ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 20 of 50 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 20 Empty Re: Denkverbot

Post by Guest 28/8/2018, 19:28

Necu se dalje ni upustati u rasprave...

Ovakvo komentiranje i optuzivanje uljanikovca mi je... ne svida mi se...
Stvarno previse.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 28/8/2018, 19:36

u pitannu je sustav rada, ti ne shvacas da je to u cjelini jedna subkultura koja se bori za svoj zivot, ali unutar te subkulture imas vise njih: elektricare, mehanicare, varioce, i jedni rade protiv drugih na neizravan nacin..

to u svim firmama dodje gdje ne postoji hijerarhija, jer kako objasniti probijanje rokova? kako? molim objasnjenje..

bi li ti narucii brod gdje znas da u zadnjih 5g imaju reputaciju da uvijek kasne i da ih boli k?

znas kako to funkcionira, meni otpao auspuh, otisao do limaea: kaze dovezi ga za mjesec dana, a ja lijepo odem isti dan kod drugog..

svi se mogu optuzivati pa pitam, pogledajmo u svoje greske i odgovorit, kako se tamo radi? 100% sam siguran da pola radnika fusari..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 28/8/2018, 19:38

A na temelju cega si siguran 100% da pola radnika tamo fusari?

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/8/2018, 19:45

kic wrote:
u pitannu je sustav rada, ti ne shvacas da je to u cjelini jedna subkultura koja se bori za svoj zivot, ali unutar te subkulture imas vise njih: elektricare, mehanicare, varioce, i jedni rade protiv drugih na neizravan nacin..

to u svim firmama dodje gdje ne postoji hijerarhija, jer kako objasniti probijanje rokova? kako? molim objasnjenje..

bi li ti narucii brod gdje znas da u zadnjih 5g imaju reputaciju da uvijek kasne i da ih boli k?

znas kako to funkcionira, meni otpao auspuh, otisao do limaea: kaze dovezi ga za mjesec dana, a ja lijepo odem isti dan kod drugog..

svi se mogu optuzivati pa pitam, pogledajmo u svoje greske i odgovorit, kako se tamo radi? 100% sam siguran da pola radnika fusari..

probijanje rokova? radnici rade ne zabušavaju. ali ako zaduženi u upravi nisu kupili i naručili materijal čelične limove pa do jebenih vijaka proizvodnja stane jer radnici nemaju s čim raditi nemaju materijala.  tako je bilo sa brodovima za Kazahstan kad su brodovi plaćeni unaprijed u cijelosti a brodovi se ne grade. kad je došao neki ministar iz Kazahstana vidit brod skoro je pao u afan davali su mu vode s cukron da se lik ne sruši od šoka. šta je bilo? uprava je šolde usmjerila u svoje džepove nešto je uzela vlada i nije bilo para za materijal i brod je stajao nedovršen. dakle opet uprava a ta uprava u ovom sastavu je tu baš zadnjih 6-7 godina.

imaš li još pitanja ?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/8/2018, 19:58

Bit ce da je Kic provodio vrijeme i s upravom i s radnicima Uljanik grupe pa zna covjek kako stvari funkcioniraju.. :-)

Uglavnom, Gnjec, oni su dali "mandat na raspolaganje"? :-D Presmijesno. Je li itko dao nepozivu ostavku? Osim one zenske jucer..

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 28/8/2018, 20:00

Turkmenistan je u pitanju kako se vidi iz medija, uprava je uzela novce od covjeka i isplatila neke dugove kako pise) mozda place?)

radnici nisu direktno krivi u ovom slucaju naravno, problem je u organizaciji posla, jer ovdje se radila preraspodjela necijih sredstava, no kad ti netko uplati akontaciju, to se lijepo zavede i nabava ima rok do kad mora narucit materijal, to se ne moze naknadno raditi nego na vrijeme, dakle rješenje je najurit referente iz nabave i uvest sistem kontrole njihova rada, ako zajebu - izvanredni otkaz, tako da jest do uprave ali i nabave
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 28/8/2018, 20:02

Fibica wrote:A na temelju cega si siguran 100% da pola radnika tamo fusari?

tako je u svim vecim firmama, paretovo pravilo
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 28/8/2018, 20:08

violator wrote:Bit ce da je Kic provodio vrijeme i s upravom i s radnicima Uljanik grupe pa zna covjek kako stvari funkcioniraju.. :-)

