Dosla u Beograd i razvodi se
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Dosla u Beograd i razvodi se
Jok more. Basket. Kada smo gubili tekme u Evroligi, moji su znali da ne smeju da mi se obrate 2 sata posle tekme. Bar.Nice wrote:To je leisure verzija...nogomet je strast :-DLeviathan2 wrote:ma dzangari das malo rakije, slanine i pustis mu zagorske popevke, on zadovoljan, srce na mestuNice wrote:Ne znas ti kad na Poljudu puste 'Dalmatinac sam', a cijeli stadion pjeva. Najezis se, a srce pocne trokirat..tako se i njemu dogadja kad puste neku njihovu, pa je sve moguce :-Dkaya wrote:Dzani je neodoljiv, neumoljiv , njemu ne moze biti ništa na papanskoj utakmici !Nice wrote:@dzani, pa jesi ti ziv..kazu pozlilo navjacu na utakmici..pomislih da nisi ti u pitanju :-\
:-D :-P :-P
Jedino je pizzon ljut jer mu je razvodnio temu :)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ja sam jucer dovela u red jednu mladu sestru.dzango wrote:Ma jok. Mene jebe samo rame a od toga se ne umire. Odem danas konačno kod lekara, posvađam se, pocepam karton i oteram ih sve u kurac.Nice wrote:@dzani, pa jesi ti ziv..kazu pozlilo navjacu na utakmici..pomislih da nisi ti u pitanju :-\
Na krivu se namjerila.
Nego, moras se smirit i provest svoje do kraja.
Kad izgubis zivce i odustanes, nista nisi dobio.
2014-04-12
Nisam ni hteo da sprovodim svoje. Hteo sam da ih oteram u kurac.Nice wrote:Ja sam jucer dovela u red jednu mladu sestru.dzango wrote:Ma jok. Mene jebe samo rame a od toga se ne umire. Odem danas konačno kod lekara, posvađam se, pocepam karton i oteram ih sve u kurac.Nice wrote:@dzani, pa jesi ti ziv..kazu pozlilo navjacu na utakmici..pomislih da nisi ti u pitanju :-\
Na krivu se namjerila.
2014-04-19
Nemoj gledat ako ne mozes podnijet poraz.dzango wrote:Jok more. Basket. Kada smo gubili tekme u Evroligi, moji su znali da ne smeju da mi se obrate 2 sata posle tekme. Bar.Nice wrote:To je leisure verzija...nogomet je strast :-DLeviathan2 wrote:ma dzangari das malo rakije, slanine i pustis mu zagorske popevke, on zadovoljan, srce na mestuNice wrote:Ne znas ti kad na Poljudu puste 'Dalmatinac sam', a cijeli stadion pjeva. Najezis se, a srce pocne trokirat..tako se i njemu dogadja kad puste neku njihovu, pa je sve moguce :-Dkaya wrote:
Dzani je neodoljiv, neumoljiv , njemu ne moze biti ništa na papanskoj utakmici !
Jedino je pizzon ljut jer mu je razvodnio temu :)
Neka zena gleda, a ti pravi kolace.
2014-04-12
Ja ih otjeram, ali bez psovki, i dobijem sto zelim.dzango wrote:Nisam ni hteo da sprovodim svoje. Hteo sam da ih oteram u kurac.Nice wrote:Ja sam jucer dovela u red jednu mladu sestru.dzango wrote:Ma jok. Mene jebe samo rame a od toga se ne umire. Odem danas konačno kod lekara, posvađam se, pocepam karton i oteram ih sve u kurac.Nice wrote:@dzani, pa jesi ti ziv..kazu pozlilo navjacu na utakmici..pomislih da nisi ti u pitanju :-\
Na krivu se namjerila.
2014-04-12
Ne podnosim poraz samo u basketu. Udari nešto u glavu. Fudbal sam navikao.Nice wrote:Nemoj gledat ako ne mozes podnijet poraz.dzango wrote:Jok more. Basket. Kada smo gubili tekme u Evroligi, moji su znali da ne smeju da mi se obrate 2 sata posle tekme. Bar.Nice wrote:To je leisure verzija...nogomet je strast :-DLeviathan2 wrote:ma dzangari das malo rakije, slanine i pustis mu zagorske popevke, on zadovoljan, srce na mestuNice wrote:
Ne znas ti kad na Poljudu puste 'Dalmatinac sam', a cijeli stadion pjeva. Najezis se, a srce pocne trokirat..tako se i njemu dogadja kad puste neku njihovu, pa je sve moguce :-D
Ja jok. Želja da ih steram postane jača. I na kraju dobijem šta sam hteo. Da ih oteram.Nice wrote:Ja ih otjeram, ali bez psovki, i dobijem sto zelim.dzango wrote:Nisam ni hteo da sprovodim svoje. Hteo sam da ih oteram u kurac.Nice wrote:Ja sam jucer dovela u red jednu mladu sestru.dzango wrote:Ma jok. Mene jebe samo rame a od toga se ne umire. Odem danas konačno kod lekara, posvađam se, pocepam karton i oteram ih sve u kurac.Nice wrote:@dzani, pa jesi ti ziv..kazu pozlilo navjacu na utakmici..pomislih da nisi ti u pitanju :-\
Na krivu se namjerila.
