Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Hajduk Split
Isprani um ovdje imate jedino ti i amper. I to cijeli forum vidi, jer istomišljenike po pitanju hajdučića na ovom forumu nemate.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Zlatko Vujovic
'Zao mi je sto Hajduk prolazi ovo.To je moj klub ali ocito je da se ne radi dobro,naprasna smjena predsjednika Kosa koji je smjenjen na osnovu prica i to se treba reci nije donijelo dobrog nista.Prije nego sto ej smjenjen gospodin Kos me nazvao da li sam zainteresiran da naslijedim gospodina Branca na mjesto sportskog direktora koji je imao u planu da zavrsi svoj mandat u Hajduku,ja sam mu odgovorio da jesam koliko mogu pomoci svojim ugledom,statusom klubu.Kad je Kos smjenjen nazvao me je jedan clan NO i rekao da nisam vise opcija nego da je to Sasa Bjelanovic.Na pitanje zasto nisam vise opcija dobio sam odgovor da je za taj posao Bjelanovic kvalificiraniji.Nisam mogao vjerovati sto to cujem.Mislim svaka cast Sasi Bjelanovicu ali Sasa Bjelanovic nije dijete Hajduka ja jesam.Pa mene dan dans zovu za misljenje prilikom dovođenja ili prodaje igraca predsjednik PSG,sportski direktor Bordoa,pitaju me za misljenje u njemackim prvoligaskim klubovima a kontaktirali su me cak i taj Zdravko Mamic,Safet Susic iz beogradske Zvezde su me zvali prije angazmana Boacija u Zvezdu za misljenje posto sam poznavao tog igraca,vidjeli ste koliko ej Zvezda od tog igraca profitirala.Sada se vidjelo bez ljutnje koliko je Hajduk od izbora Bjelanovica profitirao.Covjek se fizicki prijeti kapetanu Hajduka',obrazlozio je svoje viđenje krize u Hajduku legendarni Zlatko Vujovic.
'Zao mi je sto Hajduk prolazi ovo.To je moj klub ali ocito je da se ne radi dobro,naprasna smjena predsjednika Kosa koji je smjenjen na osnovu prica i to se treba reci nije donijelo dobrog nista.Prije nego sto ej smjenjen gospodin Kos me nazvao da li sam zainteresiran da naslijedim gospodina Branca na mjesto sportskog direktora koji je imao u planu da zavrsi svoj mandat u Hajduku,ja sam mu odgovorio da jesam koliko mogu pomoci svojim ugledom,statusom klubu.Kad je Kos smjenjen nazvao me je jedan clan NO i rekao da nisam vise opcija nego da je to Sasa Bjelanovic.Na pitanje zasto nisam vise opcija dobio sam odgovor da je za taj posao Bjelanovic kvalificiraniji.Nisam mogao vjerovati sto to cujem.Mislim svaka cast Sasi Bjelanovicu ali Sasa Bjelanovic nije dijete Hajduka ja jesam.Pa mene dan dans zovu za misljenje prilikom dovođenja ili prodaje igraca predsjednik PSG,sportski direktor Bordoa,pitaju me za misljenje u njemackim prvoligaskim klubovima a kontaktirali su me cak i taj Zdravko Mamic,Safet Susic iz beogradske Zvezde su me zvali prije angazmana Boacija u Zvezdu za misljenje posto sam poznavao tog igraca,vidjeli ste koliko ej Zvezda od tog igraca profitirala.Sada se vidjelo bez ljutnje koliko je Hajduk od izbora Bjelanovica profitirao.Covjek se fizicki prijeti kapetanu Hajduka',obrazlozio je svoje viđenje krize u Hajduku legendarni Zlatko Vujovic.
vuksadinare- Posts : 100349
2015-09-08
Evo, još jedan SMRAD sada pametuje, rekla bi forumska .
Zeko-
2015-08-26
Mislim svaka cast Sasi Bjelanovicu ali Sasa Bjelanovic nije dijete Hajduka ja jesam
Dakle,mjerilo za raditi u Hajduku jesi li dijete Hajduka ili ne. Druge reference, ko mari za njih.
I da, Kos je bio dobar jer je njega zvao, a ovi nisu jer nisu njega izabrali.
Btw. Vujović nek bude sretan što nije ostao Kos i što nije izabran jer bi sad njemu svi je... majku. Jer u vrijeme ovog NO-a nije bilo kontinuiteta niti pravog plana bar po pitanju prve momčadi. I to je glavni problem, a ne Bjelanović koji je iznenada, bez pripreme morao odraditi prijelazni rok.
Dakle,mjerilo za raditi u Hajduku jesi li dijete Hajduka ili ne. Druge reference, ko mari za njih.
