Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Hajduk Split
..lijepo bogami...ono sto sam pricao...nemaju motiva,nemaju zajednicka stajalista,ne zele odgovornost..a puna su im usta bila kad su dolazili o ljubavi prema hajduku...dok ne padnu u fotelju..odjedared motivi presahnu..odjedared svatko bi bio sef...a đepovi se napune...kako neko rekao..spomenite mi jos ejdnom 'puku ljubav' na prvom mjestu umjesto plana,programa,sto su goruci problemi i kako ih rjesiti odmah se hvatam za pistolj..bitno da ste vi podebljali novcanike...uvalili ste nesposbnjakovice...
vuksadinare- Posts : 100349
2015-09-08
evo komentar
'lipo bogami omastili vi brkove a klub ostavili u rasulu i sad adio,koji smo mi nesretnici cudo jedno da nas uvik ovakvi zapadnu'
'lipo bogami omastili vi brkove a klub ostavili u rasulu i sad adio,koji smo mi nesretnici cudo jedno da nas uvik ovakvi zapadnu'
2015-09-08
kod javnih stvari u kakve je pretvoren i Hajduk, riječ "odgovornost" je postala pseudo-riječ..
ponudit ostavku je kao otići na godišnji odmor, nema tu nikakvih posljedica, zapravo se mičeš i bježiš od sveg, ne želim da ostanu već objašnjavam razliku, kad si ti privatnik - ne možeš dati otkaz i samo dignuti ruke od dugova i svih loših stvari koje si uzrokovao, a baš zbog toga i pametnije raspolažeš sa svojim nego netko sa javnom stvari..
Tako i ja gledan na to...isključivi krivac wrote:Nižić ako odigra i jednu minutu za Hajdukovu A momčad, onda se mnogi moraju zapitati.fridrih_niche wrote:Potopili su ga igrači samo tako...
Nizic, Caktas i slični...
A Nizic bi mi trca dan noć po Marjanu...
;)
Gdje je taj Nižić bio prije Hajduka? Gdje, kakvu karijeru je ima? U Hajduku je došao do A reprezentacije Hrvatske za koju je odigra neke minute, dobija je čast da bude kapetan Hajduka. Na kraju ne želi izvršavati obaveze iz ugovora koji je sam potpisa i koje je sam prihvatija, ljut jer ga klub nije proda. Nek ide u 3pm, nek do kraja ugovora igra za B momčad, a poslin toga nek se goni di god oće...
Svetina npr. ne gleda tako...
Amo svi bojkotirat sefove na poslu jer nam ne daju nešto šta smatramo da zaslužujemo...
Amo ignorirat ugovor koji smo potpisali...
Bas me zanima kako bi prošli, lol...
;)
Guest- Guest
Eto vode pa se vidi vizija, jedinstvo, odgovornost, sposobnost, znanje, količina uloženog kapitala, itd. Opet su drugi krivi, a rasulo 15 godina umjesto da je taj klub do danas bio super klub za europske prilike iz jedne male zemlje s brojem stanovnika kao određeni velegradovi što sami imaju stanovnika.vuksadinare wrote:kazu narod ili navijaci trebaju odlucivati i voditi..sve pet ali narod ili naviajci prvo trebaju naci vođu,sposbnog koji to treba sve realizirat a nemaju ga..jos gore svi zele biti vođe i svatko se pravi pametniji do onog drugog..
Koliko je se tu silnih uprava, predsjednika, sportskih direktora, trenera i čega već ne samo izmijenilo u 15 godina... Za trenere hajde još otom-potom kad pogledaš kako to kod nas funkcionira od 90-ih naovamo, a i to mijenjanje trenera 3-4 puta tijekom sezone je opalo znatno zadnjih 8-10 godina na razini lige. Ali toliko sportskih direktora umjesto da su se u 15 godina eventualno dvojica promijenila.
No samo ne privatizacija, jer onda određeni akteri zauvijek nestaju sa scene i totalno su nebitni, postaju ono što je po svijetu - tribina, ljubav, navijanje, strast, plaćaj dnevne, polugodišnje i godišnje ulaznice, članarine, dresove, šalove i to je to. Nema odlučivanja u baš ničemu u Hajduku više, dobiti tek možeš izvrsnu komunikaciju s vlasnicima i upravom, eventualno neke simbolične ili folklorne privilegije kao simbol Hajduka i Splita od postanka do danas te akcije za odlazak na gostovanja, sportski turniri između igrača i navijača. Nema više kriminalaca, bitangi, probisvijeta, hipija, ulice i kog već ne u bilo čemu. Gazda/e ima(ju) svu odgovornost za sustav, organizaciju poslovanja, financije, kadroviranje uprave i struke, trenerskih selekcija od limača do seniora, skaute itd.
