Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Hajduk Split
ako ih izbaci vrapce..mogu komplet sa upravom i zadrukom u ludaru preko puta
vuksadinare- Posts : 100349
2015-09-08
Nakon tučnjave se pojavilo nekoliko videa, a najnoviji dolazi sa samog završetka te se čini da je sniman iz perspektive navijača. Na njemu se vidi kako pripadnici BBB-a naganjaju svoje suparnike koji su se dali u bijeg po livadi uz autocestu.
Nije onda ni čudno kaj su ove pobjegulje naredile igračima hajdučića da pobjegnu sa Maksimira.
Nije onda ni čudno kaj su ove pobjegulje naredile igračima hajdučića da pobjegnu sa Maksimira.
Zeko-
2015-08-26
jbg..omjer bio 1:3...ovi naoruzani palicama...ocito su ovo hajdukovi navijaci bili u zargonu 'aleština'...jer ona prava organizirana torcida je normalno dosla do vrapca...ovi su ih snimili jer su imali salove van auta..a to pravi hoolsi ne rade...em radi protivnickih navijaca i mogucih sacekusa em zbog policije...Zeko wrote:Nakon tučnjave se pojavilo nekoliko videa, a najnoviji dolazi sa samog završetka te se čini da je sniman iz perspektive navijača. Na njemu se vidi kako pripadnici BBB-a naganjaju svoje suparnike koji su se dali u bijeg po livadi uz autocestu.
2015-09-08
Tom Kačinari, predsjednik NK Vrapče:
- Htjeli smo počastiti i Hajduk, ali nisu pristali. Oni će pojesti pizzu u svlačionici i ići natrag u bus. Tako im je nutricionistica odredila. I mi imamo nutricionisticu koja kaže da moramo pojesti odojak i popiti dvije gajbe piva poslije utakmice. Znam da ne smiju zbog Udruge Naš Hajduk družiti se ni s kim iz Zagreba..
- Htjeli smo počastiti i Hajduk, ali nisu pristali. Oni će pojesti pizzu u svlačionici i ići natrag u bus. Tako im je nutricionistica odredila. I mi imamo nutricionisticu koja kaže da moramo pojesti odojak i popiti dvije gajbe piva poslije utakmice. Znam da ne smiju zbog Udruge Naš Hajduk družiti se ni s kim iz Zagreba..
Zeko-
2015-08-26
ovo za zadrugu je pogođeno..i zidovi imaju ušiZeko wrote:Tom Kačinari, predsjednik NK Vrapče:
2015-09-08
kaćinari ej legenda..šipac je ali osobno ga poznam jos iz vremena domovinskog rata..upoznali smo se na jos tad tajnom postrojavanju i sastanku dragovoljaca u zimu 1991 godine kad je na tom sastanku odluceno da se pod nadzor stave vojarne jna u zagrebu...zajebant samo takav...ovo je bila vjerojatna sala ali u svakoj sali pola istine...
2015-09-08
Ovi iz Hajduka su u kurcu. Tribali su igrači skupa s stožerom ostati tamo,žderati i lokati 2-3 dana, jebeš utakmicu u nediju.fridrih_niche wrote:Koji psihopati, majko mila...
:D
Hvala NK Vrapču na organizaciji, teren je bija jako dobar, hvala i na pozivu za večeru, sve 5. Samo triba im neko objasniti da smo u 21-oj stoljeću, da im je profesionalni klub došao u goste, a ne amaterski i da momčad ima nutricionista koji radi plan program prehrane igrača. Jednostavno, tako je to danas u profesionalim klubovima. Kad sam bija na Anfieldu, pokazali su nam posebnu prostoriju gdje igrači odlaze nakon utakmice, gdje im spremaju hranu kakvu smiju pojesti. Kaže tamo vodič, prije su igrači odlazili u pub na koju pivu, pojeli što ih volja, danas nakon utakmice se točno zna što smiju jesti i piti.
E to bi trebalo malo, bar pokušati, objasniti ovom predsjedniku. Tada ne bi vidio bijele miševe i pričao da udruga NH nekome nešto brani
Guest- Guest
ma tom ej zajebant kad ga ne znas...a ti se odmah upecao..sta bi im falilo da su kilo pecenog smazali..vec bi im sutra to na treningu iscidio..pa sam mavrovic je rekao da sam jeo krvavi biftek dobio bi lewisa..a piiza je bas ono nutricionisticko jelo..ima vise kalorija nego odojak..isključivi krivac wrote:Ovi iz Hajduka su u kurcu. Tribali su igrači skupa s stožerom ostati tamo,žderati i lokati 2-3 dana, jebeš utakmicu u nediju.fridrih_niche wrote:Koji psihopati, majko mila...
