Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Hajduk Split
Nije nikakav inat u pitanju.jasambrend wrote:O Mlađi kao pjevaču je nepotrebno trošiti riječi, ali ići tjerati inat preko običnog alkoholnog kronera je prejadno...jebat ga, ali povlače se i potezi koji graniče s ludilom već... na kraju će se razjebati iole pozitivna atmosfera oko kluba. Kome to sve skupa treba...
Njegove hvalospjevi na račun grobara hrvatskog nogometa, osuđenog bjegunca su razlog tome. Ne možeš služiti Bogu i Vragu, reklo bi se.
Ako je za njega Zdravko Mamić sve ono što je rekao, onda stvarno nema što tražiti na nekoj zabavi koji organizira NH ili DPH. Čista logika.
Btw. moga bi već jednom i smanjiti taj alhohol, trezvenije razmišljati, pa bi možda drugačije priča.
Guest- Guest
Ma Mlađo je takav...ne pada mi ga na pamet braniti uopće, ali ne mora se ni svakom za zlo uzeti što iz njega izađe...lik je uglavnom, karikatura i kao takvog ga shvaćati kao nekog s relevantnim stavom je blago rečeno nepametno...sad, stvar je ukusa tko što voli slušati, osobno bih rađe da me filetiraju naživo, nego išao njega slušati, ali ako ti već pogađa senzibilitet za glazbu, to što je u stanju opće nacionalne euforije i s 4,5 promila u krvi protrkeljao, ne mu bi trebalo uzeti za toliko zlo...uostalom, samo slušanje Grdovića, a očekivanje od istog da ima neki uzvišen moralni kompas, meni je dovoljno za diskreditiranje nekog kao ozbiljne osobe...
darth_vader-
2014-04-17
prvo ode kraljica sad i princ...
mladene,nećeš na more ove godine....
Koncert otkazan ima dva miseca...sat2 wrote:https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/nogomet-mix/drustvo-prijatelja-hajduka-otkazalo-koncert-mladenu-grdovicu-pjevac-tvrdi-otkazali-su-mi-zbog-podrske-hrvatskoj-kakve-veze-ja-imam-s-mamicem/7792179/
Samo medijima pase da pišu o Orjunasima...
Ne daj Boze pisat o Uljaniku i 3. Maju...
Daj malo dimnih signala...
;)
Guest- Guest
Naravno, Dinamovci i Demo (on nije navijač Dinama, po vlastitom priznanju) sad razvlače tu temu u besvijest...
:D
:D
Guest- Guest
više su napisala 3 hajdukovca:vuk,amper i brend nego ja...
ima mlađo par dobrih pjesama
ima mlađo par dobrih pjesama
Al koje su zlo ovi mediji...
Možda i najveća gamad na kugli zemaljskoj...
Kako kreiraju ljudima mišljenja i podjele...
Gora stoka od odvjetnika, taksista i kontrolora u busevima zajedno...
;)
Možda i najveća gamad na kugli zemaljskoj...
Kako kreiraju ljudima mišljenja i podjele...
Gora stoka od odvjetnika, taksista i kontrolora u busevima zajedno...
;)
Guest- Guest
uz onu mladenovu i ova je dobra:
ako je doris kraljica,mlađo princ,onda je coce kralj
ako je doris kraljica,mlađo princ,onda je coce kralj
da,za razliku od ove neke sad nedavno na čiju foru imaju i delije i mislim još neki strani klubovi
Zna simemuckodjubre wrote:
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Smiješno je stavljati Grdovića u istu rečenicu s Cocom. Vinko ima puno pisama posvećenih Hajduku, koje su to Grdovićeve?
Guest- Guest
Napusi se kurca cigane pun mi te je kurac..isključivi krivac wrote:Smiješno je stavljati Grdovića u istu rečenicu s Cocom. Vinko ima puno pisama posvećenih Hajduku, koje su to Grdovićeve?
Postali ste ruglo i sramota prcio te rilov.
Neidi mi na kurac vise u zadnje dane zivci su mi popustili bolji si da usutis da ti nebi jeba sve do 10og kolina
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
obzirom na situaciju u i oko hajduka može samo pojačati dozuisključivi krivac wrote:Btw. moga bi već jednom i smanjiti taj alhohol, trezvenije razmišljati, pa bi možda drugačije priča.
sitting_bull-
2015-09-28
Kako ne razumite, Hajduk je patnja...
Al svjesno pristajemo na tu patnju jer kad naleti grumen srice onda je to intenzivnije nego Escobarova roba...
Hajduk je religija, Hajduk je sve...
<3
Al svjesno pristajemo na tu patnju jer kad naleti grumen srice onda je to intenzivnije nego Escobarova roba...
Hajduk je religija, Hajduk je sve...
<3
Guest- Guest
Nije bajno, ali bar nismo makli grb i stavili WC školjku. Toliko nisko nismo paliPABLO ESCOBAR wrote:Napusi se kurca cigane pun mi te je kurac..isključivi krivac wrote:Smiješno je stavljati Grdovića u istu rečenicu s Cocom. Vinko ima puno pisama posvećenih Hajduku, koje su to Grdovićeve?
Postali ste ruglo i sramota prcio te rilov.
Neidi mi na kurac vise u zadnje dane zivci su mi popustili bolji si da usutis da ti nebi jeba sve do 10og kolina
Guest- Guest
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50