Dan zrtava nacizma i staljinizma se u hrvatskpj zove Dan zrtava jugoslavenskog komunizma
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dan zrtava nacizma i staljinizma se u hrvatskpj zove Dan zrtava jugoslavenskog komunizma
To je samo jedan primjer o lijepom zivotu kada se islo svercovati farmerke da bi se u bogatom drustvu zaradio koji dinar. Pazi svercovati iliti krijumcariti. Obican svijet se bavio time, ne neke kriminalne organizacije, obican svijet. Te tvoje pamflete mozes ostaviti dzukelama iz obitelji dobrostojecih partijskih velikasa, oni nisu morali krijumcariti nista isli su na zapad uzimati sto zele. Isti ti su te doveli do ovoga u cemu si, da bas ti kojima si lizala stopala i pusila kurceve. Sad krekeci, kreketanje ti je jedino i preostalo.Sora wrote:Vidik genijalci da je stvar u farmerkama
Jrble vas farmerske
Kaze se traperice
A E
I dakle Stvar je farmerkama
Ha genijalci?
omni- Posts : 7009
2014-04-12
Re: Dan zrtava nacizma i staljinizma se u hrvatskpj zove Dan zrtava jugoslavenskog komunizma
Farmerke- trapericeomni wrote:To je samo jedan primjer o lijepom zivotu kada se islo svercovati farmerke da bi se u bogatom drustvu zaradio koji dinar. Pazi svercovati iliti krijumcariti. Obican svijet se bavio time, ne neke kriminalne organizacije, obican svijet. Te tvoje pamflete mozes ostaviti dzukelama iz obitelji dobrostojecih partijskih velikasa, oni nisu morali krijumcariti nista isli su na zapad uzimati sto zele. Isti ti su te doveli do ovoga u cemu si, da bas ti kojima si lizala stopala i pusila kurceve. Sad krekeci, kreketanje ti je jedino i preostalo.Sora wrote:Vidik genijalci da je stvar u farmerkama
Jrble vas farmerske
Kaze se traperice
A E
I dakle Stvar je farmerkama
Ha genijalci?
Svercovati- svercati
Dzukele - ? Neki peseki ?
Kurceve - kurčine
Itd
Itd
Nista od razgovora dok ne naučiš hrvatski jezik
Ili stavi na TRANSLATE
UH, IMAS SRECU DA SAM CITALA KEKEC KO DIJETE
nu ti Sore kako se razmahala ustaškim jezikom
Guest- Guest
Nije to ustaski nego obicni standardni hrbatski
Ne citam hercegovacki bez prevoda
Ne citam hercegovacki bez prevoda
Ja pokusavam da me razumije a ona po svom.metilda wrote:nu ti Sore kako se razmahala ustaškim jezikom
omni-
2014-04-12
Kada sam imao 8 godina, 2 razred osnovne zajebavali su me jer sam pogresno napisao sto znaci SKOJ. Prijetili su ocu, ispitivali tko me to uci da "ne ucim" i slicne nakaradnosti. Kad je marsal crko morao sam stojati pored njegove slike, sva djeca su morala, po sat vremena, mirno. Jebem vam mater u tri odvratne picke. Kad sam usao u ZNG imao sam cast da sretnem jednog od partijskih fumkcionera, tada vec bivseg naravno. Imao sam toliku zelju da ga poderem rafalom od jaja do zvalja ali sam se u zadnji cas predomislio. Sad mi je uzasno drago sto s crvenim govnima nisam prljao ruke, vrijeme ce vas pobiti sviju kao i sve nas, krepart cete nadam se neki u teskim mukama, jebem vam odvratni soj.
omni-
2014-04-12
Treba prihvatiti promjene Omni
Ljudi se mjenjsju
Ali povijest ne .
Najsramotniji dio povijesti Hrvata vi bosancerosi ste oživjeli
I zajebali sve
Ne samo skojevke i skojevce
To je problem
Ljudi se mjenjsju
Ali povijest ne .
Najsramotniji dio povijesti Hrvata vi bosancerosi ste oživjeli
I zajebali sve
Ne samo skojevke i skojevce
To je problem
Ti tu OMNI navodiš neke svoje sitne frustracije
Pa tko tebe jebe s tim tvojim ..stajanjem pred slikom.
To pokazuje tvoju bolesnu psihu nista drugo
To ne govori o cijrloj drzavi nego o tvom losem nervnim sustavu
Jugosksvija je bila za ove drzave slkednice - drzava i pol
Vi ste bosancerosi iskompleksirani
Nemate vise prave domovine, niste sigurni u jezik, ne znate kud spadate i zelite neka priznanja za nesto sto mislite da je dobro
A nije.
Lose je ispalo .
DR je prevara i za vas i za sve.
Nemate vise prave domovine, niste sigurni u jezik, ne znate kud spadate i zelite neka priznanja za nesto sto mislite da je dobro
A nije.
Lose je ispalo .
DR je prevara i za vas i za sve.
a kako ide ustaški?Sora wrote:Nije to ustaski nego obicni standardni hrbatski
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Moja je bolesna psiha sto mi je smetalo biti primoran stojati pored slike covjeka kojega nisam ni poznavao? Pa ne znam bas sto je tu bolesno, ja ili despot na slici i jos gori mu dvolicni nasljednici. Jos sam dobro i prosao u usporedbi sa svim pobijenim koje je tvoj zdravi sistem uklonio. Sjeme vam se zatrlo odvratno.Sora wrote:Ti tu OMNI navodiš neke svoje sitne frustracije
omni-
2014-04-12
Ah
Grozno pa jel te mučilo ?
Strašni gadovi
Jbt
Gkedat u sliku 1 sat . I ja bi popizdila
Strašni gadovi
Jbt
Idi se ubij, crkotina već jesi samo da se to i zvanično potpišeSora wrote:Ah
Strašni gadovi
Jbt
Neka nam pozivi baba, jos dugo dugo u mrskoj joj RH. Neka svaki dan gleda sahovnicu i pjeni, krekece i pizdi. Jos dugo neka se pece.tre wrote:Idi se ubij, crkotina već jesi samo da se to i zvanično potpišeSora wrote:Ah
Strašni gadovi
Jbt
omni-
2014-04-12
imaš praf, a moraju i ovi što prave lošu brlju od nekoga živjetiomni wrote:Neka nam pozivi baba, jos dugo dugo u mrskoj joj RH. Neka svaki dan gleda sahovnicu i pjeni, krekece i pizdi. Jos dugo neka se pece.tre wrote:Idi se ubij, crkotina već jesi samo da se to i zvanično potpišeSora wrote:Ah
Strašni gadovi
Jbt
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Split dobio park posvećen Prvom splitskom odredu i ulicu žrtava komunizma, Baldasar oduševljen
» 'Ako je ovo istina, onda je Hrvatska zemlja orvelovštine i staljinizma'
» U hrvatskpj se lani ubilo 657 ljudi . ZASTO pise u Obzoru Večernjeg lista
» Slovenija je dvostruko bogatija od hrvatske, stanovnistvo raste a hrvatskpj drastično opada
» Franjevački svećenik poručio: 'Islam je gore zlo od nacizma'
» 'Ako je ovo istina, onda je Hrvatska zemlja orvelovštine i staljinizma'
» U hrvatskpj se lani ubilo 657 ljudi . ZASTO pise u Obzoru Večernjeg lista
» Slovenija je dvostruko bogatija od hrvatske, stanovnistvo raste a hrvatskpj drastično opada
» Franjevački svećenik poručio: 'Islam je gore zlo od nacizma'
Page 3 of 3