ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 18 of 50 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 18 Empty Re: Hajduk Split

Post by sitting_bull 3/9/2018, 19:00

this year hajduk na fritule može potrošiti 540.000€ koje je zaradio igrajući kvalifikacije za el.

dinamo će na heineken 0.33 moći potrošiti 14,667 puta više ako u grupnoj fazi ne osvoji niti bod. za svaki osvojeni bod to će biti novih 190.000€ što znači kako će samo jednom jedinom pobjedom u grupnoj fazi el imati 50.000€ više za heineken 0.33 nego što je hajduk zaradio igrajući četiri utakmice u kvalifikacijama, ili 570.000€ više nego je hajduk zaradio rješavajući se futacsa i savvasa.

sitting_bull

2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2018, 22:08

Koliko mrzitelja Hajduka na temi o Hajduku...
Zato i je najveći hrvatski klub...
Fala ti Boze na Hajduku!
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2018, 22:23

fridrih_niche wrote:Koliko mrzitelja Hajduka na temi o Hajduku...
Fala ti Boze na Hajduku!
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 4/9/2018, 02:08

fridrih_niche wrote:Koliko mrzitelja Hajduka na temi o Hajduku...
Fala ti Boze na Hajduku!
<3
ovaj i ovakav hajduk se ne može mrziti.

jedina emocija koju izaziva je sažaljenje.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 4/9/2018, 09:34

Empatija je vama nepoznata...
Zato je mržnja ispravan termin...
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 4/9/2018, 10:09

fridrih_niche wrote:Empatija je vama nepoznata...
<3
frustrirani rogotinski idiot  totalno zaslijepljen vlastitom mržnjom više ne raspoznaje stvarnost i fikcije i iluzije.

gledajući s nekog sebičnog stanovišta ta bi mi zaslijepljenost i idiotski pristup trebale odgovarati, ali kao što je kikaš imao svog škilju iz zagvozda tako ja kao dinamovac imam hajduk.
budaletine kao ti tvoj učenik idiot amper jednostavno to ne žele razumjeti pa sve okreću na negativu i mržnju.
cijelo se vrijeme želiš prikazati kao nadmoćna rasa, a ustvari si ograničen vlastitom uskogrudnošću i skromnim kapacitetom sive tvari između ušiju.

žalim te, kao što sada žalim i hajduk jer je od nekadašnjeg ponosa postao predmetom svakodnevne sprdnje kako organizacijski tako i rezultatima
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/9/2018, 10:16

sitting_bull wrote:
fridrih_niche wrote:Empatija je vama nepoznata...
<3
frustrirani rogotinski idiot  totalno zaslijepljen vlastitom mržnjom više ne raspoznaje stvarnost i fikcije i iluzije.

gledajući s nekog sebičnog stanovišta ta bi mi zaslijepljenost i idiotski pristup trebale odgovarati, ali kao što je kikaš imao svog škilju iz zagvozda tako ja kao dinamovac imam hajduk.
budaletine kao ti tvoj učenik idiot amper jednostavno to ne žele razumjeti pa sve okreću na negativu i mržnju.
cijelo se vrijeme želiš prikazati kao nadmoćna rasa, a ustvari si ograničen vlastitom uskogrudnošću i skromnim kapacitetom sive tvari između ušiju.

žalim te, kao što sada žalim i hajduk jer je od nekadašnjeg ponosa postao predmetom svakodnevne sprdnje kako organizacijski tako i rezultatima
rezultati sve govore..a svatko moze pricati sto mu ej po volji...i tjesiti se...ali od utjehe nema neke koristi...vec od posla i rada...a to ej ono sto u ovom trenutku nema u hajduku..jer to svi izbjegavaju pa se prepustaju utjehama,filozofiranju 'ki bi da bi'...ali rukave nikako da zasucu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 4/9/2018, 11:04

Ti si iz Imotskog, Svetina?
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/9/2018, 15:39

Tudor novi trener?....ali ima uvjete ponajprije u kadrovskim rjesenjima..jedna od njih stipe pletikosa sportski direktor hajduka...dakle nista od tudora trenera hajduka...u klub ne mogu uci oni koji su na crnoj listi NH-a... :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/9/2018, 15:43

u igri navodno Reja?...ha,ha....ha....kao on ima zelje doci ali ono ali..'nije do njega'...dakle pusten spin da se zamazu oci navijacima
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by FRANK 4/9/2018, 16:04

fridrih_niche wrote:Ti si iz Imotskog, Svetina?
Imocani ne glasaju za Yusipovia

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 4/9/2018, 16:31

PABLO ESCOBAR wrote:
fridrih_niche wrote:Ti si iz Imotskog, Svetina?
Imocani ne glasaju za Yusipovia
Predrag Raos je glasa...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 4/9/2018, 17:28

https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/nogomet-mix/drustvo-prijatelja-hajduka-otkazalo-koncert-mladenu-grdovicu-pjevac-tvrdi-otkazali-su-mi-zbog-podrske-hrvatskoj-kakve-veze-ja-imam-s-mamicem/7792179/
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 4/9/2018, 17:30

Mladen G ne zagovara hajdučke vrijednosti .Klošar i orjunaš.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/9/2018, 17:56

Ko se kladi u tisucu eura da je clan drustva Amper...?..bitno da ih podrzavaju puljci iz 'pametnog' koji do danas nisu navodno znali da su u koalociji sa jednim od najvecih mafijasa ovih prostora jakovcicem...ali eto grdovic postao problem...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/9/2018, 17:58

...i to DPH iz Kolna gdje je stacionirano najvise srba u njemackoj
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by darth_vader 4/9/2018, 18:59

O Mlađi kao pjevaču je nepotrebno trošiti riječi, ali ići tjerati inat preko običnog alkoholnog kronera je prejadno...jebat ga, ali povlače se i potezi koji graniče s ludilom već... na kraju će se razjebati iole pozitivna atmosfera oko kluba. Kome to sve skupa treba...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by muckodjubre 4/9/2018, 19:03

Hajduk Split - Page 18 54d4f0273d98bbd54a76

Hajduk Split - Page 18 6b8efe2f85c2b63406b2Hajduk Split - Page 18 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Hajduk Split - Page 18 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/9/2018, 19:27

jasambrend wrote:O Mlađi kao pjevaču je nepotrebno trošiti riječi, ali ići tjerati inat preko običnog alkoholnog kronera je prejadno...jebat ga, ali povlače se i potezi koji graniče s ludilom već... na kraju će se razjebati iole pozitivna atmosfera oko kluba. Kome to sve skupa treba...
ovim reketarima iz NH-A...kad je situacija u kaosu lakse biznis tjerati
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/9/2018, 19:30

....bude i grdovicu planuo auto...fetva je bacena...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 4/9/2018, 21:57

jasambrend wrote:O Mlađi kao pjevaču je nepotrebno trošiti riječi, ali ići tjerati inat preko običnog alkoholnog kronera je prejadno...jebat ga, ali povlače se i potezi koji graniče s ludilom već... na kraju će se razjebati iole pozitivna atmosfera oko kluba. Kome to sve skupa treba...
Nije nikakav inat u pitanju.
Njegove hvalospjevi na račun grobara hrvatskog nogometa, osuđenog bjegunca su razlog tome. Ne možeš služiti Bogu i Vragu, reklo bi se.
Ako je za njega Zdravko Mamić sve ono što je rekao, onda stvarno nema što tražiti na nekoj zabavi koji organizira NH ili DPH. Čista logika.

Btw. moga bi već jednom i smanjiti taj alhohol, trezvenije razmišljati, pa bi možda drugačije priča.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 18 of 50 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics