Hrvatska traži od Srbije 500 tenkova,helikoptere
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Hrvatska traži od Srbije 500 tenkova,helikoptere
u svakom djelici srbije imao djelic Hrvatske... neka nam to vrate !RayMabus wrote:Meni je glupo raspravljati s nekim tko pored očitoga tupi svoje, ono mig 29 košta npr oko sto milijuna dolara 20% je udio Hrvatske dakle 20 miljona
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Naručioc je duboka država i sve presude idu ka cilju opravdavanja američke politike u regionu. Ta politika je održanje BIH i okrivljujuće presude svima sem Muslimanima.Speare Shaker wrote:dzango wrote:Meron radi po narudžbini a cilj suda je da osudi bosanske Srbe i Hrvate i oslobodi ostale. Praljak je samo zapečatio sudbinu ostalih jer ko bi posle samoubistva doneo presudu da ovaj nije kriv. Bar je bio pametan i shvatio igru za razliku od nekih na forumu.Speare Shaker wrote:dzango wrote:Šta bre nije gotovo? Opet vas nešto lažu?Speare Shaker wrote:
Jesmo, ali samo u tvojoj prebujnoj mašti jer ICTY ne sudi državama nego pojedincima, a i ta će se presuda promjeniti u našu korist jer suđenje nije gotovo. :)
Da, od 95. nismo od vas ništa dobili, ali sad ćete nam sve vratiti s debelim kamatama.
Hoćemo. 21 cm.
Međunarodni rezidualni mehanizam za kaznene sudove. Na čelu sa Theodorom Meronom koji je oslobodio Gotovinu i Markača.
Nikad čuo? :)
Sada konačno jesi.
Toliki centimetri, a niste u stanju nadjebati niti Albance i to čak niti u vlastitoj zemlji, a kamoli na Kosovu.
Meron naravno radi po nardudžbi, a cilj njegovih naručitelja je opravdati prije svega Hrvate, ako može i Srbe, a muslimane ne osuditi nego prije ostaviti suha kurca. :)
Svaki normalni sudac će osloboditi ostale nakon Praljkovog moralnog čina nepristajanja na sramotnu nepravdu. Imali ste i vi samoubojstava svojih ljudi u Haagu, ali nijedan nije bio toliko pametan i domoljuban da to napravi javno poput Praljka i tako donese korist drugim Srbima. :)
Tko vam je kriv kad ste glupi pa još i nedomoljubni.
Praljak je samo zapečatio situaciju ostalima jer ne možeš da oslobodiš nekoga ko je zbog presude izvršio samoubistvo. Onda bi sami sebi pucali u noge.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Naručioc je duboka država i sve presude idu ka cilju opravdavanja američke politike u regionu. Ta politika je održanje BIH i okrivljujuće presude svima sem Muslimanima.Speare Shaker wrote:dzango wrote:Meron radi po narudžbini a cilj suda je da osudi bosanske Srbe i Hrvate i oslobodi ostale. Praljak je samo zapečatio sudbinu ostalih jer ko bi posle samoubistva doneo presudu da ovaj nije kriv. Bar je bio pametan i shvatio igru za razliku od nekih na forumu.Speare Shaker wrote:dzango wrote:
Šta bre nije gotovo? Opet vas nešto lažu?
Hoćemo. 21 cm.
Međunarodni rezidualni mehanizam za kaznene sudove. Na čelu sa Theodorom Meronom koji je oslobodio Gotovinu i Markača.
Sada konačno jesi.
Toliki centimetri, a niste u stanju nadjebati niti Albance i to čak niti u vlastitoj zemlji, a kamoli na Kosovu.