:D
Hvala NK Vrapču na organizaciji, teren je bija jako dobar, hvala i na pozivu za večeru, sve 5. Samo triba im neko objasniti da smo u 21-oj stoljeću, da im je profesionalni klub došao u goste, a ne amaterski i da momčad ima nutricionista koji radi plan program prehrane igrača. Jednostavno, tako je to danas u profesionalim klubovima. Kad sam bija na Anfieldu, pokazali su nam posebnu prostoriju gdje igrači odlaze nakon utakmice, gdje im spremaju hranu kakvu smiju pojesti. Kaže tamo vodič, prije su igrači odlazili u pub na koju pivu, pojeli što ih volja, danas nakon utakmice se točno zna što smiju jesti i piti.
E to bi trebalo malo, bar pokušati, objasniti ovom predsjedniku. Tada ne bi vidio bijele miševe i pričao da udruga NH nekome nešto brani
2015-09-08
"S velikom tugom vas obaviještavam da se Slaven Bilić odlučio odreći nogometa i otići trenirati u Saudijsku Arabiju. Želim mu sve najbolje u novim izazovima".
Kako sam ono rekao, "trener za Solin"? Pogriješio sam, još niže je pao.
Zeko-
2015-08-26
Da u pravu si 3 milijuna eura godisnje zaista je nisko pao. 5 godina saudijske arabije ili qatara i sve mu lose. Jesi inteligentanZeko wrote:"S velikom tugom vas obaviještavam da se Slaven Bilić odlučio odreći nogometa i otići trenirati u Saudijsku Arabiju. Želim mu sve najbolje u novim izazovima".
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
To je kurac prema onome kaj zarađuje Zoran Mamić u UAE. Jedna od forumskih je ovdje napisala da je Zoki nisko pao. Nije, forumska , nije iz prostog razloga što Zokija nitko nije ni dizao toliko u nebesa kako je tvoj prijatelj forumska dizao Bilića. A ta velika trenerčina koja je u svakom imalo ozbiljnijem klubu dobio cipelu u guzicu na kraju završi u Saudijskoj Arabiji.PABLO ESCOBAR wrote:Da u pravu si 3 milijuna eura godisnje zaista je nisko pao. 5 godina saudijske arabije ili qatara i sve mu lose. Jesi inteligentanZeko wrote:"S velikom tugom vas obaviještavam da se Slaven Bilić odlučio odreći nogometa i otići trenirati u Saudijsku Arabiju. Želim mu sve najbolje u novim izazovima".
Zeko-
2015-08-26
Dabogda i ja dobijao svake godine cipelu u guzicu i naplacivao to sa 3 milijuna eura. BtwZeko wrote:To je kurac prema onome kaj zarađuje Zoran Mamić u UAE. Jedna od forumskih je ovdje napisala da je Zoki nisko pao. Nije, forumska , nije iz prostog razloga što Zokija nitko nije ni dizao toliko u nebesa kako je tvoj prijatelj forumska dizao Bilića. A ta velika trenerčina koja je u svakom imalo ozbiljnijem klubu dobio cipelu u guzicu na kraju završi u Saudijskoj Arabiji.PABLO ESCOBAR wrote:Da u pravu si 3 milijuna eura godisnje zaista je nisko pao. 5 godina saudijske arabije ili qatara i sve mu lose. Jesi inteligentanZeko wrote:"S velikom tugom vas obaviještavam da se Slaven Bilić odlučio odreći nogometa i otići trenirati u Saudijsku Arabiju. Želim mu sve najbolje u novim izazovima".
Bilic je kurac od trenera ali je pa nazovimo to tako covjek koji je otac srebrene generacije. Pod njegovon palicon su postali zvijezde. Mada je on ni kriv ni duzan proglasen duhovnin ocem te generacije. A isto tako znamo da je tebi zoran mamic u jednom bolji i od tomislava ivica ernsta happela giovannia trappatonia arigga sacchia otmara hitzfelda alexa fergunsona marcella lippia i juppa heyckensa. A znamo da ni jedan od gore navedenih trenera nema ni znanje ni pamet ni taktiku ni savrsenstvo blazenog zorana mamica. Koji je vama iz skupine POKLONIMO SE SVETOM ZDRAVKU trenerski Bog. Ni svi treneri bayerna juventusa reala benfice milana man.utd se nemogu usporediti sa tim trenerskim genijen. Meni se sinoc u snu javio cak i mrtvi Rinus Michels a nakon njega i Valerij Lobanovski i rekli mi da je Zoran Mamic TAJ
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Jedini veliki trener uz Marijana Vlaka koji je gospodin covik je bio Josip Kuze. Pokoj mu dusi gospodine daj. A i Vaha je bio extra. Samo Vaha je ipak ime cija rijec ima tezinu i naravno da nije htio trpiti teror one sotone koja se krije u medjugorju kao zadnja picka a picka i jeste i kao covik i kao osoba. Vahi to nije trebalo. Covik je milijunas da neradi vise nigdi on je osigurao i praunucad. Boli ga kurac za sve. Ta nepada napamet jednom od nekada najboljih golgetera sugoslavije i poslhe renomirani trener da trpi kukavicke uvrede i lajanje najvece i najsmrdljivije picke u hrvatskom nogometu koja je kao i svaka bijedna smrdljiva picka pobjegla i sad se krije u hotelu takodjet smrdljive ratnoprofiterske sugave picke bas kao i on i kmeci kako je progonjen. Zamisli koja kuja moras biti i okotiti takvu sugavu i smrdljivu placipicku kao sto je zdravko mamic.