Btw. Vujović nek bude sretan što nije ostao Kos i što nije izabran jer bi sad njemu svi je... majku. Jer u vrijeme ovog NO-a nije bilo kontinuiteta niti pravog plana bar po pitanju prve momčadi. I to je glavni problem, a ne Bjelanović koji je iznenada, bez pripreme morao odraditi prijelazni rok.
Guest- Guest
opet si ispao dibiduz...zlatko vujovic je bio opcija dok ej kos bio predsjednik...dakel racunao ej na iskustvo,ugled zlatka vujovica u nogometnom svijetu sto je vrlo vazno....sve igrace za koje su ga pitali za savjet on ih ej predlozio i svi su profitirali..dakle zlatko vujovic bi napravio plan da je ostao kos...ali kos ej naprasno smijenjen i doveli su bjelanovica...zlastko vujovic je bio opcija nakon branca..a to sto su dibiduzi slicni tebi izveli puc to nije krivnja zlatka vujovica...isključivi krivac wrote:Mislim svaka cast Sasi Bjelanovicu ali Sasa Bjelanovic nije dijete Hajduka ja jesam
2015-09-08
i sumnjam da bi vujovic doveo ovakve 'igracine' kakve je doveo bjelanovic prije bi ubacio mlade igrace hajduka ako ne bi imao izbora a sumnjam d aga ne bi imao...a i en sumnjam da bi bolje unovcio igrace koje bi trebao prodati za razliku do 'maga' bjelanovica
2015-09-08
..a vjerojatno i pristojniji odnos sa igracima nego seljo bjelanovic
2015-09-08
Zlatko Vujović, kojeg osobno poznajem, za tebe i slične tebi, a koji ste u ovom trenutku u debeloj manjini i sve vas je manje, je Zweistein. To je jedan veliki hajdukovac, ali i čovjek sa kojim se o nogometu može razgovarati bez ikakvih tenzija. Naravno da takva osoba ne može biti po mjeri ovima koji se muvaju oko Hajduka i koji su došli još i ovo malo novaca pobrati i nestati sa scene. I naravno da osoba k'o Zlatko Vujović ne paše ni takvim budalama kao što si ti i koja u svojoj maloumnosti duboko vjeruje i duboko podržava ove kriminalce koji sada vode Hajduk, a to je taj famozni Naš Hajduk. I naravno da ti, kao toliki glupan, nisi u stanju razumjeti kontekst u kojem je Zlatko Vujović izrekao da "Saša Bjelanović nije dijete Hajduka, a on je". Prije svega, Zlatko Vujović je veliko nogometno ime, što Saša Bjelanović nije, a to bi već i mogla biti neka referenca ili ? Zlatko Vujović je siguirno i osoba koja, igrajući između ostalih i za PSG, Bordeaux, Nicu ... ima sigurno i bolji uvid ili ako baš hoćeš i veze u Europi za dovesti ponekog igrača, dok Saša Bjelanović koji se vucarao po Italiji i u 10-ak godina promijenio 13 klubova bez ikakavog uspjeha u bilo kojem od njih, to sigurno nema, a to je i pokazao u ovom prelaznom roku kada je za siću prodao solidne igrače, a nije doveo nikoga vrijednog spomena. Bi li igračka karijera u Hajduku, Bordeauxu, Nici, PSG-u Zlatka Vujovića, naspram igračke karijere Saše Bjelanovića u 20-ak klubova u karijeri (odigrao je 1 utakmicu i za Dinamo i odmah potjeraqn) od kojih su oni talijanski bili u većini drugoligaški, mogla biti kakva referenca ? Ja mislim da bi. A bi li sada Zlatku Vujoviću netko jebao majku, to ti ne možeš znati, jer do toga nije došlo. Osim toga za igračku križaljku u nijednom normalnom klubu krivac ne može biti NO, već trener i sportski direktor koji biraju igrače. Ne vjerujem čak ni to da je ove igrače Hajduka izabrao NO kluba,, a ako je, tada ti je krivnja tvoje udruge Naš Hajduk još daleko veća, jer uglavnom oni su taj NO i birali.isključivi krivac wrote:Mislim svaka cast Sasi Bjelanovicu ali Sasa Bjelanovic nije dijete Hajduka ja jesam
Zeko-
2015-08-26