Uglavnom, Gnjec, oni su dali "mandat na raspolaganje"? :-D Presmijesno. Je li itko dao nepozivu ostavku? Osim one zenske jucer..

ne. samo su dali mandat na raspolaganje kao da su ministri u Vladi. sad čekaju da li će im anemični Kenwood Kenon dat otpuštenje grijeha ili će ih premjestit u neko drugo brodogradilište. ipak bi to bio težak i nenadoknadiv gubitak za Vladu RH-NDH a i za državu općenito da izgubi takve renomirane lopove i da ih prepuste kletoj sudbini pa da završe u Irskoj ili nedajbože u Kinu. u Kini bi ih sigurno streljali nakon prvog dana posla.

Gianni Rossanda poziva dioničare da predlože imena novog NO Uljanika
TO JE PREDUVJET DA SE ŠTO HITNIJE SAZOVE GLAVNA SKUPŠTINA DRUŠTVA ULJANIK d.d.
Gianni Rossanda, predsjednik Uljanik grupe, koji je danas dao svoj mandat na raspolaganje Nadzornom odboru Uljanika, poziva male i velike dioničare da predlože imena novog NO Uljanika, i ovom je prilikom obrazložio svoj poziv:

''Iako sam svoj mandat dao na raspolaganje NO-u društva ULJANIK d.d. ne želeći dovesti sustav u blokadu, opetovano molim i pozivam velike i male dioničare Uljanika da u što kraćem roku predlože imena novog NO-a društva ULJANIK d.d. kako bi se što hitnije mogla sazvati Glavna skupština društva ULJANIK d.d..

Kao ovlaštena osoba, smatram svojom obavezom što hitnije sazvati novu skupštinu društva koja mora odrediti o daljem tijeku dokapitalizacije i izbora članova NO-a. Nažalost, za skupštinu koja je sazvana za 31. 8. 2018. nije se prijavio zakonom i Statutom Društva minimalno potreban broj dioničara.

Kako je javnosti poznato kroz službeni i javni poziv, za tu su skupštinu, očekujući veliki broj dioničara, a posebno veliki broj malih dioničara, Uprava i NO pripremili održavanje u dvorani Doma hrvatskih branitelja, no Društvu nije pristigao minimalno potreban broj prijava.

Stoga još jedanput pozivam sve dioničare da predlože imena za novi NO. Bez tog konkretnog prijedloga, o kojem će se kasnije raspravljati na samoj skupštini, nije moguće u dnevni red uvrstiti ovu važnu točku Skupštine.''

http://www.regionalexpress.hr/site/more/gianni-rossanda-poziva-dionichare-da-predlozhe-imena-novog-no-uljanika

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/8/2018, 20:08

stvarno mi nije jasno zašto ne vjerujete Kajinu, pa čovjek je na licu mjesta i godinama upozorava na lopovluk IDS-a i Jakovčića koji su Istru učinili svojom prćijom.. pa još jedom ponavljam tekst:

Istarski župan Valter Flego i gradonačelnik Pule Boris Miletić jučer su uputili molbu za hitnim sastankom s predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem na temu Uljanika, te su apelirali na Vladu da Uljanik “postavi kao jedan od svojih trenutnih prioriteta te poduzme sve potrebne mjere, zajedno s Upravom i strateškim partnerom Uljanika, u cilju pronalaženja rješenja za opstanak brodogradnje i očuvanje radnih mjesta u Uljanik Grupi.”

Damir Kajin za Narod.hr o skandalu Ivana Jakovčića: ‘Država bi za sanaciju Uljanika morala uplatiti 2,4 milijarde kuna, o čemu nitko ne želi progovoriti”

Na tu molbu im komentarom na novinski članak u regionalexpressu odgovorioDamir Kajin napisavši:

1. Vlada nije birala NO Uljanika
2. Vlada nije postavljala upravu Uljanika
3. Vlada nije sindikaliste postavljala u NO Uljanika
4. Vlada nije čak ni jednog HDZ-ovca uspjela zaposliti u Uljaniku