Meron naravno radi po nardudžbi, a cilj njegovih naručitelja je opravdati prije svega Hrvate, ako može i Srbe, a muslimane ne osuditi nego prije ostaviti suha kurca. :)
Svaki normalni sudac će osloboditi ostale nakon Praljkovog moralnog čina nepristajanja na sramotnu nepravdu. Imali ste i vi samoubojstava svojih ljudi u Haagu, ali nijedan nije bio toliko pametan i domoljuban da to napravi javno poput Praljka i tako donese korist drugim Srbima. :)
Praljak je samo zapečatio situaciju ostalima jer ne možeš da oslobodiš nekoga ko je zbog presude izvršio samoubistvo. Onda bi sami sebi pucali u noge.
Uvijek me je fasciniralo ovako trivijalno tumačenje politike jakih igrača u međunarodnoj politici. :)
Da je tako kako ti to gledaš, sve bi se znalo unaprijed, ali kako je povijest pokazala da se baš i ne zna, očito nije tako. Logika.
Praljka naravno ne mogu osloboditi jer je mrtav, ali zato mogu sve ostale što će se očito i dogoditi, jer je presuda ionako utemeljena na čistoj politici jer im se nije mogla dokazati nikakva individualna krivnja. :)
Uostalom, politika se i mijenja, glavni saveznici muslimana u BiH poput Erdogana gube na popularnosti ne samo u SAD-u nego i u EU, a da se o ostaloj islamističkoj bagri koja stoji iza njih i ne govori. Muslimani su jednostavno previše razjapili gubicu, oteli su se kontroli i slijedi politika da im se malo potkrešu ambicije i da ih se prizemlji.
Dakle, očito slijedi preokret kojemu ćemo uskoro i sami svjedočiti. :)
Guest- Guest
Pa ići ćemo na sud,stvari su ovdje jasnemortal wrote:u svakom djelici srbije imao djelic Hrvatske... neka nam to vrate !RayMabus wrote:Meni je glupo raspravljati s nekim tko pored očitoga tupi svoje, ono mig 29 košta npr oko sto milijuna dolara 20% je udio Hrvatske dakle 20 miljona
Rasprava s Đangom i sličnima su gubljenje vremena
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nije tu ništa trivijalno. Igrači se menjaju ali politika velikih sila ostaje ista. Jebe se njima za Balkance i Erdogana. Cilj Haga je bio opravdavanje američke politike na Balkanu i presude su donošene u skladu sa tim i tu se ništa neće menjati. Naročito prema Hrvatima iz Bosne koje moraš da razlikuješ od Hrvata iz HR. Oni u BIH nemaju ni svoj WC i to je rezultat te iste američke politike. Zato moraju da budu osuđeni i time se potvrđuje opravdanost te politike. Krivica i dokazivanje bilo čega nema nikakve veze sa Hagom i ne tiču se suda.Speare Shaker wrote:dzango wrote:Naručioc je duboka država i sve presude idu ka cilju opravdavanja američke politike u regionu. Ta politika je održanje BIH i okrivljujuće presude svima sem Muslimanima.Speare Shaker wrote:dzango wrote:Meron radi po narudžbini a cilj suda je da osudi bosanske Srbe i Hrvate i oslobodi ostale. Praljak je samo zapečatio sudbinu ostalih jer ko bi posle samoubistva doneo presudu da ovaj nije kriv. Bar je bio pametan i shvatio igru za razliku od nekih na forumu.Speare Shaker wrote:
Sada konačno jesi.
Uvijek me je fasciniralo ovako trivijalno tumačenje politike jakih igrača u međunarodnoj politici. :)
Da je tako kako ti to gledaš, sve bi se znalo unaprijed, ali kako je povijest pokazala da se baš i ne zna, očito nije tako. Logika.
Praljka naravno ne mogu osloboditi jer je mrtav, ali zato mogu sve ostale što će se očito i dogoditi, jer je presuda ionako utemeljena na čistoj politici jer im se nije mogla dokazati nikakva individualna krivnja. :)
Uostalom, politika se i mijenja, glavni saveznici muslimana u BiH poput Erdogana gube na popularnosti ne samo u SAD-u nego i u EU, a da se o ostaloj islamističkoj bagri koja stoji iza njih i ne govori. Muslimani su jednostavno previše razjapili gubicu, oteli su se kontroli i slijedi politika da im se malo potkrešu ambicije i da ih se prizemlji.
