Franjevački svećenik poručio: 'Islam je gore zlo od nacizma'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Franjevački svećenik poručio: 'Islam je gore zlo od nacizma'
http://www.24sata.hr/politika/franjevacki-svecenik-porucio-islam-je-gore-zlo-od-nacizma-439518
Uzmi pope pušku i udri...nitko ti ne brani da braniš kršćanstvo....
Uzmi pope pušku i udri...nitko ti ne brani da braniš kršćanstvo....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Re: Franjevački svećenik poručio: 'Islam je gore zlo od nacizma'
Što više riječi, to veća ispraznost svega, i koja je od toga korist čovjeku?
Guest- Guest
Sudržan sam.
Wiše bih wolio da je rekao wehabizam tako da neulazimo u sukob sa ćijelim islamskim swijetom brezweze jer nema potrebe.
Wiše bih wolio da je rekao wehabizam tako da neulazimo u sukob sa ćijelim islamskim swijetom brezweze jer nema potrebe.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
wehabizam nostradamus
Ljudi sa istoka pod utjecajem Mjeseca ( Islama ). Prije ovog dijela prica o 21 stoljecu pa se vraca par stoljeca unazad , tocnije u godinu 1700-uLong before these happenings the people of the East, influenced by the Moon,
Islamska osvajanja u 1700--oj godini odnosno tim stoljecima ali je jako bitno primjetit da ce se odma spomenuti da je u tim godinama rođen i neki lik tj daje mu godinu rođenjain the year 1700 will cause many to be carried away, and will almost subdue the Northern area.
Sa tri strane okruženo morem je : poluotok. Saudijska Arabija je poluotok. Bit ce tada rođen neki covjek koji ce slaviti cetvrtak kao praznik. Saudijska Arabija je jedina zemlja u svijetu u kojoj je cetvrtak dio vikenda. Inace taj obicaj pocima od Wehabizma kojeg je osnovao Wahab koji je rođen u jednom selu u središnjoj Arabiji tamo neke godine 1700 i nešto vrlo malo sitno , mislim oko 1703.From the three water signs will be born a man who will celbrate Thursday as his holiday.
Ocito on je reformator religijski. Inace Nostradamus je živio 1500 tako da on cak i ovdje prica o necemu šta je njemu dvista godina u buducnosti.His renown, praise, rule and power will grow on land and sea, bringing trouble to the East.
Velike promjene.The head of Aries, Jupiter and Saturn. Eternal God, what changes !
I nakon nekoliko stoljeca opet loša vremena ce se vratiti i napraviti nerede u Francuskoj i Italiji.Then the bad times will return again after a long century; what turmoil in France and Italy.
http://www.nostradamus.org/q_en_c1.php#q1
2014-04-11
Problem sa hr swečenstwom je šta postoje dwije struje od kojih su obe pogrešne. Prwa wiće swi smo mi jedno owo ono i nema pojma da postoji wehabizam koji je teška radikala a drugi wiće swi su muslimani zli tj swi su wehabdije.
I jedna i druga politika je debelo pogrešna.
I jedna i druga politika je debelo pogrešna.
2014-04-11
Nema srednje struje ...to če biti weliki problem u budučnosti u Hrwatskoj.
2014-04-11
Ima, velika većina, ali šutljiva većina.
Guest- Guest
Ne widim ju.Le Roi Soleil wrote:Ima, velika većina, ali šutljiva većina.
Još niti jedan swečenik nije uprio prstom u glawnog kriwća.
Wehabizam.
Zna li netko šta je owo ?
2014-04-11
Na zelenoj podlozi se nalazi bijeli mač i iznad njega arapskim pismom napisano la ilaha ill allah muhammadun rasul allah (Svjedočim da nema drugog boga osim Alaha, i svjedočim da je Muhammed Božji rob i Božji Poslanik). Zelena boja je boja islama i poslanika Muhammeda a "šehadet" je izraz pripadnosti islamu. Mač simbolizira čestitost i pravdu. Lice i naličje zastave nisu u potpunosti isti da bi se tekst mogao s obje strane čitati pravilno, s desna u lijevo.
2014-04-11
U RH već godinama župe krpaju kraj s krajem zbog nedostatka svećenika. U Austriji spajaju po 3 - 4 župe u jednu. Nema sveštenih lica. Kakvo kršćanstvo, kakvi bakraći. Možemo birati između Islama i sekularizma. Tertium non datur.