5. Vlada nije izrađivala plan restrukturiranja
6. Vlada nije odabrala strateškog partnera (D. Končara)
7. Vlada nije odredila da plaća šefu uprave Uljanika na godišnjoj razini iznosi 600 000kn (sa bonusima…), ili da ta primanja budu trostruko veća od onih koje prima premijer
8. Vlada nije odredila ni da osnovna neto plaća članova uprave bude 40 000 kn neto mjesečno
9. Vlada nije odredila da ugovori sa konzultantima iznose do 200 000 € mjesečno
10. Vlada nije kriva ni što je prihod za 6 mjeseci 2018. bio 638 mil. kn, a gubitak 365 mil. kn
11. Vlada nije kriva što se godišnje isporučuje svega 3 broda, a bez 7 nema opstanka
12. Vlada nije kriva što su si članovi NO 3.maja na dan početka štrajka isplatili bonuse od 24 000 kn
13. Vlada nije kriva što je Končar 33% vlasnik Glasa Istre novine koja je “bilten”IDS-a i koja je otvoreno zagovarala ulazak Končara u Uljanik, a svi smo znali da on sam ne može sanirati posrnulu tvrtku
14. Vlada nije kriva što su bivši direktori Uljanika preuzeli ono najbolje od Uljanika- Uljanik plovidbu
15. Vlada nije kriva što se u najzatvorenijem medijskom prostoru u Hrvatskoj, a to je Istra, ne može čuti istina o Uljaniku
16. Vlada nije kriva što su Finci nepravomoćno kaznili Končarevu tvrtku gdje je Jakovčic bio predsjednik NO sa 50 mil. €
17. Vlada nije kriva što su radnici ižviždaki Miletića, a Flega zalili pivom
18. Vlada nije kriva što nam se Jakovčic “ruga” preko društv. mreža iz nekog austrijskog ružičnjaka
19. Vlada nije kriva što Istrijani ne mogu do istine
20. Vlada nije kriva što bivši direktori imaju tankere, što neki, ne svi, koperanti imaju bogatstvo, dok radnici mogu računati na tri minimalne plaće u razini jedne zarađene u 7 mjesecu, ali

VLADA JE KRIVA

Što je Uljanik svjesno “prepustila” Jakovčiću, Miletiću, Rossandi, … znajući još u siječnju kako će sve završiti
Što je sve to činila za tri IDS-ova, a ako pribrojimo i F. Radina 4 glasa iz Istre

[size=10]Enlarge this image

Denkverbot - Page 20 Kajin

Uljanik i IDS: 14 direktora koji su drmali brodogradilištem
Zašto HDZ želi našim, državnim novcem financirati Uljanik koji je većinom u privatnom vlasništvu?
Kajin: Iza interesa za brodogradilište Uljanik stoji kupac s planovima za izgradnju hotelađ

U zasebnom komentaru, Kajin je kasnije još dodao:

Flega zalili pivom, Miletić se nije pojavio, a di je Gazda?

Pišu neki mediji da se svjesno uništavao Uljanik zbog nekretninskog biznisa, dok je većina menadžera bliska IDS-u. Očito je da ljudi moraju ostati bez plaće tj. “početi jesti žito” da bi digli bunt. Istrijani su mirni i tolerantni ljudi i to politika na najgrublji način iskorištava. Nažalost, 70% ljudi ne zna što se događa, i ono najgore, ne izlaze na izbore što pogoduje stranačkoj vojsci i njihovim osobnim interesima koji disciplinirano izlaze na izbore. Što je krajnji rezultat svega? Korupcija, nepotizam, droga, milijunsko trošenje na medije, PR i reprezentaciju, masovno iseljavanje mladih, dok npr. Uljanik koji je simbol uspješnosti najrazvijenije županije biva upropašten. Onda možete misliti kakvo je stvarno stanje Istre koju IDS-ov PR sa našim novcima diže u nebesa. Rekao sam davno i opet ponavljam. Istra je špilja razbojnička i dok “ruka pravde” ne prođe tunel Učku neće biti sreće. Da nemamo turizma i da je nedaj Bože bilo rata, bili bi gori od Bosne. Hvala političkom Zagrebu (pravnoj državi) koji sve to u Istri godinama tolerira. Istrijani, ostajajte doma za lokalne izbore, pa će nam stranačke mašinerije i dalje krojiti sudbinu. Damir Kajin”
[/size]

Denkverbot - Page 20 Keyboard-page-up-function-128cGMjF Denkverbot - Page 20 Keyboard-key-page-down-bottom-1280J1VT
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/8/2018, 20:10

kic wrote:

tako je u svim vecim firmama,  paretovo pravilo

ali paretovo pravilo ti govori da najviše fušare oni na vrhu piramide. dakle sam sebi zabijaš autogolove.

bravo 10:3 za mene.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/8/2018, 20:12

Gnječ wrote:
kic wrote:

ali paretovo pravilo ti govori da najviše fušare oni na vrhu piramide. dakle sam sebi zabijaš autogolove.

