Split dobio park posvećen Prvom splitskom odredu i ulicu žrtava komunizma, Baldasar oduševljen
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Split dobio park posvećen Prvom splitskom odredu i ulicu žrtava komunizma, Baldasar oduševljen
SPLITSKI gradonačelnik Ivo Baldasar (SDP) izjavio je kako je iznimno zadovoljan što je Gradsko vijeće prihvatilo odluke o nazivu parka u četvrti Plokitama po Prvome splitskom odredu i pristupne ulice Katalinića brigu po žrtvama komunizma, ističući kako se na takve odluke mogu ugledati i drugi gradovi diljem Hrvatske.
"Iznimno sam zadovoljan što smo usvojili te odluke bez rasprave na Gradskom vijeću jer smo svi svjesni kuda vodi rasprava o takvim temama", rekao je Baldasar novinarima nakon sjednice Gradskog vijeća.
Istaknuo je kako se, osim zadovoljstva, odavno nije osjećao tako "komplicirano" kao danas, kada je o tome odlučivalo Gradsko vijeće.
"Jasno nam je svima da je ovo, opet, tema 'mi' i 'oni', 'ustaše' i 'partizani' ili slična kombinatorika, i o tome smo raspravljali više od sedam dana prije današnje sjednice Gradskog vijeća. Bez obzira na to što svi znamo kako tko razmišlja, postigli smo dogovor - nećemo se svađati, nećemo raspravljati. Hajdemo zajednički zaključiti prošlost i okrenuti se budućnosti", rekao je Baldasar. Po njegovim riječima, tim se odlukama i htjelo postići da se u Splitu "zajedno okrenu budućnosti, a prošlost ostave povjesničarima".
http://www.index.hr/vijesti/clanak/split-dobio-park-posvecen-prvom-splitskom-odredu-i-ulicu-zrtava-komunizma-baldasar-odusevljen/884154.aspx
"Iznimno sam zadovoljan što smo usvojili te odluke bez rasprave na Gradskom vijeću jer smo svi svjesni kuda vodi rasprava o takvim temama", rekao je Baldasar novinarima nakon sjednice Gradskog vijeća.
Istaknuo je kako se, osim zadovoljstva, odavno nije osjećao tako "komplicirano" kao danas, kada je o tome odlučivalo Gradsko vijeće.
"Jasno nam je svima da je ovo, opet, tema 'mi' i 'oni', 'ustaše' i 'partizani' ili slična kombinatorika, i o tome smo raspravljali više od sedam dana prije današnje sjednice Gradskog vijeća. Bez obzira na to što svi znamo kako tko razmišlja, postigli smo dogovor - nećemo se svađati, nećemo raspravljati. Hajdemo zajednički zaključiti prošlost i okrenuti se budućnosti", rekao je Baldasar. Po njegovim riječima, tim se odlukama i htjelo postići da se u Splitu "zajedno okrenu budućnosti, a prošlost ostave povjesničarima".
http://www.index.hr/vijesti/clanak/split-dobio-park-posvecen-prvom-splitskom-odredu-i-ulicu-zrtava-komunizma-baldasar-odusevljen/884154.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Split dobio park posvećen Prvom splitskom odredu i ulicu žrtava komunizma, Baldasar oduševljen
malo ustaše, malo partizani, malo žrtve ustaša, malo žrtve partizana, ruka ruku mije.. usput baldasar uhljebio rekordan broj ljudu u splitu,.. neka prdne jedna turistička sezona, split i zagreb i RH u teškom bankrotu.. jedino osijek nebi ništa osjetio(oni bi nastavili propadati kao i do sada)
Guest- Guest
Re: Split dobio park posvećen Prvom splitskom odredu i ulicu žrtava komunizma, Baldasar oduševljen
gdje je ovaj park ne znam , nema u "siromasnoj" bas neimenovanih parkova a odabir imena ulice oko katalinica bas pogodjen tako da to podrzavam
2014-04-12
da stvarno. park u plokitama.. pokušavam se sitit gdje tamo ima par stabala :D .. a imaju između stambenih zgrada valjda negdje
Guest- Guest
kod pazarice desno od "hajduk zivi vjecno" grafita ima 2 osusena stabla oguljena u visini vozila
to prvom spliskom odredu
katalinic bude dobio sadrzaj kad se autobusni/zeljeznica makne/uredi...ni tamo sad nema nista suvislo a more oplakuje i svaki turist mora tamo proc
to prvom spliskom odredu
katalinic bude dobio sadrzaj kad se autobusni/zeljeznica makne/uredi...ni tamo sad nema nista suvislo a more oplakuje i svaki turist mora tamo proc
2014-04-12
katalinić brig, uh tamo sam se dobro narolja par puta, a liti trizan skaka tamo dolje u more.. sada nebih skočio što sam tamo radio kao mulac sa 15godina, da mi netko plaća neznam koliko :D
Guest- Guest
Još malo pa ćemo dobit križanje Ante Pawelića i Jospia Broza Tita.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Izgleda da je Baldazar odušewljen još nečim ............
