Buna u Istri zbog 'Uljanika',radnici vikali 'IDS lopovi',pjevali Thompsona a Flegu zalili pivom i vodom
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Buna u Istri zbog 'Uljanika',radnici vikali 'IDS lopovi',pjevali Thompsona a Flegu zalili pivom i vodom
Ne moze im drzava pokloniti placu ali moze naci posao. Sto ne rade brodove za mornaricu i prodaju ili putnicke . Neka im ministarstvo nade kupce umjesto da bjeze s posla.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Buna u Istri zbog 'Uljanika',radnici vikali 'IDS lopovi',pjevali Thompsona a Flegu zalili pivom i vodom
Najbolje od svega, uprava se ne želi maknuti jer se kao jako brine za Uljanik.
Plaća 40 000 kn neto + 24 000 kn bonusa jer se jako brinu za Uljanik a imaju i vlastitu konzultantsku tvrtku preko koje sami sebi plaćaju konzultantske usluge...
Plaća 40 000 kn neto + 24 000 kn bonusa jer se jako brinu za Uljanik a imaju i vlastitu konzultantsku tvrtku preko koje sami sebi plaćaju konzultantske usluge...
Socijalističko-proleterske žalopojke.Speare Shaker wrote:PISMO SOLIDARNOSTI
NAŠI UGLEDNI PISCI DALI PODRŠKU ŠTRAJKAŠIMA U ULJANIKU I 3. MAJU 'S vama je čitava Hrvatska, niste sami. Vaša borba je i borba za Europu u nestajanju'
Ugledni hrvatski pisci Slađana Bukovac, Zoran Ferić, Nikola Petković, Nenad Popović i Milan Rakovac solidarizirali su se sa u subotu sa štrajkašima u Uljaniku i u 3. maju.
- S Vama, Trećemajci i Uljanikovci, stojimo svim srcem. Poštujemo Vašu borbu za dostojanstvo Vašeg rada, dostojanstvo Vaših obitelji i Vašeg položaja u društvu - poručuju im.
- Ne dajte se podijeliti, mi smo s Vama, s Vama je čitava Hrvatska. Ne dajte se podijeliti jer to žele drugi - žele da se svi osjećamo sami, ostavljeni bez obzira bili mi radnici, namještenici, mali poduzetnici, pisci... Ako imate osjećaj da ste prodani i prevareni, Vaša borba je to plemenitija jer ju ne vodite samo za Vas.
Vi svojim štrajkom zastupate poštenje koje, čini se, u našoj zemlji sve manje vrijedi. No, to nije sve što činite, vi istovremeno zastupate onu pravu Europu u nestajanju - Europu radničkih prava.
Niste sami. Pisci, učitelji, umjetnici, novinari, radnici dijele Vašu sudbinu tjeskobe kako će preživjeti narednih mjesec dana. Ne dajte se podijeliti, niste izolirani. Ključna riječ koja je ujedno i nasušno potrebna vremenu lišenom vrijednosti je solidarnost - poručuju, pa nastavljaju:
- Brodove ovdje gradimo od kad je svijeta i vijeka, a u modernija doba već više od stoljeća i pol.
Brodograditelji su onaj humus hrvatskog urbaniteta koji je bitan za održanje kulture jednog naroda. Ako Nizozemska, Španjolska, Italija mogu održati i razvijati svoju brodogradnju, tko kaže da Hrvatska ne može? Hrvatska to mora, ako hoće zadržati europski kulturalni, gospodarski, društveni standard, ako kani opstati.
Hrvatska vlast se hvali kako je naša brodogradnja među četiri najveće u Europi i deset najvećih u svijetu. Ali ne da radnicima plaće?! Ako ova nomenklatura drži do sebe i Vas, zašto to ne čini? Ona tu slavnu brodogradnju jednostavno mora održati!
Ujedno, ovime pozivamo kolege pisce, umjetnike i radnike u obrazovanju i kulturi da u što većem broju podrže Vas, radnike štrajkaše Uljanika i 3. maja - stoji u pismu.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/nasi-ugledni-pisci-dali-podrsku-strajkasima-u-uljaniku-i-3-maju-s-vama-je-citava-hrvatska-niste-sami-vasa-borba-je-i-borba-za-europu-u-nestajanju/7758507/
Trinity-
2014-04-17
Privatna firma privatni problemicatabbath wrote:Najbolje od svega, uprava se ne želi maknuti jer se kao jako brine za Uljanik.
