SVE IH JE VIŠE
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: SVE IH JE VIŠE
Dobro ja se nezaljubljujem u ništa starije od 25 godina
Znači ostaje ti samo poštivanje a to valjda moraš zaslužit a ne uvjetovat drugome
Znači ostaje ti samo poštivanje a to valjda moraš zaslužit a ne uvjetovat drugome
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A ako uhvatiš miša uzet ću te u razmatranjeRayMabus wrote:
2014-04-11
Nema ljubavi i nema djece ,to ti je ta emancipaciju
Ostaje ti poštovanje koje nemožeš uvjetovat nego zaslužit
Ostaje ti poštovanje koje nemožeš uvjetovat nego zaslužit
2014-04-11
I sad nagradno pitanje za milion dolara
Ali općenito pričam
Šta je to emanicipirana napravila da bi nečije poštivanje zaslužila?
Sere kako nju netko mora volit i financirat njenu djecu
To je to jel?
Ali općenito pričam
Šta je to emanicipirana napravila da bi nečije poštivanje zaslužila?
Sere kako nju netko mora volit i financirat njenu djecu
To je to jel?
2014-04-11
Dedukcija je zajebana stvar , to ti je ono kad ja logikom dođem do zaključka
Da zaključimo , vi tražite poštivanje radi djece
Pa jel onda ja ili vi forsirate djecu?
Da zaključimo , vi tražite poštivanje radi djece
Pa jel onda ja ili vi forsirate djecu?
2014-04-11
Previše ste prozirne samo to nekužite
Skratimo priču Ti mene moraš volit i poštivati radi djece itd
Ok kad napuni dvadeset godina i ode svojim putem znači to je to možemo se rastavit
A ne ne
Nema djece, pljuni odma zašto te moram poštivati kad djeca odrastu i odu iz kuće
Skratimo priču Ti mene moraš volit i poštivati radi djece itd
Ok kad napuni dvadeset godina i ode svojim putem znači to je to možemo se rastavit
A ne ne
Nema djece, pljuni odma zašto te moram poštivati kad djeca odrastu i odu iz kuće
2014-04-11
Pa sad...neposredne opasnosti i nema ali kao mogućeg prenosnika mnogih bolesti od kojih je bjesnoća vjerojatno najopasnija ne bih ga baš opisao kao bezopasnog.orion wrote:Noor wrote:a znam, al su ružni užasno...bljakLeteca Pegla wrote:korisni su. Hrane se komarcima, ono bolje sismisi nego komarci...Noor wrote:pa slijep je, ali odašilje ultrazvučne valove i pomoću te eholokacije se orjentira, zato mi nikako nije jasno zašto ne mogu pogooditi van iz prostorije..RayMabus wrote:Meni mačak uvatija danas malog miša a sinoć ili preksinoć šišmiš uletija navećer u dnevni boravak, majku mu nabijen to je slipo nevidi ništa sto krugova mi je napravija poviše glave a kad je konačno pogodija vrata za izlaz onda uletija u kužinu pa i tamo još sto i tek onda pogodija otvoreni prozor i izaša vani
A Bog te vidija
lani se jedan poviše moje glave zaletio u zid na terasi i pao dolje ko mrtav...neš ti navigacije :)
ja ih se bojim više od svega
i letaju ko ludi, brzo i stalno mijenjaju smjer...nikad nisi siguran kamo će
navodno pojedu dnevno i preko 1000 insekata, što je da...jako dobro
šišmiši su totalno bezopasna živina...... sada (druga polovica osmog mjeseca i pretežiti dio devetog) mladunci ulijeću u stanove, jer im još uvijek nije dobro razvijen sustav orjenacije. Kad se dogodi treba staviti nešto na glavu, naročito ako je kosa bujna i našešurana, da se greškom ne zalete u nju.
