Denkverbot
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Denkverbot
aben wrote:ne gre to tako. zadovoljstvo se ne more jednostavno miriti- sve ča moreš je intervjuen dojti do nepreciznih opisa.Gnječ wrote:aben wrote:nemo nonkretno nišće o ton trešholdu, ča oćeš reći, da znoš koliki je? ili da jo znun koliki je?Gnječ wrote:aben wrote:
oću,
samo mi prvo reci ča je to.
boga ča nimaš laptop, kompjuter ili smartphone ? priko kega si povezan na forum i internet priko bilježnice i kemijske olovke?
internet govori da je to 75 000 dolarov. ali, srića je ča je to statistički podatak, pa postoji puno ljudi ki želu imati više, ča znoči da ćemo i mi drugi imati više.
govori da je 75.000 dolara granica nakon koje se osjećaj sreće više ne povećava nego počne padati. znoči ko imoš 75 milijardi dolarov nisi niš kuntentiji od unega ki ima 75 miljari dolari. onda se nameće pitanje ki kurac će ti toliki šoldi? sve ča je priko tega zove na bolest patologiju ka se zove pohlepa i jopet nisi kuntenat. ko da ja iman jenu ženu a ti hi imaš 200. ja san kuntenat s jenon i još i ta mi je čuda a ti misliš da si kuntentiji od mene jer hi imaš 200? ala bog s tobon.
ekonomski zakon ki tu vlada je law of diminishin marginal utility. međutin, ono ča si zaburavi je da zarada nisu samo šoldi. iako je trešhold potpuno individualan, bogati obično više ne rodu za šoldi, nego za moć, ugled i slično. tako da da, ako kupiš 20 metri dužu jahtu, i sa ukupno imoš 300 metri, a tvoj prijatelj samo 290 m, stritniji si.
moć, ugled? kakovi ugled imaju kad hi nidan ne more vidit ni na kraj oka jebu im mater i oca 7 miljardi puti na dan. moć? kakova moć? nisu moćniji od smrti.
Guest- Guest
to ti govorin, jer ti bi se ko socijalist tribu buniti upravo na buffeta i ikeu, jer ne zapošljavaju. vanderbilt je uposli stotine stolarov, i električarov na svoje ogromne kuće, a ova dvo storonja samo sedu na šoldima- provi socijalist zno ku stranu tribo odabrati. 8bez obzira ča su obadvi strone, in fact, pogrešne)Gnječ wrote:aben wrote:Gnječ wrote:ala šu porko bog ča ćemo niman lazno čekat...sigurno je poša posudit laptop u suseda da ne troši svoju bilježnicu i kemijsku. koliko je škrt san sigur da natira ženu da mu auto moskvič riva do trajekta da ušpara benzinu i frene.
meni se rugoš, a warren buffet živi u istoj kući ku je kupi 1958. za 30 iljod dolarov. koliko je un tek škrt?
nemoj se prtiti kade ti ni misto. warren buffet i aben oštarija. i uni ča je Ikeu osnova je vozi niki stari volvo pak ča? kad je kupija ti stari volvo je reka da je auto skoro nov jer ima samo 15 let više-manje bitno da upali i vozi.
2014-04-16
unda relativan uspjeh, pobjeda na burzi, osobno zadovoljstvo ča su nešto dobro pogodili. irelevantni su motivi, zapravo.Gnječ wrote:aben wrote:ne gre to tako. zadovoljstvo se ne more jednostavno miriti- sve ča moreš je intervjuen dojti do nepreciznih opisa.Gnječ wrote:aben wrote:nemo nonkretno nišće o ton trešholdu, ča oćeš reći, da znoš koliki je? ili da jo znun koliki je?Gnječ wrote:
boga ča nimaš laptop, kompjuter ili smartphone ? priko kega si povezan na forum i internet priko bilježnice i kemijske olovke?
internet govori da je to 75 000 dolarov. ali, srića je ča je to statistički podatak, pa postoji puno ljudi ki želu imati više, ča znoči da ćemo i mi drugi imati više.