Dakle, očito slijedi preokret kojemu ćemo uskoro i sami svjedočiti. :)
2014-04-19
I nema. Ako vam 23 godine posle završetka rata nije jasno, ne znam kako vam onda objasniti bilo šta.RayMabus wrote:Pa ići ćemo na sud,stvari su ovdje jasnemortal wrote:u svakom djelici srbije imao djelic Hrvatske... neka nam to vrate !RayMabus wrote:Meni je glupo raspravljati s nekim tko pored očitoga tupi svoje, ono mig 29 košta npr oko sto milijuna dolara 20% je udio Hrvatske dakle 20 miljona
2014-04-19
Jao ljudi sta vam je. Nema od tenkova ni od love ništa .
Dobit ćete jedino dugu cijev fino rečeno od svojih.
U obliku nekog poreza ili nameta. Ili ce nešto prodati.
Sada im ide ne znam koliko ljudi u mirovinu a uhljebi hoce placu.
Nešto se ili nekoga spremaju pokrasti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Normalno da ima, moji djedovi i bake otac i majka su cijeli život plaćali proračun Jugoslavije dakle i JNAdzango wrote:I nema. Ako vam 23 godine posle završetka rata nije jasno, ne znam kako vam onda objasniti bilo šta.RayMabus wrote:Pa ići ćemo na sud,stvari su ovdje jasnemortal wrote:u svakom djelici srbije imao djelic Hrvatske... neka nam to vrate !RayMabus wrote:Meni je glupo raspravljati s nekim tko pored očitoga tupi svoje, ono mig 29 košta npr oko sto milijuna dolara 20% je udio Hrvatske dakle 20 miljona
Fino ćete to sve vratit koliki je udio Hrvatske
Aj Bog
2014-04-11
Moj deda je plaćao Kraljevini Jugoslaviji i ništa.RayMabus wrote:Normalno da ima, moji djedovi i bake otac i majka su cijeli život plaćali proračun Jugoslavije dakle i JNAdzango wrote:I nema. Ako vam 23 godine posle završetka rata nije jasno, ne znam kako vam onda objasniti bilo šta.RayMabus wrote:Pa ići ćemo na sud,stvari su ovdje jasnemortal wrote:u svakom djelici srbije imao djelic Hrvatske... neka nam to vrate !RayMabus wrote:Meni je glupo raspravljati s nekim tko pored očitoga tupi svoje, ono mig 29 košta npr oko sto milijuna dolara 20% je udio Hrvatske dakle 20 miljona
Fino ćete to sve vratit koliki je udio Hrvatske
Aj Bog
2014-04-19
Neko dugu cev a neko slatko od malina vezanih očiju.kaya wrote:Jao ljudi sta vam je. Nema od tenkova ni od love ništa .
2014-04-19
Đango nemoj puno srat, nitko nevoli da ga se pravi budalom
2014-04-11
Jebiga kada napišeš nedotupave konstatacije. Plaćao tvoj deda, plaćao i moj i ništa. Niko ništa ne dobija na lepe oči.
Pa zato ću te tužit, imam sve dokazedzango wrote:Jebiga kada napišeš nedotupave konstatacije. Plaćao tvoj deda, plaćao i moj i ništa. Niko ništa ne dobija na lepe oči.
Evo ti ovdje pa zbrajaj koliko je oko 20% vrijednosti ovoga
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Yugoslav_Air_Force
150 mig 21 , 20% toga puta njihova vrijednost u trenutku uzimanja a to je 1992
I tako redom
2014-04-11
Migovi su ostajali i po drugim republikama pa i u HR. Ajde ti zbroj 50 hiljada stanova i oficire koji 2 decenije žive po zajedničkim prostorijama po Beogradskim stanovima. Plus stanarine za 20 godina, odštete i šta ti ja znam sve.RayMabus wrote:Pa zato ću te tužit, imam sve dokazedzango wrote:Jebiga kada napišeš nedotupave konstatacije. Plaćao tvoj deda, plaćao i moj i ništa. Niko ništa ne dobija na lepe oči.
