SVE IH JE VIŠE
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: SVE IH JE VIŠE
Meni prošle godine miševi u kuću, odma svatija šta je jer ih inače nikad nema, klimatske promjene, vrućine kote se, prvi put u životu mačku nabavija
Tigrasti mačak lovac
E sad sto kvadrat dvora i vrta plus gore teraca ta mačka neizlazi iz toga legene ispred kapije kapiju neprelazi, samo se drži svoga tj to je njeno i moš joj otvoriti vrata neće ti izać
Ali sve šta tu uđe njeno, miševi gušteri skakavci
Tigrasti mačak lovac
E sad sto kvadrat dvora i vrta plus gore teraca ta mačka neizlazi iz toga legene ispred kapije kapiju neprelazi, samo se drži svoga tj to je njeno i moš joj otvoriti vrata neće ti izać
Ali sve šta tu uđe njeno, miševi gušteri skakavci
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dijagram wrote:parkovi u keniji ili...:)orion wrote:dijagram wrote:gdje vi to zivite kadsu sismisi oko vasorion wrote:Noor wrote:
a znam, al su ružni užasno...bljak
i letaju ko ludi, brzo i stalno mijenjaju smjer...nikad nisi siguran kamo će
navodno pojedu dnevno i preko 1000 insekata, što je da...jako dobro
šišmiši su totalno bezopasna živina...... sada (druga polovica osmog mjeseca i pretežiti dio devetog) mladunci ulijeću u stanove, jer im još uvijek nije dobro razvijen sustav orjenacije. Kad se dogodi treba staviti nešto na glavu, naročito ako je kosa bujna i našešurana, da se greškom ne zalete u nju.
ajd komarci, ose, pa i strsljencici, al sismisi...
ima li i krokodila:)
okružena parkovima ...
imamo i dvije preslatke sovice ....
na granici Europe i Balkana ....sa balkanske stane
orion- Posts : 2287
2017-06-06
znaci,...zenica otprilike:)orion wrote:dijagram wrote:parkovi u keniji ili...:)orion wrote:dijagram wrote:gdje vi to zivite kadsu sismisi oko vasorion wrote:
šišmiši su totalno bezopasna živina...... sada (druga polovica osmog mjeseca i pretežiti dio devetog) mladunci ulijeću u stanove, jer im još uvijek nije dobro razvijen sustav orjenacije. Kad se dogodi treba staviti nešto na glavu, naročito ako je kosa bujna i našešurana, da se greškom ne zalete u nju.
okružena parkovima ...
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:znaci,...zenica otprilike:)orion wrote:dijagram wrote:parkovi u keniji ili...:)orion wrote:dijagram wrote:
gdje vi to zivite kadsu sismisi oko vas
okružena parkovima ...
navlakuša ....
tek toliko da uđe u zapisnik: Zenica je daleki istok
2017-06-06
Ovi mačak šta ga ja imama to mačka vrhunska
Misliš odlutati će a on se izvali s unutrašnje strane kapije a kapiju neprelazi
Uopće neizlazi iz ovih svojih sto pedeset kvadrata prizemlja i gore još teraca i unutra po kući
A lovi sve
Komarce vata, muhe, dobro ovoga šipmiša nije snimija jer bi i za njim skočija
Jutros guštera, popodne malog miša
Nema to sve lovi šta uđe u njegov životni prostor iz kojeg on uopće neizlazi iako mu je sve otvoreno
Misliš odlutati će a on se izvali s unutrašnje strane kapije a kapiju neprelazi
Uopće neizlazi iz ovih svojih sto pedeset kvadrata prizemlja i gore još teraca i unutra po kući
A lovi sve
Komarce vata, muhe, dobro ovoga šipmiša nije snimija jer bi i za njim skočija
Jutros guštera, popodne malog miša
Nema to sve lovi šta uđe u njegov životni prostor iz kojeg on uopće neizlazi iako mu je sve otvoreno
2014-04-11
ma jezevi su mi zakon, neki put se jedna jezica uvukla u kucu i okotila, jeate koji to smijeh bio, pradjeda je izbaci van a ona nazad,orion wrote:Leviathan2 wrote:ja imam na tavanu pod slamnatim krovom shismise, neznam kako su se nakotili tamo, al ne smetaju,