govori da je 75.000 dolara granica nakon koje se osjećaj sreće više ne povećava nego počne padati. znoči ko imoš 75 milijardi dolarov nisi niš kuntentiji od unega ki ima 75 miljari dolari. onda se nameće pitanje ki kurac će ti toliki šoldi? sve ča je priko tega zove na bolest patologiju ka se zove pohlepa i jopet nisi kuntenat. ko da ja iman jenu ženu a ti hi imaš 200. ja san kuntenat s jenon i još i ta mi je čuda a ti misliš da si kuntentiji od mene jer hi imaš 200? ala bog s tobon.
ekonomski zakon ki tu vlada je law of diminishin marginal utility. međutin, ono ča si zaburavi je da zarada nisu samo šoldi. iako je trešhold potpuno individualan, bogati obično više ne rodu za šoldi, nego za moć, ugled i slično. tako da da, ako kupiš 20 metri dužu jahtu, i sa ukupno imoš 300 metri, a tvoj prijatelj samo 290 m, stritniji si.
moć, ugled? kakovi ugled imaju kad hi nidan ne more vidit ni na kraj oka jebu im mater i oca 7 miljardi puti na dan. moć? kakova moć? nisu moćniji od smrti.
evo, toliko za danas:)
2014-04-16
pol noći je pasalo. još nis toliko s tebun ćakula nisi nič reka ma. nemoj da ti to postane navada nisan ti ja mativka ka će s tobun brnčit cile dane i noći. ona ima živci za izvoz ma ja svoje živce neću trošit na tebe.
gren užgat španjulet i hitit oko na kakov film.
gren užgat španjulet i hitit oko na kakov film.
Guest- Guest
eto filmić sam pogledao pa ga ću ga podijelit sa abenom da vidi kako njegovi kapitalisti proizvode škovace koje brutalno naplaćuju. ako su u USA počeli prodavati kapitalisti svoje škovace pitam se kakove sve škovace dolaze na tržište u Neovisnu Državu Hrvatsku???
na kraju je najzanimljivije opet par korporacija drže cijelu bijelu tehniku i nitko im ništa nemože.
abenov kapitalizam:
na kraju je najzanimljivije opet par korporacija drže cijelu bijelu tehniku i nitko im ništa nemože.
abenov kapitalizam:
Guest- Guest
e koliko bi abena koštalo kapitalističko zdravstvo? hmmm...let's see....živi na Ugljanu pozli mu i triba po njega helikopter to otprilike bi ga došo više od 3 miljara dolari samo da stigne do bolnice. brzo bi vika di mi je socjalizam. sliju druga Tita bi grlio i ljubio.
Guest- Guest
gnječo, puno mi je to materijola za sve pregljedati, pa ću ti sa odgovoriti na ot socijalistički mit općenito, jer sun pogljedo samo pet mi uti videa.Gnječ wrote:oeto filmić sam pogledao pa ga ću ga podijelit sa abenom da vidi kako njegovi kapitalisti proizvode škovace koje brutalno naplaćuju. ako su u USA počeli prodavati kapitalisti svoje škovace pitam se kakove sve škovace dolaze na tržište u Neovisnu Državu Hrvatsku???
abenov kapitalizam:
moj kapitalizam nišće ne govori o kvaliteti proizvodov, ni o cijeni proizvodov. kapitalizam poanta kapitalizma je u slobodi. ako se mit o namjernoj pokvarljivosti robe dovoljno proširi, budi uvjeren da će proizvodjači, pored quadro pokvarljive robe- za ku u pravilu danas doju jamstvo od 5 godin-početi proizvoditi i obodine. jedno je siguro, socijalisti to ne će pozdraviti jer će si novog obodina moći kupiti samo nojbogatiji.
još nešto, ovo leto sun kupi perilicu robe za 999 kn. žena me uvjerava da pere odlično. proizvodjqč me štiri 5 godin. all hail to the capitalism.
