ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 9 of 50 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 9 Empty Re: Denkverbot

Post by Guest 2/9/2018, 21:45

Gnječ wrote:

pa i ti si nebitan i metilda je nebitna pa onda koji kurac arlaučete kao da će te bankrotirat zbog Uljanika? što cijelo vrijeme pišate i svršavate na tuđoj nesreći kao vas se to ne tiče a onda serete da ćete vi morati spašavati i plaćati iz svog džepa brodogradilište?

tu si iznio puno neistina, poluistina i jebenih laži tako si ih upakirao da onaj tko nezna situaciju bi ti čak i povjerovao.

stvari su drukčije nego si ih ti prezentirao ovako pompozno no ti si u ovoj priči ionako potpuno nebitan i tvoje mišljenje isto je nebitno.

Pa istina je, i ja sam u ovoj priči nebitan, ali nisam niti posebno zainteresiran, za razliku od tebe.
Ne znam tko arlauče da ćemo bankrotirati zbog Uljanika? Ja svakako nisam, a nisam vidio niti da je to metilda rekla.
Nisam ja iznio nikakve neistine nego napravio rezime što se o cijeloj priči moglo doznati iz medija, posebno onih elektroničkih, posljednjih dana, a ovdje su činjenice jedino što je bitno i relevantno, a činjenice ukazuju kako će se cijela situacija rasplesti.
Vrlo nepovoljno po Danka Končara i njegove zaštitnike iz IDS-a, bivše i sadašnje, a djelomično povoljno po radnike brodogradilišta. 
Hoće li pri tome Jakovčić, Miletić i Flego završiti u zatvoru kako to priželjkuje Kajin, ne znam i nije mi važno. Jedino što je važno je sudbina radnika Uljanika i nastavak proizvodnje brodova i to na profitabilan način, a nitko me neće uvjeriti da je to nemoguće pa tako ni Marcel koji je objavio takav člana na Dnevno portalu, jer ja znam da je to moguće.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 2/9/2018, 22:07

Fibica wrote:
aben wrote:
Fibica wrote:
U biti cini mi se, nekako, da je ona najobjektivnija od nas svih ovdje.

bahaha!
Vec si dosadio svima..
vode sun da ti zabaviš mene, ne jo tebe

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by night sky 2/9/2018, 23:24

kic wrote:
night sky wrote:fibi, cuvaj zdravlje....nisu vrijedni

usporedivati gnjeca sa ovo dvoje,troje je smijesno....i glupost.

za razluku od njig ima filing za covjeka, dusu....psovka jest brutalna ali sam je uvijek shvacala kao odraz nezadoviljsrva bez zlih namjera....dok ovo dvoje uziva gaziti i onda zlurado promatraju reakcije....

kic, to je razlog....um vlada svijetom.... ali je covjeku dusa dom.

primijetio sam po prvi put da gnjec izricito laze, i kad sam ga stavio pred zid da prizna usutio je, meni se takav karakter ne svidja sveukupno, nabija visok intenzitet i miVSoni naraciju (nije jedini u tome ali gotovo prednjaci)..  sve u svemu ne znam sta zelis reci, nemam povjerenje skoro u nikog ovdje, a ljudskost treba dokazati..

to razriješi sa njim, ono što ja vidim,istina i bog strana-dvije unazad, ne više, niti svaki raspred od milijun riječi, je da respektira sugovornika, jest psovka jeziva ali se zna i ispričati. ne pokušava od metle napraviti usisavač i sl. fantazije.
a ono dvoje.... kako su se obrušili na mene,bez da sam im riječ uputila, vidim iz fibinih upisa da je to njihova uobičajna zanimacija, laž također....  to nije ljudski, na forumu, ni van njega....za mene je to ponašanje divljaka, loši ljudi. valjda zato jer smatram da nigdje ne možeš raditi baš sve što poželiš, osim ako ne živiš sam, na pustom otoku.
night sky
night sky

2015-08-16

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2018, 00:49

aben wrote:
Fibica wrote:
aben wrote:
Fibica wrote:

bahaha!
Vec si dosadio svima..

