ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 17 of 50 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 17 Empty Re: Denkverbot

Post by aben Tue 28 Aug - 12:00

jo bi voli da se rekonstituiro ndh, u povijesnim granicami plus istra.
moj otok i dio kopna more biti zasebna država koja sa susjedskom ndh u prijateljskim i trgovinskin bescarinskin odnosima.

aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben Tue 28 Aug - 12:01

kic wrote:wisvaka škola propagira NDH znači

Denkverbot - Page 17 011922
ča ti ova slika prestovljo, ndh plus slovenija?

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic Tue 28 Aug - 12:32

i otoke naše
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by aben Tue 28 Aug - 12:51

misliš pag, broč i hvor?
ovo ostalo je Savez Nezavisnih Država Otoka

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Tue 28 Aug - 12:59

kic wrote:svaka škola propagira NDH znači

Denkverbot - Page 17 011922

nemoj se pravit glup znaš ti točno o čemu se radi a sad ovo tvoje pasivno agresivno preseravanje trolanje postaje malo potrošeno već. ako imaš nešto konkretno za reć onda mi reci kao što si Soru opsovao ili šuti kenjaj i brzine mijenjaj. capisci?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Tue 28 Aug - 13:17

radim šta hoću, Mussolini :p
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic Tue 28 Aug - 14:31

jel vas pomisao o zaradi uzbudi?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben Tue 28 Aug - 14:32

kic wrote:
jel vas pomisao o zaradi uzbudi?

ne

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic Tue 28 Aug - 14:36

nisam mislio u onom smislu-

nego da ti jednostavno krv počne brže kolat kad pomisliš na stjecanje?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Tue 28 Aug - 14:37

Ne
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mativka Tue 28 Aug - 14:39

Da :)

2018-08-07

Back to top Go down

Post by kic Tue 28 Aug - 14:41

ono, vi ne razmišljate izgleda: da mi je izgraditi nasad badema, pa ako krene i lješnjake, pa ću kupit traktor, pa ću..

nego, meh?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Tue 28 Aug - 14:41

Gianni Rossanda dao svoj mandat na raspolaganje NO
SVE UPRAVE I DIREKTORI SUPSIDIJARA DAJU SVOJE MANDATE NA RASPOLAGANJE
Od danas ujutro predsjednik Uprave Uljanik grupe Gianni Rosanda, dao je svoj mandat na raspolaganje Nadzornom odboru tvrtke,
a u svom obraćanju je rekao:

"S današnjim danom, 28. 8. 2018., dajem svoj mandat predsjednika Uprave ULJANIK d.d. na raspolaganje Nadzornom Odboru Društva. Iako sam u proteklim tjednima iz odgovornosti prema Uljaniku u kojem radim od studentskih dana javno najavio svoje povlačenje istog trenutka kada se izaberu novi NO i nova Uprava, nisam želio blokirati funkcioniranje ovog složenog sustava od kojeg svi radnici s pravom očekuju rješenje aktualnog problema, ali i dugoročno rješenje pitanja brodogradnje. Proteklih godina, mjeseci i tjedana danonoćno sam radio i surađivao sa svim ministarstvima, sindikatima, brodovlasnicima i poslovnim partnerima te posebno na pripremi Programa restrukturiranja, hajka na mene osobno postala je sredstvo da se otkloni pažnja s bitnih problema brodogradnje u Puli i Rijeci. Svoj mandat stavljam na raspolaganje jer od danas ne želim ni jednom svojom odlukom učiniti ništa što nije podržano od dioničara ili onih koji javno pozivaju na moju ostavku. Isključivo radi radnika Uljanika kojima je, prema izjavama sindikata, obećano rješenje za dvije plaće, stojim na raspolaganju za sve nužne tehničke radnje bez kojih sukladno Statutu Društva nije moguće realizirati to najvažnije pitanje za sve radnike. Naglašavam, od danas bez obzira na navedeno svoj mandat predsjednika Uprave dajem na raspolaganje NO-u ULJANIK d.d. - istaknuo je Rossanda.

