Hrvatska traži od Srbije 500 tenkova,helikoptere
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Hrvatska traži od Srbije 500 tenkova,helikoptere
A ha, na žličicu znacidzango wrote:Važi. Kao u Devet i po nedelja.kaya wrote:Ti nemoj da gunđas i vrati nam onaj džem , pekmez , sta li vec od bobičastog voća .dzango wrote:Hrvati će da vide 500 tenkova kada Srbi vide 50 hiljada stanova. I obratno.
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Odmarališta srpskih firmi su ti Srbi prodali i stavili lovu u džep.dzango wrote:Problem je oduzetim stanovima vojnim licima, proteranim Srbima i odmarališta srpskih firmi. Tu je vojna tehnika samo bakšiš. Aerodrom se ne deli kao što se ne dele aerodromi u Splitu, Zadru i drugi.RayMabus wrote:Pa nekuži da je aerodrom Batajnica vojni aerodrom i 20% pripada menidijagram wrote:Pa ako su nekretnine u sukcesiji onda se i one dijele, i ne pripadaju osobama, kuzis?dzango wrote:Stanovi pripadaju onima čiji su. To jest oficirima i vojnim licima. Nije mnogo, Šta je za vas 50 hiljada stanova. Plus poslovni objekti, odmarališta srpskih firmi... 500 tenkova i Mig-21 mu tu dođu kao bakšiš.dijagram wrote:
ako su i stanovi predmet podjele svakako ce Hrvatskoj pripasti postotak slican onome koji vec jest u HR
srbija ima svoje na svom teritoriju, slovenci svoje itd
nista vi ne razumete , glup narod pa ga jebi
Ma kurac kuzis.
Zato Srbija i želi riješiti ovaj dio vezan uz nekretnine tj i Hrvatska i Srbija da barem taj dio skinu s kurca
Problem nije tu nego kod vojne tehnike a to je par miljarda dolara
Sad se rade blesavi za javnost , ko Hrvati im moraju vratiti..
2015-08-15
pisem o zapusima, memoarima nekih AU oficira nakon 1. s.rata.Serbia Strong wrote:pizzon wrote:svabe su rekle pre ducica, posebno nakon 1sw rata bilo je dostsSerbia Strong wrote:pizzon wrote:zato podtoji ona svapska
hrvati su hrabri jer se nicega ne stide
to je rekao ducic, bolidu...
negativnih komentara
Švabe su napisale na jednoj crkvi u magdeburgu: ,,bože, sačuvaj nas kuge gladi i hrvata...”
ali nebitno
Guest- Guest
Ma nismo bas taki ... ajde sadpizzon wrote:pisem o zapusima, memoarima nekih AU oficira nakon 1. s.rata.Serbia Strong wrote:pizzon wrote:svabe su rekle pre ducica, posebno nakon 1sw rata bilo je dostsSerbia Strong wrote:pizzon wrote:zato podtoji ona svapska
hrvati su hrabri jer se nicega ne stide
negativnih komentara
Švabe su napisale na jednoj crkvi u magdeburgu: ,,bože, sačuvaj nas kuge gladi i hrvata...”
ali nebitno
2015-08-15
Ta vrijednost vojne opreme i tehnike koju je Srbija preuzela je brat bratu negdje između četiri i pet milijardi dolara a pripada Hrvatskoj
To se neće rješavati još bar pet godina jerjer je to posebna tema
Sud u Strazburu može samo dokazi nisu na strani Srbije i to je najgora opcija za Srbiju jer će Hrvatska leći na sve nekretnine Srbije po svijetu i licitacija
To ti je najgora opcija za Srbiju
To se neće rješavati još bar pet godina jerjer je to posebna tema
Sud u Strazburu može samo dokazi nisu na strani Srbije i to je najgora opcija za Srbiju jer će Hrvatska leći na sve nekretnine Srbije po svijetu i licitacija
To ti je najgora opcija za Srbiju
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
el i tebi nedostaje nestokaya wrote:Ma nismo bas taki ... ajde sadpizzon wrote:pisem o zapusima, memoarima nekih AU oficira nakon 1. s.rata.Serbia Strong wrote:pizzon wrote:svabe su rekle pre ducica, posebno nakon 1sw rata bilo je dostsSerbia Strong wrote:
negativnih komentara
ali nebitno
nase, ako smo duzni,
nije lepo da dugujemo.