Cak i onaj jadnik brbic nije tolika picka kao zdravko mamic a poznato je da su svi hajdukovi predsjednici picketine koje seru u gace od straha cim se objavi ona debela picketina dr. Proliv koji nije u stanju ni pencilin propisati ali zato vjesto vlada onim jadom sa poljuda. Sad zamusli koja je picka Zdravko Mamic i koja duga kad je za njega hajdukov NO temelj hrabrosti a svi znamo da je taj NO kurac u rukama one sadomazo mafije zvane NH
Cak i onaj jadnik brbic nije tolika picka kao zdravko mamic a poznato je da su svi hajdukovi predsjednici picketine koje seru u gace od straha cim se objavi ona debela picketina dr. Proliv koji nije u stanju ni pencilin propisati ali zato vjesto vlada onim jadom sa poljuda. Sad zamusli koja je picka Zdravko Mamic i koja duga kad je za njega hajdukov NO temelj hrabrosti a svi znamo da je taj NO kurac u rukama one sadomazo mafije zvane NH
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:
Dabogda i ja dobijao svake godine cipelu u guzicu i naplacivao to sa 3 milijuna eura. Btw
Bilic je kurac od trenera ali je pa nazovimo to tako covjek koji je otac srebrene generacije. Pod njegovon palicon su postali zvijezde. Mada je on ni kriv ni duzan proglasen duhovnin ocem te generacije. A isto tako znamo da je tebi zoran mamic u jednom bolji i od tomislava ivica ernsta happela giovannia trappatonia arigga sacchia otmara hitzfelda alexa fergunsona marcella lippia i juppa heyckensa. A znamo da ni jedan od gore navedenih trenera nema ni znanje ni pamet ni taktiku ni savrsenstvo blazenog zorana mamica. Koji je vama iz skupine POKLONIMO SE SVETOM ZDRAVKU trenerski Bog. Ni svi treneri bayerna juventusa reala benfice milana man.utd se nemogu usporediti sa tim trenerskim genijen. Meni se sinoc u snu javio cak i mrtvi Rinus Michels a nakon njega i Valerij Lobanovski i rekli mi da je Zoran Mamic TAJ
Šta se zamaraš s tom glupom mamićevom izdrkotinom. Smrad da ima obraza ne bi spominjao ime Slavena Bilića. Kao što si rekao,on je tvorac ove generacije, on je u A reprezentaciji promovirao neke tada mlade i široj javnosti nepoznate igrače i da je na onom Euru imao malo više sreće (kao što je Dalić sad,i da su neki kod penala pogodili bar okvir gola) ostvario bi sličan uspjeh ako ne i popeo se na krov Europe.
Nakon odlaska s mista izbornika reprezentacije, izdrkotina je prognozirala da neće voditi klub bolji od Solina, i kao obično ispao glup. Bilić je poslin reprezentacije Hrvatske vodio Lokomotiv Moskvu, Bešiktaš. Da je tu stao i prekinuo karijeru, opet bi se izdrkao izdrkotini po faci. Nakon toga radio je u Premiershipu, najboljoj i najjačoj ligi na svijetu. Na klupi West Hama je proveo gotovo dvije ipo godine (da je truba za Solin nikad ne bi došao do Premiershipa, a gdje se još zadržao dvije ipo godine) tako da je totalno ponizio izdrkanu izdkrotinu.
U West Hamu je ostvario neke rezultata koje prije i poslin nije nitko.
U prvoj sezoni: najveći broj bodova, najviše postignutih pogodaka, prva pozitivna gol-razlika otkad je Premiershipa, najmanje prvenstvenih poraza i najmanje gostujućih poraza. To su rekordi koji je iza sebe ostavio Slaven Bilić i upisao sebe u povijest West Hama.
A ovaj novi posao.Pa čovjek se prvi puta nakon 12-13 godina rada bez prestanka takoreći malo se odmorio, a prihvatio je tu jako dobru ponudu za jako dobar novac, radit će s najmanje stresa do sadi pokupiti lovu. Veća trenerska imena od Bilića pa i bolji treneri odlaze u ovakve i slične sredine za dobrim ponudama, zašto ne bi i on? Na kraju u tom klubu je radio i najveći trener kojeg je Hrvatska ikad imala, veliki Tomislav Ivić. Pa onda može i Bilić.
