Hrvatska traži od Srbije 500 tenkova,helikoptere
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Hrvatska traži od Srbije 500 tenkova,helikoptere
Neznam kako će se pribit ovaj dio duga koji se odnosi na vojnu tehniku a hipotetski to je pola duga dakle četiri milijarde
Nemaju ništa zanimljivo ,ono da imaju vojnu industriju pa ajde pedeset kamiona novih košta toliko pa umanjiš od duga jer tako im je lakše pošto im ide proizvodnja pa rade serijski nešto
Nemaju ništa zanimljivo ,ono da imaju vojnu industriju pa ajde pedeset kamiona novih košta toliko pa umanjiš od duga jer tako im je lakše pošto im ide proizvodnja pa rade serijski nešto
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne mogu oni pribit tolike pare, da vraćaju godišnje pomalo neće za sto godina
Može se priko njihove vojne industrije samo šta nas tu ništa nezanima
Možeš im biti distributer pa 50% prodanog je lova koja ide u vračanje duga Hr
Jedino ti tako mogu to pribit
Može se priko njihove vojne industrije samo šta nas tu ništa nezanima
Možeš im biti distributer pa 50% prodanog je lova koja ide u vračanje duga Hr
Jedino ti tako mogu to pribit
2014-04-11
Dajte to malo brže Srbi, ono smo sve potrošili.
crvenkasti-
2014-04-17
svabe su rekle pre ducica, posebno nakon 1sw rata bilo je dostsSerbia Strong wrote:pizzon wrote:zato podtoji ona svapska
hrvati su hrabri jer se nicega ne stide
to je rekao ducic, bolidu...
negativnih komentara
Guest- Guest
...je kad bi imali.. ..ovako jbg morat ce u lovi,nekretninama,apatinu platiticrvenkasti wrote:Dajte to malo brže Srbi, ono smo sve potrošili.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ajd ne vadi se sad..reci iskreno falija sam i aj bok..idemo daljepizzon wrote:svabe su rekle pre ducica, posebno nakon 1sw rata bilo je dostsSerbia Strong wrote:pizzon wrote:zato podtoji ona svapska
hrvati su hrabri jer se nicega ne stide
to je rekao ducic, bolidu...
negativnih komentara
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja uopće nemam iluzija da nam imaju odakle vratit pare čak i da svake godine uplate deset milijuna nećemo tako za dvista godina to riješiticrvenkasti wrote:Dajte to malo brže Srbi, ono smo sve potrošili.
Može jedino preko distribucije srpske vojne industrije pa sve šta Hr proda 10% je provizija 40% vračanje duga a s onih 50% Srbija pokrije proizvodnju no zato se proizvod prodaje vani
Ono prodam ti deset Lasta 40% te love je vračanje duga a 10% provizija trgovcu
2014-04-11
Srbija nema ništa za ponudit Hrvatskoj a tolike pare nećete nikad vratit jer godišnje da i vračate po deset miljona nećete vratit za pesto godina
To jedino priko vojne industrije, šta Hrvatska proda 10% provizija trgovcu 40% vračanje duga a s 50% pokrivaš proizvodnju no ako se proda širiš tržište
Laste, Sove, Nore, Lazara to sve daj na lager
Skupi se toga,, proizvodnja ide, proizvod se prodaje
To jedino priko vojne industrije, šta Hrvatska proda 10% provizija trgovcu 40% vračanje duga a s 50% pokrivaš proizvodnju no ako se proda širiš tržište
Laste, Sove, Nore, Lazara to sve daj na lager
Skupi se toga,, proizvodnja ide, proizvod se prodaje
2014-04-11
Jedino priko te vojne industrije Srbija može vratiti taj dug kroz period od pedesetak godina
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/hrvatski-mediji-srpska-vojna-industrija-u-usponu/6bq9r0n
Sve ostalo su priče za malu dicu
Koliko ste Lazara prodali?
Daj meni, ako ih ja prodam deset komada s 50% pokrivaš trošak proizvodnje radnici primaju plaću probijaš se na tržište a meni 10% provizija trgovcu 40 % vračanje duga
Paš vidit kako će se brzo pribit dug
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/hrvatski-mediji-srpska-vojna-industrija-u-usponu/6bq9r0n
Sve ostalo su priče za malu dicu
Koliko ste Lazara prodali?
