Neron hodao Splitom, prolaznici mu vikali "lopovi"
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Neron hodao Splitom, prolaznici mu vikali "lopovi"
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-plenkovic-okruzen-tjelohraniteljima-hodao-splitom-prolaznici-mu-vikali-lopovi/968261.aspx
"Lopovi"
Međutim, kad je premijer sa svojom svitom i u pratnji tjelohranitelja pokušao prijeći cestu i krenuti prema Rivi, prolaznici su im dovikivali: "Lopovi!"
Nakon toga, Plenković je, kao da se ništa nije dogodilo, nastavio šetati preko Rive. Pozdravljao je i fotografirao se sa Splićanima.
On i njegova pratnja su zatim doši do mora i promatrali utrku veslačkih osmeraca.
Komentatori na društvenim mrežama oštro su se okomili na Plenkovića i njegove stranačke kolege. Rugaju mu se na Facebooku. "Nemojte ga puno držati na suncu jer je slabokrvan pa će past u nesvist"
"Lopovi"
Međutim, kad je premijer sa svojom svitom i u pratnji tjelohranitelja pokušao prijeći cestu i krenuti prema Rivi, prolaznici su im dovikivali: "Lopovi!"
Nakon toga, Plenković je, kao da se ništa nije dogodilo, nastavio šetati preko Rive. Pozdravljao je i fotografirao se sa Splićanima.
On i njegova pratnja su zatim doši do mora i promatrali utrku veslačkih osmeraca.
Komentatori na društvenim mrežama oštro su se okomili na Plenkovića i njegove stranačke kolege. Rugaju mu se na Facebooku. "Nemojte ga puno držati na suncu jer je slabokrvan pa će past u nesvist"
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Neron hodao Splitom, prolaznici mu vikali "lopovi"
ovako su Neronu vikali a on je svirao na harfi nesvjestan nesvjesti..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
zašto ga nisu bacili u more mater mu jebem udbašku njega i njegove orangutane u more.
Guest- Guest
a rejting raste pa raste
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:a rejting raste pa raste
ma trebali su ga zaliti govnima iz kanalizacije, nakon toga špricat ga smućkanim trulim jajima K plus.
Guest- Guest
a koga volidu?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
samo Todorića,on je najveći.flumen wrote:a koga volidu?
vili40-
2015-08-02
Eto, naglašavaju se ovi koji su vikali, a obaška spominju se ovi koji su se fotkali. Imbecilexovština!
kaja wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-plenkovic-okruzen-tjelohraniteljima-hodao-splitom-prolaznici-mu-vikali-lopovi/968261.aspx
"Lopovi"
da pa samo smrdljivi index može u jednom članku napisati kontradikciju i praviti se da je vjerodostojan izvor informacija i samo oni koji nemaju veze sa semantikom mogu to popušiti
Guest- Guest
jos jednom jebe se plenkiju...on ima gdje otici pitanje gdje mogu zavrsiti ovi koji ga prate...on je tu doaso sa mislju..'ako uspijem uspijem ako ne imam utjesnu fotelju'....ili..'kad sam tuzan i akd mi ej tesko sjetim se brisela i svog ureda..'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
metilda wrote:kaja wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-plenkovic-okruzen-tjelohraniteljima-hodao-splitom-prolaznici-mu-vikali-lopovi/968261.aspx
"Lopovi"
da pa samo smrdljivi index može u jednom članku napisati kontradikciju i praviti se da je vjerodostojan izvor informacija i samo oni koji nemaju veze sa semantikom mogu to popušiti
Nije kontradikcija, nego naglašavanje oponentskoga segmenta. Baš me zanima koliko je ljudi vikalo "lopovi", a koliko ih fotkalo se s Plenkovićem.
vuksadinare wrote:jos jednom jebe se plenkiju...on ima gdje otici pitanje gdje mogu zavrsiti ovi koji ga prate...on je tu doaso sa mislju..'ako uspijem uspijem ako ne imam utjesnu fotelju'....ili..'kad sam tuzan i akd mi ej tesko sjetim se brisela i svog ureda..'
Jasno, njegova sudbina nije vezana uz sudbinu Hrvatske i Hrvatah. Zato Tuđman trsil se više od svih nakon njega.