2014-04-16
Gnječ wrote:metilda wrote:
Broj stranica: 670
https://antikvarijat-biblos.hr/postoji-li-bog-proizvod-5006/
hajde da uštedim 160 kuna za knjigu ti si ju pročitala pa mi kaži postoji li bog. šta kaže autor knjige? ima-nema bogeca?
htjela sam ti reći da čitam tvoje priljepke jednako kao što ćeš ti pročitati tu knjigu
Guest- Guest
Aben ima 38 godina, a cini sw kao da ima 60.
I super su mi forumski starosjedioci, koji koriste google translate, ali se dobro zamaskiraju kao da znaju engleski...
I super su mi forumski starosjedioci, koji koriste google translate, ali se dobro zamaskiraju kao da znaju engleski...
Guest- Guest
Fibica wrote:Aben ima 38 godina, a cini sw kao da ima 60.
ja se engleskim ne služim već 20 godina i puno toga mi je izblijedjelo... zadnji put sam razgovarala engleski sa ekipom UNPROFOR-a koja je fotografirala moju kaki jabuku ispred kuće..znači za vrijeme rata... ostalo je samo pasivno poznavanje, s tim da mogu shvatiti smisao napisanoga
Guest- Guest
aben wrote:
gnječo, puno mi je to materijola za sve pregljedati, pa ću ti sa odgovoriti na ot socijalistički mit općenito, jer sun pogljedo samo pet mi uti videa.
moj kapitalizam nišće ne govori o kvaliteti proizvodov, ni o cijeni proizvodov. kapitalizam poanta kapitalizma je u slobodi. ako se mit o namjernoj pokvarljivosti robe dovoljno proširi, budi uvjeren da će proizvodjači, pored quadro pokvarljive robe- za ku u pravilu danas doju jamstvo od 5 godin-početi proizvoditi i obodine. jedno je siguro, socijalisti to ne će pozdraviti jer će si novog obodina moći kupiti samo nojbogatiji.
još nešto, ovo leto sun kupi perilicu robe za 999 kn. žena me uvjerava da pere odlično. proizvodjqč me štiri 5 godin. all hail to the capitalism.
alo Obodin je socijalistički komunistički frižider!!! proizveden u teBi mrskoj SFRJ. imam ga doma i radi već skoro cijelo stoljeće! bez kvara taj frižider od kad je izašao iz tvornice radi i servisera nikad vidio nije za razliku od tvojih jebenih kapitalističkih govana uparikani u oku lijepi dizajn.
vidim ja da ti o kapitalizmu pojma o pojmu nemaš ko što metilda pojma nema o Bogu. ili šejker koji sve zna a onda skužiš da mantra uvijek istu provokativnu spiku. ništa od vas troje ubijte se bacite se u Neretvu, Savu ti se baci u Jadransko more. ti si običan debilni potrošač kapitalističkih proizvoda a živiš doslovno u socjalizmu državnog tipa. ti uopće ne živiš u realnosti još si dijete imaš neku traumu iz djetinjstva nadam se da je tako jer ako nije to onda si faking psycho isto kao metilda i šejker.
jesi pročitao što sam stavio? nisi. nije tebi stalo do rasprave ikakve nego do zabave na tuđi račun.
amused to death
Doctor doctor, what is wrong with me?
This supermarket life, is getting long
What is the heart life of a color TV?
What is the shelf life of a teenage queen?
Ooh Western Woman
Ooh Western Girl
News hound sniffs the air
When Jessica Hahn goes down
He latches onto that symbol of detachment
Attracted by the peeling way of feeling
The celebrity of the abused shell, the belle
Ooh Western Woman
Ooh Western Girl
The children on Melrose strut their stuff
Is absolute zero cold enough?
And out in the valley, warm and clean
The little ones sit by the TV screen
No thoughts to think
No tears to cry
All sucked dry
Down to the very last breath
Bartender what is wrong with me?
Why am I so out of breath?