nit traze kruva nit im ga dajem
odlicni su za letecu gamad, a za neletecu imam udomacen chopor jezeva
po cjelu vecer ih cujes po dvoristu i vrtu
... i to se zove suživot
ježeva imamo ko u priči ..... jedan kapitalac veliki je kao dobro uhranjena mačka
i tako dvatri puta, onda mu je sinulo da je pusti da vidi kud ce, ona se fino uvalila ispod jedne komode, navukla krpa,
pustili tako dok mali nisu poceli lumpat po kuci, onda su dobili sutkartu, al i dalje su tu, muvaju se bez straha, svaki malo malo neki od njih uleti u kucu trazec hranu
Simbioza je bitna, mačka nebi nabavio da nema miševa ovi sve lovi korisna beštija
Šta se nebi baš moglo reći za žene u emancipaciji
Ne da su niškoristi u kući nego štetočine
2014-04-11
izjava godine :)RayMabus wrote:Simbioza je bitna, mačka nebi nabavio da nema miševa ovi sve lovi korisna beštija
A usput ako vam se učinilo da sam rekao da je mačka vrijednija od žene, ne nije vam se učinilo ja to ozbiljnoRayMabus wrote:Simbioza je bitna, mačka nebi nabavio da nema miševa ovi sve lovi korisna beštija
U prirodi živi organizmi pomažu jednim drugima da opstanu drvo, trava životinje
Nejebu ljude u zdrav mozak i sputavaju mu opstanak svojin glupin filmovima u svon ograničenom mozgu
2014-04-11
Leviathan2 wrote:izjava godine :)RayMabus wrote:Simbioza je bitna, mačka nebi nabavio da nema miševa ovi sve lovi korisna beštija
2017-06-06
pa stoposto je u pravu :)orion wrote:Leviathan2 wrote:izjava godine :)RayMabus wrote:Simbioza je bitna, mačka nebi nabavio da nema miševa ovi sve lovi korisna beštija
Ma pusti njih , to te oće uvjeriti kako su one bitne jer bez njih nema bebaLeviathan2 wrote:pa stoposto je u pravu :)orion wrote:Leviathan2 wrote:izjava godine :)RayMabus wrote:Simbioza je bitna, mačka nebi nabavio da nema miševa ovi sve lovi korisna beštija
Da ih svi odjebemo trčale bi za deset godina same u banku sperme
Aha
Prodajite fore nekom drugome
Manje te boli vagina ako je djete napravljeno preko banke sperme nego ovako
Jadne, patnice , žrtovale se
Nemojte više molim vas, samo odjebite u skokovima
2014-04-11
Leviathan2 wrote:pa stoposto je u pravu :)orion wrote:Leviathan2 wrote:izjava godine :)RayMabus wrote:Simbioza je bitna, mačka nebi nabavio da nema miševa ovi sve lovi korisna beštija
idešššš...
emancipacija žena na zapadu u biti ženama nije donijela ništa bog zna što .....više obaveza, više posla, više očekivaja od suprotnog spola.
Jedino dobro je to što nije ovisna kroz život, a naročito od stare dane prepuštena na milost i nemilost obitelji, djeci....da si može financijski organizirati relativno mirnu starost.
2017-06-06
RayMabus wrote:Ma pusti njih , to te oće uvjeriti kako su one bitne jer bez njih nema bebaLeviathan2 wrote:pa stoposto je u pravu :)orion wrote:Leviathan2 wrote:izjava godine :)RayMabus wrote:Simbioza je bitna, mačka nebi nabavio da nema miševa ovi sve lovi korisna beštija
Da ih svi odjebemo trčale bi za deset godina same u banku sperme
Aha
Prodajite fore nekom drugome
Manje te boli vagina ako je djete napravljeno preko banke sperme nego ovako
Jadne, patnice , žrtovale se
Nemojte više molim vas, samo odjebite u skokovima
pišeš gluposti .... stvar je naravi svakog ponaosob.....
a najbitnije je da je ljubav i poštovanje osnova dobrog života u obitelji. Ako to izostaje muškarac će biti jednako nesretan kako sa emancipiranom, jednako tako sa neemancipirano ženom.
