Denkverbot
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Denkverbot
aben wrote:srbi su me napali, da.Gnječ wrote:aben wrote:srbi su nas nekidun napali.Rabarbara wrote:aben wrote:
jarče živote ko usporedba
dovati šoldi random poduzeću i vojska- nice going
Da jarče živote. Grozno je da se to mora usporediti.
Treba ih odrati propelerima tih aviona.
Za koga su nabavljeni?
Da se nadvikujemo sa Srbima- čiji tata ima veći?
no, uloga države je sigurnost, a ne babisitanje škverana
a nu a ti se ništo jovljaš a cilo vrime cikaš nama krv i šolde i si na državnoj cici jeben ti gospu kurbu verđine iz međugorja.
ča su te serbi napali? neka su dabohda ti četnici minirali otok i pergolu ku si načinija vrajža mat ka te zlegla takoveg. ča i u Afganistanu ima rvati čujen da hi kolinda sa rvackin militarima čuva jer ih četnici napadaju. tamo se četnici zovu talibani ali hi se more dozvat sa tri prsta i po bradami svi nose bradu do pupka. a to ti je tako velika je srbija je do tokija i milvokija svuder su rvati ugroženi od srbah i na patagoniji.
bolje da su te srbi napali nego ja. zahvali bogu svemogućemu na nebesimah da je tako jer ako te ja napadnem od tebe neće ostat ni DNK ni duša. a bez duše nećeš moć ni u raj ni u pakal morat ćeš čekat novi Big Bang da se materijaliziraš.
Guest- Guest
evo, malo sun razmisli, i sa vidin di je usporedba: odlučila si ignoriratiRabarbara wrote:Ideššš?? :^0:aben wrote:srbi su nas nekidun napali.Rabarbara wrote:aben wrote:
Za koga su nabavljeni?
Država postoji zbog građana, nije sama sebi svrha. Građani ove države uzdržavaju državni aparat koji donosi sulude odluke.
Škverani su također punopravni građani ove države. Uplaćivali su jednako kao i svi drugi u rupu bez dna.
Sigurnost koju država treba/mora pružiti svojim građanima nije samo vojna, nego i egzistencijalna.
vojnu povijest (nenaoružani su laka meta) i ekonomsku povijest (hrvatski porezni obveznici subvencioniraju strancima brodove).
kako drugo okarakterizirati tvoj post, ako ne ignorancijom? s jedne strone razumiš da uzdržavamo nerazumni aparat ki donosi sulude odluke, a s druge podržavaš sulude odluke državnog aparata.
jer, škverani jesu punopravni gradjani ki su uplaćivali i ali iz toga ne slijedi da ih tribo bail out.
država tribo osigurati egzistencijalnu sigurnost? ča je to egzistencijalna sigurnost?
2014-04-16
Ja sam jutros razmisljala traziti slobodno da idem na prosvjed.
Pola Pule radi u Uljaniku...
Mnogi moji prijatelji/susjedi/ poznanici...
Ne mozete si predociti kako je to. Od lada znam za sebe pjesacila sam kuci iz skole skupa u 15h...
Bilo nas je krcato.
Pola Pule radi u Uljaniku...
Mnogi moji prijatelji/susjedi/ poznanici...
Ne mozete si predociti kako je to. Od lada znam za sebe pjesacila sam kuci iz skole skupa u 15h...
Bilo nas je krcato.
Guest- Guest
Netko je napisao da je u istri vise slavonaca nego ambrozije.
I to je tocno.
Ne smeta mi sto su ljudi dosli ovdje traziti posao, ali mi smeta nametanje njihovih obicaja.
Mi u istri jednostavno nismo poput njih, kao sto oni nisu.poput nas.
I to je tocno.
Ne smeta mi sto su ljudi dosli ovdje traziti posao, ali mi smeta nametanje njihovih obicaja.
Mi u istri jednostavno nismo poput njih, kao sto oni nisu.poput nas.
Guest- Guest
s druge strane je zanimljivo da većina Istrijana smatra Puležane, hm, pa skoro pa ne-Istrijanima..
valjda misli na socijalnu pomoć u visini prosječne plaćeaben wrote:evo, malo sun razmisli, i sa vidin di je usporedba: odlučila si ignoriratiRabarbara wrote:Ideššš??aben wrote:srbi su nas nekidun napali.Rabarbara wrote:aben wrote:
Za koga su nabavljeni?
Država postoji zbog građana, nije sama sebi svrha. Građani ove države uzdržavaju državni aparat koji donosi sulude odluke.
