Denkverbot
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Denkverbot
metilda, Bog te gleda sluša i čita. završit ćeš u vječnom paklu džaba ti molitve i brojanje krunice.
Guest- Guest
To je zbog kauča :)kic wrote:
jadna mate svi na njoj se iskaljuju-
a zoč mi unda govoriš da kapitalizma u ndh nemo?Gnječ wrote:aben wrote:sigh...Gnječ wrote:aben wrote:jo nika nis reko da je kapitalizam u ndh super.
naprotiv, jo tvrdin da je socijalizam u ndh užas:)
nema u ndh kapitalizma čovječe! imaš samo trgovinu import. i to je to. prošaraj malo tim trgovačkim centrima jebote krist. meni je poslovođa u Kauflandu nakon neke verbalne dijareje rekao i priznao da je više od 80% robe šrot. pa sad ti traži onih 20% koji nisu šrot.
tri godine na denkverbotu govorin da je u hrvackoj socijalizam, a ti mi sa govoriš da u hrvackoj nemo kapitalizma?
nice going.
tri godine? ideššš! ja sam još u doba SFRJ objašnjavao oficirima JNA da je u Jugoslaviji socijalizam i da kapitalizma nikada neće biti. oficiri su mi govorili da iman pravo. ali unda san njin reka da kapitalizma tote neće biti čak ni unda ako i cila JNA nestane i da cila SFRJ nestane ostat će socijalizam. malo su se zamislili.
2014-04-16
aben wrote:a zoč mi unda govoriš da kapitalizma u ndh nemo?Gnječ wrote:aben wrote:sigh...Gnječ wrote:aben wrote:jo nika nis reko da je kapitalizam u ndh super.
naprotiv, jo tvrdin da je socijalizam u ndh užas:)
nema u ndh kapitalizma čovječe! imaš samo trgovinu import. i to je to. prošaraj malo tim trgovačkim centrima jebote krist. meni je poslovođa u Kauflandu nakon neke verbalne dijareje rekao i priznao da je više od 80% robe šrot. pa sad ti traži onih 20% koji nisu šrot.
tri godine na denkverbotu govorin da je u hrvackoj socijalizam, a ti mi sa govoriš da u hrvackoj nemo kapitalizma?
nice going.
tri godine? ideššš! ja sam još u doba SFRJ objašnjavao oficirima JNA da je u Jugoslaviji socijalizam i da kapitalizma nikada neće biti. oficiri su mi govorili da iman pravo. ali unda san njin reka da kapitalizma tote neće biti čak ni unda ako i cila JNA nestane i da cila SFRJ nestane ostat će socijalizam. malo su se zamislili.
ča jopet? kurbi bog prasac i eva prasica i turčin ki je jeba u po pizde...dakle, dva parona kot dva zvona, saki po svoju zvoni.
više ne velja una da pametniji popušta nego pametniji psuje.
PAMETNIJI PSUJU
Brže, više, jače... uz psovku
08.05.2017 15:21
Prošle je godine objavljena studija koja je pokazala da su oni koji psuju pametniji i imaju bogatiji rječnik. Sada su znanstvenici tome dodali da psovka pomaže da ljudi budu brži i snažniji.
Znanstvenici s britanskog sveučilišta Keele proveli su dva testa fizičkih sposobnosti i ustanovili da su sudionici proizveli više snage kada su se bodrili psovkama nego neutralnim riječima, prenosi Guardian.
U prvom eksperimentu 29 sudionika testiralo je svoju anaerobnu snagu u kratkim biciklističkim sprintevima.
Morali su izabrati dvije riječi: psovku koju bi koristili kada bi slučajno u nešto udarili glavom i neku potpuno neutralnu riječ kojom bi opisali stol (poput 'drven' ili 'bijel').
U utrci u kojoj su psovali biciklisti su u prosjeku proizveli 24 wata više snage nego u onoj kada su koristili neutralne riječi.
U drugom eksperimentu 52 sudionika pristupilo je izometrijskom testu rukom. Ponovo su se koristili psovkama i neutralnim izrazima.
Kada su psovali njihova se snaga uvećala u prosjeku za 2,1 kilogram.
"Psovka očito pomaže snazi i izdržljivosti, ali tek moramo ustanoviti zašto", rekao je psiholog Richard Stephens.
U prethodne dvije godine provedene su još dvije odvojene studije o psovanju. Uz već spomenutu koja je pokazala da 'psovači' imaju bogatiji rječnik, druga je otkrila da su oni i iskrenije osobe.
Te studije, kaže Stephens, potrvđuju ono što zapravo već znamo. "Nije da smo ljudima otkrili nešto novo, ali to potvrđujemo na sustavan i objektivan način", rekao je.