Daj meni, ako ih ja prodam deset komada s 50% pokrivaš trošak proizvodnje radnici primaju plaću probijaš se na tržište a meni 10% provizija trgovcu 40 % vračanje duga
Paš vidit kako će se brzo pribit dug
2014-04-11
To će ti biti tako na kraju jer Hrvatska nemisli oprostit ni kune duga Srbiji
Neće danas neće sutra ali oće priko sutra
Fino godišnje simbolično deset milijuna svake godine plus prodaja na vojnu industriju koju Hrvatska proda
Deset Lasta = 10% provizija trgovcu 40 % vračanje duga
50% Srbija pokrije proizvodnju i širi tržište
Neće danas neće sutra ali oće priko sutra
Fino godišnje simbolično deset milijuna svake godine plus prodaja na vojnu industriju koju Hrvatska proda
Deset Lasta = 10% provizija trgovcu 40 % vračanje duga
50% Srbija pokrije proizvodnju i širi tržište
2014-04-11
To će tako biti na kraju jer jedini ja imam interes da mi Srbija vrati dug a Srbija ima interes da barem tvornica radi da nije u minusu
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Utva_Lasta
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Utva_Lasta
2014-04-11
Lovački avioni, transportni, kanaderi, helikopteri kad ti samo to staviš na hrpu imaš par desetaka milijardi dolara vrijednosti i Hr je imala udio i samo ta avijacija je koja milijarda dolara
Jugoslavija je trajala 45 godina tako da svaku iluziju da Srbija to može isplatiti i da oće u manjem periodu triba proglasiti nerealnom
Kad je to već tako onda vojna industrija i kroz pola stoljeća će isplatit samo priko toga bar pola duga
Jugoslavija je trajala 45 godina tako da svaku iluziju da Srbija to može isplatiti i da oće u manjem periodu triba proglasiti nerealnom
Kad je to već tako onda vojna industrija i kroz pola stoljeća će isplatit samo priko toga bar pola duga
2014-04-11
To se mora ovako riješit
Simbolično svake godine pet do deset miljona dolara vraćaš, to je ono simbolički čisto da se vidi da se dug smanjuje, može i u vojnoj opremi i nekretninama, nije sve u parama
Ako vrate 85% duga onih 15% im se briše dakle stimulacija
Vojna industrija, ako ja prodam sto milijuna dolara tvoje robe 40% tj 40 miljona je vračanje duga
Tvornice rade punom parom i dug se smanjuje
Simbolično svake godine pet do deset miljona dolara vraćaš, to je ono simbolički čisto da se vidi da se dug smanjuje, može i u vojnoj opremi i nekretninama, nije sve u parama
Vojna industrija, ako ja prodam sto milijuna dolara tvoje robe 40% tj 40 miljona je vračanje duga
2014-04-11
Imali su tvornicu kamiona pa slabo radi
Da proizvedeš kamion a da si na pozitivnoj nuli eto neka je xy love a prodaješ ga dva puta toliko da nešto i za radiš no ne prodaje se
Daj meni ja ću ga prodati xy zadržavaš a ovo ostalo je vračanje duga
Tvornica RADI
Da proizvedeš kamion a da si na pozitivnoj nuli eto neka je xy love a prodaješ ga dva puta toliko da nešto i za radiš no ne prodaje se
Daj meni ja ću ga prodati xy zadržavaš a ovo ostalo je vračanje duga
Tvornica RADI
2014-04-11
Čuj 500 tenkova ...
Cela JNA ako je imala 500 tenkova.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
To su novinski članci a ne službena izjave ministarstva obrane RHSerbinho-3 wrote:Čuj 500 tenkova ...
U biti JNA je imala priko tri tisuće tenkova ako se gleda 1992 godina
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Kopnena_vojska_JNA
No ovo je ukupno stanje svih modela tenkova koje je koristila neznači da je toliki broj bio i operativan 1992 tj svakako nije
2014-04-11
To je novinski članak podrijetlom iz Srbije, nije službeni stav ministarstva obrane RH tako da
Koliko ja znam mi nismo nikad brojčano to spomenuli tako da to ipak novinarska patka
2000 tenkova modela T55, T72 i M 84
Mislim da to ništa nije zanimljivo Hrvatskoj, možda M84 no određen broj tenkova je završio i kod nas tako da to li la jedino ukupna vrijednost svih tenkova minus ono šta je završilo kod nas dakle oko tristotinjak tenkova stariji model puta pojedinačna cijena pa dobiješ cifru
Koliko ja znam mi nismo nikad brojčano to spomenuli tako da to ipak novinarska patka
2000 tenkova modela T55, T72 i M 84
Mislim da to ništa nije zanimljivo Hrvatskoj, možda M84 no određen broj tenkova je završio i kod nas tako da to li la jedino ukupna vrijednost svih tenkova minus ono šta je završilo kod nas dakle oko tristotinjak tenkova stariji model puta pojedinačna cijena pa dobiješ cifru
2014-04-11
Kada naši domoljubi traže nešto od Srbije uvijek se bojim da spremaju neki novi porez da nas opljačkaju .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Kada naši domoljubi traže nešto od Srbije uvijek se bojim da spremaju neki novi porez da nas opljačkaju .
Uvjetni refleks, a?
Guest- Guest
RayMabus wrote:To se mora ovako riješit
imas jos neku zeljU
Guest- Guest
Kad sve zboriš i oduzmeš možda bi kad su tenkovi u pitanju umjesto love mogli uzet i 40 M84 kao kompenzaciju no ovo su sad pregovori oko čišćenja nekretnina JNA a ovi oko vojne tehnike neće još sigurno bar pet godina no kao Nato članica gledamo uzeti neki zapadni model tako da nismo baš zainteresirani za taj M 84
Možda za rezervne dijelove no iskreno rečeno slabo i to
Možda za rezervne dijelove no iskreno rečeno slabo i to
2014-04-11
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Hrvatska od Srbije traži 148,5 miljona dolara
» Hrvatska od Srbije traži 148,5 milijuna dolara.Beograd potrošio zajednički novac iz sukcesije
» Ustaše iz Grčke traži od Srbije da menja zakon :D
» Izetbegović traži od Srbije da mu financira termoelektranu u Tuzli
» Švedska od Srbije traži uvođenje sankcije Rusiji
» Hrvatska od Srbije traži 148,5 milijuna dolara.Beograd potrošio zajednički novac iz sukcesije
» Ustaše iz Grčke traži od Srbije da menja zakon :D
» Izetbegović traži od Srbije da mu financira termoelektranu u Tuzli
» Švedska od Srbije traži uvođenje sankcije Rusiji
Page 3 of 10