Škverani su također punopravni građani ove države. Uplaćivali su jednako kao i svi drugi u rupu bez dna.
Sigurnost koju država treba/mora pružiti svojim građanima nije samo vojna, nego i egzistencijalna.
vojnu povijest (nenaoružani su laka meta) i ekonomsku povijest (hrvatski porezni obveznici subvencioniraju strancima brodove).
kako drugo okarakterizirati tvoj post, ako ne ignorancijom? s jedne strone razumiš da uzdržavamo nerazumni aparat ki donosi sulude odluke, a s druge podržavaš sulude odluke državnog aparata.
jer, škverani jesu punopravni gradjani ki su uplaćivali i ali iz toga ne slijedi da ih tribo bail out.
država tribo osigurati egzistencijalnu sigurnost? ča je to egzistencijalna sigurnost?
Guest- Guest
kic wrote:
ukinut državu na jedno 10g i dat na upravljanje Japancima-
onda bi aben ostao bez posla i bez šoldi jer japance boli kurac za njegovu egzistecijalnu sigurnost isto kao što bi 500.000 dragovolaca prestalo dobivati penziju...pazi dragovoljci i penzija. bog te jebo toga ima samo in ustasha croejša. puno puno uhljeba bi dobilo otkaz a budući da uopće nemaju pojma radit niti imaju nikakve radne vještine nitko ih ne bi zaposlio i umrli bi od gladi što japance stvarno boli kurac.
ja bi volio da dođu japanci pa da vidim abena sa njegovim špotanjem socijalizma.
Guest- Guest
metilda wrote:valjda misli na socijalnu pomoć u visini prosječne plaćeaben wrote:evo, malo sun razmisli, i sa vidin di je usporedba: odlučila si ignoriratiRabarbara wrote:Ideššš??aben wrote:srbi su nas nekidun napali.Rabarbara wrote:
Za koga su nabavljeni?
a evo stigla drugarica metilda koja se bavila privrednim kriminalom i financijskim malverzacijama u bivšoj SFRJ.
Guest- Guest
Gnječ wrote:kic wrote:
ukinut državu na jedno 10g i dat na upravljanje Japancima-
onda bi aben ostao bez posla i bez šoldi jer japance boli kurac za njegovu egzistecijalnu sigurnost isto kao što bi 500.000 dragovolaca prestalo dobivati penziju...pazi dragovoljci i penzija. bog te jebo toga ima samo in ustasha croejša. puno puno uhljeba bi dobilo otkaz a budući da uopće nemaju pojma radit niti imaju nikakve radne vještine nitko ih ne bi zaposlio i umrli bi od gladi što japance stvarno boli kurac.
ja bi volio da dođu japanci pa da vidim abena sa njegovim špotanjem socijalizma.
http://www.mirovinsko.hr/UserDocsImages/korisnici%20mirovine%202018/km8za7_2018.pdf
Gnječ wrote:metilda wrote:valjda misli na socijalnu pomoć u visini prosječne plaćeaben wrote:evo, malo sun razmisli, i sa vidin di je usporedba: odlučila si ignoriratiRabarbara wrote:Ideššš??aben wrote:
srbi su nas nekidun napali.
a evo stigla drugarica metilda koja se bavila privrednim kriminalom i financijskim malverzacijama u bivšoj SFRJ.
: )))
Cu uzet' kokice i suncobran? Sad kad vas dvoje krenete.. :-D
Guest- Guest
kic wrote:
s druge strane je zanimljivo da većina Istrijana smatra Puležane, hm, pa skoro pa ne-Istrijanima..
Sta da? Caskao sa svima njima?
Guest- Guest
violator wrote:kic wrote:
Sta da? Caskao sa svima njima?
pa vidim da je to fazon na nekim istrijanskim stranicama na fejsu:
odakle si
- iz Istre
aa, i ja, odaklen?
- iz Pole
i onda nakelje ovu sliku
Meni je,na primjer, zgodno kako Opatiju smjestaju cas u Istarsku, cas u PG zupaniju.. Ludilo!
A ne znam za tu njihovu internu sprdnju s Pulom.. :-/
A ne znam za tu njihovu internu sprdnju s Pulom.. :-/
Guest- Guest
iako mislim da ta šala ide na račun bosanaca i slavonaca i ostalih koji su naselili Pulu-
atila uvijek ljetuje u Opatiji, kaže da su katastrofa cijene-
A too! Ahaa! Pa njih je posvuda.. A meni su i jedni i drugi simpa. Slavonci su totalne dobrice, a Bosanci su vedra duha.
Guest- Guest
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Page 11 of 50