Guest- Guest
Saudijsku Arabiju treba okinit sa dwi atomske ...isto kao i Sodomu i Gomoru u swoje wrijeme kad je dobila dwa projektila sa neba.
U PRAH IH TREBA PRETWORITI.
U PRAH IH TREBA PRETWORITI.
2014-04-11
...a moja malenkost ovom prigodom, jebe mater u dupe nepismenim i neukim novinarima svih tiskovina i elektroničkih medija u Hrvatskoj. Pa jebem ti mater 24 puta dnevno u 24 sata što širiš neukost...jebo te sav svijet
"umjesto dijaloga i ekumenizma na koje ga obvezuje njegova vjera," veli ....
Ekumenizam (od grč. οἰκουμένη (oikoumene) ) označava nastojanje oko pomirenja, suradnje, zbližavanja i jedinstva kršćanskih crkava. , Ekumenizam je dijaloški napor unutar kršćanskih crkava koji se temelji na ravnopravnosti i zajedničkom zalaganju za mir i opće dobro.
Ekumenizam (od grč. οἰκουμένη (oikoumene) ) označava nastojanje oko pomirenja, suradnje, zbližavanja i jedinstva kršćanskih crkava. , Ekumenizam je dijaloški napor unutar kršćanskih crkava koji se temelji na ravnopravnosti i zajedničkom zalaganju za mir i opće dobro.
Guest- Guest
Ocili svetog Save na arapskomRayMabus wrote:Ne widim ju.Le Roi Soleil wrote:Ima, velika većina, ali šutljiva većina.
Još niti jedan swečenik nije uprio prstom u glawnog kriwća.
Wehabizam.
Zna li netko šta je owo ?
Guest- Guest
preoštar si....kofein wrote:...a moja malenkost ovom prigodom, jebe mater u dupe nepismenim i neukim novinarima svih tiskovina i elektroničkih medija u Hrvatskoj. Pa jebem ti mater 24 puta dnevno u 24 sata što širiš neukost...jebo te sav svijet
2015-07-28
2014-04-11
v_vlado...ako pucas od ljubavi prema arapima sta ih vise ne primis u dom jebote....a ne ono 'ja sam human,ja sam liberalan ali sve dok ne priđu mom dvoriscu'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kofein wrote:Ekumenizam (od grč. οἰκουμένη (oikoumene) ) označava nastojanje oko pomirenja, suradnje, zbližavanja i jedinstva kršćanskih crkava.
Stultorum infinitus est numerus. Džaba truda kolega, došlo je doba kada se samo može čuditi ludilu. Objasnit ga se ne može, ludost je posve pomahnitala.
Guest- Guest
Ma dobro. Povlačim ručnu. ....jebo im pas mater incestuoznu u usta. Kakva su to mjerila, da netko ne vlada nekim tako općim definicijama,a može nekritički objavljivati. Gdje je urednik, lektor, ....? U ovom slučaju, zanimljivo je napadati fratra koji se neekumenski odnosi prema Islamu. Svašta.v_vlado wrote:preoštar si....kofein wrote:...a moja malenkost ovom prigodom, jebe mater u dupe nepismenim i neukim novinarima svih tiskovina i elektroničkih medija u Hrvatskoj. Pa jebem ti mater 24 puta dnevno u 24 sata što širiš neukost...jebo te sav svijet
Guest- Guest
I dobro kaže. Arapi ateisti su čist ok.
Guest- Guest
Ljubav i humanost su dva različita pojma,a jel za tebe rješenje mađarska,.....žice,ograde,vojska....mislim da je preoštro a crkva opet samo svoje interese gleda....nestalo je humanosti među ljudima,previše je sebičnosti....vuksadinare wrote:v_vlado...ako pucas od ljubavi prema arapima sta ih vise ne primis u dom jebote....a ne ono 'ja sam human,ja sam liberalan ali sve dok ne priđu mom dvoriscu'
2015-07-28
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» Erdogan: Evropa je centar nacizma, represije i nasilja
» Putin potpisao zakon protiv veličanja nacizma
» AfD protiv izgradnje komemorativnog centra za žrtve nacizma u Evropi.
» OSUDA NACIZMA DRASTICNO SLABI, RASKOL U SRBIJI RADI NEDICA
» Erdogan: Evropa je centar nacizma, represije i nasilja
» Putin potpisao zakon protiv veličanja nacizma
» AfD protiv izgradnje komemorativnog centra za žrtve nacizma u Evropi.
» OSUDA NACIZMA DRASTICNO SLABI, RASKOL U SRBIJI RADI NEDICA
Page 1 of 2