2017-06-06
ne mozeorion wrote:Leviathan2 wrote:pa stoposto je u pravu :)orion wrote:Leviathan2 wrote:izjava godine :)RayMabus wrote:Simbioza je bitna, mačka nebi nabavio da nema miševa ovi sve lovi korisna beštija
idešššš...
emancipacija žena na zapadu u biti ženama nije donijela ništa bog zna što .....više obaveza, više posla, više očekivaja od suprotnog spola.
Jedino dobro je to što nije ovisna kroz život, a naročito od stare dane prepuštena na milost i nemilost obitelji, djeci....da si može financijski organizirati relativno mirnu starost.
to su price
naprotiv, da je na milost i nemilost djeci je mislim puno bolje nego biti sama ko pasce
jebeno je biti isto tako neovisan, i muskarcu i zeni
sve je to sranje kroz gusto granje
narocito ovaj feminizam danas koji se provodi na zapadu gura zene u duboka govna
no, to je tema oko koje se moze raspravljat al nikad nema konsenzusa pa je besmisleno
Slažem se, to se i podudara s onim mojim zapažanjem da ste iz točke gledišta muškog postale štetočineorion wrote:Leviathan2 wrote:pa stoposto je u pravu :)orion wrote:Leviathan2 wrote:izjava godine :)RayMabus wrote:Simbioza je bitna, mačka nebi nabavio da nema miševa ovi sve lovi korisna beštija
idešššš...
2014-04-11
fučkajte se obojica
moj životni moto je da djeca nisu kriva što su živa, da nema cijene zbog koje bih dozvolila da im padnem na grbaču. Skrb u smislu brige je nešto drugo ....sigurno bi bila nesretna da me hite ko staru šlapu, .... a da nemam što jesti ako mi netko ne kupi, ili za bilo koju osnovnu životnu potrebu ..... to jednostavno ne dolazi u obzir.
prije bih se pošundrala nego bila u takvoj situaciji
moj životni moto je da djeca nisu kriva što su živa, da nema cijene zbog koje bih dozvolila da im padnem na grbaču. Skrb u smislu brige je nešto drugo ....sigurno bi bila nesretna da me hite ko staru šlapu, .... a da nemam što jesti ako mi netko ne kupi, ili za bilo koju osnovnu životnu potrebu ..... to jednostavno ne dolazi u obzir.
2017-06-06
Koga briga za djecuorion wrote:fučkajte se obojica
Uzmi da nema djece u vezi
Pričam o ženama u emancipaciji iz točke gledišta muškog
2014-04-11
RayMabus wrote:Koga briga za djecuorion wrote:fučkajte se obojica
Uzmi da nema djece u vezi
Pričam o ženama u emancipaciji iz točke gledišta muškog
.... vraćam se na već rečeno ...samo je stvar u naravi i uzajamnj ljubavi i poštovanju..... emancipacija nema ništa s tim. Ovdje ne mislim na krajnosti u liku okorjelih feministica - one ionak nisu u ozbiljnim vezama i nemaju potrebe za osnivanjem obtelji.
2017-06-06
Dobro ja se nezaljubljujem u ništa starije od 25 godina
Znači ostaje ti samo poštivanje a to valjda moraš zaslužit a ne uvjetovat drugome
Znači ostaje ti samo poštivanje a to valjda moraš zaslužit a ne uvjetovat drugome
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» PREDSJEDNICA NEDODIRLJIVA U ANKETAMA Što je više napadaju podrška joj više raste. Kako to?
» Javili smo Pfizeru da možemo izvući više od 5 doza iz bočica, sad nam više naplaćuju
» Njemačka svakim danom sve više i više tone: Komičar na sud nakon Erdoganove naredbe Merkelici
» Što Više Saznajem O Slučaju U Šibeniku Sve Više Mi Je Mučno
» U Seattleu sve više beskućnika i narod je sve više podijeljen
» Javili smo Pfizeru da možemo izvući više od 5 doza iz bočica, sad nam više naplaćuju
» Njemačka svakim danom sve više i više tone: Komičar na sud nakon Erdoganove naredbe Merkelici
» Što Više Saznajem O Slučaju U Šibeniku Sve Više Mi Je Mučno
» U Seattleu sve više beskućnika i narod je sve više podijeljen
Page 2 of 3