Davanjem mandata predsjednika Uprave na raspolaganje NO-u ULJANIK d.d., sve uprave i direktori društava supsidijara daju svoje mandate na raspolaganje.

http://www.regionalexpress.hr/site/more/gianni-rossanda-dao-svoj-mandat-na-raspolaganje-no
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 28 Aug - 14:42

Pa drago mi je, ako vise zaradim... ali nije da mi krv nesto ubrzano kola venama...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mativka Tue 28 Aug - 14:45

kic wrote:
ono, vi ne razmišljate izgleda: da mi je izgraditi nasad badema, pa ako krene i lješnjake, pa ću kupit traktor, pa ću..

nego, meh?
Odmah milijun planova...al ne poput tvojih.
mativka
mativka

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Guest Tue 28 Aug - 14:46

PETI DAN ŠTRAJKA
FOTO / VIDEO / Dosad najmasovniji prosvjed u Puli NA ULICAMA VIŠE TISUĆA RADNIKA ULJANIKA

Procjenjuje se da je na ulice danas izašlo više tisuća radnika Uljanika koji i dalje čekaju svoje plaće za srpanj kao i smjenu Uprave. Dosad je to najmasovniji prosvjed u Puli, a građani koji se spontano pridružuju Uljanikovcima s ulica poručuju: "Ustrajte", ne odustajte".

https://www.glasistre.hr/pula/-dosad-najmasovniji-prosvjed-u-puli-na-ulicama-oko-3800-radnika-uljanika-568837
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mativka Tue 28 Aug - 14:47

A o kolikoj zaradi je riječ?
Čisto da znam hoću li štedjeti

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Guest Tue 28 Aug - 14:54

kic wrote:

nego, meh?

prvo moraš kupit traktor ili ga pozajmit od komšije. ali jebiga vi ste u Oluji sve traktore potjerali u Srbiju. sad je meh kvaka 52 za posadit bademe treba ti traktor a nemoš ga kupit jer nemaš plantažu badema a nemoš imat plantažu mendula jer ti treba traktor. a svi traktori su pobjegli u Srbiju. zajebana situacija...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Tue 28 Aug - 14:56

Gnječ wrote:
kic wrote:

nego, meh?

prvo moraš kupit traktor ili ga pozajmit od komšije. ali jebiga vi ste u  Oluji sve traktore potjerali u Srbiju. sad je meh kvaka 52 za posadit bademe treba ti traktor a nemoš ga kupit jer nemaš plantažu badema a nemoš imat plantažu mendula jer ti treba traktor. a svi traktori su pobjegli u Srbiju. zajebana situacija...

vidiš da si dijete

teška matematika nabavit traktor da, barem se državi ne bacam pred noge za jednu rentu iako ne volim tu državu.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Tue 28 Aug - 15:13

kic wrote:
Gnječ wrote:
kic wrote:

nego, meh?

prvo moraš kupit traktor ili ga pozajmit od komšije. ali jebiga vi ste u  Oluji sve traktore potjerali u Srbiju. sad je meh kvaka 52 za posadit bademe treba ti traktor a nemoš ga kupit jer nemaš plantažu badema a nemoš imat plantažu mendula jer ti treba traktor. a svi traktori su pobjegli u Srbiju. zajebana situacija...

vidiš da si dijete

teška matematika nabavit traktor da, barem se državi ne bacam pred noge za jednu rentu iako ne volim tu državu.

ča si pa s mendule?

how yes no. trebaš prvo i prvo osnovati OPG pa onda kad zavšiš sa brdo papira i dozvola moraš odma državi platit poreze, prireze, razreze i zareze. ko za kurac dođe ti odmah na startu neka državna inspekcija i pukne ti 20 tisuća kuna kazne zbog nečega. ako preživiš taj udar onda si kao direktor OPG-a moraš dati plaću od 10 tisuća kuna. do traktora je dug put. a traktor je samo osnovni stroj trebaš kupit i sve priključke prskalice i sve ostalo. i recimo da sve to nekako izguraš i posadiš mendule nećeš odmah profitirat nego trebaš čekat nekoliko godin da mendula da plod. i to recimo dočekaš polumrtav si već piješ apaurine punu šaku antidepresiva i dođe ljeto negdje u blizini bukne požar i zapali ti sve mendule. sad imaš pepeo od mendula koje nitko neće kupit. nemoš se ni objesit o mendulu jer su sve izgorile do zemlje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Tue 28 Aug - 15:16

sve se to dogodi, ja i dalje neću klećat pred državom-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10