Srpkinja Vesna usred Dubrovnika snimala kamerom i uzvikivala:'Ovo je srpski grad,ovo je Srbija..'
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Srpkinja Vesna usred Dubrovnika snimala kamerom i uzvikivala:'Ovo je srpski grad,ovo je Srbija..'
Dakle sve u smrdijikic wrote:
to ti je kad povijest čitaš u žutilu-
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Re: Srpkinja Vesna usred Dubrovnika snimala kamerom i uzvikivala:'Ovo je srpski grad,ovo je Srbija..'
Ajde da su ga Srbi I osnovali i sagradili, ali su ga verovatno dali ili ko zna vec.
Dao se i Banat Rumuniji, pa kasnije isterivali Srbe iz kuca da zive na livadi, jer je za zenu doveo Rumunku ovaj nas iz Kraljevske porodice.
Danas isto Pizzon daje Kosovo, sendvicari i Vuciqi, sutra ce neko isto govoriti tamo kao ovo iz Dubrovnika.
Budimo realni, poklanjaju Sabani sa majonez u sendvicu i sutra se kuka.
Dao se i Banat Rumuniji, pa kasnije isterivali Srbe iz kuca da zive na livadi, jer je za zenu doveo Rumunku ovaj nas iz Kraljevske porodice.
Danas isto Pizzon daje Kosovo, sendvicari i Vuciqi, sutra ce neko isto govoriti tamo kao ovo iz Dubrovnika.
Budimo realni, poklanjaju Sabani sa majonez u sendvicu i sutra se kuka.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Trava uz put kao da je šuma, vrećice i boce na sve strane, žena ispred mene baca dječju pelenu kroz prozor van...ciganluk za ne povjerovati, kao da sam prema mordoru krenioNoor wrote:bila u batajnici pred par godina, vidjela sam...sad može bit samo goretre wrote:Bio prije par dana u smrdiji, ošla mi ćerka za ameriku pa je vozio na aerodrom. Kažu da je sad prosjek oko 500 eura ali da oni nikoga ne znaju ko ima veću plaću od 250 euraInače naše lokalne ceste su avionske piste za njihov auto put, zato i jeste cjena od šida do beograda pišljivih 2,5 eura, koliko para toliko i muzikeNoor wrote:oće, oće....dogodine, ko i plata od pecta evraT. wrote:fali mu još par kockica, poslaće putin...Noor wrote:
aha, eno ga slaže LEGO Migove
Istorija se krije Dubrovnika, nigde nista konkretno da citam a ko je gradio Crkve, nista ne govori, tj. u cijem stilu, ne kazu ni ko je gradio.
2014-08-25
slatkiš naš!Noor wrote:i još napiše....učimooooookic wrote:
stanojko izbombardiran činjenicama-
Voli čovek da staje na iste grablje, ne budi okrutnaNoor wrote:i još napiše....učimooooookic wrote:
stanojko izbombardiran činjenicama-
Serbinho-3 wrote:Istorija se krije Dubrovnika, nigde nista konkretno da citam a ko je gradio Crkve, nista ne govori, tj. u cijem stilu, ne kazu ni ko je gradio.
ne piše ništa u Informeru kažeš a !
a boktejebo odi u knjižnicu neku nije znanost :^0
Što ima veze ko je gradio??? Povijest se zna, ne gradiš katoličke katedrale i samostane tamo gdje nema katolika ili u slučaju DU 500 godina prije prve pravopslavne crkve.Serbinho-3 wrote:Istorija se krije Dubrovnika, nigde nista konkretno da citam a ko je gradio Crkve, nista ne govori, tj. u cijem stilu, ne kazu ni ko je gradio.
tre wrote:Trava uz put kao da je šuma, vrećice i boce na sve strane, žena ispred mene baca dječju pelenu kroz prozor van...ciganluk za ne povjerovati, kao da sam prema mordoru krenioNoor wrote:bila u batajnici pred par godina, vidjela sam...sad može bit samo goretre wrote:Bio prije par dana u smrdiji, ošla mi ćerka za ameriku pa je vozio na aerodrom. Kažu da je sad prosjek oko 500 eura ali da oni nikoga ne znaju ko ima veću plaću od 250 euraInače naše lokalne ceste su avionske piste za njihov auto put, zato i jeste cjena od šida do beograda pišljivih 2,5 eura, koliko para toliko i muzikeNoor wrote:oće, oće....dogodine, ko i plata od pecta evraT. wrote:
fali mu još par kockica, poslaće putin...
Taj deo ja zovem Apokalipsa i mislim da ga namerno tako drze, kako bi ljude usmeravali ka Madjarskoj.
Nisi video ostale puteve i lako grizes.
Sve se gradi, samo taj deo namerno tako drze.
Iskaces iz sedista, udara na svakih nekoliko sekundi, bandere krive, naplatne rampe ko iz filma.........nista to nije slucajno.
2014-08-25
Te ne znam, no vozio sam recimo od slankamena do rume lokalnim cestama i samo jedan maleni dio par km je cesta bila ok, sve ostalo ne smiješ ni na sekund pustiti volan iz ruku. Ko ima želju neka prođe i vidi ako mi ne vjerujeSerbinho-3 wrote:tre wrote:Trava uz put kao da je šuma, vrećice i boce na sve strane, žena ispred mene baca dječju pelenu kroz prozor van...ciganluk za ne povjerovati, kao da sam prema mordoru krenioNoor wrote:bila u batajnici pred par godina, vidjela sam...sad može bit samo goretre wrote:Bio prije par dana u smrdiji, ošla mi ćerka za ameriku pa je vozio na aerodrom. Kažu da je sad prosjek oko 500 eura ali da oni nikoga ne znaju ko ima veću plaću od 250 euraInače naše lokalne ceste su avionske piste za njihov auto put, zato i jeste cjena od šida do beograda pišljivih 2,5 eura, koliko para toliko i muzikeNoor wrote:
oće, oće....dogodine, ko i plata od pecta evra
Taj deo ja zovem Apokalipsa i mislim da ga namerno tako drze, kako bi ljude usmeravali ka Madjarskoj.