aaahh tu smoorion wrote:RayMabus wrote:Koga briga za djecuorion wrote:fučkajte se obojica
moj životni moto je da djeca nisu kriva što su živa, da nema cijene zbog koje bih dozvolila da im padnem na grbaču. Skrb u smislu brige je nešto drugo ....sigurno bi bila nesretna da me hite ko staru šlapu, .... a da nemam što jesti ako mi netko ne kupi, ili za bilo koju osnovnu životnu potrebu ..... to jednostavno ne dolazi u obzir.
prije bih se pošundrala nego bila u takvoj situaciji
Uzmi da nema djece u vezi
Pričam o ženama u emancipaciji iz točke gledišta muškog
.... vraćam se na već rečeno ...samo je stvar u naravi i uzajamnj ljubavi i poštovanju..... emancipacija nema ništa s tim. Ovdje ne mislim na krajnosti u liku okorjelih feministica - one ionak nisu u ozbiljnim vezama i nemaju potrebe za osnivanjem obtelji.
ljubav i postovanje
to je osnova svake porodice
kod jebenih feministica toga nema nego samo gorcina
inace, nie lose da zena ima penziju, manji je teret za djecu ili ako je sam nije prisiljena prosit
ja i longi se ravnamo na one zestoke feministice
mada nisam bas siguran da su to uopce zene, prije ce biti neki alieni
ahT. wrote:Tema o pantaganama završila na ženama...
Samo primjećujem...
to je tu negdje :)
koja razlikaT. wrote:Ako netko zna, to si ti ...
Nema razloga da ne vjerujemo...
pa nismo zavrsili na partizanima i ustasama :)
2014-04-11
I pantagana ima svrhu...RayMabus wrote:Jok, samo smo konstatirali da moj mačak ima svrhuT. wrote:Tema o pantaganama završila na ženama...
Samo primjećujem...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ima i ta svrha ima smisao za razliku od žena u emancipacijiT. wrote:I pantagana ima svrhu...RayMabus wrote:Jok, samo smo konstatirali da moj mačak ima svrhuT. wrote:Tema o pantaganama završila na ženama...
Samo primjećujem...
2014-04-11
Da nahrani tvog mačka...RayMabus wrote:Ima i ta svrha ima smisao za razliku od žena u emancipacijiT. wrote:I pantagana ima svrhu...RayMabus wrote:Jok, samo smo konstatirali da moj mačak ima svrhuT. wrote:Tema o pantaganama završila na ženama...
Samo primjećujem...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ne, nego da prisili ljudsku vrstu da drže čistim svoj okolišT. wrote:Da nahrani tvog mačka...RayMabus wrote:Ima i ta svrha ima smisao za razliku od žena u emancipacijiT. wrote:I pantagana ima svrhu...RayMabus wrote:Jok, samo smo konstatirali da moj mačak ima svrhuT. wrote:Tema o pantaganama završila na ženama...
Samo primjećujem...
2014-04-11
Emancipacija nema svrhu, to je samo jedan glup pokušaj od strane žena da nešto kao postigne a na kraju će postići krah nataliteta koji će samo iz generacije u generaciju ići do nestanka
Samo glup pokušaj koji ima vrlo opasan završetak
Samo glup pokušaj koji ima vrlo opasan završetak
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» PREDSJEDNICA NEDODIRLJIVA U ANKETAMA Što je više napadaju podrška joj više raste. Kako to?
» Javili smo Pfizeru da možemo izvući više od 5 doza iz bočica, sad nam više naplaćuju
» Njemačka svakim danom sve više i više tone: Komičar na sud nakon Erdoganove naredbe Merkelici
» Što Više Saznajem O Slučaju U Šibeniku Sve Više Mi Je Mučno
» U Seattleu sve više beskućnika i narod je sve više podijeljen
» Javili smo Pfizeru da možemo izvući više od 5 doza iz bočica, sad nam više naplaćuju
» Njemačka svakim danom sve više i više tone: Komičar na sud nakon Erdoganove naredbe Merkelici
» Što Više Saznajem O Slučaju U Šibeniku Sve Više Mi Je Mučno
» U Seattleu sve više beskućnika i narod je sve više podijeljen
Page 3 of 3