ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 12 of 50 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 12 Empty Re: Denkverbot

Post by kic 27/8/2018, 11:35

:))

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 27/8/2018, 11:35

violator wrote:

: )))

Cu uzet' kokice i suncobran? Sad kad vas dvoje krenete.. :-D

može esko slobodno činit logoreju, imam pametnijih sugovornika, istinabog na onoj temi o gluposti ne bi se tako reklo, svaka čast noorki :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 27/8/2018, 11:36

meni otpao auspuh sinoć kad sam htio krenit kući, pa morao od starog uzet auto-

stari govori, tebe baš boli džon :^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 27/8/2018, 11:37

kic wrote:
Gnječ wrote:
kic wrote:
ukinut državu na jedno 10g i dat na upravljanje Japancima-

onda bi aben ostao bez posla i bez šoldi jer japance boli kurac za njegovu egzistecijalnu sigurnost  isto kao što bi 500.000 dragovolaca prestalo dobivati penziju...pazi dragovoljci i penzija. bog te jebo toga ima samo in ustasha croejša. puno puno uhljeba bi dobilo otkaz a budući da uopće nemaju pojma radit niti imaju nikakve radne vještine nitko ih ne bi zaposlio i umrli bi od gladi što japance stvarno boli kurac.

ja bi volio da dođu japanci pa da vidim abena sa njegovim  špotanjem socijalizma.

http://www.mirovinsko.hr/UserDocsImages/korisnici%20mirovine%202018/km8za7_2018.pdf

a da? koji si ti papak jebote a šta ćemo sa tvojin rvatinama iz herceg bosne hvo ustaške bojne čavoglave ovo ono koji isto primaju penziju koju im plaćamo mi iz druge države tj rvacke.

e nemoj se sramotit i plasirat dezinformacije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/8/2018, 11:39

kic wrote:

dobro da ti nije otpala pamet po putu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 27/8/2018, 11:43

Gnječ wrote:
kic wrote:

dobro da ti nije otpala pamet po putu...

nema šta otpast :P
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 27/8/2018, 11:47

Gnječ wrote:
kic wrote:
Gnječ wrote:
kic wrote:

onda bi aben ostao bez posla i bez šoldi jer japance boli kurac za njegovu egzistecijalnu sigurnost  isto kao što bi 500.000 dragovolaca prestalo dobivati penziju...pazi dragovoljci i penzija. bog te jebo toga ima samo in ustasha croejša. puno puno uhljeba bi dobilo otkaz a budući da uopće nemaju pojma radit niti imaju nikakve radne vještine nitko ih ne bi zaposlio i umrli bi od gladi što japance stvarno boli kurac.

ja bi volio da dođu japanci pa da vidim abena sa njegovim  špotanjem socijalizma.

http://www.mirovinsko.hr/UserDocsImages/korisnici%20mirovine%202018/km8za7_2018.pdf

a da? koji si ti papak jebote a šta ćemo sa tvojin rvatinama iz herceg bosne hvo ustaške bojne čavoglave ovo ono koji isto primaju penziju koju im plaćamo mi iz druge države tj rvacke.

a ča bi s njima? ima ih 6k i najčešća mirovina im je 1500-2000kn-

uživaju naprosto :) inače rat se vodio i u BiH i to je jedna cjelina-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 27/8/2018, 11:47

metilda wrote:
violator wrote:

: )))

Cu uzet' kokice i suncobran? Sad kad vas dvoje krenete.. :-D

može esko slobodno činit logoreju, imam pametnijih sugovornika, istinabog na onoj temi o gluposti ne bi se tako reklo, svaka čast noorki :))

pazi drugaricu metildu kako želi zataškat svoje zločinačko porijeklo i činidbu. da logoreja...ja ponavljam jer na ovim prostorima ljudi brzo zaboravljaju. ali po tebi ti se nisi bavila privrednim kriminalom i financijskim malverzacijama nego si rušila Jugoslaviju i omraženog ti diktatora Josipa Broza Tita jel tako. a tila si skinit titovu sliju u kancelariji i stavit raspelo ali ti politički komesar u poduzeću nije dozvolio i zaplijenio ti raspelo. od tad još više mrziš druga Tita KOJI TE IZ JEBENE STRAĆARE ZEMUNICE U KOJOJ SI ŽIVILA U NEKOM VILAJETU I U KOJOJ SU SE JOŠ OSMANLIJE I USTAŠE SKRIVALE, UVEO U CIVILIZACIJU.

ostao mi je caps lock nije mi se dalo ponovo tipkat. tako da nemoj mislit da vičem samo tipkam u tišini.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/8/2018, 11:56

kic wrote:
Gnječ wrote:
kic wrote:
Gnječ wrote:
kic wrote:

koja cjelina? šta je paradžava herceg-bosna dio RH? oćemo zapjevat lijepa li si?

