Vagina” nije politički korektan termin
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Vagina” nije politički korektan termin
Mi smo eto kaze tvoji a on je nas, pa stoga je i on tvoj, nema mjesta ljubomori. Naravno ako ga prihvatas sa svim njegovim kompleksima.Nice wrote:Sad vam je i prigovorio da ste 'moji'...ljubomorko jedan :~tre wrote:Ma ne zna jel bi piškio ili kakio :DNice wrote:On bi samo o ratu i muskicima...stane, stane..>:)tre wrote:jebiga kad je kompleksaš, to je jače od njegaNice wrote:Unistio stane temu =:O
A nije da nije obecavala..cak sam i izuglala porijeklo rijeci :-D
omni- Posts : 7009
2014-04-12
A, sto cu od njega..samo ne volim kad previse cetnikuje..B-@omni wrote:Mi smo eto kaze tvoji a on je nas, pa stoga je i on tvoj, nema mjesta ljubomori. Naravno ako ga prihvatas sa svim njegovim kompleksima.Nice wrote:Sad vam je i prigovorio da ste 'moji'...ljubomorko jedan :~tre wrote:Ma ne zna jel bi piškio ili kakio :DNice wrote:On bi samo o ratu i muskicima...stane, stane..>:)tre wrote:
jebiga kad je kompleksaš, to je jače od njega
2014-04-11
Samo pazi megice, nisu to neki bezveze kompleksi, najgori je onaj što nema muda i malo ga tješi to što su i ostali srbljovi isti takviomni wrote:Mi smo eto kaze tvoji a on je nas, pa stoga je i on tvoj, nema mjesta ljubomori. Naravno ako ga prihvatas sa svim njegovim kompleksima.Nice wrote:Sad vam je i prigovorio da ste 'moji'...ljubomorko jedan :~tre wrote:Ma ne zna jel bi piškio ili kakio :DNice wrote:On bi samo o ratu i muskicima...stane, stane..>:)tre wrote:
jebiga kad je kompleksaš, to je jače od njega
Sve pod kontrolom, tre..:-Dtre wrote:Samo pazi megice, nisu to neki bezveze kompleksi, najgori je onaj što nema muda i malo ga tješi to što su i ostali srbljovi isti takviomni wrote:Mi smo eto kaze tvoji a on je nas, pa stoga je i on tvoj, nema mjesta ljubomori. Naravno ako ga prihvatas sa svim njegovim kompleksima.Nice wrote:Sad vam je i prigovorio da ste 'moji'...ljubomorko jedan :~tre wrote:Ma ne zna jel bi piškio ili kakio :DNice wrote:
On bi samo o ratu i muskicima...stane, stane..>:)
2014-04-11
seke ,idi komentirati lidiju i njenu,...tu,..kako se kaze
dijagram-
2015-08-09
Glazbu, braco?!
Sad cu ja :-D
2014-04-11
Nice wrote:Glazbu, braco?!
dijagram-
2015-08-09
soroševci i ovi šta su za IK bi rekli kurac od žene
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Muslimani u Austriji zabrinuti: Termin “politički islam” u programu nove Vlade
» Raspudić: konzervativna pozicija nije još politički artikulirana
» Ideološki rat u hrvatskom društvu nije prirodno stanje, nego politički projekt
» Mika Spiljak nije nikakav drzavnik vec politicki 'aparatcik' komunistickog sustava'
» Mario Draghi nije “politički analitičar” nego zasad najvještiji talijanski političar u XXI stoljeću
» Raspudić: konzervativna pozicija nije još politički artikulirana
» Ideološki rat u hrvatskom društvu nije prirodno stanje, nego politički projekt
» Mika Spiljak nije nikakav drzavnik vec politicki 'aparatcik' komunistickog sustava'
» Mario Draghi nije “politički analitičar” nego zasad najvještiji talijanski političar u XXI stoljeću
Page 6 of 6