Denkverbot
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Denkverbot
Čini mi se da si Gnječa raznježio :)aben wrote:mativka wrote:Abene, kakve ti to osjećaje izazivaš kod ljudi? :)
ča, kakove?
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
ma ni, nego sun ga naviko da kasno grin leći...mativka wrote:Čini mi se da si Gnječa raznježio :)aben wrote:mativka wrote:Abene, kakve ti to osjećaje izazivaš kod ljudi? :)
ča, kakove?
2014-04-16
Sve mi se čini da tvoje lijeganje ovisi o sugovorniku :)
Nego, zaboravio si napomenuti i da tri godine spominješ fašizam.
a pa socijalizam je nemoguć bez fašizma.mativka wrote:Sve mi se čini da tvoje lijeganje ovisi o sugovorniku :)
čin jedun reče da un ne bi sudjelovo, socijalisti postanu fašisti.
ovisi, ali i rano sun se poče dizati, pa mi se uvečer puno spi...
2014-04-16
2018-08-07
voluntarizam
2014-04-16
mativka wrote:Čini mi se da si Gnječa raznježio :)aben wrote:mativka wrote:Abene, kakve ti to osjećaje izazivaš kod ljudi? :)
ča, kakove?
joj, opet tvoje uvlačenje u dupe... ma kako možeš
Guest- Guest
Bolje znanom dupetu nego neznanom :)metilda wrote:mativka wrote:Čini mi se da si Gnječa raznježio :)aben wrote:mativka wrote:Abene, kakve ti to osjećaje izazivaš kod ljudi? :)
ča, kakove?
2018-08-07
dupe je dupe.. gnječ se toliko ispsovao na abenove riječi a ti podilaziš i abenu i gnječu. pa ženo božja gdje ti je samopoštovanje???mativka wrote:Bolje znanom dupetu nego neznanom :)metilda wrote:mativka wrote:Čini mi se da si Gnječa raznježio :)aben wrote:mativka wrote:Abene, kakve ti to osjećaje izazivaš kod ljudi? :)
ča, kakove?
Guest- Guest
metilda wrote:dupe je dupe.. gnječ se toliko ispsovao na abenove riječi a ti podilaziš i abenu i gnječu. pa ženo božja gdje ti je samopoštovanje???mativka wrote:Bolje znanom dupetu nego neznanom :)metilda wrote:mativka wrote:Čini mi se da si Gnječa raznježio :)aben wrote:
ča, kakove?
metilda ajde ponovi opet ništa te ne razumem. jel ti mene pokušavaš potjerati s foruma nije ti prvi puta da to pokušavaš jelda?
a i objasni kao što te pitah gdje ti vidiš poveznicu mog psovanja i podilaženja a još i samopoštovanja? niđe veze. nisam primijetio da mativka ikome podilazi. nego tebe jebe moje psovanje jelda drugarice METILDA. JEBEM JA TEBE JELDA? UMOZAK TE RCEGOVAČKI KATOLIBANSKI USTAŠKI JEBEM. što radiš ovdje? tko ti je dao pravo komentirati moje psovanje? jel si ti ćudoredna pandurka na forumu?
Guest- Guest
aben wrote:sigh...Gnječ wrote:aben wrote:jo nika nis reko da je kapitalizam u ndh super.
naprotiv, jo tvrdin da je socijalizam u ndh užas:)
nema u ndh kapitalizma čovječe! imaš samo trgovinu import. i to je to. prošaraj malo tim trgovačkim centrima jebote krist. meni je poslovođa u Kauflandu nakon neke verbalne dijareje rekao i priznao da je više od 80% robe šrot. pa sad ti traži onih 20% koji nisu šrot.
tri godine na denkverbotu govorin da je u hrvackoj socijalizam, a ti mi sa govoriš da u hrvackoj nemo kapitalizma?
nice going.
tri godine? ideššš! ja sam još u doba SFRJ objašnjavao oficirima JNA da je u Jugoslaviji socijalizam i da kapitalizma nikada neće biti. oficiri su mi govorili da iman pravo. ali unda san njin reka da kapitalizma tote neće biti čak ni unda ako i cila JNA nestane i da cila SFRJ nestane ostat će socijalizam. malo su se zamislili.
Guest- Guest
metilda wrote:mativka wrote:Čini mi se da si Gnječa raznježio :)aben wrote:mativka wrote:Abene, kakve ti to osjećaje izazivaš kod ljudi? :)
ča, kakove?
metilda si ti lezbijka?
Guest- Guest
metilda wrote:gnječ ti si idiot?
na moje pitanje ti odgovaraš pitanjem?
Question dodging is a rhetorical technique involving the intentional avoidance of answering a question. This may occur when the person questioned either does not know the answer and wants to avoid embarrassment, or when the person is being interrogated or questioned in debate, and wants to avoid giving a direct response.
Guest- Guest
Gnječ wrote:metilda wrote:gnječ ti si idiot?
na moje pitanje ti odgovaraš pitanjem?
Question dodging is a rhetorical technique involving the intentional avoidance of answering a question. This may occur when the person questioned either does not know the answer and wants to avoid embarrassment, or when the person is being interrogated or questioned in debate, and wants to avoid giving a direct response.
Guest- Guest
metilda, Bog te gleda sluša i čita. završit ćeš u vječnom paklu džaba ti molitve i brojanje krunice.
Guest- Guest
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Page 26 of 50