Među nama nikad nije bilo problema i zato sam gradonačelniku poručio kako su Rusi i Hrvati braća zauvijek - kazao nam je Azimov, poklonivši Baldasaru bocu votke.
- U! Antibiotik - zaključio je na kraju splitski poteštat.
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/307372/rusi-ce-banovinu-pretvoriti-u-hotel
Sad će se opit ko dewe.
Među nama nikad nije bilo problema i zato sam gradonačelniku poručio kako su Rusi i Hrvati braća zauvijek - kazao nam je Azimov, poklonivši Baldasaru bocu votke.
- U! Antibiotik - zaključio je na kraju splitski poteštat.
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/307372/rusi-ce-banovinu-pretvoriti-u-hotel
Sad će se opit ko dewe.
2014-04-11
a tko nije...u moje doba jos tamo bio pogon dalmacijavina , taman za romantican zalazak sunca s bocom roka ili jure ...boli glava provodpreko_vode_do_slobode wrote:katalinić brig, uh tamo sam se dobro narolja par puta, a liti trizan skaka tamo dolje u more.. sada nebih skočio što sam tamo radio kao mulac sa 15godina, da mi netko plaća neznam koliko :D
2014-04-12
ante pavelica moze odma ona u biskupovoj palaci , prigodnoRayMabus wrote:Još malo pa ćemo dobit križanje Ante Pawelića i Jospia Broza Tita.
2014-04-12
Populist Baldasar pokriva svoje malverzacije i skuplja glasove udovoljavanjem svima..bi li ljigavo bila prava rijec,ili smo prestrogi,tko ce ga znat..:-S
2014-04-12
Treba srušit koju zgradu pa će park biti weći.
Plokite , soćijalistički nekreatiwni stanowi pobačani po ledini sa drwečem između .....jedan od naj bezdušnijih dijelowa grada .....nit je neboder nit je kuče .......baš ono tupilo.
Opčenito mi Split kao grad nije nešto al ono neki kwartowi još i mogu proč a neki su totalno bezizražajni.
Bager i porawnat i naprawit golf teren.
Plokite , soćijalistički nekreatiwni stanowi pobačani po ledini sa drwečem između .....jedan od naj bezdušnijih dijelowa grada .....nit je neboder nit je kuče .......baš ono tupilo.
Opčenito mi Split kao grad nije nešto al ono neki kwartowi još i mogu proč a neki su totalno bezizražajni.
Bager i porawnat i naprawit golf teren.
2014-04-11
Pogled u .........
2014-04-11
Još jedan prekrasan pogled :
2014-04-11
I još jedan :
2014-04-11
Pa još jedan ....
2014-04-11
plokite je los kvart za stanovat jedina prednost blizina centru
stanovi katastrofa i za pojam soc. gradjenja , parkig lutrija , zelenilo 0 bodova , buka ceste konstantna , tipicni susjed invalid rada skera s nekom omanjom mirovinom i njih 6 , 3 generacije , u 50-ak lose projektiranih kvadrata
a vidim da drze cijenu kao da su niskoenergetski objekti justo
http://www.gohome.hr/nekretnine.aspx?q=stanovi%20Plokite%20prodaja
stanovi katastrofa i za pojam soc. gradjenja , parkig lutrija , zelenilo 0 bodova , buka ceste konstantna , tipicni susjed invalid rada skera s nekom omanjom mirovinom i njih 6 , 3 generacije , u 50-ak lose projektiranih kvadrata
2014-04-12
kako su lagano svi parkirani na zelenoj povrsini ispod stabla
2014-04-12
Užaš žiwi .....kad ja kažem da su Pujanke i owaj dio grada premija za to tamo onda znaš koja je ura.debotoijusto wrote:plokite je los kvart za stanovat jedina prednost blizina centru
2014-04-11
Jedino zato drže čijenu al ja tamo nebi kupio ništa .....možda jedino ako mogu prenamjenit za poslowni prostor al inače nema šanse.debotoijusto wrote:jedina prednost blizina centru
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» I Split dobio svog 'Bandica':Baldasar iz SDP-a prešao u stranku Milana Bandića
» Dan zrtava nacizma i staljinizma se u hrvatskpj zove Dan zrtava jugoslavenskog komunizma
» Kineskinja kupuje Kumrovec i radi zabavni park posvećen drugu Titu. Jel se sramite rvatine
» Baldasar izgubio živce zbog Oreškovića: Split ponekad zna planuti!
» Srbi su oslobodili Split u prvom svjetskom ratu
» Dan zrtava nacizma i staljinizma se u hrvatskpj zove Dan zrtava jugoslavenskog komunizma
» Kineskinja kupuje Kumrovec i radi zabavni park posvećen drugu Titu. Jel se sramite rvatine
» Baldasar izgubio živce zbog Oreškovića: Split ponekad zna planuti!
» Srbi su oslobodili Split u prvom svjetskom ratu
Page 1 of 2