: )))

BedaKi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 28/8/2018, 20:14

Gnječ wrote:
kic wrote:

ja uopce ne branim one na vrhu, ali fusare svi. i to je neizbjezno u sustavu bez hijerarhije i kontrole

5-5 ne da mi se vise, zelim Uljaniku sve place bez dana kasnjenja, znam kako je kad ti se ne isplati koji mjesec.. svi znamo vjerujem nazalost..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 28/8/2018, 20:17

metilda wrote:stvarno mi nije jasno zašto ne vjerujete Kajinu, pa čovjek je na licu mjesta i godinama upozorava na lopovluk IDS-a i Jakovčića koji su Istru učinili svojom prćijom.. pa još jedom ponavljam tekst:

Istarski župan Valter Flego i gradonačelnik Pule Boris Miletić jučer su uputili molbu za hitnim sastankom s predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem na temu Uljanika, te su apelirali na Vladu da Uljanik “postavi kao jedan od svojih trenutnih prioriteta te poduzme sve potrebne mjere, zajedno s Upravom i strateškim partnerom Uljanika, u cilju pronalaženja rješenja za opstanak brodogradnje i očuvanje radnih mjesta u Uljanik Grupi.”

Damir Kajin za Narod.hr o skandalu Ivana Jakovčića: ‘Država bi za sanaciju Uljanika morala uplatiti 2,4 milijarde kuna, o čemu nitko ne želi progovoriti”

Na tu molbu im komentarom na novinski članak u regionalexpressu odgovorioDamir Kajin napisavši:

1. Vlada nije birala NO Uljanika
2. Vlada nije postavljala upravu Uljanika
3. Vlada nije sindikaliste postavljala u NO Uljanika
4. Vlada nije čak ni jednog HDZ-ovca uspjela zaposliti u Uljaniku

5. Vlada nije izrađivala plan restrukturiranja
6. Vlada nije odabrala strateškog partnera (D. Končara)
7. Vlada nije odredila da plaća šefu uprave Uljanika na godišnjoj razini iznosi 600 000kn (sa bonusima…), ili da ta primanja budu trostruko veća od onih koje prima premijer
8. Vlada nije odredila ni da osnovna neto plaća članova uprave bude 40 000 kn neto mjesečno
9. Vlada nije odredila da ugovori sa konzultantima iznose do 200 000 € mjesečno
10. Vlada nije kriva ni što je prihod za 6 mjeseci 2018. bio 638 mil. kn, a gubitak 365 mil. kn
11. Vlada nije kriva što se godišnje isporučuje svega 3 broda, a bez 7 nema opstanka
12. Vlada nije kriva što su si članovi NO 3.maja na dan početka štrajka isplatili bonuse od 24 000 kn
13. Vlada nije kriva što je Končar 33% vlasnik Glasa Istre novine koja je “bilten”IDS-a i koja je otvoreno zagovarala ulazak Končara u Uljanik, a svi smo znali da on sam ne može sanirati posrnulu tvrtku
14. Vlada nije kriva što su bivši direktori Uljanika preuzeli ono najbolje od Uljanika- Uljanik plovidbu
15. Vlada nije kriva što se u najzatvorenijem medijskom prostoru u Hrvatskoj, a to je Istra, ne može čuti istina o Uljaniku
16. Vlada nije kriva što su Finci nepravomoćno kaznili Končarevu tvrtku gdje je Jakovčic bio predsjednik NO sa 50 mil. €
17. Vlada nije kriva što su radnici ižviždaki Miletića, a Flega zalili pivom
18. Vlada nije kriva što nam se Jakovčic “ruga” preko društv. mreža iz nekog austrijskog ružičnjaka
19. Vlada nije kriva što Istrijani ne mogu do istine
20. Vlada nije kriva što bivši direktori imaju tankere, što neki, ne svi, koperanti imaju bogatstvo, dok radnici mogu računati na tri minimalne plaće u razini jedne zarađene u 7 mjesecu, ali

