Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Hajduk Split
pa otprilike...problem hajduka je sto kad dođe nova uprava ne postuje dogovore koje je bivsa uprava napravila sa igracima...nije prvi put...onda su nizicu na pocetku sezone to trebali otvoreno reci...da ih ne zanima ugovor koji je on napravio sa kosom i brancom...te mu reci uzmi ili ostavi sto ti nudimo..ako neces uzeti ne trebas nam...a ne trebaju ga ali pod novim uvjetima..ja bi na mjestu nizica...uzeo u najboljem slucaju odvjetnika a u najgorem preko nosa...sitting_bull wrote:nižić je već više puta pretpostavio interese hajduka svom osobnom interesu i ostajao i produživao ugovore u interesu hajduka.fridrih_niche wrote:Tako i ja gledan na to...isključivi krivac wrote:Nižić ako odigra i jednu minutu za Hajdukovu A momčad, onda se mnogi moraju zapitati.fridrih_niche wrote:Potopili su ga igrači samo tako...
Nizic, Caktas i slični...
A Nizic bi mi trca dan noć po Marjanu...
;)
Gdje je taj Nižić bio prije Hajduka? Gdje, kakvu karijeru je ima? U Hajduku je došao do A reprezentacije Hrvatske za koju je odigra neke minute, dobija je čast da bude kapetan Hajduka. Na kraju ne želi izvršavati obaveze iz ugovora koji je sam potpisa i koje je sam prihvatija, ljut jer ga klub nije proda. Nek ide u 3pm, nek do kraja ugovora igra za B momčad, a poslin toga nek se goni di god oće...
Svetina npr. ne gleda tako...
Amo svi bojkotirat sefove na poslu jer nam ne daju nešto šta smatramo da zaslužujemo...
Amo ignorirat ugovor koji smo potpisali...
Bas me zanima kako bi prošli, lol...
;)
zasigurno je pri tome bilo i razgovora o tome kako će mu hajduk to vratiti kad dođe vrijeme.
i sad kad seu uprava i sportski direktor prema nižiću odnose gore nego prema ijednom drugom igraču, nižić je kriv.
ako je bivša uprava s nižićem postigla dogovor, neovisno što nije pismeni, onda i sadašnja uprava treba taj dogovor poštivati.
nižić je produžio ugovor kako bi i hajduk kod transfera mogao ispregovarati veću odštetu, a i da dobije garanciju kad i pod kojim uvjetima može otići i da dalje ne igra za pinku kad je već svlačionica puna onih s bogatim ugovorima.
poznato je kako nižić nema meneđera i to je vjerojatno jedan od razloga zašto ga pokušavaju jebati u leđa.
razvidno je kako bjelanović ne obajdira ranije dogovore i kako radi po svome.
razvidno je i kako je nižić puknuo i ne želi više to trpjeti jer se s pravom osjeća izigranim i prevarenim.
da, ovdje nije riječ o bojkotu šefova.
ovdje je riječ o tome da zaposlenik želi napustiti firmu jer je nezadovoljan plaćom i tretmanom, a šefovi ga ucjenjuju.
budući da se nije postigao dogovor, a očigledno će se teško i postići, gube i igrač i klub - odnosno klub je već izgubio kad se gledaju rezultati i stanje u svlačionici.
taj odnos hajduka prema bivšem kapetanu oslikava i stanje u klubu, a sumnjam kako je to nešto pozitivno.
vuksadinare- Posts : 100349
2015-09-08
i onda se pitaju zasto im nitko iole kvalitetniji ne zeli doci...nezadovoljnog igraca ozbiljni igraci puste iz kluba jer nezadovoljan igrac ma kakav kvalitet bio je gore u momcadi nego da ga nemaju....
2015-09-08
hahahaha..gledam facu ovog žuljaja..ko da ga je netko pred streljacki zid postavio...faca spustena do poda...covjek si misli..'jebote bog sto ej meni ovo trebalo imao sam dobar i smiren posao a sad u kašeti brokava'....