2014-04-19
Previsoka ocekivanja. Dresiraj se. :-Ddzango wrote:Ne podnosim poraz samo u basketu. Udari nešto u glavu. Fudbal sam navikao.Nice wrote:Nemoj gledat ako ne mozes podnijet poraz.dzango wrote:Jok more. Basket. Kada smo gubili tekme u Evroligi, moji su znali da ne smeju da mi se obrate 2 sata posle tekme. Bar.Nice wrote:To je leisure verzija...nogomet je strast :-DLeviathan2 wrote:
ma dzangari das malo rakije, slanine i pustis mu zagorske popevke, on zadovoljan, srce na mestu
2014-04-12
Nisu previsoka. Bili smo dobri.Nice wrote:Previsoka ocekivanja. Dresiraj se. :-Ddzango wrote:Ne podnosim poraz samo u basketu. Udari nešto u glavu. Fudbal sam navikao.Nice wrote:Nemoj gledat ako ne mozes podnijet poraz.dzango wrote:Jok more. Basket. Kada smo gubili tekme u Evroligi, moji su znali da ne smeju da mi se obrate 2 sata posle tekme. Bar.Nice wrote:
To je leisure verzija...nogomet je strast :-D
2014-04-19
Mozes ih smjestit na mjesto i ostvarit po sto si dosao.dzango wrote:Ja jok. Želja da ih steram postane jača. I na kraju dobijem šta sam hteo. Da ih oteram.Nice wrote:Ja ih otjeram, ali bez psovki, i dobijem sto zelim.dzango wrote:Nisam ni hteo da sprovodim svoje. Hteo sam da ih oteram u kurac.Nice wrote:Ja sam jucer dovela u red jednu mladu sestru.dzango wrote:
Ma jok. Mene jebe samo rame a od toga se ne umire. Odem danas konačno kod lekara, posvađam se, pocepam karton i oteram ih sve u kurac.
Na krivu se namjerila.
Savjeti besplatno.
:-P
2014-04-12
Nisam rekla da niste, ali treba se azurirat u tijeku, ilitiga biti spreman na sve..;-)dzango wrote:Nisu previsoka. Bili smo dobri.Nice wrote:Previsoka ocekivanja. Dresiraj se. :-Ddzango wrote:Ne podnosim poraz samo u basketu. Udari nešto u glavu. Fudbal sam navikao.Nice wrote:Nemoj gledat ako ne mozes podnijet poraz.dzango wrote:
Jok more. Basket. Kada smo gubili tekme u Evroligi, moji su znali da ne smeju da mi se obrate 2 sata posle tekme. Bar.
2014-04-12
Šalim se, mene je stari vodao po birtijama ko klinca pa kad sam došao u pubertet nisam visio u njima, a i danas najčešće kava preko dana. Valjda sam se izdovoljio još u vrtiću.marcellus wrote:Regoč wrote:A za deset godina kad se doma vrati u 3 ujutro pitat ćeš ju "tko te tako odgoji".marcellus wrote:dzango wrote:Šta se onda buniš koji kurac.marcellus wrote:
ae
i što je kukala kak je strašno bed bit trudan i imat bebu jer ne moš s frendicama po votkicama celi dan
da ja to kažem ko frajer da mi je bed imat djecu jer ne mogu s frendovima cijeli dan visit po birtijama duvat i pit bio bi mačističko đubre... a i nije mi bed
pa ne bunim se. Uzmem dijete u birtiju. Voli.
a ne ona uvijek gnjavi nakon vrtića da je se vodi "na piće". Voli kvartovsku birtiju, doduše ta ima i ljuljačke u vrtu. Ne znamo otkud joj to mi baš ne idemo po birtijama. Al mala obožava ić po birtijama, niko ne zna zašto.
dzango wrote:Отkud ti znaš išta o udaji? Koliko si se puta udavao?marcellus wrote:kaya wrote:Pa vjerojatno joj je bio zanimljiv godinu , dvije .marcellus wrote:kaya wrote:
A mozda je frajer dosadan , a mozda je našla nekog od 35 ili 25 ,uostalom tip izgleda kao da ima 60 godina.
a kad se lani udala za njega izgledao je ko da ima 30?
pa vidjela je za kog se udaje, koji je kurac, retardirana? Trebalo joj je godinu dana braka da skuži da joj je frajer prestar ili ružan?
pa da al ne udaješ se za nekog ko ti je zanimljiv a sutra možda neće bit, nego ga potrošiš. a udaješ se za nekog s kim možeš živjet idućih 40 godina
on se ženio jebem te '' non-gender liberalna''. žene se udavaju.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Nije to isto. Nek onda priča o ženidbi a ne da filozofira udaji. Ili da mu nađemo mladoženju pa da nam prenese iskustva posle prve bračne noći.Kavran wrote:dzango wrote:Отkud ti znaš išta o udaji? Koliko si se puta udavao?marcellus wrote:kaya wrote:Pa vjerojatno joj je bio zanimljiv godinu , dvije .marcellus wrote:
a kad se lani udala za njega izgledao je ko da ima 30?
pa vidjela je za kog se udaje, koji je kurac, retardirana? Trebalo joj je godinu dana braka da skuži da joj je frajer prestar ili ružan?
pa da al ne udaješ se za nekog ko ti je zanimljiv a sutra možda neće bit, nego ga potrošiš. a udaješ se za nekog s kim možeš živjet idućih 40 godina
on se ženio jebem te '' non-gender liberalna''. žene se udavaju.
2014-04-19
moguce da poucena iskustvima svojih kolegica mjesanog porjekla kako se glumice, pjevacice, voditeljice iz Hrvatske udaju da bolje stojece srbe svjesno uputila srpskoj javnosti reci kako se razvodi.... od tog trenutka ocekuje ponude
javite se ako mislite da imate sanse dok vas netko nije pretekao
javite se ako mislite da imate sanse dok vas netko nije pretekao
immortal-
2014-04-16
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Došla mlada iz Filipina
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
» Boris Novković se razvodi po 4 puta
» Došla mlada iz Filipina