VLADA JE KRIVA

Što je Uljanik svjesno “prepustila” Jakovčiću, Miletiću, Rossandi, … znajući još u siječnju kako će sve završiti
Što je sve to činila za tri IDS-ova, a ako pribrojimo i F. Radina 4 glasa iz Istre

[size=10]Enlarge this image

Denkverbot - Page 20 Kajin

Uljanik i IDS: 14 direktora koji su drmali brodogradilištem
Zašto HDZ želi našim, državnim novcem financirati Uljanik koji je većinom u privatnom vlasništvu?
Kajin: Iza interesa za brodogradilište Uljanik stoji kupac s planovima za izgradnju hotelađ

U zasebnom komentaru, Kajin je kasnije još dodao:

Flega zalili pivom, Miletić se nije pojavio, a di je Gazda?

Pišu neki mediji da se svjesno uništavao Uljanik zbog nekretninskog biznisa, dok je većina menadžera bliska IDS-u. Očito je da ljudi moraju ostati bez plaće tj. “početi jesti žito” da bi digli bunt. Istrijani su mirni i tolerantni ljudi i to politika na najgrublji način iskorištava. Nažalost, 70% ljudi ne zna što se događa, i ono najgore, ne izlaze na izbore što pogoduje stranačkoj vojsci i njihovim osobnim interesima koji disciplinirano izlaze na izbore. Što je krajnji rezultat svega? Korupcija, nepotizam, droga, milijunsko trošenje na medije, PR i reprezentaciju, masovno iseljavanje mladih, dok npr. Uljanik koji je simbol uspješnosti najrazvijenije županije biva upropašten. Onda možete misliti kakvo je stvarno stanje Istre koju IDS-ov PR sa našim novcima diže u nebesa. Rekao sam davno i opet ponavljam. Istra je špilja razbojnička i dok “ruka pravde” ne prođe tunel Učku neće biti sreće. Da nemamo turizma i da je nedaj Bože bilo rata, bili bi gori od Bosne. Hvala političkom Zagrebu (pravnoj državi) koji sve to u Istri godinama tolerira. Istrijani, ostajajte doma za lokalne izbore, pa će nam stranačke mašinerije i dalje krojiti sudbinu. Damir Kajin”
[/size]

Denkverbot - Page 20 Keyboard-page-up-function-128cGMjF Denkverbot - Page 20 Keyboard-key-page-down-bottom-1280J1VT

o jebote koji luđak! VLADA JE KRIVA:Što je Uljanik svjesno “prepustila” Jakovčiću, Miletiću, Rossandi,

DAKLE VLADA JE KRIVA I ZA SVIH ONIH 20 TOČAKA ŠTO JE NABROJAO IZNAD.

koji stupido mamma mia che kretino!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 28/8/2018, 20:17

violator wrote:
Gnječ wrote:
kic wrote:

: )))

BedaKi.

ako da citat za to evo glava
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 28/8/2018, 20:19

kic wrote:
Gnječ wrote:
kic wrote:

ja uopce ne branim one na vrhu, ali fusare svi. i to je neizbjezno u sustavu bez hijerarhije i kontrole

5-5 ne da mi se vise, zelim Uljaniku sve place bez dana kasnjenja, znam kako je kad ti se ne isplati koji mjesec.. svi znamo vjerujem nazalost..

100:0 za mene. poklopi se ušima i idi zatvorit kokoše i kokošinjac. poslije uzmi papir i olovku i nacrtaj brod.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 28/8/2018, 20:20

Rabarbara wrote:
aben wrote:
ne, za moj pojam mi nismo dovoljno naouružoni. 
osin avionov, jo predloźen liberalizaciju držanja i jošenja oružja.

zoč spominješ bunke? ni valjo da oćeš reći da ako je učinjena jedna nepravda, da to opravdava činjenje druge nepravde?

ne razumin na čanse odnosi odugovločenje, restrukturironje i sl, ali ono ča znun je da ljudi somi odlučuju oće li čekati i roditi ili pojti ća. niko njih ni tiro da tote rodu. jo ne govorin da je uprava rodila noj bolje, ili nojbolje ča je znala ili da ni bilo kriminala, jo govorin da to nemo veze s poreznin obveznicima.

tito nišće ni izvozi, u to budi sigurna. a za kineske proizvode, jo sun zadovoljan ča ih imomo. niko ni obavezan kupovati plastične majce.

ostala pitanja su previše konfuzna, pa ću provati zbirno odgovoriti.
meni zapravo ne smeto ča škverani pokušavaju ociditi državu. moji šoldi ki će dobiti su već prežaljeni. samo, eto, siti se mene za par godin, siti se da sun ti reko da socijalizam i radničko upravljanje nikad ne će biti uspješno. jo ću biti vode i reći ću ti reko sun ti.