Glupi radnici drže pola firme a masno plaćali upravu koja ih je razjebala. A sada traže moje pare rofl.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
catabbath wrote:Najbolje od svega, uprava se ne želi maknuti jer se kao jako brine za Uljanik.
Naravno. Izvlače lovu i financiraju adezej. To im je krava muzara koju reketiraju
I nikada siti, nikada stati crpiti novac iz proračuna za svoje djepove.
Tu bi FINA tribala ući ali ne može jer su svi povezani i na platnom spisku
Mogli su meni platiti 1000 € mjesečno da ih zastupam , otišao bih svakih 20dana gore u upravu i nadzirao bi lopove i davao otkaze i nebi meni sa strane ovi asevi izvlačili pare.. Ovako ispalo da 50ak pravnika i ekonomista lopova u uljaniku je izvlačili pare i živjeli kao bubreg u loju jer 4400 radnika i inzinjera ne kuži kurca šta im se događalo dok im je sjedalo 5000kn mjesečno .
Ne izvlače za HDZ nego IDS. U uljaniku su još titove slike u pola kancelarijaYehudim wrote:catabbath wrote:Najbolje od svega, uprava se ne želi maknuti jer se kao jako brine za Uljanik.
Naravno. Izvlače lovu i financiraju adezej. To im je krava muzara koju reketiraju
I nikada siti, nikada stati crpiti novac iz proračuna za svoje djepove.
Tu bi FINA tribala ući ali ne može jer su svi povezani i na platnom
2018-06-14
Još veća ironija radnici se bojali uprave Haha. A oni vlasnici firme. Sada kada je situacija otišla u kurac traže porezne obveznike da ubace nove milijarde u firmu. LUDILOAssadNaPodmornici wrote:Mogli su meni platiti 1000 € mjesečno da ih zastupam , otišao bih svakih 20dana gore u upravu i nadzirao bi lopove i davao otkaze i nebi meni sa strane ovi asevi izvlačili pare.. Ovako ispalo da 50ak pravnika i ekonomista lopova u uljaniku je izvlačili pare i živjeli kao bubreg u loju jer 4400 radnika i inzinjera ne kuži kurca šta im se događalo dok im je sjedalo 5000kn mjesečno .
2018-06-14
Gnječ wrote:kic wrote:
Vlada je upumpala 90tak milijuna eura u prvom mjesecu
sta je sad drugacuije
a koliko je uljanik milijuna eura upumpao u vladu i državu? to se ne računa ha? inače by the way lidl i kaufland nisu nikada uplatili ni lipe poreza jer navodno u rvackoj posluju sa gubitkom pa im je eto vladajući fašistički režim u zagrebu izašao u susret i reko da nisu dužni plaćati porez.
porez na dobit ne bi trebao ni postojati-
AssadNaPodmornici wrote:Privatna firma privatni problemicatabbath wrote:Najbolje od svega, uprava se ne želi maknuti jer se kao jako brine za Uljanik.
Glupi radnici drže pola firme a masno plaćali upravu koja ih je razjebala. A sada traže moje pare rofl.
Istina mada u Agrokor je bio još privatnija firma pa eto.
catabbath-
2015-08-22
Kaufland i lidl plaćaju poreze... Pdv se svaki put obračuna. Porezi na plaće i stotine drugih poreza. I ne žicaju naše pare. Za razliku od ovih. Ako su smatrali u uljaniku da su platili puno poreza čardaku, onda su na vrijeme trebali prosvjedovati i zahtijevajti niže poreze za brodogradilišta i industriju općenito, ja bih tada išao sa njima u Zagreb. Ovako traže moje pare jer su nesposobni - dalje od moga novčanika
AssadNaPodmornici wrote:Kaufland i lidl plaćaju poreze... Pdv se svaki put obračuna. Porezi na plaće i stotine drugih poreza. I ne žicaju naše pare. Za razliku od ovih. Ako su smatrali u uljaniku da su platili puno poreza čardaku, onda su na vrijeme trebali prosvjedovati i zahtijevajti niže poreze za brodogradilišta i industriju općenito, ja bih tada išao sa njima u Zagreb. Ovako traže moje pare jer su nesposobni - dalje od moga novčanika
I agree with this
tax free shipyards ajmoo
A druge strane ovo propadanje je bilo ciljano da se određeni krug ljudi dokopa nekretnina na obali a sad im se malo zakompliciralo.
