Denkverbot
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Denkverbot
kic wrote:
a ti zapravo želiš da te se voliii? :D aww
koji je naziv te tvoje logical fallacy?
Guest- Guest
i jo imun jednoga!
2014-04-16
2014-04-16
gnječ, je ti kupuješ sijalice iskima nisi zadovoljan?
:B-):
2014-04-16
aben wrote:gnječ, je ti kupuješ sijalice iskima nisi zadovoljan?
ja nisam zadovoljan s ničime što kupim u NDH. APSOLUTNO NIČIME. roba je toliko lošeg kvaliteta da je strahota no cijene su u pičku materinu ko da kupuješ prvoklasnu robu. ovdje u NDH dolazi totalni šrot, trash. kapitalizam? nema kapitalizma ovdje ni u tragovima NDH je deponij smeća kojeg su škartirale sve države koje drže do svojih građana. šta god kupiš je smeće. kapitalizam ili prevara?
Guest- Guest
ajmo malo o seksu tu san doma. nemoj me tjerat da uđem u neki trgovački centar sa špricama punim biološkog otrova i raznih sojeva patoloških bakterija i krenem trovati artikle po policama.
Guest- Guest
a zoč ih ne naručiš iz vunka?Gnječ wrote:aben wrote:gnječ, je ti kupuješ sijalice iskima nisi zadovoljan?
ja nisam zadovoljan s ničime što kupim u NDH.
2014-04-16
aben wrote:a zoč ih ne naručiš iz vunka?Gnječ wrote:aben wrote:gnječ, je ti kupuješ sijalice iskima nisi zadovoljan?
ja nisam zadovoljan s ničime što kupim u NDH.
to i radim ali onda čemu raspad Jugoslavije i krvoločni rat u kome su svi gubitnici? u Jugoslaviji sam kupovao vunka jer je bi socijalizam neke robe koja meni treba nije bilo E SAD JE PROKLETI KAPITALIZAM DOŠAO I U NDH I OPET MORUN VUNKA KURBA MAJKA BOJŽA TOVARICA JEBENI BOG OTAC DUH SVETI I SVI SVECI PROKLETI HRVATI DABOGDA IH KUGA POMELA JEBA IN PAS MATER I OCA TURČINA.
AJD SAD TI SERI PONOVO KAKO JE U NDH KAPITALIZAM SUPER. jebotebog svega ima a kad idem nešto kupovat nema ćemo naručit.
pa jebote rvacki usrani bog u Trstu U BUTIGI LIK NIJE IMAO NA ZALIHI ONO ŠTO SAM PITAO. znaš šta je napravio? poslao me u obližnji kafić da na račun trgovine popijem šta god hoću u međuvremenu on je sjeo na vespu i otišao u centralno skladište ili pitaj boga gdje za poLa sata cca evo ti njega nazad sa robom.
ima li toga kod rvata u NDH? u NDH naručim osigurače u TRI trgovine koje nemaju veze jedna s drugom. kažu mi evo stiže za sedam dana još me pitali broj mobitela da mi jave da je stiglo. šta misliš jel stiglo? jel su javili. NISU. DO DANA DANAŠNJEGA NEMA OSIGURAČA NITI SE EKIPA NE JAVLJA. PROŠLO JE 4 ČETIRI MJESECA!!!!
Guest- Guest
evo večeras kupim pivo otvorim limenku srknem i bljuv. pivo zakurac prolio sam ga neću se trovat tim smećem. 10 kuna otišlo u pizdu hrvatske matere jebene.
Guest- Guest
10 kuna je 1 euro i malo više. za tu cifru u Trstu kupim pivo da si prste poližeš. ma
Guest- Guest
Gnječ wrote:aben wrote:nema kapitalizma ovdje
2014-04-16
jo nika nis reko da je kapitalizam u ndh super.
naprotiv, jo tvrdin da je socijalizam u ndh užas:)
2014-04-16
aben wrote:jo nika nis reko da je kapitalizam u ndh super.
nema u ndh kapitalizma čovječe! imaš samo trgovinu import. i to je to. prošaraj malo tim trgovačkim centrima jebote krist. meni je poslovođa u Kauflandu nakon neke verbalne dijareje rekao i priznao da je više od 80% robe šrot. pa sad ti traži onih 20% koji nisu šrot.
Guest- Guest
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
sigh...Gnječ wrote:aben wrote:jo nika nis reko da je kapitalizam u ndh super.
nema u ndh kapitalizma čovječe! imaš samo trgovinu import. i to je to. prošaraj malo tim trgovačkim centrima jebote krist. meni je poslovođa u Kauflandu nakon neke verbalne dijareje rekao i priznao da je više od 80% robe šrot. pa sad ti traži onih 20% koji nisu šrot.
tri godine na denkverbotu govorin da je u hrvackoj socijalizam, a ti mi sa govoriš da u hrvackoj nemo kapitalizma?
nice going.
2014-04-16
mativka wrote:Abene, kakve ti to osjećaje izazivaš kod ljudi? :)
ča, kakove?
2014-04-16
Čini mi se da si Gnječa raznježio :)aben wrote:mativka wrote:Abene, kakve ti to osjećaje izazivaš kod ljudi? :)
ča, kakove?
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Page 25 of 50