NO je doveo sasu bjelanovica..u toem je njihova krivica..a dibiduz amper kaze bio je 'prijelazno rjesenje'...nakon losih poteza u igrackom kadru izgubljeni ljuljaj mu produzi ugovor......zlatko vujovic je covjek koji niej sanker,ima i danas sportski duh i isklesan ej da bi mu danas mnogi igraci pozavidjeli..zlatko vujovic je covjek koji se krece u visokim nogometnim krugovima i stvara veze..a sasa bjelanovic uz ovo sve sto si pobrojao referenca mu ej bial d aje bio u talijanskim kluboviam pomocnik pomocnika..dakle-vodonosa ili u zargonu 'kuhac kave'...ali sasa bjelanovic ej i menađer provizija...zadnje...da mu se ostojala ne bi ponudio sotavku..pobrao ej provizije i 'aj ca'...no bezvezni ljuljaj ga ostavio..mada sumnjam da ej bila zelja bjelanovica da ostane u ovoj situaciji..a i kopica..realnoZeko wrote:Zlatko Vujović, kojeg osobno poznajem, za tebe i slične tebi, a koji ste u ovom trenutku u debeloj manjini i sve vas je manje, je Zweistein. To je jedan veliki hajdukovac, ali i čovjek sa kojim se o nogometu može razgovarati bez ikakvih tenzija. Naravno da takva osoba ne može biti po mjeri ovima koji se muvaju oko Hajduka i koji su došli još i ovo malo novaca pobrati i nestati sa scene. I naravno da osoba k'o Zlatko Vujović ne paše ni takvim budalama kao što si ti i koja u svojoj maloumnosti duboko vjeruje i duboko podržava ove kriminalce koji sada vode Hajduk, a to je taj famozni Naš Hajduk. I naravno da ti, kao toliki glupan, nisi u stanju razumjeti kontekst u kojem je Zlatko Vujović izrekao da "Saša Bjelanović nije dijete Hajduka, a on je". Prije svega, Zlatko Vujović je veliko nogometno ime, što Saša Bjelanović nije, a to bi već i mogla biti neka referenca ili ? Zlatko Vujović je siguirno i osoba koja, igrajući između ostalih i za PSG, Bordeaux, Nicu ... ima sigurno i bolji uvid ili ako baš hoćeš i veze u Europi za dovesti ponekog igrača, dok Saša Bjelanović koji se vucarao po Italiji i u 10-ak godina promijenio 13 klubova bez ikakavog uspjeha u bilo kojem od njih, to sigurno nema, a to je i pokazao u ovom prelaznom roku kada je za siću prodao solidne igrače, a nije doveo nikoga vrijednog spomena. Bi li igračka karijera u Hajduku, Bordeauxu, Nici, PSG-u Zlatka Vujovića, naspram igračke karijere Saše Bjelanovića u 20-ak klubova u karijeri (odigrao je 1 utakmicu i za Dinamo i odmah potjeraqn) od kojih su oni talijanski bili u većini drugoligaški, mogla biti kakva referenca ? Ja mislim da bi. A bi li sada Zlatku Vujoviću netko jebao majku, to ti ne možeš znati, jer do toga nije došlo. Osim toga za igračku križaljku u nijednom normalnom klubu krivac ne može biti NO, već trener i sportski direktor koji biraju igrače. Ne vjerujem čak ni to da je ove igrače Hajduka izabrao NO kluba,, a ako je, tada ti je krivnja tvoje udruge Naš Hajduk još daleko veća, jer uglavnom oni su taj NO i birali.isključivi krivac wrote:Mislim svaka cast Sasi Bjelanovicu ali Sasa Bjelanovic nije dijete Hajduka ja jesam
2015-09-08
Zašto niste rekli 'OK, ljudi, možda niste dobro radili svoj posao, idemo dati priliku nekom drugom'?
"Upravo zato što smatramo da nemamo legitimitet svih 36.000 članova koliko u ovom trenutku imamo."
Kolika je većina koja vam daje potporu?
"To je vrlo teško ocijeniti, nismo mjerili, ali mislim da se dosta očituje u broju naših članova kojih ima 36.000, da sad ne nabrajam akcije doniranja..."
"Upravo zato što smatramo da nemamo legitimitet svih 36.000 članova koliko u ovom trenutku imamo."
"To je vrlo teško ocijeniti, nismo mjerili, ali mislim da se dosta očituje u broju naših članova kojih ima 36.000, da sad ne nabrajam akcije doniranja..."
sat2-
2015-09-28
...sad odjedanput 'nisu sigurni'..'nemamo potporu svih clanova'...a do jucer ej jso bilo..'cio hajducki puk ej uz nas'....ti likovi sami seebe u neprilike dovode..toliko o pameti..sat2 wrote:Zašto niste rekli 'OK, ljudi, možda niste dobro radili svoj posao, idemo dati priliku nekom drugom'?
2015-09-08
...a najpametniej sto bi sad napravili..povukli se...a ne da se i dalje sramote,peru ruke i slicno.....vec rekoh ovi iz NO su bar priznali da to nije posao za njih i da nemaju pojma zasto su uopce se tu nasli...