Guest- Guest
Ti bi sad da napišem duge cijevi .. ili kratke :)pizzon wrote:el i tebi nedostaje nestokaya wrote:Ma nismo bas taki ... ajde sadpizzon wrote:pisem o zapusima, memoarima nekih AU oficira nakon 1. s.rata.Serbia Strong wrote:pizzon wrote:
svabe su rekle pre ducica, posebno nakon 1sw rata bilo je dosts
negativnih komentara
ali nebitno
nase, ako smo duzni,
nije lepo da dugujemo.
2015-08-15
Sud u Strazburu najgora opcija za Srbiju
Prvo svi dokazi na našoj strani a drugo jednom kada se donese ta odluka Hrvatska dobija pravo da ovrši sve nekretnine u posjedu Srbije gdje to može a može u puno država po svijetu
To je loše za vas jer se na takvim liticacijama stvari prodaju ispod cijene samo da se namiri dužnika
Prvo svi dokazi na našoj strani a drugo jednom kada se donese ta odluka Hrvatska dobija pravo da ovrši sve nekretnine u posjedu Srbije gdje to može a može u puno država po svijetu
To je loše za vas jer se na takvim liticacijama stvari prodaju ispod cijene samo da se namiri dužnika
2014-04-11
Ono šta ja znam je sljedeće
Hrvatska Srbiji neće oprostiti ni novčića
Udio Hrvatske u vojnoj tehnici JNA je između pet do četiri milijarde dolara
Sud u Strazburu najgora opcija dokazi svi su na našoj strani a liticacija nekretnina vam je pušiona
Ono vaš problem
To šta vi nemate odakle ili ne želite vračati dug neznači da isti neppstoji a nemamo ni najmanju namjeru vam ga izbrisati
Udio Hrvatske u vojnoj tehnici JNA je između pet do četiri milijarde dolara
Sud u Strazburu najgora opcija dokazi svi su na našoj strani a liticacija nekretnina vam je pušiona
Ono vaš problem
To šta vi nemate odakle ili ne želite vračati dug neznači da isti neppstoji a nemamo ni najmanju namjeru vam ga izbrisati
2014-04-11
raspolazemo samo podkaya wrote:Ti bi sad da napišem duge cijevi .. ili kratke :)pizzon wrote:el i tebi nedostaje nestokaya wrote:Ma nismo bas taki ... ajde sadpizzon wrote:pisem o zapusima, memoarima nekih AU oficira nakon 1. s.rata.Serbia Strong wrote:
ali nebitno
nase, ako smo duzni,
nije lepo da dugujemo.
a ) jedino to imamo na lageru.
Guest- Guest
Divulje su bile i vojni aerodrom. Ja sam imao prekomandu za Divulje. Isto kao i Zemunik.RayMabus wrote:Aerodrom Split je civilni aerodromdzango wrote:Problem je oduzetim stanovima vojnim licima, proteranim Srbima i odmarališta srpskih firmi. Tu je vojna tehnika samo bakšiš. Aerodrom se ne deli kao što se ne dele aerodromi u Splitu, Zadru i drugi.RayMabus wrote:Pa nekuži da je aerodrom Batajnica vojni aerodrom i 20% pripada menidijagram wrote:Pa ako su nekretnine u sukcesiji onda se i one dijele, i ne pripadaju osobama, kuzis?dzango wrote:
Stanovi pripadaju onima čiji su. To jest oficirima i vojnim licima. Nije mnogo, Šta je za vas 50 hiljada stanova. Plus poslovni objekti, odmarališta srpskih firmi... 500 tenkova i Mig-21 mu tu dođu kao bakšiš.
Ma kurac kuzis.
Zato Srbija i želi riješiti ovaj dio vezan uz nekretnine tj i Hrvatska i Srbija da barem taj dio skinu s kurca
Vidi ministarstvo obrane Srbije i ministarstvo obrane RH žele to raščisti jer ta priča vi imate nešto a mi tamo nemamo ne drži vodu
Zamaraš se glupim stvarima, problem nisu nekretnine nego vojna tehnika a to ćete morati keširat
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nije problem. Važeći ugovor na sto i problem rešen.kaya wrote:Odmarališta srpskih firmi su ti Srbi prodali i stavili lovu u džep.dzango wrote:Problem je oduzetim stanovima vojnim licima, proteranim Srbima i odmarališta srpskih firmi. Tu je vojna tehnika samo bakšiš. Aerodrom se ne deli kao što se ne dele aerodromi u Splitu, Zadru i drugi.RayMabus wrote:Pa nekuži da je aerodrom Batajnica vojni aerodrom i 20% pripada menidijagram wrote:Pa ako su nekretnine u sukcesiji onda se i one dijele, i ne pripadaju osobama, kuzis?dzango wrote:
Stanovi pripadaju onima čiji su. To jest oficirima i vojnim licima. Nije mnogo, Šta je za vas 50 hiljada stanova. Plus poslovni objekti, odmarališta srpskih firmi... 500 tenkova i Mig-21 mu tu dođu kao bakšiš.