Pa je. Da se dobro naoružamo, naš 4 miliona bi bili glavna velesila.  :D:

Nije svaka subvencija nepravda, tu strategiju imaju sve zemlje svijeta za područja koja su od općeg interesa države i građana. Zna se što su stupovi privrede i napretka. Banke sigurno nisu. Učinjena je strašna nepravda-subvencionirale su se banke, a ne proizvodnja. 

Alo, momak, malo sam prestara da bi mi ti (ili bilo tko) objašnjavao kako je bilo u vrijeme Tita, što se izvozilo, što se uvozilo, koliko tada, a što i koliko sada.  :):

Škverani samo pokušavaju dobiti novac za svoj rad, a ne cide nikog. S pravom. Nisu sjedili u foteljama, čačkali nos i igrali pasijans, varili su, tokarili, radili su. 
To što se rad više ne cijeni (ne zamjerim uhljebima, ali ne cijene ga čak ni oni koji od njega žive), pa se nitko više ne uzbuđuje kad nečiji rad nije plaćen, kao što se ne uzbuđuje ni kad se plaća nečiji nerad, to je ova bijedna točka koje je naše društvo dotaklo. Valjda još nismo dotakli dno, pa možemo / trebamo ići i dublje.

Hahaha sitit ću se. Samo reci koliko godin ćeš biti vode.
miliona? jesi li ti srbkinja?
da se dobro naoružomo, bili bi dobro naoružoni.

svaka subvencija je nepravda, svaka, ali to čak ni toliko bitno. bitno je da svaka subvencija osiromašuje onoga ki subvencioniro. svaka zemlja koja imo otakovu strategiju griši. pogljedoj ov video, i crpi, crpi, crpi

bunke su kičma ekonomije- polak svake ekonomije su šoldi- neko do uslugu ili profit, a zauzvrat išće šoldi- i ti unda tvrdiš da bunke nisu bitne?
naravski, to ne znoči da ih je tribalo subvencionirati. ako su stup ekonomije, to ne znoči da su iznad ekonomije.

irelevantno je koliko godin imoš, i dite ko zno čotati more aaznati koliki je bi jugoslovenski izvoz.

irelevantno je jesu li škverani rodili ili ležali. bitno je da se nisu dogovorili ismanun, pa in jo nišće nemun za isplotiti.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 28/8/2018, 20:24

Gnječ wrote:
kic wrote:
Gnječ wrote:
kic wrote:

100:0 za mene. poklopi se ušima i idi zatvorit kokoše i kokošinjac. poslije uzmi papir i olovku i nacrtaj brod.

smiri se ovcice sta si se uzhebo-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 28/8/2018, 20:33

kic wrote:
Gnječ wrote:
kic wrote:
Gnječ wrote:
kic wrote:

smiri se ovcice sta si se uzhebo-

uzhebo? šta ti je to? j ti ne radi na tipkpvnici? hebanje je baš dobra stvar liči na habanje. umjesto da ženskoj kažeš ajmo se hebat kažeš ajmo se habat ili ajmo se malo pohabat, potrošit.

hebote koji si ti lik.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 28/8/2018, 20:44

ja sam problem
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 28/8/2018, 21:19

Odsad vas zovem "Milka i Tonka".
Zbog stiha iz one djecje pomirbene pjesmice - "obadva su krava".
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/8/2018, 21:23

violator wrote:Odsad vas zovem "Milka i Tonka".
Zbog stiha iz one djecje pomirdbene pjesmice - "obadva su krava".

prosvjedujem! čini mi se da su se tako zvale krave moga noneta. ili Bruna i Milka? ne sjećam se baš moram malo razmislit sjetit ću se za nekoliko dana.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 20 of 50 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50  Next

Back to top