Guest- Guest
I onda dođe jedan Glower i svi sretni i zadovoljni .kic wrote:
privatizirati klub, nema tu sposoban-nesposoban..
Hajduku treba kontinuitet rada. Za vrime ovog NO-a nije ga imao, za vrime prijašnjeg je imao i tu sva priča počinje i prestaje. Imao si predsjednika koji je bio tu skoro 4 godine. Imao si dva trenera koji su odradili kompletno cijelu sezonu, a prije toga jedan trener koji je odradio cijelu sezonu je bilo davne 2002/2003. Imao si direktora marketinga koji je 3-4 godine radio svoj posao (Btw. danas Hajduk nema direktora marketinga i nema ga već više mjeseci). Ova ekipa iz NO-a predvođena Marasovićem i Šalinovićem nema kontinuitet. Stalne smjene, u krivo vrijeme, neke bez razloga. I imaš što imaš. Zato će otići i doći će novi ljudi.
A kad su igrači u pitanju, ne znam kako neke izdrkotine sebi daju za pravo da opravdavaju postupak igrača da bojkotira klub i da ne izvršava stavke iz svog ugovora dok klub s druge strane izvršava svoje obaveze? Tako tu čitamo laži da je Hajduk sve prodao, što nije istina. Ako je prodao 2-3 igrača, ne znači da mora prodati svakog igrača za bilo koju ponudu. Opravdavanje za Nižićevog postupka, pogotovo u ovom trenutku i trenutku najbitnije utakmice sezone mogu samo maolumni idioti, koji nažalost ne manjka.
Guest- Guest
I kad vlada jedan, opet se može dogoditi da ne bude dobro, ali to se zove poslovni rizik.kic wrote:ljubav je manje bitan dio priče, već je Hajduk mikroprimjer zašto je socijalizam uvijek neuspješan
rulja ne može vladati i da svima bude dobro-
S druge strane vječni zakon života: uvijek se nekome nešto neće sviđati ili će biti nešto loše taman da i sve upućuje kako je dobro.
Guest- Guest
Gledaj, u prvom sazivu NO-a su dva trenera tu bili cijelu sezonu, odradili cijelu sezonu što se godinama nije dogodilo.Fénix wrote:
Eto vode pa se vidi vizija, jedinstvo, odgovornost, sposobnost, znanje, količina uloženog kapitala, itd. Opet su drugi krivi, a rasulo 15 godina umjesto da je taj klub do danas bio super klub za europske prilike iz jedne male zemlje s brojem stanovnika kao određeni velegradovi što sami imaju stanovnika.
Koliko je se tu silnih uprava, predsjednika, sportskih direktora, trenera i čega već ne samo izmijenilo u 15 godina... Za trenere hajde još otom-potom kad pogledaš kako to kod nas funkcionira od 90-ih naovamo, a i to mijenjanje trenera 3-4 puta tijekom sezone je opalo znatno zadnjih 8-10 godina na razini lige. Ali toliko sportskih direktora umjesto da su se u 15 godina eventualno dvojica promijenila.
Imao si predsjednika koji je tu bio skoro 4 godine. Imao si kontinuitet, a Hajduk je u tom periodu preživljava, vrača dugove, spašava klub. I imačak i bolje rezultate.
Ovaj NO-a je priča o nekakvom iskoraku, a napravili su korak nazad. Jedina dobra stvar da nema novih dugova, da klub posluje pozitivno, ali na sportskom planu su svojim odlukama izazvali stanje u kojem se klub nalazi danas. Treba izabrati nove ljude i to je to, ovaj put pametnije.
Guest- Guest
Krivo postavljanje stvari uslijed nerazumjevanja i neinformiranosti. Ne vlada rulja ni ne vlada ulica. Nego BIRA, točnije ČLANOVI BIRAJU. I ovaj put su izabrali krive ljude, ko što su izabrali prave 2011.Fénix wrote:I kad vlada jedan, opet se može dogoditi da ne bude dobro, ali to se zove poslovni rizik.kic wrote:ljubav je manje bitan dio priče, već je Hajduk mikroprimjer zašto je socijalizam uvijek neuspješan
S druge strane vječni zakon života: uvijek se nekome nešto neće sviđati ili će biti nešto loše taman da i sve upućuje kako je dobro.
