ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 31 Empty Re: Denkverbot

Post by Guest 13/9/2018, 10:55

Ne vjerujem u bog koji nas gleda sa neba.
Ne vjerujem u sotonu koji ima dva roga i rep sa pikom te opsjeda ljudska tijela...

Ali vjerujem da postoji nekakva energija medu ljudima...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2018, 10:56

Fibica wrote:
Kazu da je ovo bilo demonic/satanic vjencanje.

Denkverbot - Page 31 Screen13

Koliko rozicaaa! I moja je omiljena kombinacija crno i zuto. :-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2018, 10:56

Fibica wrote:Ja bih vise rekla da su sotonisti oni koji stuju sotonu...
Oni koji imaju "ritualcice" sotonisticke...

Pogrešno misliš. To je religiozni pristup, a sotonizam nije religija u klasičnom smislu te riječi.
Međutim, postoje različite definicije religije pa tako i ona Frommova, a sotonizam bi po toj definiciji mogao biti shvaćen kao neka vrsta religije i u onom obliku koji nema prakse obnašanja rituala kako bi se štovala neka vlastita božanstva.

Last edited by Speare Shaker on 13/9/2018, 10:58; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mativka 13/9/2018, 10:57

violator wrote:
mativka wrote:Vjerujem u Boga.
A sotona me se niti najmanje ne dotiče :)

Eto. I to je to. Nema straha. Ili nervoze.
Kratko i jasno. Bez nepotrebnog kompliciranja :)
Ima jedna izreka o ljubavi: Ljubav je samo riječ sve dok joj netko ne da smisao...

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2018, 10:58

Speare Shaker wrote:

Pogrešno misliš. To je religiozni pristup, a sotonizam nije religija u klasičnom smislu te riječi.
Ako cemo u filozofske rasprave nema pogresnog misljenja...
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2018, 11:00

Fibica wrote:
Speare Shaker wrote:

Ako cemo u filozofske rasprave nema pogresnog misljenja...
:D

Mišljenje da 1 + 1 daje 3, 5 ili 3243437434732043728, a ne isključivo 2 definitivno spada u domenu onih pogrešnih. :p
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2018, 11:01

Dobro dobro.
You got me on that....

Odoh stopama posla.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2018, 11:01

Ugodan ti dan. :) Ili barem poslovno uspješan, ako ništa drugo. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2018, 11:03

mativka wrote:Vjerujem u Boga.
A sotona me se niti najmanje ne dotiče :)

medolinu si rekla da ne vjeruješ više ni Isusu..
dakle, sotonisti imaju svoj koncept Boga tj. Demijurga
a to sigurno nije Isus..
nažalost, promatrat ću polako kako se izgubljena sama u sebi prepuštaš slatkorječivosti paganista i sotonista
no to je tvoj izbor povrijeđenog ega
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mativka 13/9/2018, 11:06

Metka, vidi kako je lijep dan! :)

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2018, 11:38

Sotonisti koji štuju Demijurga/Arkone opsjednuti su smrću. Rat i ostali načini masovnog ubijanja i patnje (distorzije života) gozba su za virus te mu omogućuju da se širi. Virus potiče bujanje sukoba i patnje. Razina demijurškog/arkonskog virusa je razina smrti a, po mojem mišljenju, akademski neuroznanstvenik s Harvarda Eben Alexander iskusio je barem dio arkonskog svijeta tijekom svog iskustva tik do smrti. U svojoj knjizi Dokaz postojanja raja (Proof of Heaven) kaže da se zatekao na mjestu gdje nije imao ljudske, pa čak ni životinjske značajke, već je bio 'samotna točka svjesnosti u bezvremenom crvenosmeđem moru'. Opisuje kako su pokraj njega prolazila gmazolika i crvolika stvorenja i trljala se o njega svojom 'glatkom ili bodljikavom kožom'. Lica su izranjala iz tame, postajući ružna i prijeteća. Čuo je lupanje koje se pojačavalo te je zvučalo kao 'radni ritam neke vojske podzemnih radnika nalik trolovima'. Tamo se osjećao i nekakav miris: 'mješavina mirisa fekalija, krvi i bljuvotina ... Drugim riječima, bio je to biološki miris, ali miris biološke smrti, a ne biološkog života'. To je svijet ('pakao') Demijurga/Arkona baziran na biološkoj smrti, a ne na biološkom životu. Njihov je plan da ista takva bude i loša kopija Zemlje. Što bolje budu stopili frekvencije arkonskog svijeta sa svojom lažnom simulacijom, to će imati više kontrole nad ljudima dok 'čovjekov pad' pada još niže, a arkonski svijet postaje naš. Biblijski Sotona je gnostički Demijurg ili gospodina Arkon. Ma koliko to bilo kontroverzno, gnjevni, nemilosrdni i krvožedni bog iz Starog zavjeta još je jedna verzija Demijurga/gospodina Arkona, zbog čega se i naziva 'Gospodin'. 'Njegove' su riječi citirane na samom početku Knjige Postanka: 'Neka bude svjetlost!' Ja tvrdim da priča iz Knjige Postanka o 'stvaranju svijeta' ustvari simbolizira stvaranje Matriksa, gdje je 'svjetlo' glavna zvijezda predstave. 