Ma kurac kuzis.
Sad se rade blesavi za javnost , ko Hrvati im moraju vratiti..
2014-04-19
Ajde da ti prevedem kada već ne razumeš. Dobićete kurac kao i do sada. Isto ste se ložili na neku ratnu reparaciju pa ste ga ispušili za sve pare. Tebi izgleda treba crtati.RayMabus wrote:Ono šta ja znam je sljedeće
2014-04-19
Pa brige mene, ide se na sud u Strazburu i sve okdzango wrote:Ajde da ti prevedem kada već ne razumeš. Dobićete kurac kao i do sada. Isto ste se ložili na neku ratnu reparaciju pa ste ga ispušili za sve pare. Tebi izgleda treba crtati.RayMabus wrote:Ono šta ja znam je sljedeće
Meni je zanimljivija opcija s vašom vojnom industrijom no kako god može i Strazbur
2014-04-11
dzango wrote:
Isto ste se ložili na neku ratnu reparaciju pa ste ga ispušili za sve pare.
To se tebi samo tako čini.
Guest- Guest
pizzon wrote:
el i tebi nedostaje nesto
nase, ako smo duzni,
nije lepo da dugujemo.
Super da ste tako pošteni, jer ćete nam vraćati dugove sve dok god bude postojala Srbija kao država. :)
Nećete nam više biti dužni tek kad ukinete otadžbinu.
Albanci će vam prije ili kasnije ionako postati većina u Srbiji pa da se zgodno ratosiljate i te muke. Previše je to za vas.
Guest- Guest
Mislim da Strazbur nije nadležan za pitanja sukcesije. Ali ako jeste, tek onda ste pukli. 50 hiljada stanova mnogo više vrede od 500 tenkova. Neće vam ostati ni za cigare.RayMabus wrote:Pa brige mene, ide se na sud u Strazburu i sve okdzango wrote:Ajde da ti prevedem kada već ne razumeš. Dobićete kurac kao i do sada. Isto ste se ložili na neku ratnu reparaciju pa ste ga ispušili za sve pare. Tebi izgleda treba crtati.RayMabus wrote:Ono šta ja znam je sljedeće
Meni je zanimljivija opcija s vašom vojnom industrijom no kako god može i Strazbur
Tebi ako se čini da ćeš ikada videti i jedan evro, imaš ozbiljne intelektualne poteškoće.Speare Shaker wrote:dzango wrote:
2014-04-19
Sa zavezanim očima.kaya wrote:A ha, na žličicu znacidzango wrote:Važi. Kao u Devet i po nedelja.kaya wrote:Ti nemoj da gunđas i vrati nam onaj džem , pekmez , sta li vec od bobičastog voća .dzango wrote:Hrvati će da vide 500 tenkova kada Srbi vide 50 hiljada stanova. I obratno.
:)
2014-04-19
dzango wrote:Tebi ako se čini da ćeš ikada videti i jedan evro, imaš ozbiljne intelektualne poteškoće.Speare Shaker wrote:dzango wrote:
Kad mi to kaže retardirana sroljava kretenčina poput tebe... :)
I da, neću vidjeti samo 1 euro, u igri će biti deseci milijardi, inače ostadoste bez otadžbine. :)
Guest- Guest
Đango dosadan si, neki mediji u Srbiji pričaju o pedeset tisuća stanova i pesto tenkova
To nije došlo od nas niti je itko to spomenija
To nije došlo od nas niti je itko to spomenija
2014-04-11
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Hrvatska od Srbije traži 148,5 miljona dolara
» Hrvatska od Srbije traži 148,5 milijuna dolara.Beograd potrošio zajednički novac iz sukcesije
» Ustaše iz Grčke traži od Srbije da menja zakon :D
» Izetbegović traži od Srbije da mu financira termoelektranu u Tuzli
» Švedska od Srbije traži uvođenje sankcije Rusiji
» Hrvatska od Srbije traži 148,5 milijuna dolara.Beograd potrošio zajednički novac iz sukcesije
» Ustaše iz Grčke traži od Srbije da menja zakon :D
» Izetbegović traži od Srbije da mu financira termoelektranu u Tuzli
» Švedska od Srbije traži uvođenje sankcije Rusiji
Page 6 of 10