Oj Zagoro, lijepa li si ....i ovo je sumljivo jer nezna se dokle seže zagora.
Slavonijo, zlatna ti si
Herceg-Bosno, srce ponosno ovo je već prizivanje velike NDH do zemuna jel tako? nemojmo se lagat jel...
Dalmacijo, more moje
jedna dusa a nas dvoje
pozdrav Liko, Velebita diko
lijepa li si

Kad Neretva moru krene pitaj boga koga odnese znamo koga Neretva moru nosi al nesmijemo se baš toliko pokazivat da smo ustaše i volimo NDH a koljemo srbe...koje neretva zna se...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 27/8/2018, 11:59

Gnječ wrote:
kic wrote:
Gnječ wrote:
kic wrote:
Gnječ wrote:
kic wrote:

koja cjelina? šta je paradžava herceg-bosna dio RH?  oćemo zapjevat lijepa li si?

Slavonijo, zlatna ti si
Herceg-Bosno, srce ponosno ovo je već prizivanje velike NDH do zemuna jel tako? nemojmo se lagat jel...
Dalmacijo, more moje
jedna dusa a nas dvoje
lijepa li si

Kad Neretva moru krene pitaj boga koga odnese znamo koga Neretva moru nosi al nesmijemo se baš toliko pokazivat da smo ustaše i volimo NDH a koljemo srbe...koje neretva zna se...

nitko ništa ne priziva, već su to činjenice iz DR, Hrvatska se ne bi mogla obraniti bez HVO i djelovanja, HV i HVO-a na kraju u suradnji s Armijom BiH i zaključit taj rat-

sve u svemu pozitivna uloga HVO-a, osim ako si četnik-

Last edited by kic on 27/8/2018, 11:59; edited 1 time in total
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 27/8/2018, 11:59

Gnječ wrote:ostao mi je caps lock nije mi se dalo ponovo tipkat. tako da nemoj mislit da vičem samo tipkam u tišini.

:-D

E!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/8/2018, 12:09

Denkverbot - Page 12 40027872_2138595156181868_4040537633862975488_n

Zlarin. :-)

Iz jednog clanka.

Ostavljam ovdje kao podsjetnik na ... bilo sto pozitivno.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 27/8/2018, 12:12

ovo je neka Blanka :^&
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 27/8/2018, 12:13

kic wrote:
Gnječ wrote:
kic wrote:
Gnječ wrote:
kic wrote:

koja cjelina? šta je paradžava herceg-bosna dio RH?  oćemo zapjevat lijepa li si?

Slavonijo, zlatna ti si
Dalmacijo, more moje
jedna dusa a nas dvoje
lijepa li si

nitko ništa ne priziva, već su to činjenice iz DR, Hrvatska se ne bi mogla obraniti bez HVO i djelovanja, HV i HVO-a na kraju u suradnji s Armijom BiH i zaključit taj rat-

sve u svemu pozitivna uloga HVO-a, osim ako si četnik-

tko su četnici?

dobro dobro vidim da s tobom nema šale ti si ustaša izbosne koji je došo živit u ustaški grad Knin metropolu ustvari sa najvećom katedranom u evropi koja može primit 500 tisuća ovaca... ali pošto sam čitao u nekom tvom postu da si neki povjesničar onda bi ti trebao znati da su četnici ustvari rvati iz herceg bosne a ustaše su srbi iz herceg bosne. da baš tako je bilo. rvati su se zvali četnici a srbi su bili ustaše. kako je došlo do inverzije to bi ti trebao znati pošto ti je to profesija valjda možda neznam razmišljam na glas eto. nemoj se uvrijedit ali ja sad neznam da li si ti ustaša ili četnik.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/8/2018, 12:16

o herceg-bosni;

O postanku imena Hercegovina poznata je teorija kako je dobila ime nakon što se Stjepan Kosača proglasio hercegom.
No, kako navodi Risto Milićević u svojoj knjizi ‘Hercegovačka prezimena’ , u Hercegovini se održala jedna stara turska priča koja nema nikakve veze sa hercegom Stjepanom.
Ovu priču je ispričao jedan starac, muhamedanac iz Hercegovine, još u polovini 19. Stoljeća, a tadašnji kroničar zabilježio.