pa i oko toga se krvimo između ostalog. mi smo tebi igračke? pa kurvin sine što si sebi umislio? ti si toliko jadan da je gubljenje vremena o tebi uopće razmišljati. shvaćaš li ti svoju mizeriju od života? i još pišaš po socjalistima a ti si turbo socjalista i uhljeb koji živi na grbači onih koji stvaraju radom novu vrijednost. jel ti nije neugodno? nije ti neugodno jer imaš obraz džon. isto vrijedi i za metildu i šejkera. noor je lešinarka kujica koja vreba gdje će kome posaugat energiju da bi se ona osjećala dobro i bila sretna usto i traži mlade jebače na forumu koji joj dođu kao toyboy. čisti vampirizam i kanibalizam uz kozmički enormnu količinu zlobe i svih negativnih energija. čim ta ekipa dođe na ovaj forum ja kroz monitor osjetim toksičnu zlu destruktivnu energiju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2018, 00:52

metilda wrote:
Gnječ wrote:
metilda wrote::popcorn

nadžak baba uživa u svom nedjelu.

isključujući abena i spearea  vi ste svi duhovno bolesni... zamjenjujete teze, argumentirate ad hominem bez kazne, lažete, izmišljate i izmišljotine pretvarate u istinu... povirila sam načas i vidjela da cijeli dan raspravljate o meni.. vama stvarno treba stručna pomoć         :coffee

evo da ti ponovo citiram post da ne padne u zaborav.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 3/9/2018, 05:41

night sky wrote:
kic wrote:
night sky wrote:fibi, cuvaj zdravlje....nisu vrijedni

usporedivati gnjeca sa ovo dvoje,troje je smijesno....i glupost.

za razluku od njig ima filing za covjeka, dusu....psovka jest brutalna ali sam je uvijek shvacala kao odraz nezadoviljsrva bez zlih namjera....dok ovo dvoje uziva gaziti i onda zlurado promatraju reakcije....

kic, to je razlog....um vlada svijetom.... ali je covjeku dusa dom.

primijetio sam po prvi put da gnjec izricito laze, i kad sam ga stavio pred zid da prizna usutio je, meni se takav karakter ne svidja sveukupno, nabija visok intenzitet i miVSoni naraciju (nije jedini u tome ali gotovo prednjaci)..  sve u svemu ne znam sta zelis reci, nemam povjerenje skoro u nikog ovdje, a ljudskost treba dokazati..

to razriješi sa njim, ono što ja vidim,istina i bog strana-dvije unazad, ne više, niti svaki raspred od milijun riječi, je da respektira sugovornika, jest psovka jeziva ali se zna i ispričati. ne pokušava od metle napraviti usisavač i sl. fantazije.
a ono dvoje.... kako su se obrušili na mene,bez da sam im riječ uputila, vidim iz fibinih upisa da je to njihova uobičajna zanimacija, laž također....  to nije ljudski, na forumu, ni van njega....za mene je to ponašanje divljaka, loši ljudi. valjda zato jer smatram da nigdje ne možeš raditi baš sve što poželiš, osim ako ne živiš sam, na pustom otoku.

uh, listao sam sad 4 stranice unazad i vidim da te samo aben isao pecnit za Che Gavaru..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by aben 3/9/2018, 07:11

Gnječ wrote:
aben wrote:
Fibica wrote:
aben wrote:
Fibica wrote:

bahaha!
Vec si dosadio svima..

pa i oko toga se krvimo između ostalog. mi smo tebi igračke? pa kurvin sine što si sebi umislio? ti si toliko jadan da je gubljenje vremena o tebi uopće razmišljati. shvaćaš li ti svoju mizeriju od života? i još pišaš po socjalistima a ti si turbo socjalista i uhljeb koji živi na grbači onih koji stvaraju radom novu vrijednost. jel ti nije neugodno? nije ti neugodno jer imaš obraz džon. isto vrijedi i za metildu i šejkera. noor je lešinarka kujica koja vreba gdje će kome posaugat energiju da bi se ona osjećala dobro i bila sretna usto i traži mlade jebače na forumu koji joj dođu kao toyboy. čisti vampirizam i kanibalizam uz kozmički enormnu količinu zlobe i svih negativnih energija. čim ta ekipa dođe na ovaj forum ja kroz monitor osjetim toksičnu zlu destruktivnu energiju.
fola ti ča me respektiroš ko sugovornika:)