"Mislim da ljudi instinktivno posežu za psovkom kada se povrijede ili kada traže dodatni fizički poticaj", kazao je.
Istraživanje je predstavljeno na skupu Britanskog društva psihologa.
(Hina)
Guest- Guest
aha..Gnječ wrote:aben wrote:a zoč mi unda govoriš da kapitalizma u ndh nemo?Gnječ wrote:aben wrote:sigh...Gnječ wrote:
nice going.
ča jopet? kurbi bog prasac i eva prasica i turčin ki je jeba u po pizde...dakle, dva parona kot dva zvona, saki po svoju zvoni.
PAMETNIJI PSUJU
Prošle je godine objavljena studija koja je pokazala da su oni koji psuju pametniji i imaju bogatiji rječnik. Sada su znanstvenici tome dodali da psovka pomaže da ljudi budu brži i snažniji.
Znanstvenici s britanskog sveučilišta Keele proveli su dva testa fizičkih sposobnosti i ustanovili da su sudionici proizveli više snage kada su se bodrili psovkama nego neutralnim riječima, prenosi Guardian.
U prvom eksperimentu 29 sudionika testiralo je svoju anaerobnu snagu u kratkim biciklističkim sprintevima.
Morali su izabrati dvije riječi: psovku koju bi koristili kada bi slučajno u nešto udarili glavom i neku potpuno neutralnu riječ kojom bi opisali stol (poput 'drven' ili 'bijel').
U utrci u kojoj su psovali biciklisti su u prosjeku proizveli 24 wata više snage nego u onoj kada su koristili neutralne riječi.
U drugom eksperimentu 52 sudionika pristupilo je izometrijskom testu rukom. Ponovo su se koristili psovkama i neutralnim izrazima.
"Psovka očito pomaže snazi i izdržljivosti, ali tek moramo ustanoviti zašto", rekao je psiholog Richard Stephens.
U prethodne dvije godine provedene su još dvije odvojene studije o psovanju. Uz već spomenutu koja je pokazala da 'psovači' imaju bogatiji rječnik, druga je otkrila da su oni i iskrenije osobe.
Te studije, kaže Stephens, potrvđuju ono što zapravo već znamo. "Nije da smo ljudima otkrili nešto novo, ali to potvrđujemo na sustavan i objektivan način", rekao je.
"Mislim da ljudi instinktivno posežu za psovkom kada se povrijede ili kada traže dodatni fizički poticaj", kazao je.
(Hina)
tako su "znanstvenici" otkrili da žene koje gutaju spermu imaju manje šanse dobiti rak dojke..
psiholozi u tvojoj priči su u službi stvaranja psihičkog nereda koji je kod tebe pravi ogledni primjerak totalno izgubljene osobe
Guest- Guest
metilda wrote:aha..Gnječ wrote:aben wrote:a zoč mi unda govoriš da kapitalizma u ndh nemo?Gnječ wrote:aben wrote:
sigh...
nice going.
PAMETNIJI PSUJU
(Hina)
tako su "znanstvenici" otkrili da žene koje gutaju spermu imaju manje šanse dobiti rak dojke..
psiholozi u tvojoj priči su u službi stvaranja psihičkog nereda koji je kod tebe pravi ogledni primjerak totalno izgubljene osobe
bi boje storila da na kadinu obesiš zajik leh uru.
Guest- Guest
tudum wrote:bi boje storila da na kadinu obesiš zajik leh uru.
ti bi bio pametniji da na labrnju staviš katanac
Guest- Guest
metilda wrote:tudum wrote:bi boje storila da na kadinu obesiš zajik leh uru.
vidin da bi se ti karala do sudnjega dana...
Guest- Guest
Doktor vidi sve slabosti ljudskog roda, advokat svu pokvarenost, a teolog svu glupost.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
Guest- Guest
Hrvatska predsjednica je na kraju intervjua opisala svoje odrastanje u komunizmu.
"Nisam htjela ništa drugo nego da izađem iz toga. Htjela sam biti slobodna. Htjela sam imati mogućnost u dućanu birati između raznih vrsta jogurta i da ne moram vlastima priopćavati koliko ću kruha trebati idućeg tjedna", zaključila je Grabar-Kitarović.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-za-kleine-zeitung-u-jugoslaviji-se-nije-smjelo-reci-da-si-hrvat/2023265.aspx
-----
ma ni bedasta samo je bjondasta. ili još boje: kega Bog ne zna kako kaštigat, zame mu pamet.
"Nisam htjela ništa drugo nego da izađem iz toga. Htjela sam biti slobodna. Htjela sam imati mogućnost u dućanu birati između raznih vrsta jogurta i da ne moram vlastima priopćavati koliko ću kruha trebati idućeg tjedna", zaključila je Grabar-Kitarović.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-za-kleine-zeitung-u-jugoslaviji-se-nije-smjelo-reci-da-si-hrvat/2023265.aspx
-----
ma ni bedasta samo je bjondasta. ili još boje: kega Bog ne zna kako kaštigat, zame mu pamet.
