Denkverbot
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Denkverbot
moji su svi iz istog mesta unazad dokle imo podataka,Fibica wrote:Hercegovackog+talijanskogaben wrote:ma ti si samo iz mešanog braka i to je sve.Fibica wrote:Ne tepam si ja nista.aben wrote:irelevantno je koga ti ne poštivoš;Fibica wrote:Tudman je osoba koju ne postujem.
A ti shvati kako hoces...
Dignula bih spomenik onima umrlim u ratu cije tijelo nije nikada pronadeno. Da makar negdje ljudi imaju mjesto za zapalit svijecu i pronaci spokoj.
Tudmanu, ne. Titu, ne. Kolindi, ne. Josipovicu, ne. AbenuAbenu, ne.
bitno je da ga poštivaju došljaci. ak ne ćeš dopuštiti došljacima da imaju svoj identitet, kako si unda moreš tepati da si ljevičarka otvorena srca?
Ja sam tezi nacista...
I feminista
A ti?
a zoč si unda takova?
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Pa ovdje svatko svakome mater il Bosansku, il Zagorsku, il od svih navedenih....Fibica wrote:Ali nisi mi odg....mativka wrote:Kod mene je puno Bosanaca, Dalmatinaca, Šiptara, Zagoraca..iz svih krajeva jer ne smije se zaboraviti kakav je ovo bio kraj...Fibica wrote:Pa nema ih samo iz slavonije... ima ih i iz drugih drzava.mativka wrote:Izbjeglice u vlastitoj domovini...Fibica wrote:Kojim imenom?
Ali ok, recimo da shvacam sto hoces reci.
A sada se stavi u moju poziciju.
Zamisli da dodem kod tebe. Da mi pomognes, da nadem posao, da dobijem odredene "vece mogucnosti" s obzirom da dolazim iz nerazvijenih krajeva... i da onda ja govorim: nabijem i slavoniju i sve vas slavonce na qurac. Jebem ti slavoniju, ovdje su sami ludaci itd...
Kako.bi se ti osjecala?
Jedino su Šokci i Nijemci nadrljali....al nose stara prezimena....
Al nismo mi starosjedioci nikome rekli: marš van....izbjeglice...nego im dali kruha...
Mama se trudila ucit me talijanski, ali dan danas ga ne znam osim nekih osnova...
Guest- Guest
Znaš da takvi imaju "problemčića"? :)aben wrote:moji su svi iz istog mesta unazad dokle imo podataka,Fibica wrote:Hercegovackog+talijanskogaben wrote:ma ti si samo iz mešanog braka i to je sve.Fibica wrote:Ne tepam si ja nista.aben wrote:
irelevantno je koga ti ne poštivoš;
bitno je da ga poštivaju došljaci. ak ne ćeš dopuštiti došljacima da imaju svoj identitet, kako si unda moreš tepati da si ljevičarka otvorena srca?
Ja sam tezi nacista...
I feminista
A ti?
a zoč si unda takova?
soc-leftardFibica wrote:Kakova?
2014-04-16
ne, ako je molo selo:)mativka wrote:Znaš da takvi imaju "problemčića"? :)aben wrote:moji su svi iz istog mesta unazad dokle imo podataka,Fibica wrote:Hercegovackog+talijanskogaben wrote:ma ti si samo iz mešanog braka i to je sve.Fibica wrote:
Ne tepam si ja nista.
Ja sam tezi nacista...
I feminista
A ti?
a zoč si unda takova?
2014-04-16
Ni mi nismo rekli mars van...mativka wrote:Pa ovdje svatko svakome mater il Bosansku, il Zagorsku, il od svih navedenih....Fibica wrote:Ali nisi mi odg....mativka wrote:Kod mene je puno Bosanaca, Dalmatinaca, Šiptara, Zagoraca..iz svih krajeva jer ne smije se zaboraviti kakav je ovo bio kraj...Fibica wrote:Pa nema ih samo iz slavonije... ima ih i iz drugih drzava.mativka wrote:
Izbjeglice u vlastitoj domovini...
Ali ok, recimo da shvacam sto hoces reci.
A sada se stavi u moju poziciju.
Zamisli da dodem kod tebe. Da mi pomognes, da nadem posao, da dobijem odredene "vece mogucnosti" s obzirom da dolazim iz nerazvijenih krajeva... i da onda ja govorim: nabijem i slavoniju i sve vas slavonce na qurac. Jebem ti slavoniju, ovdje su sami ludaci itd...
Kako.bi se ti osjecala?
Jedino su Šokci i Nijemci nadrljali....al nose stara prezimena....
Al nismo mi starosjedioci nikome rekli: marš van....izbjeglice...nego im dali kruha...
A dokaz toga je sto sve vise i vise ljudi dolazi.