„Čim je Bosna i Hercegovina, Bog ti pomogao, bila fet učinjena od Turčina, odmah nizami (vojnici) stanu iskati izum (dopust) da odu malo u svoj vijalet na selamluk (viđenje) i na tevdih (ladanje), biva da malo promijene hariju (zrak) jer nikako nijesu mogli obikavati našu vrućinu i žegu. Mnogi od njih, koji nijesu bili više godina kod kuće, dobiju teskeru (putnicu) da mogu ići. Kad su došli tamo u svoju domovinu, već odakle je koji bio, stanu ih zapitkivati njihove emšerije (poznanici) i jarani o svemu i svačemu, i kakva je ta gjaurska zemlja i kakvi su kauri. Oni im počnu svašta pričati, a od Hercegovine im još reknu nabaška (posebice) kao da su se svi sto godina zdogovarali i ovo: „Para yok, herseng čok“, što je biva, efendum, po naški, „Para nema, a kamenja bukader (i odviše).

O tome začuje polagano i sultan u Stambolu pa sabere na divan (vijeće) sve svoje mušire, valije i vezire (razni dostojanstvenici u Otomanskom carstvu) te ih zapita kako će novo ime nadjeti toj gragjanskoj zemlji uza ind gjaurima jer mu je dosta askera (vojnika) pozobala, dok ju je zauzeo. Na to se digne jedan stari paša, koji je bio u Hercegovini, kako je baskin (zgodno) pa onoj nizamskoj ‘herseng’ – ‘puno kamenja’ nadjenuti ime i cijeloj zemlji, jer ima i onako plaho puno kamenja. Sultan i vas divan na to kail i razi bude (privoli), te po askerskoj riječi ‘herseng’ prozva zemlju Hercegovinom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 27/8/2018, 12:22

kamen i voda - hercegbosna :))
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 27/8/2018, 12:23

UŽIVO Radnici Uljanika i 3. maja pred vladu stavili govno: "Govno govnima"

Denkverbot - Page 12 Fdvffdngfmuzj

https://www.index.hr/vijesti/clanak/uzivo-radnici-uljanika-i-3-maja-pred-vladu-stavili-govno-govno-govnima/2019974.aspx
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/8/2018, 12:25

kic wrote:
kamen i voda - hercegbosna :))

pa šta svi vi bježite iz herceg bosne kad je tako lijepa i podatna čedna. eto i Gospa vam se u ercegovnu preselila a vi bježite u er ha.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 27/8/2018, 12:27

ne znam, potjeralo nas i vecini zapalilo kuce?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 27/8/2018, 12:30

kic wrote:

kad bi japanci preuzeli vlost, pa počeli efikasno upravljati...
sakupiš efikasno puno šoldov porezima, iz dobrih namjerov, da se imo za crne done, unda;
-ako doš jednon gubitašu, činiš nepravdu prema drugon
-ako doš svima isto, malo je pa nisi nikomu uopće pomogo
-ako doješ samo nojugroženijima, stvoroš moralni hazard, stvoroš potražnju za biti nojugroženiji (tanking u nba!)

moderna država nemo rješenja

zamisli kad država uopće ne bi uzimala, nego ka bi svako poduzeće ploćalo sebi osiguranje? 
imagine

Imagine there’s no taxation
It’s easy if you try
No IRS below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living to be free.
Imagine no politicians.
Telling us what to do.
No forms to fill out for.
And no inflation too
Imagine all the people
Living without Social Security.
You may say that I’m a dreamer
But I’m not the only one
I hope someday they’ll join us
And liberty will have won.
Imagine no regulations.
I wonder if you can
No need for laws to control us
A brotherhood of man
Imagine all the people
Competing in the world
You may say that I’m a dreamer
But I’m not the only one
I hope someday they’ll join us
And liberty will have won.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 27/8/2018, 12:30

Istarski župan Valter Flego i gradonačelnik Pule Boris Miletić jučer su uputili molbu za hitnim sastankom s predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem na temu Uljanika, te su apelirali na Vladu da Uljanik “postavi kao jedan od svojih trenutnih prioriteta te poduzme sve potrebne mjere, zajedno s Upravom i strateškim partnerom Uljanika, u cilju pronalaženja rješenja za opstanak brodogradnje i očuvanje radnih mjesta u Uljanik Grupi.”