2015-09-08
Kopun
'Druga liga?..nije ni to loše bolje biti prvi na selu nego zadnji u gradu'
'Druga liga?..nije ni to loše bolje biti prvi na selu nego zadnji u gradu'
2015-09-08
Tonko
'A sta kukamo nemamo zasta kukati imamo to sta imamo sve sto je vridilo pobiglo vanka ostala repeta pa uzmi sta se nudi'
'A sta kukamo nemamo zasta kukati imamo to sta imamo sve sto je vridilo pobiglo vanka ostala repeta pa uzmi sta se nudi'
2015-09-08
pa eto cijelo ljeto su zazivali parolu "sve izgubili dabog da"...konačno im se ostvarilo
da..na zalost...kome zelis zlo vratiti se zlo...stara bozja
2015-09-08
Di su lipi dani ta stara vrimena kad se ode nisu čitali vaginini monolozi bolesnika već je velika nada malog baluna niče lipija slike svojih nogu od milijun eura
Auguste Rodin, Mislilac, island of Hvar edition
Oliti koju ćemo deliciju danas spremit za večeru
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
ovako vise ne provociraju ni pubertetlije... ..asu vadi druge aseve iz rukava slabo su ti ovi...
2015-09-08
vidi ja gustan na moru..ahahahahaha...a u biti pere zahod na necijoj jahti ili trajektu...
2015-09-08
jel može ovaj hajduk past niže. zadnja dobra predstava na poljudu je bila koncert tompsona 2013..
Ka da si zna hahahaha...Verbal Kint wrote:Di su lipi dani ta stara vrimena kad se ode nisu čitali vaginini monolozi bolesnika već je velika nada malog baluna niče lipija slike svojih nogu od milijun eura
Slika od jučer dok san putova na Lokrum...
:^O
Guest- Guest
koje panjine..dok as svetac pokazuje dobre picke kako kara na moru ovi pokazuju svoje dlakave nozurine i ostatke skoljaka koej im je gazda izija...koji 'asevi' ..i oni misle da sa tim mogu nekog provocirati...kic wrote:
ovaj foot fetish mora prestati-
2015-09-08
Iman najružnije stopalo na svitu, jebat ga...kic wrote:
Al koliko golova je ova noga natrpala...
:^O
Guest- Guest
ja se ne bi rugao torcidi...vec onima koji su umislili da su torcida...kic wrote:
ovdje se rugamo Torcidi a ne nogama-
2015-09-08
kic wrote:
To nam je od puno gledanja tarantinovih filmova
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
IZGLEDA DA SU PROGLEDALI. BAR JEDAN DIO NJIH.
Velik dio negativnih komentara upućen je na drugu adresu:
"Dok ulica vodi klub nista bolje nemoš očekivat."
"Bolje bu vam išla pivnica!"
"Udrugu "naš hajduk" izbit nogama šta dalje od Hajduka."
"Odkad je Udruga namirisala novac sve je otišlo k vragu do kraja...najbolje da zatvore Hajduk i otvore pub i igraci mogu biti konobari i hostese"
"Bravo ulico uspjeli ste uništiti ono sto ste i zacrtali. Ja osobno vise neću plaćat clanarinu sve dok Ulica bude vodila."
Oni pesimistični spominju već i borbu za ostanak u ligi:
"Valja se pripremit na borbu za opstanak nismo daleko koliko god mi je teško priznat kao Hajdukovcu od 1978."
"Borba za opstanak na početku prvenstva??"
"a nista sad fajt sa istrom i rudesom za ostanak u ligi"
A dio komentara odnosi se ipak i na dobru igru Gorice koju uistinu treba istaknuti:
"Gorica opravdala status favorita"
"Je*ote Gorica nas šamara u sred Splita".
Velik dio negativnih komentara upućen je na drugu adresu:
"Dok ulica vodi klub nista bolje nemoš očekivat."
"Bolje bu vam išla pivnica!"
"Udrugu "naš hajduk" izbit nogama šta dalje od Hajduka."
"Odkad je Udruga namirisala novac sve je otišlo k vragu do kraja...najbolje da zatvore Hajduk i otvore pub i igraci mogu biti konobari i hostese"
"Bravo ulico uspjeli ste uništiti ono sto ste i zacrtali. Ja osobno vise neću plaćat clanarinu sve dok Ulica bude vodila."
Oni pesimistični spominju već i borbu za ostanak u ligi:
"Valja se pripremit na borbu za opstanak nismo daleko koliko god mi je teško priznat kao Hajdukovcu od 1978."
"Borba za opstanak na početku prvenstva??"
"a nista sad fajt sa istrom i rudesom za ostanak u ligi"
A dio komentara odnosi se ipak i na dobru igru Gorice koju uistinu treba istaknuti:
"Gorica opravdala status favorita"
"Je*ote Gorica nas šamara u sred Splita".
Zeko-
2015-08-26
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50