Vagina” nije politički korektan termin
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Vagina” nije politički korektan termin
Šteta. Gde ćeš lepše teme.kic wrote:dzango wrote:Jesi li sumnjao?kic wrote:
pokvarište temu iopet.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jebiga kada nas asocira...omni wrote:Stas, velikosrbi cak i na temi o pizdi nalaze zelju da "pobede".kic wrote:
pokvarište temu iopet.
2014-04-19
Nego, ja mislim da se o konkretnoj temi vezanoj za ime trebaju "ocitovati" iskljucivo dame... :) O njihovoj piiiiip se radi.
Pižon ćuti pizda mu materina.Stanojko wrote:Nego, ja mislim da se o konkretnoj temi vezanoj za ime trebaju "ocitovati" iskljucivo dame... :) O njihovoj piiiiip se radi.
2014-04-19
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Kme kme, rezultati se vide na kraju, dakle pokidali smo vas ko čačkalicu a sad ti laži sebe koliko te volja, sve u skladu sa onim od dobrice Ćosića-lažemo da sakrijemo svoju bedu, da utešimo druge, lažemo inventivno, stvaralački...dakle samo ti nastavi kmečati, nemamo mi ništa protiv :)Stanojko wrote:Koga ste pokidali velikomucenici? Pa dok je bilo interesa kod komunaca u Beogradu cvileli ste ko ...vagine... Kad su ih pistili niz vodu, i to su morali da vam ameri organizuju... ckepitre wrote:bitno da smo vas pokidali , ostalo vam samo kmečanje kao zadnja crta obraneStanojko wrote:c...k...e...p...i (vazda virili iza tudjeg dupeta)
O itekako je bilo i to 10:1 u korist srbljova, u samom Vukovaru nikada nije bilo više od dvije tisuće vojnika, prošlo je kroz njega oko 3-4 tisuće ali kroz smjene, u trenutku zatvaranja obruča je bili 1816 vojnika a sad se ti grizi i za guzicu ako želiš ali to je tako. Osim toga pogledaj svu silu oklopa i topništva koje je djelovalo po vukovaru da su ga cijelog razorili, pridodaj avijaciju i tri mjeseca borbi pa onda to sve stavi na hartiju i podvuci crtu. Iz pouzdanih srpskih izvora vas je tamo ostavilo kosti oko 12 ooo vjerovao ti u to ili ne.dzango wrote:Za osvajanje utvrđenog grada je neophodan odnos snaga 3:1 a uprkos svoj mitologiji oko Vukovara i ostalim sranjima, nikada tamo nije bilo ni blizu 18 hiljada vojnika. Za razliku od Oluje gde je odnos snaga bio 5:1 uz svu moguću logističku pripremu i podršku od strane Amerike. RSK je žrtvovana za RS i zato danas Hrvati u Bosni nemaju ni WC a kamoli nešto drugo.
Druga je stvar što se ovi nisu mogli uzdržati iako su sve dobili na poslužavniku i što danas prave od toga mitologiju kako bi zadržali privilegije i konačno se uglavili u ulogu SUBNOR-a kao što se Krivousti uveliko uživljavao u ulogu Broza. Ista bagra i nekada i sada.
stanojkičini drugari, sve hrabro u pmomni wrote:Evo i za stanojka filmcic kada je vec poceo o babama, dedama i tako. A da i uskladimo pojam picke kao karakterne osobine.
Unistio stane temu =:O
A nije da nije obecavala..cak sam i izguglala porijeklo rijeci :-D
A nije da nije obecavala..cak sam i izguglala porijeklo rijeci :-D
Last edited by Nice on Tue 28 Aug - 15:09; edited 1 time in total
2014-04-12
nemos ti ni o prednjoj rupi pricat da ne izleti neki chetnik il ustasha
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
jebiga kad je kompleksaš, to je jače od njegaNice wrote:Unistio stane temu =:O
A nije da nije obecavala..cak sam i izuglala porijeklo rijeci :-D
On bi samo o ratu i muskicima...stane, stane..>:)tre wrote:jebiga kad je kompleksaš, to je jače od njegaNice wrote:Unistio stane temu =:O
2014-04-12
Ma ne zna jel bi piškio ili kakio :DNice wrote:On bi samo o ratu i muskicima...stane, stane..>:)tre wrote:jebiga kad je kompleksaš, to je jače od njegaNice wrote:Unistio stane temu =:O
Jbg, ja se uzdao u srpsku inovativnost, da damo prikladan naziv toj lijepj stvari a ovi velikosrbi odmah na politiku, i jbg onda da ih obrazujes ode tema u ku... u 3 PM da budemo blizi.
omni-
2014-04-12
Meni su u lijepoj uspomene ostale one teme o mom velikom pimpeku.
Jebeš vaginu, to je dosadno.
crvenkasti-
2014-04-17
To me ne cudicrvenkasti wrote:Meni su u lijepoj uspomene ostale one teme o mom velikom pimpeku.
Ovdje svi imaju velike
Samo neki ustaske a neki cetnicke
Malo nas je s jajima
Odakle ti to sele, pa ja sam samo dao predlog? Ovi tvoji skocise...Nice wrote:On bi samo o ratu i muskicima...stane, stane..>:)tre wrote:jebiga kad je kompleksaš, to je jače od njegaNice wrote:Unistio stane temu =:O
Samo, da....khmmmm:-DStanojko wrote:Odakle ti to sele, pa ja sam samo dao predlog? Ovi tvoji skocise...Nice wrote:On bi samo o ratu i muskicima...stane, stane..>:)tre wrote:jebiga kad je kompleksaš, to je jače od njegaNice wrote:Unistio stane temu =:O
Sto moji? Obozavatelji, mislis..:-P
2014-04-12
Sad vam je i prigovorio da ste 'moji'...ljubomorko jedan :~tre wrote:Ma ne zna jel bi piškio ili kakio :DNice wrote:On bi samo o ratu i muskicima...stane, stane..>:)tre wrote:jebiga kad je kompleksaš, to je jače od njegaNice wrote:Unistio stane temu =:O
2014-04-12
Mi smo eto kaze tvoji a on je nas, pa stoga je i on tvoj, nema mjesta ljubomori. Naravno ako ga prihvatas sa svim njegovim kompleksima.Nice wrote:Sad vam je i prigovorio da ste 'moji'...ljubomorko jedan :~tre wrote:Ma ne zna jel bi piškio ili kakio :DNice wrote:On bi samo o ratu i muskicima...stane, stane..>:)tre wrote:jebiga kad je kompleksaš, to je jače od njegaNice wrote:Unistio stane temu =:O
omni-
2014-04-12
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Muslimani u Austriji zabrinuti: Termin “politički islam” u programu nove Vlade
» Raspudić: konzervativna pozicija nije još politički artikulirana
» Ideološki rat u hrvatskom društvu nije prirodno stanje, nego politički projekt
» Mika Spiljak nije nikakav drzavnik vec politicki 'aparatcik' komunistickog sustava'
» Mario Draghi nije “politički analitičar” nego zasad najvještiji talijanski političar u XXI stoljeću
» Raspudić: konzervativna pozicija nije još politički artikulirana
» Ideološki rat u hrvatskom društvu nije prirodno stanje, nego politički projekt
» Mika Spiljak nije nikakav drzavnik vec politicki 'aparatcik' komunistickog sustava'
» Mario Draghi nije “politički analitičar” nego zasad najvještiji talijanski političar u XXI stoljeću
Page 5 of 6