Evo ti ovdje pa zbrajaj koliko je oko 20% vrijednosti ovoga
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Yugoslav_Air_Force
150 mig 21 , 20% toga puta njihova vrijednost u trenutku uzimanja a to je 1992
I tako redom
2014-04-19
Druge republike me se netiču, one su samo uzimale svoje
I ne nisi u pravu Hrvatska je jako malo JNA avijacije zadržala, to će se odbit, ostatak je završio kod vas
PS : Naši migovi su iz Poljske a ne ti iz Jugoslavije
I ne nisi u pravu Hrvatska je jako malo JNA avijacije zadržala, to će se odbit, ostatak je završio kod vas
PS : Naši migovi su iz Poljske a ne ti iz Jugoslavije
2014-04-11
Dobit ćete popis ,jako dug svega i svačega
Idemo na sud, to može trajati godinama no nemože vječno, nije pitanje oćemo vas dobit nego kolika je cifra koju ćete nam morat ispalitit
PS : Nepoćimaj mi s pričom pare nećete nikad vidit, država Srbija ima puno nekretnina na zapadu, ovrha i licitacija
Idemo na sud, to može trajati godinama no nemože vječno, nije pitanje oćemo vas dobit nego kolika je cifra koju ćete nam morat ispalitit
PS : Nepoćimaj mi s pričom pare nećete nikad vidit, država Srbija ima puno nekretnina na zapadu, ovrha i licitacija
2014-04-11
Ja cu drugo, Danko moze prvo.dzango wrote:Neko dugu cev a neko slatko od malina vezanih očiju.kaya wrote:Jao ljudi sta vam je. Nema od tenkova ni od love ništa .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nisam ni mislio obratno.kaya wrote:Ja cu drugo, Danko moze prvo.dzango wrote:Neko dugu cev a neko slatko od malina vezanih očiju.kaya wrote:Jao ljudi sta vam je. Nema od tenkova ni od love ništa .
2014-04-19
izmišljotina vas srbalja, nema takvog natpisa nigdjeSerbia Strong wrote:pizzon wrote:svabe su rekle pre ducica, posebno nakon 1sw rata bilo je dostsSerbia Strong wrote:pizzon wrote:zato podtoji ona svapska
hrvati su hrabri jer se nicega ne stide
to je rekao ducic, bolidu...
negativnih komentara
Švabe su napisale na jednoj crkvi u magdeburgu: ,,bože, sačuvaj nas kuge gladi i hrvata...”
a što u smrdiji ne postoje vojni stanovi?dzango wrote:Hrvati će da vide 500 tenkova kada Srbi vide 50 hiljada stanova. I obratno.
kaya wrote:Jao ljudi sta vam je. Nema od tenkova ni od love ništa .
Tebi duga cijev, a nama srpski novci.
Može tako?
Guest- Guest
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Hrvatska od Srbije traži 148,5 miljona dolara
» Hrvatska od Srbije traži 148,5 milijuna dolara.Beograd potrošio zajednički novac iz sukcesije
» Ustaše iz Grčke traži od Srbije da menja zakon :D
» Izetbegović traži od Srbije da mu financira termoelektranu u Tuzli
» Švedska od Srbije traži uvođenje sankcije Rusiji
» Hrvatska od Srbije traži 148,5 milijuna dolara.Beograd potrošio zajednički novac iz sukcesije
» Ustaše iz Grčke traži od Srbije da menja zakon :D
» Izetbegović traži od Srbije da mu financira termoelektranu u Tuzli
» Švedska od Srbije traži uvođenje sankcije Rusiji
Page 9 of 10