The captain said 'Excuse me ma'am'
'This species has amused itself to death'
Amused itself to death
It has amused itself to death
Amused itself to death
We watched the tragedy unfold
We did as we were told, bought and sold
It was the greatest show on Earth
But then it was over
We oohed and ahhed
We drove our racing cars
We ate our last few jars of caviar
And somewhere out there in the stars
A keen eyed lookout spied a flickering light
Our last hurrah
Our last hurrah
And when they found our shadows
Grouped 'round the TV sets
They ran down every lead
They repeated every test
They checked out all the data on their list
And then
The alien anthropologists
Admitted they were still perplexed
But on eliminating every other reason for our sad demise
They logged the only explanation left
This species has amused itself to death
No tears to cry
No feelings left
This species has amused itself to death
Amused itself to death
[Alf Razzell talking about Bill Hubbard]
Guest- Guest
Aben zbilja nista ne zna o kapitalizmu. :D
Mislila sam da sam.jedina koja je to uocila...
Abene :D
Mislila sam da sam.jedina koja je to uocila...
Abene :D
Guest- Guest
ma nema to veze što si učio.. ja sam učila i tečno govorila engleski njemački i talijanski dok se nisam udala i posvetila se djeci, a u metkoviću nisam imala priliku govoriti ni sa kime tim jezicima..Fibica wrote:Ni moja mati.
Dok je ona isla u skolu, ruski se ucio...
Guest- Guest
metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:
Broj stranica: 670
https://antikvarijat-biblos.hr/postoji-li-bog-proizvod-5006/
hajde da uštedim 160 kuna za knjigu ti si ju pročitala pa mi kaži postoji li bog. šta kaže autor knjige? ima-nema bogeca?
htjela sam ti reći da čitam tvoje priljepke jednako kao što ćeš ti pročitati tu knjigu
šta ti je tako teško priznati da neznaš engleski jezik??? neznaš čitati ni pisati ni govoriti engleski a ne "htjela sam ti reći da ne čitam tvoje priljepke"
trebala si napisati: htjela sam ti reći da ne čitam tvoje priljepke jer neznam engleski jezik uopće.
ali bitno da si ti našla Persingera na nekom rvackom forumu, žutoj rvackoj štampi pa si prenijela ovdje i ti sama upila totalnu dezinformaciju glede duhovnog centra u ljudskom mozgu.
jebote gdje ja trošim vrijeme...
Guest- Guest
Ja uvijek drzim da si iz osijeka...metilda wrote:ma nema to veze što si učio.. ja sam učila i tečno govorila engleski njemački i talijanski dok se nisam udala i posvetila se djeci, a u metkoviću nisam imala priliku govoriti ni sa kime tim jezicima..Fibica wrote:Ni moja mati.
Guest- Guest
metilda wrote:ma nema to veze što si učio.. ja sam učila i tečno govorila engleski njemački i talijanski dok se nisam udala i posvetila se djeci, a u metkoviću nisam imala priliku govoriti ni sa kime tim jezicima..Fibica wrote:Ni moja mati.
a jelda? kad si se udala i posvetila se djeci da li si zaboravila voziti bicikl ili plivati u moru? jel si zaboravila i hodati?
Guest- Guest
Gnječ wrote:metilda wrote:ma nema to veze što si učio.. ja sam učila i tečno govorila engleski njemački i talijanski dok se nisam udala i posvetila se djeci, a u metkoviću nisam imala priliku govoriti ni sa kime tim jezicima..Fibica wrote:Ni moja mati.
a jelda? kad si se udala i posvetila se djeci da li si zaboravila voziti bicikl ili plivati u moru? jel si zaboravila i hodati?
tebi bi kao velikom poznavatelju moždanih aktivnosti trebalo biti poznato što je urođeno a što se događa s naučenimm kad se ne koristi 30 godina.. pretpostavljam da ćeš mi ovo nabijati na nos sljedećih 10 godina... uglavno.. da ti bude jasno - razumijem što citiraš engleski ali me tvoji priljepci uopće ne zanimaju jer ne odgovaraju mom mentalnom sklopu
Guest- Guest
Fibica wrote:Aben i speare ne znaju engleski a drze se kao veliki mudraci...
pa vidim. čim sam stavio nekoliko tekstova na engleskom pobjegli su kao štakori...kao da sam prosuo mišomor po forumu...
Guest- Guest
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Page 13 of 50