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2018, 08:11

aben wrote:
Fibica wrote:
aben wrote:
Fibica wrote:

bahaha!
Vec si dosadio svima..
Tipican srednjovjekovni stav o zenama I zivotu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2018, 08:17

Gnječ wrote:
metilda wrote:
Gnječ wrote:
metilda wrote::popcorn

nadžak baba uživa u svom nedjelu.

isključujući abena i spearea  vi ste svi duhovno bolesni... zamjenjujete teze, argumentirate ad hominem bez kazne, lažete, izmišljate i izmišljotine pretvarate u istinu... povirila sam načas i vidjela da cijeli dan raspravljate o meni.. vama stvarno treba stručna pomoć         :coffee

evo da ti ponovo citiram post da ne padne u zaborav.

90-ih godina 20 st. sve više se počelo govoriti o SQ (duhovnoj inteligenciji) nakon što je neuropsihijatar Michael Persinger proveo istraživanje o postojanju ”božanske točke” u ljudskom mozgu. Neurolog Ramachandran je 1997. godine otkrio da se ”božanska točka” nalazi među živčanim spojevima sljepoočnih režnjeva u mozgu. Pozitivnom emisijskom tomografijom se pokazalo kako svi ovi skupovi živaca zasvijetle čim se ispitanik upusti u raspravu o duhovnim/vjerskim temama. Duhovna bolest i smanjenje SQ-a javlja se zbog nemogućnosti uspostavljanja veze s dubokim središtem u sebi.

https://duhovnost.net/simptomi-duhovnih-bolesti-i-terapija1/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 3/9/2018, 08:44

kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 3/9/2018, 09:07

Denkverbot - Page 9 Fb_img27
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2018, 09:22

Let us judge people who work in uljanik
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2018, 09:51

Fibica wrote:Let us judge people who work in uljanik

sviđa li ti se na Violinom forumu? :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2018, 10:02

Nigdje kao ovdje.
There is no place like home
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 3/9/2018, 10:04

Fibica wrote:Let us judge people who work in uljanik

https://www.index.hr/vijesti/clanak/placa-radnicima-uljanika-stigla-ali-danas-ne-rade-moraju-svi-malo-predahnuti/2020972.aspx
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2018, 10:06

Dobili jednu placu, a sto je sa ostalim placama?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2018, 10:08

Fibica wrote:Nigdje kao ovdje.
There is no place like home

nauči se čovjek na malo življu atmosferu .. i ja sam i tamo pisala ali mi je bilo kao i ovdje :D
ima još jedan forum, admin mu je čovjek egzotičnog imena Pizda sa specifičnim smislom za humor, tamo je puno življe, piše i violator, a Pizda je riječanin, možda bi se tamo također bolje osjećala a i frekvencija upisa je visoka:

http://kultnix.forumcroatian.com/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2018, 10:10

Fibica wrote:Dobili jednu placu, a sto je sa ostalim placama?

u medijima je pisalo samo da im je kasnila plaća za srpanj a vlada je objavila da je osigurala novce i za kolovoz tako da će dobiti plaću za kolovoz na vrijeme
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2018, 10:12

Znam za kultnix but I dont like it...
Frekvencija mi se ne svida.

Grmi.. idem se usukati pod dekicu sa kujicom I maziti.
Budite pozdravljeni.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2018, 10:13

Malo sam zavirila u ocevu biblioteku.
Uzela opet emmu bovary pa cu to cituckati...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2018, 10:15

metilda wrote:
Fibica wrote:Dobili jednu placu, a sto je sa ostalim placama?

u medijima je pisalo samo da im je kasnila plaća za srpanj a vlada je objavila da je osigurala novce i za kolovoz tako da će dobiti plaću za kolovoz na vrijeme
:tu
Super.

Ja znam covjeka kojemu je kasnila placa jos prije par mj. Spakirao prnje, dao otkaz, otisao u irsku...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 50 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50  Next

Back to top