Niti sam ja mislila da ih treba istjerati kao muhe...
Samo donekle mir i postovanje. I to je sve.
Guest- Guest
Molo selo, veliki svijet :)aben wrote:ne, ako je molo selo:)mativka wrote:Znaš da takvi imaju "problemčića"? :)aben wrote:moji su svi iz istog mesta unazad dokle imo podataka,Fibica wrote:Hercegovackog+talijanskogaben wrote:
ma ti si samo iz mešanog braka i to je sve.
A ti?
a zoč si unda takova?
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Oprosti, ali smijanje na temelju necijeg zdravstvenog problema je krajnje jadno. Jadno, odurno i degutantno.mativka wrote:Znaš da takvi imaju "problemčića"? :)aben wrote:moji su svi iz istog mesta unazad dokle imo podataka,Fibica wrote:Hercegovackog+talijanskogaben wrote:ma ti si samo iz mešanog braka i to je sve.Fibica wrote:
Ne tepam si ja nista.
Ja sam tezi nacista...
I feminista
A ti?
a zoč si unda takova?
Guest- Guest
Prekrasno rečeno....aben wrote:
na denkverbotu nemo nikoga ki će te osuditi jer si ekskluzivna. samo budi iskrena prema sebi,....
prije ćeš u svitu zapeti,mativka wrote:Molo selo, veliki svijet :)aben wrote:ne, ako je molo selo:)mativka wrote:Znaš da takvi imaju "problemčića"? :)aben wrote:moji su svi iz istog mesta unazad dokle imo podataka,Fibica wrote:
Hercegovackog+talijanskog
A ti?
a zoč si unda takova?
doma svih znoš, i nane će ti amenovati simpatiju samo jedino ako je iz dobre, zdrave familije
2014-04-16
Fibi, ajd pročitaj još jedanput...al s razumijevanjem...Fibica wrote:Oprosti, ali smijanje na temelju necijeg zdravstvenog problema je krajnje jadno. Jadno, odurno i degutantno.mativka wrote:Znaš da takvi imaju "problemčića"? :)aben wrote:moji su svi iz istog mesta unazad dokle imo podataka,Fibica wrote:Hercegovackog+talijanskogaben wrote:
ma ti si samo iz mešanog braka i to je sve.
A ti?
a zoč si unda takova?
Rod je rod :)aben wrote:prije ćeš u svitu zapeti,mativka wrote:Molo selo, veliki svijet :)aben wrote:ne, ako je molo selo:)mativka wrote:Znaš da takvi imaju "problemčića"? :)aben wrote:
moji su svi iz istog mesta unazad dokle imo podataka,
a zoč si unda takova?
doma svih znoš, i nane će ti amenovati simpatiju samo jedino ako je iz dobre, zdrave familije
2018-08-07
Nice wrote:Romy Schneider :-))
kak si smao pogodila :).... a baš sams epitala tko je to....
vidim gnječ nam se ukazao, i u svom je elementu :D.... samo ti njima pokaži!
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
pa e, ako je rod, neće je amenovati.mativka wrote:Rod je rod :)aben wrote:prije ćeš u svitu zapeti,mativka wrote:Molo selo, veliki svijet :)aben wrote:ne, ako je molo selo:)mativka wrote:
Znaš da takvi imaju "problemčića"? :)
2014-04-16
Na otoku pa da nije rod? :)aben wrote:pa e, ako je rod, neće je amenovati.mativka wrote:Rod je rod :)aben wrote:prije ćeš u svitu zapeti,mativka wrote:Molo selo, veliki svijet :)aben wrote:
ne, ako je molo selo:)
2018-08-07
Night...ti mi dođeš poput smirujuće kiše....night sky wrote:Nice wrote:Romy Schneider :-))
kak si smao pogodila :).... a baš sams epitala tko je to....
vidim gnječ nam se ukazao, i u svom je elementu :D.... samo ti njima pokaži!
No, zar ne misliš da Gnječ pretjeruje u psovanju?
2018-08-07
e, samo u momu mestu imo vise od 200 prezimenovmativka wrote:Na otoku pa da nije rod? :)aben wrote:pa e, ako je rod, neće je amenovati.mativka wrote:Rod je rod :)aben wrote:prije ćeš u svitu zapeti,mativka wrote:
Molo selo, veliki svijet :)
2014-04-16
Veleposjednici ;)aben wrote:e, samo u momu mestu imo vise od 200 prezimenovmativka wrote:Na otoku pa da nije rod? :)aben wrote:pa e, ako je rod, neće je amenovati.mativka wrote:Rod je rod :)aben wrote:
prije ćeš u svitu zapeti,
200 prezimena zauzela cijeli otok! :)
2018-08-07
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Page 30 of 50