Guest- Guest
Gnječ wrote:aben wrote:a zoč mi unda govoriš da kapitalizma u ndh nemo?Gnječ wrote:aben wrote:Gnječ wrote:
nema u ndh kapitalizma čovječe!sigh...imaš samo trgovinu import. i to je to. prošaraj malo tim trgovačkim centrima jebote krist. meni je poslovođa u Kauflandu nakon neke verbalne dijareje rekao i priznao da je više od 80% robe šrot. pa sad ti traži onih 20% koji nisu šrot.
nice going.
ča jopet?
pa ne razumin zoč mi govoriš nešto ča znoš da jo znun.
2014-04-16
aben wrote:Gnječ wrote:aben wrote:a zoč mi unda govoriš da kapitalizma u ndh nemo?Gnječ wrote:aben wrote:
nema u ndh kapitalizma čovječe!
sigh...
nice going.
ča jopet?
pa ne razumin zoč mi govoriš nešto ča znoš da jo znun.
kad cilo vrime ždrocaš i žventulaš.
Guest- Guest
Ona mene stalno kara....Gnječ wrote:metilda wrote:tudum wrote:bi boje storila da na kadinu obesiš zajik leh uru.
mativka wrote:Ona mene stalno kara....Gnječ wrote:metilda wrote:tudum wrote:bi boje storila da na kadinu obesiš zajik leh uru.
kod nas u Istri karati se nema veze sa seksom. karati se znači svađati se.
Guest- Guest
Da, na to sam i mislila...znaš onu...Bogo će te karati, ako budeš zločest :)Gnječ wrote:mativka wrote:Ona mene stalno kara....Gnječ wrote:metilda wrote:tudum wrote:bi boje storila da na kadinu obesiš zajik leh uru.
kod nas u Istri karati se nema veze sa seksom. karati se znači svađati se.
mativka wrote:Nego, o čemu je ovdje riječ? :)
ždrocati znači podbadati. žventula je lepeza ali znači i šamar, laprdati, trkeljati. ovisi u kojem kontekstu se upotrijebi. toliko je ždroca, san mu da jenu žventulu da mu je i zid da drugu. ča žventulivaš?
Guest- Guest
Trenutno osjećam potrebu zalijepiti ovaj link tu. Ne pitaj me Zoč?
Ne znam, samo osjećam :
Ne znam, samo osjećam :
Ja ovu temu shvaćam kao iznošenje misli...nebitno kojeg konteksta, političkog pravca, osobnog uvjerenja. Samo onako, mišljenje koje nije s namjerom da udovolji ikome...Gnječ wrote:mativka wrote:Nego, o čemu je ovdje riječ? :)
ždrocati znači podbadati. žventula je lepeza ali znači i šamar, laprdati, trkeljati. ovisi u kojem kontekstu se upotrijebi. toliko je ždroca, san mu da jenu žventulu da mu je i zid da drugu. ča žventulivaš?
mativka wrote:Trenutno osjećam potrebu zalijepiti ovaj link tu. Ne pitaj me Zoč?
Ne znam, samo osjećam :
načuo sam i ovo u pjesmi:
Ring around the rosy
Pocket full of posy
Ashes to ashes
We all fall down
ring around a rosy je pjesma koja se pjevala u doba kuge dječja pjesmica. proširila se posvuda pa evo i ove verzije
Ringe-ringe-raja,
Doš'o čika Paja,
Pa pojeo jaja.
Jedno jaje muć,
A mi, djeco, čuč!
Ring Around The Rosey
1. A classic Nursery Rhyme always sung in preschools, day cares, and kindergarten classes all over.
2. One of the most gothic songs ever.
Although never confirmed, this seemingly harmless nursery rhyme is believed by many people to refer to the Black Plague in Europe during the Middle Ages. It seems quite strange, and even a little scary for 5 year old kids to be singing to this song.
Here's a breakdown of the song:
Ring Around the Rosey(victims of the plague would usually have a red, swollen ring around their eyes)
A pocket full of posies(people would carry flowers in their pockets to cover the lingering smell of death, and some people even thought they would ward off the disease)
Ashes, Ashes(this refers to the fact that they would take dead bodies and people suffering from the disease, throw them in pits, and burn their bodies to slow down the spread of the disease)
We all fall down(basically this means death)
Ring around the Rosey.
A pocket full of posies.
Ashes, Ashes.
We all fall down.
The thought of innocent children singing this song in their nursery schools is pretty bone chilling.
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Page 27 of 50