zato se onomad kic želio susresti s red wolfom

http://www.4dportal.com/hr/alternativno-drustvo/4333-demijurg-gospodar-materijalnog-svijeta-fantomski-ja-i-masonski-kult-ega
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2018, 11:38

mativka wrote:Metka, vidi kako je lijep dan! :)

pa šta radiš na forumu?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 13/9/2018, 11:41

onomad? :D

tauntam ga samo s kartama malo, jer stalno govori da je Bog = Astronaut..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2018, 11:53

svako jutro se pojavi bog (ako nije oblačno oblaci su sotonisti) i bog nam osvjetljava puteve kojima hodamo jer inače kurca ne vi vidili. navečer bog nas napušta i ostavlja sotonjarama ima ih puno nebo svijetle kao naš bog ali nisu naš bog nego sotone. pogotovo kad sotona koga zovu mjesec skroz počne svijetlit. ali mi znamo da će nas naš bog doći spasit ujutro i potjerat sve te sotonjare na nebu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2018, 11:59

Q
kic wrote:

Ma daj, sto uopce ista pojasnjavas?

Vidis da ju je totalno okrenulo zadnjih dana. Sad si ona plete teoriju o Kicu sotonjari ne bi li pojasnila tvoju "mrznju" prema njoj.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2018, 12:01

Gnječ wrote:svako jutro se pojavi bog (ako nije oblačno oblaci su sotonisti) i bog nam osvjetljava puteve kojima hodamo jer inače kurca ne vi vidili. navečer bog nas napušta i ostavlja sotonjarama ima ih puno nebo svijetle kao naš bog ali nisu naš bog nego sotone. pogotovo kad sotona koga zovu mjesec skroz počne svijetlit. ali mi znamo da će nas naš bog doći spasit ujutro i potjerat sve te sotonjare na nebu.

Zaboravio si spomenuti Saturn. Hebenog Gospodara prstenova. :-P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2018, 12:14

violator wrote:Q
kic wrote:

Vidis da ju je totalno okrenulo zadnjih dana. Sad si ona plete teoriju o Kicu sotonjari ne bi li pojasnila tvoju "mrznju" prema njoj.

zato si se ti vratila na forum da pomogneš ekipi koja je pokleknula pod mojim semantičkim sposobnostima razotkrivanja istine   :P
okrenula sam te  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2018, 12:19

metilda wrote:
kic wrote:

zato si se ti vratila na forum da pomogneš ekipi koja je pokleknula pod mojim semantičkim sposobnostima razotkrivanja istine   :P

Ne.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2018, 12:20

violator wrote:
Gnječ wrote:svako jutro se pojavi bog (ako nije oblačno oblaci su sotonisti) i bog nam osvjetljava puteve kojima hodamo jer inače kurca ne vi vidili. navečer bog nas napušta i ostavlja sotonjarama ima ih puno nebo svijetle kao naš bog ali nisu naš bog nego sotone. pogotovo kad sotona koga zovu mjesec skroz počne svijetlit. ali mi znamo da će nas naš bog doći spasit ujutro i potjerat sve te sotonjare na nebu.

Zaboravio si spomenuti Saturn. Hebenog Gospodara prstenova. :-P

da ali kako sam napisao post misli ( čitaj sotonjara jer misli su djelo sotone) su mi pošle u na drugu bandu razmišljam kako izgleda taj bog jer nitko ga nije vidio kažu to je zato jer nemožeš direkno gledat u boga jer oslijepiš.ali barem znam od čega se bog sastoji. najviše ima vodika. a kako nas je bog napravio na svoju sliku i priliku i mi imamo najviše vodika ali imamo i ugljika a ugljik je crn čađav to je sotonjara u nama. ali bez vodika i ugljika nas ne bi bilo niti bi mogli živit. a tu je i kiseonik. sad postaje komplicirano...razmišljam dalje iden užgat španjulet...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 13/9/2018, 12:31

metilda wrote:
kic wrote:

:^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2018, 12:38

metilda wrote:
kic wrote:

zato si se ti vratila na forum da pomogneš ekipi koja je pokleknula pod mojim semantičkim ritualima razotkrivanja istine   :P

ti si sotonjara.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Back to top