Guest- Guest
znaci i među clanstvom pada kvalitet kad eto od boljeg biraju losije..majke ti mile koji si ti dibiduz ....dakle po tom principu mjenjaj i clanstvo jer ne valja..izabrali od boljeg losije....isključivi krivac wrote:Krivo postavljanje stvari uslijed nerazumjevanja i neinformiranosti. Ne vlada rulja ni ne vlada ulica. Nego BIRA, točnije ČLANOVI BIRAJU. I ovaj put su izabrali krive ljude, ko što su izabrali prave 2011.Fénix wrote:I kad vlada jedan, opet se može dogoditi da ne bude dobro, ali to se zove poslovni rizik.kic wrote:ljubav je manje bitan dio priče, već je Hajduk mikroprimjer zašto je socijalizam uvijek neuspješan
2015-09-08
...zapravo clanstvo ne treba ni birati jer među clanstvom imas svega i svacega..pametnih,idiota,problema....kupus uglavnom...nego lijepo treba oformiti skupinu od strucnih ljudi koji ce procjeniti da li je taj i taj sposoban za to i to...clanstvo moze izabrati i macka u vreci a i nije tesko clanstvu stosta i podvaliti jer kako rekoh u clanstvu ima svega i svacega ..
2015-09-08
a sto se tice brbica...kojeg zazivlja cesto amper....on je smjenjen zbog trazenja iskoraka u sporstkom segmentu...na zalost i zbog gluposti pa i neznanja ali i interesa clanstvo je izabralo totalne neznalice sto se tice sportskog segmenta u NO...zato kazem clanstvo ne treba vise nikog birati jer su i oni pogolemi krivci za ovo stanje...na tribine,kokice u ruke i navijaj ili negoduj..a ne određuj....clan moze biti i moja baba koja veze nema o nogometu i birati..
2015-09-08
žuljaj odlucio da kopic i bjelanovic ostanu...i da sve ostane po starom..adio pameti..ovaj si doslovce puca u obje noge...di nađose ovog lika majke ti mile...
2015-09-08
Ti si glup ko kurac,i molim te ne odgovaraj na moje postove.
Neman volje niti želje komentirati tvoja sranja i demantirati svaku glupost koju napišeš.
Piši što te volje, jebe mi se, ali molim te: odjebi od mene.
Neman volje niti želje komentirati tvoja sranja i demantirati svaku glupost koju napišeš.
Guest- Guest
..izgleda da ce 'clanstvo' imat pune ruke posla...
2015-09-08
..ja sam glup kazes?..a tko ej sve predvidio a tko s eovdje lazno kurcio..ajmo anketu napraviti..sto bi rekao cedo stanojko..'omasceni kanap i bandera'isključivi krivac wrote:Ti si glup ko kurac,i molim te ne odgovaraj na moje postove.
2015-09-08
https://hajduk.hr/vijest/predsjednik-huljaj-trener-i-sportski-direktor-imaju-moje-puno-povjerenje/10579
U drugačijim okolnostima bi podržao ostavljanje trenera, no mislim da Kopić nije taj.
Hajduku treba trener tipa Magath. Trener koji kad uđe u svlačionicu ne čuješ mušicu. I da sredi svlačionicu, da koga on otpiše bez obzira na ugovor i ime ne prismrdi više treningu. Kao Kek u Rijeci, koga on otpiše toga više nema, pa zvao se on Sharbini i ima najbolji ugovor u klubu koji je na kraju odradio na terminu malog nogometa s prijateljima. Kopić, nažalost, nije taj.
U drugačijim okolnostima bi podržao ostavljanje trenera, no mislim da Kopić nije taj.
Hajduku treba trener tipa Magath. Trener koji kad uđe u svlačionicu ne čuješ mušicu. I da sredi svlačionicu, da koga on otpiše bez obzira na ugovor i ime ne prismrdi više treningu. Kao Kek u Rijeci, koga on otpiše toga više nema, pa zvao se on Sharbini i ima najbolji ugovor u klubu koji je na kraju odradio na terminu malog nogometa s prijateljima. Kopić, nažalost, nije taj.
Guest- Guest
nižić je već više puta pretpostavio interese hajduka svom osobnom interesu i ostajao i produživao ugovore u interesu hajduka.fridrih_niche wrote:Tako i ja gledan na to...isključivi krivac wrote:Nižić ako odigra i jednu minutu za Hajdukovu A momčad, onda se mnogi moraju zapitati.fridrih_niche wrote:Potopili su ga igrači samo tako...
;)
Gdje je taj Nižić bio prije Hajduka? Gdje, kakvu karijeru je ima? U Hajduku je došao do A reprezentacije Hrvatske za koju je odigra neke minute, dobija je čast da bude kapetan Hajduka. Na kraju ne želi izvršavati obaveze iz ugovora koji je sam potpisa i koje je sam prihvatija, ljut jer ga klub nije proda. Nek ide u 3pm, nek do kraja ugovora igra za B momčad, a poslin toga nek se goni di god oće...