Guest- Guest
Slaven je kurcina od trenera ali boli ga kurac za sve. Ode u besiktas napravi lovu u west ham napravi lovu sad u arabiju uzme lovu. I tako jos 10ak godina i zivit ce do kraja zivota kao selim beg od istanbula
2015-09-13
Samo i niche i amper su slicni zeki. Svi koji je suprotave NH i onom kvazi doktoru Rilovu su automatski proglaseni za neprijatelje hajduka. Osudjivate ZEKU. I imate pravo jer covik nema svog zivota njemu je zivotni put i mozak cipiran prema siframa Medjugorskog sveca. A na isti takav nacin djeluju i niche i amper. NH je savrsenstvo. Sve sto se izasere na sjednicama te mafijaske udruhe ovde se prezentira kao sveto evandjelje i nema suprostavljanja. U biti NH i zdravko sveti medjugorski su ista prica uz jefnu razliku. A ta je da zdravko medjugorski ima politiku iza sebe a NH samo onog jugobatinasa ostoju rankovica. Da je situacija obrnuta nesumnjamo da bi se boljsevizam sa strane NH jednako ocitovao kao i kod zdravka mamica.
Triba prvo pocistiti isprid svoje kuce onda u drugu ici. Suditi.
No cemu se cuditi skupini kojoj je uzor ka fol nadrogirani Pavo Grubisic Cabo. Koji je heroj postao jer je Stimcu stavio cekic na stol. Vau Gotovina je ljubomoran sigirno!!!.
A istog tog Cabu su isti ti likovi koji se kunu u njega ostavili da zavrsi kao pas. Podstanar gladan zedan i na kraju samoubojstvo uz razne naricaljke njegovih sljedbenika koji svoje materijalno bogatstvo gomilaju zahvaljujuci 40 000 idiota koji nisu svjesni da toj ekipi dobrobit velikog hajduka a hajduk je veliki klub nije ni na kraj pameti
Triba prvo pocistiti isprid svoje kuce onda u drugu ici. Suditi.
No cemu se cuditi skupini kojoj je uzor ka fol nadrogirani Pavo Grubisic Cabo. Koji je heroj postao jer je Stimcu stavio cekic na stol. Vau Gotovina je ljubomoran sigirno!!!.
A istog tog Cabu su isti ti likovi koji se kunu u njega ostavili da zavrsi kao pas. Podstanar gladan zedan i na kraju samoubojstvo uz razne naricaljke njegovih sljedbenika koji svoje materijalno bogatstvo gomilaju zahvaljujuci 40 000 idiota koji nisu svjesni da toj ekipi dobrobit velikog hajduka a hajduk je veliki klub nije ni na kraj pameti
2015-09-13
Ma on je goli kurac, a ne otac ove srebrne generacije. Sve te iste igrače imao je i on u sastavu, možda čak i jače igrače i napravio je goli kurac s njima. Ono tursko izjednačenje u zadnjim sekundama njegov je i Pletikosin gaf i ničiji više. On budalaš što nije nakon što smo zabili napravio izmjenu i ukrao bar minutu, a Pletikosić zato jer je imao loptu na ispucavanju par sekundi prije nego je gol dobio i žurio se to napraviti kao da mu je sila na sranje. kaj se sastava tiče imao je sve danas ključne igrače plus pravi Ćorluka, Šimunić, braću Kovač, Olića, Srnu - imao je sastav po imenima i jači od ovog današnjegPABLO ESCOBAR wrote:Dabogda i ja dobijao svake godine cipelu u guzicu i naplacivao to sa 3 milijuna eura. BtwZeko wrote:To je kurac prema onome kaj zarađuje Zoran Mamić u UAE. Jedna od forumskih je ovdje napisala da je Zoki nisko pao. Nije, forumska , nije iz prostog razloga što Zokija nitko nije ni dizao toliko u nebesa kako je tvoj prijatelj forumska dizao Bilića. A ta velika trenerčina koja je u svakom imalo ozbiljnijem klubu dobio cipelu u guzicu na kraju završi u Saudijskoj Arabiji.PABLO ESCOBAR wrote:Da u pravu si 3 milijuna eura godisnje zaista je nisko pao. 5 godina saudijske arabije ili qatara i sve mu lose. Jesi inteligentanZeko wrote:"S velikom tugom vas obaviještavam da se Slaven Bilić odlučio odreći nogometa i otići trenirati u Saudijsku Arabiju. Želim mu sve najbolje u novim izazovima".
Zeko-
2015-08-26
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50