Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Hajduk Split
this year hajduk na fritule može potrošiti 540.000€ koje je zaradio igrajući kvalifikacije za el.
dinamo će na heineken 0.33 moći potrošiti 14,667 puta više ako u grupnoj fazi ne osvoji niti bod. za svaki osvojeni bod to će biti novih 190.000€ što znači kako će samo jednom jedinom pobjedom u grupnoj fazi el imati 50.000€ više za heineken 0.33 nego što je hajduk zaradio igrajući četiri utakmice u kvalifikacijama, ili 570.000€ više nego je hajduk zaradio rješavajući se futacsa i savvasa.
dinamo će na heineken 0.33 moći potrošiti 14,667 puta više ako u grupnoj fazi ne osvoji niti bod. za svaki osvojeni bod to će biti novih 190.000€ što znači kako će samo jednom jedinom pobjedom u grupnoj fazi el imati 50.000€ više za heineken 0.33 nego što je hajduk zaradio igrajući četiri utakmice u kvalifikacijama, ili 570.000€ više nego je hajduk zaradio rješavajući se futacsa i savvasa.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Koliko mrzitelja Hajduka na temi o Hajduku...
Zato i je najveći hrvatski klub...
Fala ti Boze na Hajduku!
<3
Fala ti Boze na Hajduku!
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Koliko mrzitelja Hajduka na temi o Hajduku...
Fala ti Boze na Hajduku!
<3
Guest- Guest
ovaj i ovakav hajduk se ne može mrziti.fridrih_niche wrote:Koliko mrzitelja Hajduka na temi o Hajduku...
Fala ti Boze na Hajduku!
<3
jedina emocija koju izaziva je sažaljenje.
sitting_bull-
2015-09-28
frustrirani rogotinski idiot totalno zaslijepljen vlastitom mržnjom više ne raspoznaje stvarnost i fikcije i iluzije.fridrih_niche wrote:Empatija je vama nepoznata...
Zato je mržnja ispravan termin...
<3
gledajući s nekog sebičnog stanovišta ta bi mi zaslijepljenost i idiotski pristup trebale odgovarati, ali kao što je kikaš imao svog škilju iz zagvozda tako ja kao dinamovac imam hajduk.
budaletine kao ti tvoj učenik idiot amper jednostavno to ne žele razumjeti pa sve okreću na negativu i mržnju.
cijelo se vrijeme želiš prikazati kao nadmoćna rasa, a ustvari si ograničen vlastitom uskogrudnošću i skromnim kapacitetom sive tvari između ušiju.
žalim te, kao što sada žalim i hajduk jer je od nekadašnjeg ponosa postao predmetom svakodnevne sprdnje kako organizacijski tako i rezultatima
sitting_bull-
2015-09-28
rezultati sve govore..a svatko moze pricati sto mu ej po volji...i tjesiti se...ali od utjehe nema neke koristi...vec od posla i rada...a to ej ono sto u ovom trenutku nema u hajduku..jer to svi izbjegavaju pa se prepustaju utjehama,filozofiranju 'ki bi da bi'...ali rukave nikako da zasucusitting_bull wrote:frustrirani rogotinski idiot totalno zaslijepljen vlastitom mržnjom više ne raspoznaje stvarnost i fikcije i iluzije.fridrih_niche wrote:Empatija je vama nepoznata...
Zato je mržnja ispravan termin...
<3
gledajući s nekog sebičnog stanovišta ta bi mi zaslijepljenost i idiotski pristup trebale odgovarati, ali kao što je kikaš imao svog škilju iz zagvozda tako ja kao dinamovac imam hajduk.
budaletine kao ti tvoj učenik idiot amper jednostavno to ne žele razumjeti pa sve okreću na negativu i mržnju.
cijelo se vrijeme želiš prikazati kao nadmoćna rasa, a ustvari si ograničen vlastitom uskogrudnošću i skromnim kapacitetom sive tvari između ušiju.
žalim te, kao što sada žalim i hajduk jer je od nekadašnjeg ponosa postao predmetom svakodnevne sprdnje kako organizacijski tako i rezultatima
vuksadinare- Posts : 100351
2015-09-08
Tudor novi trener?....ali ima uvjete ponajprije u kadrovskim rjesenjima..jedna od njih stipe pletikosa sportski direktor hajduka...dakle nista od tudora trenera hajduka...u klub ne mogu uci oni koji su na crnoj listi NH-a...
2015-09-08
u igri navodno Reja?...ha,ha....ha....kao on ima zelje doci ali ono ali..'nije do njega'...dakle pusten spin da se zamazu oci navijacima
2015-09-08
Imocani ne glasaju za Yusipoviafridrih_niche wrote:Ti si iz Imotskog, Svetina?
:D
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Predrag Raos je glasa...PABLO ESCOBAR wrote:Imocani ne glasaju za Yusipoviafridrih_niche wrote:Ti si iz Imotskog, Svetina?
Guest- Guest
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/nogomet-mix/drustvo-prijatelja-hajduka-otkazalo-koncert-mladenu-grdovicu-pjevac-tvrdi-otkazali-su-mi-zbog-podrske-hrvatskoj-kakve-veze-ja-imam-s-mamicem/7792179/
sat2-
2015-09-28
Ko se kladi u tisucu eura da je clan drustva Amper...?..bitno da ih podrzavaju puljci iz 'pametnog' koji do danas nisu navodno znali da su u koalociji sa jednim od najvecih mafijasa ovih prostora jakovcicem...ali eto grdovic postao problem...
2015-09-08
...i to DPH iz Kolna gdje je stacionirano najvise srba u njemackoj
2015-09-08
O Mlađi kao pjevaču je nepotrebno trošiti riječi, ali ići tjerati inat preko običnog alkoholnog kronera je prejadno...jebat ga, ali povlače se i potezi koji graniče s ludilom već... na kraju će se razjebati iole pozitivna atmosfera oko kluba. Kome to sve skupa treba...
darth_vader-
2014-04-17
ovim reketarima iz NH-A...kad je situacija u kaosu lakse biznis tjeratijasambrend wrote:O Mlađi kao pjevaču je nepotrebno trošiti riječi, ali ići tjerati inat preko običnog alkoholnog kronera je prejadno...jebat ga, ali povlače se i potezi koji graniče s ludilom već... na kraju će se razjebati iole pozitivna atmosfera oko kluba. Kome to sve skupa treba...
2015-09-08
....bude i grdovicu planuo auto...fetva je bacena...
2015-09-08
Nije nikakav inat u pitanju.jasambrend wrote:O Mlađi kao pjevaču je nepotrebno trošiti riječi, ali ići tjerati inat preko običnog alkoholnog kronera je prejadno...jebat ga, ali povlače se i potezi koji graniče s ludilom već... na kraju će se razjebati iole pozitivna atmosfera oko kluba. Kome to sve skupa treba...
Njegove hvalospjevi na račun grobara hrvatskog nogometa, osuđenog bjegunca su razlog tome. Ne možeš služiti Bogu i Vragu, reklo bi se.
Ako je za njega Zdravko Mamić sve ono što je rekao, onda stvarno nema što tražiti na nekoj zabavi koji organizira NH ili DPH. Čista logika.
Btw. moga bi već jednom i smanjiti taj alhohol, trezvenije razmišljati, pa bi možda drugačije priča.
Guest- Guest
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50