Amo svi bojkotirat sefove na poslu jer nam ne daju nešto šta smatramo da zaslužujemo...
;)
zasigurno je pri tome bilo i razgovora o tome kako će mu hajduk to vratiti kad dođe vrijeme.
i sad kad seu uprava i sportski direktor prema nižiću odnose gore nego prema ijednom drugom igraču, nižić je kriv.
ako je bivša uprava s nižićem postigla dogovor, neovisno što nije pismeni, onda i sadašnja uprava treba taj dogovor poštivati.
nižić je produžio ugovor kako bi i hajduk kod transfera mogao ispregovarati veću odštetu, a i da dobije garanciju kad i pod kojim uvjetima može otići i da dalje ne igra za pinku kad je već svlačionica puna onih s bogatim ugovorima.
poznato je kako nižić nema meneđera i to je vjerojatno jedan od razloga zašto ga pokušavaju jebati u leđa.
razvidno je kako bjelanović ne obajdira ranije dogovore i kako radi po svome.
razvidno je i kako je nižić puknuo i ne želi više to trpjeti jer se s pravom osjeća izigranim i prevarenim.
da, ovdje nije riječ o bojkotu šefova.
ovdje je riječ o tome da zaposlenik želi napustiti firmu jer je nezadovoljan plaćom i tretmanom, a šefovi ga ucjenjuju.
budući da se nije postigao dogovor, a očigledno će se teško i postići, gube i igrač i klub - odnosno klub je već izgubio kad se gledaju rezultati i stanje u svlačionici.
taj odnos hajduka prema bivšem kapetanu oslikava i stanje u klubu, a sumnjam kako je to nešto pozitivno.
sitting_bull-
2015-09-28
ko ce 'magatha' dovesti u hajduk...bjelanovic?isključivi krivac wrote:https://hajduk.hr/vijest/predsjednik-huljaj-trener-i-sportski-direktor-imaju-moje-puno-povjerenje/10579
2015-09-08
pa otprilike...problem hajduka je sto kad dođe nova uprava ne postuje dogovore koje je bivsa uprava napravila sa igracima...nije prvi put...onda su nizicu na pocetku sezone to trebali otvoreno reci...da ih ne zanima ugovor koji je on napravio sa kosom i brancom...te mu reci uzmi ili ostavi sto ti nudimo..ako neces uzeti ne trebas nam...a ne trebaju ga ali pod novim uvjetima..ja bi na mjestu nizica...uzeo u najboljem slucaju odvjetnika a u najgorem preko nosa...sitting_bull wrote:nižić je već više puta pretpostavio interese hajduka svom osobnom interesu i ostajao i produživao ugovore u interesu hajduka.fridrih_niche wrote:Tako i ja gledan na to...isključivi krivac wrote:Nižić ako odigra i jednu minutu za Hajdukovu A momčad, onda se mnogi moraju zapitati.fridrih_niche wrote:Potopili su ga igrači samo tako...
;)
;)
zasigurno je pri tome bilo i razgovora o tome kako će mu hajduk to vratiti kad dođe vrijeme.
i sad kad seu uprava i sportski direktor prema nižiću odnose gore nego prema ijednom drugom igraču, nižić je kriv.
ako je bivša uprava s nižićem postigla dogovor, neovisno što nije pismeni, onda i sadašnja uprava treba taj dogovor poštivati.
nižić je produžio ugovor kako bi i hajduk kod transfera mogao ispregovarati veću odštetu, a i da dobije garanciju kad i pod kojim uvjetima može otići i da dalje ne igra za pinku kad je već svlačionica puna onih s bogatim ugovorima.
poznato je kako nižić nema meneđera i to je vjerojatno jedan od razloga zašto ga pokušavaju jebati u leđa.
razvidno je kako bjelanović ne obajdira ranije dogovore i kako radi po svome.
razvidno je i kako je nižić puknuo i ne želi više to trpjeti jer se s pravom osjeća izigranim i prevarenim.
da, ovdje nije riječ o bojkotu šefova.
ovdje je riječ o tome da zaposlenik želi napustiti firmu jer je nezadovoljan plaćom i tretmanom, a šefovi ga ucjenjuju.
budući da se nije postigao dogovor, a očigledno će se teško i postići, gube i igrač i klub - odnosno klub je već izgubio kad se gledaju rezultati i stanje u svlačionici.
taj odnos hajduka prema bivšem kapetanu oslikava i stanje u klubu, a sumnjam kako je to nešto pozitivno.
2015-09-08
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50