...sto ga briga..gledao sam ga na alki u vukovaru..on se zajebaje cisto ga boli kiki tko sjedi kraj njega uz njega i oko njega..pljescu mu ili zvizde...on ionako smatra da su njegovo drustvo tusk,juncker,merkel...i briselski restorani...ove balkanjerose mora samo trpit njih i njihovo dosađivanjeRegoč wrote:vuksadinare wrote:jos jednom jebe se plenkiju...on ima gdje otici pitanje gdje mogu zavrsiti ovi koji ga prate...on je tu doaso sa mislju..'ako uspijem uspijem ako ne imam utjesnu fotelju'....ili..'kad sam tuzan i akd mi ej tesko sjetim se brisela i svog ureda..'Jasno, njegova sudbina nije vezana uz sudbinu Hrvatske i Hrvatah. Zato Tuđman trsil se više od svih nakon njega.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Regoč wrote:metilda wrote:kaja wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-plenkovic-okruzen-tjelohraniteljima-hodao-splitom-prolaznici-mu-vikali-lopovi/968261.aspx
"Lopovi"
da pa samo smrdljivi index može u jednom članku napisati kontradikciju i praviti se da je vjerodostojan izvor informacija i samo oni koji nemaju veze sa semantikom mogu to popušitiNije kontradikcija, nego naglašavanje oponentskoga segmenta. Baš me zanima koliko je ljudi vikalo "lopovi", a koliko ih fotkalo se s Plenkovićem.
da, može se to i tako reći. :)
Guest- Guest
Regoč wrote:metilda wrote:da pa samo smrdljivi index može u jednom članku napisati kontradikciju i praviti se da je vjerodostojan izvor informacija i samo oni koji nemaju veze sa semantikom mogu to popušitiNije kontradikcija, nego naglašavanje oponentskoga segmenta. Baš me zanima koliko je ljudi vikalo "lopovi", a koliko ih fotkalo se s Plenkovićem.
Upravo se u tome i sastoji semantička odnosno politička kontradikcija.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Regoč wrote:metilda wrote:da pa samo smrdljivi index može u jednom članku napisati kontradikciju i praviti se da je vjerodostojan izvor informacija i samo oni koji nemaju veze sa semantikom mogu to popušitiNije kontradikcija, nego naglašavanje oponentskoga segmenta. Baš me zanima koliko je ljudi vikalo "lopovi", a koliko ih fotkalo se s Plenkovićem.
semantika će nam kruha dat jelda semantičaru? lako za to što su kurbinom udbaškom sinu vikali da je lopov ali ja sam šokiran da nitko nije vikao Živeo drug Plenković! semantika.
Guest- Guest
Jok, kruha će nam dati iredentizam!Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Regoč wrote:metilda wrote:da pa samo smrdljivi index može u jednom članku napisati kontradikciju i praviti se da je vjerodostojan izvor informacija i samo oni koji nemaju veze sa semantikom mogu to popušitiNije kontradikcija, nego naglašavanje oponentskoga segmenta. Baš me zanima koliko je ljudi vikalo "lopovi", a koliko ih fotkalo se s Plenkovićem.
semantika će nam kruha dat jelda semantičaru? lako za to što su kurbinom udbaškom sinu vikali da je lopov ali ja sam šokiran da nitko nije vikao Živeo drug Plenković! semantika.
Regoč wrote:Jok, kruha će nam dati iredentizam!Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Regoč wrote:metilda wrote:da pa samo smrdljivi index može u jednom članku napisati kontradikciju i praviti se da je vjerodostojan izvor informacija i samo oni koji nemaju veze sa semantikom mogu to popušitiNije kontradikcija, nego naglašavanje oponentskoga segmenta. Baš me zanima koliko je ljudi vikalo "lopovi", a koliko ih fotkalo se s Plenkovićem.
opet gnojiš sa logičkim zabludama?
Guest- Guest
Sam po sebi si logička zabluda: slavonski Srbin koji glumi Mletčića iz Biblije.Gnječ wrote:Regoč wrote:Jok, kruha će nam dati iredentizam!Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Regoč wrote:Nije kontradikcija, nego naglašavanje oponentskoga segmenta. Baš me zanima koliko je ljudi vikalo "lopovi", a koliko ih fotkalo se s Plenkovićem.
opet gnojiš sa logičkim zabludama?
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Buna u Istri zbog 'Uljanika',radnici vikali 'IDS lopovi',pjevali Thompsona a Flegu zalili pivom i vodom
» lopovi ferenčak i vrdoljak za HDZ ostali lopovi iz HNS-a protiv
» Crnca u Bostonu maltretirali zato što je hodao.
» Tko , zapravo , upravlja Splitom ?
» Neron se za malo nije onesvestio
» lopovi ferenčak i vrdoljak za HDZ ostali lopovi iz HNS-a protiv
» Crnca u Bostonu maltretirali zato što je hodao.
» Tko , zapravo , upravlja Splitom ?
» Neron se za malo nije onesvestio
Page 1 of 2