Nisi video ostale puteve i lako grizes.
Sve se gradi, samo taj deo namerno tako drze.
Iskaces iz sedista, udara na svakih nekoliko sekundi, bandere krive, naplatne rampe ko iz filma.........nista to nije slucajno.
tre wrote:Što ima veze ko je gradio??? Povijest se zna, ne gradiš katoličke katedrale i samostane tamo gdje nema katolika ili u slučaju DU 500 godina prije prve pravopslavne crkve.Serbinho-3 wrote:Istorija se krije Dubrovnika, nigde nista konkretno da citam a ko je gradio Crkve, nista ne govori, tj. u cijem stilu, ne kazu ni ko je gradio.
Gradnja Crkvi nema veze sa realnom situacijom, svako moze graditi.
Istorija Dubrovnika se krije, verovatno Vatikan, Jerusalim i Turci imaju zapise.
Svejedno, Srbi daju konstantno a onda kukaju.
Imamo ovde Pizzon-a, koji nudi Kosovo.
2014-08-25
sto su srbi dali nekom dubrovnik?Serbinho-3 wrote:tre wrote:Što ima veze ko je gradio??? Povijest se zna, ne gradiš katoličke katedrale i samostane tamo gdje nema katolika ili u slučaju DU 500 godina prije prve pravopslavne crkve.Serbinho-3 wrote:Istorija se krije Dubrovnika, nigde nista konkretno da citam a ko je gradio Crkve, nista ne govori, tj. u cijem stilu, ne kazu ni ko je gradio.
Istorija Dubrovnika se krije, verovatno Vatikan, Jerusalim i Turci imaju zapise.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kic wrote:Serbinho-3 wrote:Istorija se krije Dubrovnika, nigde nista konkretno da citam a ko je gradio Crkve, nista ne govori, tj. u cijem stilu, ne kazu ni ko je gradio.
Nema nista na netu, znaci ni u knjizari.
2014-08-25
Pizdon nudi kosovo ali to sa dubrovnikom veze nema, nema ti očitijeg primjera od dubrovnika da je tamo uvijek i u debeloj većini bilo katoličko stanovništvo, dakle Hrvati jer da je drugačije valjda bi bilo 13 : 1 u korist pravoslavnih objekata a ne obrnutoSerbinho-3 wrote:tre wrote:Što ima veze ko je gradio??? Povijest se zna, ne gradiš katoličke katedrale i samostane tamo gdje nema katolika ili u slučaju DU 500 godina prije prve pravopslavne crkve.Serbinho-3 wrote:Istorija se krije Dubrovnika, nigde nista konkretno da citam a ko je gradio Crkve, nista ne govori, tj. u cijem stilu, ne kazu ni ko je gradio.
Serbinho-3 wrote:tre wrote:Što ima veze ko je gradio??? Povijest se zna, ne gradiš katoličke katedrale i samostane tamo gdje nema katolika ili u slučaju DU 500 godina prije prve pravopslavne crkve.Serbinho-3 wrote:Istorija se krije Dubrovnika, nigde nista konkretno da citam a ko je gradio Crkve, nista ne govori, tj. u cijem stilu, ne kazu ni ko je gradio.
Jerusalim
Serbinho-3 wrote:kic wrote:Serbinho-3 wrote:Istorija se krije Dubrovnika, nigde nista konkretno da citam a ko je gradio Crkve, nista ne govori, tj. u cijem stilu, ne kazu ni ko je gradio.
Nema nista na netu, znaci ni u knjizari.
nema ništa, ti oćeš preteć Pizzona vidim
https://hr.wikipedia.org/wiki/Povijest_Dubrovnika
Smisleno komentirati nekoga tko nije povijesničar nema smisla
Neznam ćemu ovaj njen video uopće
Neznam ćemu ovaj njen video uopće
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mene muči gdje stanojica pobježe a još je radno vrijeme
Nisu ga valjda ovaj put činjenice pokopale i sramota sustigla
Dubrovnik je osnovao Bizant kao svoju luku opskrbe prema najvažnijem bizantskom centru na Jadranu a to je Split
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kic wrote:Serbinho-3 wrote:tre wrote:Što ima veze ko je gradio??? Povijest se zna, ne gradiš katoličke katedrale i samostane tamo gdje nema katolika ili u slučaju DU 500 godina prije prve pravopslavne crkve.Serbinho-3 wrote:Istorija se krije Dubrovnika, nigde nista konkretno da citam a ko je gradio Crkve, nista ne govori, tj. u cijem stilu, ne kazu ni ko je gradio.
Jerusalim
Smej se ti Kicinho, ali Jevreji drze sve spise.
2014-08-25
tre wrote:Mene muči gdje stanojica pobježe a još je radno vrijeme
lista blic ili informer, a možda i kurir da dođe do podataka-
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Vukovar srpski grad
» Dogradonačelnica Gline : Glina je srpski grad
» Čikago više nije srpski grad
» Srpski mediji: "Merkel zbog Srbije ribala HDZ usred svečane večere u Parizu"
» srbi opet crtaju mape... stari srpski grad split
» Dogradonačelnica Gline : Glina je srpski grad
» Čikago više nije srpski grad