2015-09-08
Broj članova je argument za potporu, ali ne i za odgovornost poduzimanja mjera (osim puba)!?vuksadinare wrote:...sad odjedanput 'nisu sigurni'..'nemamo potporu svih clanova'...a do jucer ej jso bilo..'cio hajducki puk ej uz nas'....ti likovi sami seebe u neprilike dovode..toliko o pameti..sat2 wrote:Zašto niste rekli 'OK, ljudi, možda niste dobro radili svoj posao, idemo dati priliku nekom drugom'?
sat2-
2015-09-28
nisu mrki medvjedi koje dobivaju od našeg hajduka za bacit.Zeko wrote:Isprani um ovdje imate jedino ti i amper. I to cijeli forum vidi, jer istomišljenike po pitanju hajdučića na ovom forumu nemate. :bball: :joker:
još kad bi doživjeli otvaranje puba palo bi i besplatno piće...
sitting_bull-
2015-09-28
Bjelanovića za premijera... Steta samo sto je Srbin...
darth_vader-
2014-04-17
Čekaj, u čemu je problem? Članovi mogu prominiti vodstvo udruge, Rilova i bilo kod drugog, demokratski i po zakonu o udrugama. Nisu zatvoreni kao neki koji članovima ne daju pravo glasa.sat2 wrote:Broj članova je argument za potporu, ali ne i za odgovornost poduzimanja mjera (osim puba)!?vuksadinare wrote:...sad odjedanput 'nisu sigurni'..'nemamo potporu svih clanova'...a do jucer ej jso bilo..'cio hajducki puk ej uz nas'....ti likovi sami seebe u neprilike dovode..toliko o pameti..sat2 wrote:Zašto niste rekli 'OK, ljudi, možda niste dobro radili svoj posao, idemo dati priliku nekom drugom'?
O odgovornosti NH možemo pričati tek kad proučiš statut te Udruge.
Guest- Guest
Je, kao i Subašić, jeba mu ja...jasambrend wrote:Bjelanovića za premijera... Steta samo sto je Srbin...
Toliko prozivanja Bjelanovića koji je najmanje kriv. Uopće neću o njemu i njegovom radu (koliko je on SD Hajduka? 10 godina?) jer ja dajem nekome određeno vrijeme da pokaže što zna, ako zna. No on je tu tek 2-3 mjeseca, došao iznenada s obavezom da mora prodavati igrače i da mora smanjiti budžet prve momčadi. Bar takav je naputak dobija od ljudi poviše sebe.
Dovedeni su i neki igrači, doveden je npr. napadač kojeg je trener tražio (trenirao ga prije) i tog napadača trener forsira sve ove utakmice, a on je pokazao veliko ništa. No eto, srbin Bjelanović je kriv.
Guest- Guest
Kaj se čeka promijeniti onda tog debeljka , koji pojma o ničemu nema ? A sad o komparaciji udruga ne bi. Prekomplicirano je to za tvoj mali i bolesni mozak. Uopće je glupo na bilo koji način uspoređivati udrugu koja je najuspješniji sportski klub u Hrvata u posljednjih 15 godina, sa udrugom čijom je pojavom NK Hajduk srozan na najniže grane od svog osnutka. Ta udruga pokazuje i dokiazuje da ulica ne može voditi profesionalni nogometni klub i protiv takvog modela mi u Dinamu boriti ćemo se svim snagama, ako ne želimo da za godinu dana budemo k'o Hajduk.
Zeko-
2015-08-26
Drago mi je da te još uvik malo peku mrki medvidi koje san ti uvik spominja...sitting_bull wrote:nisu mrki medvjedi koje dobivaju od našeg hajduka za bacit.Zeko wrote:Isprani um ovdje imate jedino ti i amper. I to cijeli forum vidi, jer istomišljenike po pitanju hajdučića na ovom forumu nemate.
:D
Kako sad dolaze iz Bosne?
Šalje Tatta isto, a?
:p
Guest- Guest
Šalju Tattini ljudi, a njega boli k. Bitno da kaplje...fridrih_niche wrote:Drago mi je da te još uvik malo peku mrki medvidi koje san ti uvik spominja...sitting_bull wrote:nisu mrki medvjedi koje dobivaju od našeg hajduka za bacit.Zeko wrote:Isprani um ovdje imate jedino ti i amper. I to cijeli forum vidi, jer istomišljenike po pitanju hajdučića na ovom forumu nemate.
:D
Kako sad dolaze iz Bosne?
Šalje Tatta isto, a?
:p
Guest- Guest
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50