catabbath-
2015-08-22
AssadNaPodmornici wrote:Privatna firma privatni problemicatabbath wrote:Najbolje od svega, uprava se ne želi maknuti jer se kao jako brine za Uljanik.
daj se malo informiraj radnicima dioničarima je zabranjen pristup u upravno vijeće i nadzorni odbor. uprava i nadzorni odbor rade protuzakonito donose odluke bez većinskih dioničara koji nemaju pristupa upravi ni n.o. a kao kriminalac danko končar strateški patrner? pa taj kriminalac odnosno kermas doo ima tek nešto više od 1% dionica. koji crni strateški partner. u normalnoj državi kompletna uprava i nadzori odbor bi završio u zatvoru.
Guest- Guest
Oni su propali samo im to treba netko reći, da je vrijeme za put u Njemačku i adio. Upropastili su sami sebe, naravno da će se netko iskoristiti, ali prije svega - sami pali sami se ubilicatabbath wrote:A druge strane ovo propadanje je bilo ciljano da se određeni krug ljudi dokopa nekretnina na obali a sad im se malo zakompliciralo.
U nadzormom odboru sjede i sindikalisi lol.
Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:Privatna firma privatni problemicatabbath wrote:Najbolje od svega, uprava se ne želi maknuti jer se kao jako brine za Uljanik.
daj se malo informiraj radnicima dioničarima je zabranjen pristup u upravno vijeće i nadzorni odbor. uprava i nadzorni odbor rade protuzakonito donose odluke bez većinskih dioničara koji nemaju pristupa upravi ni n.o. a kao kriminalac danko končar strateški patrner? pa taj kriminalac odnosno kermas doo ima tek nešto više od 1% dionica. koji crni strateški partner. u normalnoj državi kompletna uprava i nadzori odbor bi završio u zatvoru.
nabit na k upravu onda
i problem riješen?
Čuo sam za to. Čim se znalo šta se događa trebali su TADA ODMAH PROSVJEDOVATI. Nego znam ja njih--oni su Hrvati.. Nije ih bilo briga dok je stizala plaća... Sada od jedanput im je svatko kriv i žicaju moje pareGnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:Privatna firma privatni problemicatabbath wrote:Najbolje od svega, uprava se ne želi maknuti jer se kao jako brine za Uljanik.
Uljanikovci su mislili da se njima ništa ne može desiti jer su oni "institucija". Kad su drugi djelovi Uljanika propadali nitko se nije tresao, sad kad je došao red na njih sad se čude.
To ce IDS-ove perjanice rijesiti lijevom rukom,...sitnica
dijagram-
2015-08-09
Da sam vlasnik firme i da mi moj zaposlenik (uprava) neda da uđem u svoje kancelarije izbacio bi ga što silom što milom i nogom u guzicu. Njih je 4400 vlasnika, a preveslalo ih 50ak iz uprave. Što tada nisu prosvjedovali, ušli silom u kancelarije i izbacili ih nogom u guzicu itd.. Nego "prevarilo nas ajmo assad i kic šaljite nam pare".. Pa će ih iduće godine opet netko drugi zajebati i opet će žicati moje pare..
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Neron hodao Splitom, prolaznici mu vikali "lopovi"
» Paraziti ponovo napadaju: "Radnici uljanika ustanite protiv kapitala"
» Seljačka buna zbog Beljakova saveza sa SDP-om:Dubrovački HSS-ovci kolektivno napustili stranku
» Anti-Bajaga histerija zbog Thompsona
» Policija će kazniti Thompsona zbog klicanja "Za dom spremni!"
» Paraziti ponovo napadaju: "Radnici uljanika ustanite protiv kapitala"
» Seljačka buna zbog Beljakova saveza sa SDP-om:Dubrovački HSS-ovci kolektivno napustili stranku
» Anti-Bajaga histerija zbog Thompsona
» Policija će kazniti Thompsona zbog klicanja "Za dom spremni!"
Page 6 of 7