4/9/2018, 18:01

immortal

2014-04-16

Back to top Go down

Merkel nije prijatelj Hrvatske - Page 2 Empty Re: Merkel nije prijatelj Hrvatske

Post by RayMabus 4/9/2018, 18:08

I neće nikada ni biti jer su njoj važniji Putin i Erdogan dakle Srbija i Bakir
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/9/2018, 18:22

Ekstremno desni AgF prestigao socijalisze u Njemačkoj 

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2021791

AfD 17%

Socijalisti 16%

Merkel 28.5%
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 4/9/2018, 19:06

Bas ovih dana sad kad sam u Dorstenu na sjeveru Njemacke koristim svaku priliku da prenesem nijemcima veliku hrvatsku zabrinutost za njihovu buducnost.Govorim im ja ali badava.Ne razumiju oni nista i fertig.A doci ce vrijeme kad ce se sjetiti sto su im hrvati govorili.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by darth_vader 4/9/2018, 19:09

debotoijusto wrote:visnju ne citam vise , misli 19st. a diletantske , vrijedja inteligenciju

Nije ti nikad možda palo na pamet da su misli 19. st. na ovim prostorima zapravo civilizacijski napredak... :W
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/9/2018, 19:26

vili40 wrote:Bas ovih dana sad kad sam u Dorstenu na sjeveru Njemacke koristim svaku priliku da prenesem nijemcima veliku hrvatsku zabrinutost za njihovu buducnost.Govorim im ja ali badava.Ne razumiju oni nista i fertig.A doci ce vrijeme kad ce se sjetiti sto su im hrvati govorili.
Nemoj se puno eksponorat, može on biti Švabo ali ljevičar politički pa ćeš imati problem
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior 4/9/2018, 23:55

RayMabus wrote:Ovo je nešto šta ja odavno tvrdim

https://www.slobodnadalmacija.hr/misljenja/vijesti-i-konteksti/clanak/id/563551/za-koga-radi-angela-a-za-koga-andrej

Baš mi je drago što raste populizam u EU
:tu  Odličan članak. I vrlo rijedak. Angela Merkel je hrvatski neprijatelj.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sora 5/9/2018, 07:16

mortal wrote:

nikad bila
Osim za vrijeme Milanovica 

Zato jer su oboje humaniji od vas tu i mnogih drugih ..laprdala i rasista cheers

2014-04-29

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/9/2018, 07:18

Sora wrote:
mortal wrote:

nikad bila

Zato jer su oboje humaniji od vas tu i mnogih drugih ..laprdala i rasista cheers
beno jedna..upravo za vrijeme milanovica merkel je zahladial odnose..zbog sucaja perkovic i mustac... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sora 5/9/2018, 07:24

vuksadinare wrote:
Sora wrote:
mortal wrote:

nikad bila

beno jedna..upravo za vrijeme milanovica merkel je zahladial odnose..zbog sucaja perkovic i mustac... :)

[size=18]>> Angela Merkel: Nemam savjeta za Milanovića, Hrvatska je na dobrom putu!

[/size]
-  Želimo da Hrvatska 1. srpnja 2013. postane nova članica Europske unije. Očekujemo izvješće o monitoringu i smatramo da je Hrvatska na mnogim područjima na dobrom putu - rekla je Merkel. Naglasila je kako u Njemačkoj živi 200.000 ljudi koji imaju hrvatske korijene te da su oni most između Njemačke i Hrvatske.

- Njemačka želi svojom ekonomijom potaknuti i hrvatsko gospodarstvo. Hrvatska je u mnogim reformama na pravom putu. Podržala sam premijera da nastavi s reformama. Želimo biti prvi partner Hrvatskoj da nadiđe probleme. Ekonomska suradnja od mog posjeta Hrvatskoj prije godinu dana poboljšala se. Njemački investitori su zadovoljni hrabrim promjenama zakona u Hrvatskoj. Ne želim Hrvatskoj davati savjete što trebaju činiti, znamo da teže fiskalnoj odgovornosti i žele biti dio fiskalnog pakta. Pozitivna ocjena rejting agencije znak je da je dosadašnja hrvatsko politika dobra - rekla je Merkel te naglasila kako mjere hrvatske vlade što se tiče štednje, pozitivno ocjenjuje. 

BABIĆ: Pozitivne izjave i sam susret garancija su da je Hrvatska poželjan partner, i gospodarski, ali i politički. Očekujem svakako veći broj njemačkih investicija nakon ovog susreta jer je ovaj susret dokazao da je Hrvatska lider u regiji.

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 5/9/2018, 07:25

Tada je jos Hrvatska bila glavna u regiji . 

Odavno nije . 

Nego Srbija.

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 5/9/2018, 07:26

A Perkovic i mustac stižu nazad. 
Nisu ni trebali ici u Njrmacku da je ADZ imao kičmu

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Regoč 5/9/2018, 16:27

Founding Father wrote:
dijagram wrote:za 30 godina 51% mujaga
Mi smo 1910 bili na 68.5%.....a danas smo na preko 95% rođenih:)
Tko mi? Na što se odnose ovi postotci?

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 5/9/2018, 16:34

"Viziju Velikog Andreja!" Izvrsno!!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 5/9/2018, 16:41

vili40 wrote:Bas ovih dana sad kad sam u Dorstenu na sjeveru Njemacke koristim svaku priliku da prenesem nijemcima veliku hrvatsku zabrinutost za njihovu buducnost.Govorim im ja ali badava.Ne razumiju oni nista i fertig.A doci ce vrijeme kad ce se sjetiti sto su im hrvati govorili.
Ma pusti voline neka uživaju u Bilanz, Urlaub, Arbeit, Steuer, Bier, Wurst, Fußball Bundesliga shemama, a ne o nacionalnim problemima, identitetu, vrijednostima itd.

Samo mi trebamo što dalje od njih kada su društvena pitanja u igri. Ekonomija i sustav još može, ali društvene i svjetonazorske stvari nek' idu kvragu ili neka kupe Baranju, Moslavinu i još neke krajeve pa se opet vrate u Hrvatsku i krenu tjerati ovaj hrvatski perverzni sustav i socijalističku ekonomiju u propast.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics