Vagina” nije politički korektan termin
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Vagina” nije politički korektan termin
Hvala na prognozi :)
Nice, mirne snove želim :)
Nice, mirne snove želim :)
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
a jebga, kod nas je filozofija da se cim prije naprave djeca da ne moras pod stare dane gurat kolica i mjenjat peleneNice wrote:Ajoj, znaju bit sinovi na mame..ali si i bistar na nju..sto ne znaci da to drugo nisi povukao sa oceve strane :-DLeviathan2 wrote:aahh, men se cini da sam ja naslijedio gene s majcine strane, ona nije bila iz plemena nit dugovjecna :(Nice wrote:Vidim ja da se ti nadas naslijedit sposobnost i trajnost predaka, samo previse je stresa danas..:-PLeviathan2 wrote:ma jok :)Nice wrote:Levi, ponorel si :-D
Forum hormonalno utjece na tebe :~
pod stare dane moram se privikavat kak da se korektno izrazavam, ajd ja i nekako, al kako se moj siroti pradeda
neku babu ce pitat da mu da prednje rupe a ona ce ga odvesti do neke rupe od divljih osa il lisicje rupe :)
al nedam se, tek sam dobio praunuka, :)
Tvoji se rano zene/udaju..ja necu ni bit prababa za zivota (:V)
eo bas nest prije par dana od jednog kolege talijanca, on je iz verone, sestra dobila djete, velim ja njemu a velika razlika medju vama, mislim on ima 50, veli on pa jest, 8 godina
aupickumaterinu
sa 42 prvo djete, cudi me jer je trebala bit vec duboko u promjeni
Danas do 50 radjaju, levi moj..'ko ima volje-nek'izvoli..osobno nisam za rano, ni kasno..neka mladja zrela dob..No, svako ima svoju filozofiju, zelje i mogucnosti..neka djece:-))Leviathan2 wrote:a jebga, kod nas je filozofija da se cim prije naprave djeca da ne moras pod stare dane gurat kolica i mjenjat peleneNice wrote:Ajoj, znaju bit sinovi na mame..ali si i bistar na nju..sto ne znaci da to drugo nisi povukao sa oceve strane :-DLeviathan2 wrote:aahh, men se cini da sam ja naslijedio gene s majcine strane, ona nije bila iz plemena nit dugovjecna :(Nice wrote:Vidim ja da se ti nadas naslijedit sposobnost i trajnost predaka, samo previse je stresa danas..:-PLeviathan2 wrote:
ma jok :)
pod stare dane moram se privikavat kak da se korektno izrazavam, ajd ja i nekako, al kako se moj siroti pradeda
neku babu ce pitat da mu da prednje rupe a ona ce ga odvesti do neke rupe od divljih osa il lisicje rupe :)
al nedam se, tek sam dobio praunuka, :)
Tvoji se rano zene/udaju..ja necu ni bit prababa za zivota (:V)
eo bas nest prije par dana od jednog kolege talijanca, on je iz verone, sestra dobila djete, velim ja njemu a velika razlika medju vama, mislim on ima 50, veli on pa jest, 8 godina
aupickumaterinu
sa 42 prvo djete, cudi me jer je trebala bit vec duboko u promjeni
Idem u krpe..laka ti noc, odmori;-)
2014-04-12
Rvat?omni wrote:A jbg daj onda prijedlog, ali pazi se dobro da se ne profasistis. Di su nam ovi Srbi, oni imaju milion naziva za tu zabranjenu rijec??Leviathan2 wrote:previse japanski :)omni wrote:Mindza. Zvuci multikulturalno, opceprihvatljivo. Tko se ne slaze, fasist.
Ma daj, totalno nemastovito, ne bi me iznenadilo da si poceo nabrajati zenske clanove svoje obitelji, pih. Nista od velikosrba, ajmo dalje.Stanojko wrote:Rvat?omni wrote:A jbg daj onda prijedlog, ali pazi se dobro da se ne profasistis. Di su nam ovi Srbi, oni imaju milion naziva za tu zabranjenu rijec??Leviathan2 wrote:previse japanski :)omni wrote:Mindza. Zvuci multikulturalno, opceprihvatljivo. Tko se ne slaze, fasist.
omni-
2014-04-12
Pa sta znam... Cesto kad se povede razgovor ovde ide ono tipa... "Ma znas bre oni...one picke?" "Ko? Rvati?"... Tako da mu dodje nekako prirodno...
Stanojko wrote:Pa sta znam... Cesto kad se povede razgovor ovde ide ono tipa... "Ma znas bre oni...one picke?" "Ko? Rvati?"... Tako da mu dodje nekako prirodno...
i onda vas pičke nalupaju, pa meni bi bilo neugodno...
Ah to da, ma to ti je prirodno. Kad hocete da lecite komplekse. Svi su picke tko god vam se devedesetih nayebao keve. Prirodno je znam, stas takav je zivot gubitnika.Stanojko wrote:Pa sta znam... Cesto kad se povede razgovor ovde ide ono tipa... "Ma znas bre oni...one picke?" "Ko? Rvati?"... Tako da mu dodje nekako prirodno...
omni-
2014-04-12
Pižon? Rodno je neutralno a intelektualno i karakterno odgovarajuće.
Necemo vrijedjati Vladimira Petrovica kojemu je ova kreatura uzela nadimak.dzango wrote:Pižon? Rodno je neutralno a intelektualno i karakterno odgovarajuće.
omni-
2014-04-12
I meni je palo na pamet ali ne ide. Ispade onda da Srbin ništa na svetu više ne voli od Rvata.Stanojko wrote:Rvat?omni wrote:A jbg daj onda prijedlog, ali pazi se dobro da se ne profasistis. Di su nam ovi Srbi, oni imaju milion naziva za tu zabranjenu rijec??Leviathan2 wrote:previse japanski :)omni wrote:Mindza. Zvuci multikulturalno, opceprihvatljivo. Tko se ne slaze, fasist.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Raspisali se o pojmu 'vagina' i o svemu okolo naokolo, a i dalje niti jedan jedini nema pojma što ta riječ zapravo znači. Neš' ti njemu nikad ništa dokazati jer je on balkanac i najpametniji na svijetu
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Hmmm...da, jeste nezgodno...dzango wrote:I meni je palo na pamet ali ne ide. Ispade onda da Srbin ništa na svetu više ne voli od Rvata.Stanojko wrote:Rvat?omni wrote:A jbg daj onda prijedlog, ali pazi se dobro da se ne profasistis. Di su nam ovi Srbi, oni imaju milion naziva za tu zabranjenu rijec??Leviathan2 wrote:previse japanski :)omni wrote:Mindza. Zvuci multikulturalno, opceprihvatljivo. Tko se ne slaze, fasist.
Oh_Femder wrote:Raspisali se o pojmu 'vagina' i o svemu okolo naokolo, a i dalje niti jedan jedini nema pojma što ta riječ zapravo znači. Neš' ti njemu nikad ništa dokazati jer je on balkanac i najpametniji na svijetu
ukoričen
Kazu 'korica od maca'.kic wrote:Oh_Femder wrote:Raspisali se o pojmu 'vagina' i o svemu okolo naokolo, a i dalje niti jedan jedini nema pojma što ta riječ zapravo znači. Neš' ti njemu nikad ništa dokazati jer je on balkanac i najpametniji na svijetu
ukoričen
2014-04-12
Napokon je netko proguglal ;P
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
abraham wrote:Rodno neutralna prednja rupa su usta.Leviathan2 wrote:“Vagina” nije politički korektan termin – Ispravno je “rodno neutralna prednja rupa”
27/08/2018 L. R. 21 comments
Tako je
x
Zato se i reče " Ieben te u usta "
Nice wrote:Kazu 'korica od maca'.kic wrote:Oh_Femder wrote:Raspisali se o pojmu 'vagina' i o svemu okolo naokolo, a i dalje niti jedan jedini nema pojma što ta riječ zapravo znači. Neš' ti njemu nikad ništa dokazati jer je on balkanac i najpametniji na svijetu
ukoričen
Mača ili noža
u daljnjem tekstu - tok -
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Muslimani u Austriji zabrinuti: Termin “politički islam” u programu nove Vlade
» Raspudić: konzervativna pozicija nije još politički artikulirana
» Ideološki rat u hrvatskom društvu nije prirodno stanje, nego politički projekt
» Mika Spiljak nije nikakav drzavnik vec politicki 'aparatcik' komunistickog sustava'
» Mario Draghi nije “politički analitičar” nego zasad najvještiji talijanski političar u XXI stoljeću
» Raspudić: konzervativna pozicija nije još politički artikulirana
» Ideološki rat u hrvatskom društvu nije prirodno stanje, nego politički projekt
» Mika Spiljak nije nikakav drzavnik vec politicki 'aparatcik' komunistickog sustava'
» Mario Draghi nije “politički analitičar” nego zasad najvještiji talijanski političar u XXI stoljeću
Page 3 of 6