Damir Kajin za Narod.hr o skandalu Ivana Jakovčića: ‘Država bi za sanaciju Uljanika morala uplatiti 2,4 milijarde kuna, o čemu nitko ne želi progovoriti”

Na tu molbu im komentarom na novinski članak u regionalexpressu odgovorioDamir Kajin napisavši:

1. Vlada nije birala NO Uljanika
2. Vlada nije postavljala upravu Uljanika
3. Vlada nije sindikaliste postavljala u NO Uljanika
4. Vlada nije čak ni jednog HDZ-ovca uspjela zaposliti u Uljaniku

5. Vlada nije izrađivala plan restrukturiranja
6. Vlada nije odabrala strateškog partnera (D. Končara)
7. Vlada nije odredila da plaća šefu uprave Uljanika na godišnjoj razini iznosi 600 000kn (sa bonusima…), ili da ta primanja budu trostruko veća od onih koje prima premijer
8. Vlada nije odredila ni da osnovna neto plaća članova uprave bude 40 000 kn neto mjesečno
9. Vlada nije odredila da ugovori sa konzultantima iznose do 200 000 € mjesečno
10. Vlada nije kriva ni što je prihod za 6 mjeseci 2018. bio 638 mil. kn, a gubitak 365 mil. kn
11. Vlada nije kriva što se godišnje isporučuje svega 3 broda, a bez 7 nema opstanka
12. Vlada nije kriva što su si članovi NO 3.maja na dan početka štrajka isplatili bonuse od 24 000 kn
13. Vlada nije kriva što je Končar 33% vlasnik Glasa Istre novine koja je “bilten”IDS-a i koja je otvoreno zagovarala ulazak Končara u Uljanik, a svi smo znali da on sam ne može sanirati posrnulu tvrtku
14. Vlada nije kriva što su bivši direktori Uljanika preuzeli ono najbolje od Uljanika- Uljanik plovidbu
15. Vlada nije kriva što se u najzatvorenijem medijskom prostoru u Hrvatskoj, a to je Istra, ne može čuti istina o Uljaniku
16. Vlada nije kriva što su Finci nepravomoćno kaznili Končarevu tvrtku gdje je Jakovčic bio predsjednik NO sa 50 mil. €
17. Vlada nije kriva što su radnici ižviždaki Miletića, a Flega zalili pivom
18. Vlada nije kriva što nam se Jakovčic “ruga” preko društv. mreža iz nekog austrijskog ružičnjaka
19. Vlada nije kriva što Istrijani ne mogu do istine
20. Vlada nije kriva što bivši direktori imaju tankere, što neki, ne svi, koperanti imaju bogatstvo, dok radnici mogu računati na tri minimalne plaće u razini jedne zarađene u 7 mjesecu, ali

VLADA JE KRIVA

Što je Uljanik svjesno “prepustila” Jakovčiću, Miletiću, Rossandi, … znajući još u siječnju kako će sve završiti
Što je sve to činila za tri IDS-ova, a ako pribrojimo i F. Radina 4 glasa iz Istre
Denkverbot - Page 12 Kajin
Uljanik i IDS: 14 direktora koji su drmali brodogradilištem
Zašto HDZ želi našim, državnim novcem financirati Uljanik koji je većinom u privatnom vlasništvu?
Kajin: Iza interesa za brodogradilište Uljanik stoji kupac s planovima za izgradnju hotelađ

U zasebnom komentaru, Kajin je kasnije još dodao:

Flega zalili pivom, Miletić se nije pojavio, a di je Gazda?

Pišu neki mediji da se svjesno uništavao Uljanik zbog nekretninskog biznisa, dok je većina menadžera bliska IDS-u. Očito je da ljudi moraju ostati bez plaće tj. “početi jesti žito” da bi digli bunt. Istrijani su mirni i tolerantni ljudi i to politika na najgrublji način iskorištava. Nažalost, 70% ljudi ne zna što se događa, i ono najgore, ne izlaze na izbore što pogoduje stranačkoj vojsci i njihovim osobnim interesima koji disciplinirano izlaze na izbore. Što je krajnji rezultat svega? Korupcija, nepotizam, droga, milijunsko trošenje na medije, PR i reprezentaciju, masovno iseljavanje mladih, dok npr. Uljanik koji je simbol uspješnosti najrazvijenije županije biva upropašten. Onda možete misliti kakvo je stvarno stanje Istre koju IDS-ov PR sa našim novcima diže u nebesa. Rekao sam davno i opet ponavljam. Istra je špilja razbojnička i dok “ruka pravde” ne prođe tunel Učku neće biti sreće. Da nemamo turizma i da je nedaj Bože bilo rata, bili bi gori od Bosne. Hvala političkom Zagrebu (pravnoj državi) koji sve to u Istri godinama tolerira. Istrijani, ostajajte doma za lokalne izbore, pa će nam stranačke mašinerije i dalje krojiti sudbinu. Damir Kajin”
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 50 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50  Next

Back to top