ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 10 Empty Re: Hajduk Split

Post by vuksadinare Thu 23 Aug - 8:54

fridrih_niche wrote:Koliko ‘ljubitelja’ Hajduka, majko mila...
Nije ni čudo da klub posrće na svom putu kad toliko ljudi mu žele sve najgore u nekim svojim shizofrenim vizijama...
Ne priskacite terapije, bit će sve bolje...
;)
niče ti ili si kronicni fanatik koji zbog toga ne rasuđuje lose od dobra...ili u biti tebe boli kurac za hajduk bio on u prvoj ili trecoj ligi....

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Thu 23 Aug - 10:09

Nije ni čudo da klub posrće na svom putu kad toliko ljudi mu žele sve najgore u nekim svojim shizofrenim vizijama...
;)
Jedan prijatelj jučer je maka fejs. Nije moga više čitat izlučevine svakakvih jebivjetara.
Svi misle da su pametni i svi znaju kako i što triba. A kad triba nešto napraviti onda se ti pametnjakovići sakriju u svoje rupe i nema ih. "Neću ju ja biti član nikakve udruge", "Neću ja davati njima svoje novce", "Neću ja odlučivati" ali zato oću srati i pametovati kad nije dobro, onda ću izaći iz svoje rupe. Eto ti tu ogledni primjer jednog takvog jebivjetra.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 23 Aug - 10:32

isključivi krivac wrote:
;)
Jedan prijatelj jučer je maka fejs. Nije moga više čitat izlučevine svakakvih jebivjetara.
Svi misle da su pametni i svi znaju kako i što triba. A kad triba nešto napraviti onda se ti pametnjakovići sakriju u svoje rupe i nema ih. "Neću ju ja biti član nikakve udruge", "Neću ja davati njima svoje novce", "Neću ja odlučivati" ali zato oću srati i pametovati kad nije dobro, onda ću izaći iz svoje rupe. Eto ti tu ogledni primjer jednog takvog jebivjetra.
zasto bi ja davao svoj novac nekome i bacio ih u vjetar....ulazem novac na sigurno i u sigurne igrace,znalce koji znaju oploditi kapital bar X 3 i znaju ulozit novac u kvalitetu..logicno?..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 23 Aug - 10:33

mene sto se love tice parole ne zanimaju..vec opipljivo i garancija..od lijepih rijeci i zelja nitko ne zivi
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 23 Aug - 10:38

a narocito necu uloziti u onu parolu kao sto sam napisoa..'vlasnistvo nase lova vasa..'..to samo moze debil pasti na to ili onaj koji nema pojma u ulaganjima...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 23 Aug - 10:48

kaze rilov u slobodnoj danas na portalu..'kafic nam je zbog otkupa dionica'...'divno'..ne znam danas tko ej masno zaradio od kafica da bi od kafica zivio...danas ih vecina dobrano prezivljava a oni bi sa kaficem otkupljivali skupe dionice..a treba platiti porez,djelatnike,ostale dađbine...mislim ono 'veleumni' poslovni zakljucak...sto se vise ne moze prikupiti sredstava za dionice od clanova?..kako je bilo najavljeno na pocetku...e moji lajbeki..vi i vase 'poslovno' rezoniranje na nivou mate iz garduna..'obogatit cu se kaficem'...nevjerojatno..pa ko ovo moze pusiti..pa da i ej atko kafic svakodnevno mora imati veliki utrzak..di su garanciej da ce tako biti?..k'a ono svi spavaju na parama i svi c etrcati u taj kafic..svi drugi mogu zatvoriti kafice u splitu zbog toga..boze moj boze moj
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 23 Aug - 10:53

sve mi se cini da ce 'tomy' morati pokucati na vrata NH-a i zatraziti nazad svoje dionice ili u tom slucaju ce morati tuzbu podici pa preko zaplijene vratiti dionice..naravno ako ovi dibiduzi odbiju zbog neimanja love nazad dionice... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 23 Aug - 11:21

mislio sam da je ovaj rilov nesto pametniji..dapace poceo sam ga hvaliti kako je mudar...ipak ocito je da sam se prevario...na kraju krajeva glupost uvijek ispliva na povrsinu...'kaficem cemo otkupljivati dionice'...nevjerojatno... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Thu 23 Aug - 12:40

Jel možeš napisat još 15 postova di se nadovezujes na samog sebe?
I citiraj samog sebe...
Ti od monodrame napraviš krležijansku dramu...
To je znak da nešto nije u redu...
Take the fucking therapy...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 23 Aug - 12:42

Pilatovsko pranje ruku 'Našega Hajduka'..kao da sam ja to pisao... 

http://misija.slobodnadalmacija.hr/clanci/id/34057/Pilatovsko-pranje-ruku-Nasega-Hajduka
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 23 Aug - 12:45

a vidi face...ficufiric.... lol!..joj rekao sam ja kad vas mediji uhvate u kolo...povratka nema..a pero je ubojitije od oruzja stara je poslovica...kreiranje javnog mjenja..amen
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 23 Aug - 12:54

ekipi je bolje da razmisljaju o ostavkama...jer kad pocnu mediji kopati i puno jace su igrace do ovih rusili...a onda nastupa sindrom 'sta je ovo sve nama tribalo'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Thu 23 Aug - 13:59

fridrih_niche wrote:Jel možeš napisat još 15 postova di se nadovezujes na samog sebe?
I citiraj samog sebe...
;)
Ma niche pusti bolesnika nek laje...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko Thu 23 Aug - 14:02

Evo, javio se još jedan veliki smrad:

Što na situaciju - bodovnu, ali i upravljačku - kaže Ivan Buljan, nekadašnji igrač, trener i sportski direktor Hajduka?
Nije zadovoljan ulogom Udruge Naš Hajduk, koja provodi izbore te ima 24,53 posto dionica kluba.- Način na koji se ljudi biraju, odnosno dovode u klub, totalno je pogrešan. Pogrešna je teorija određene udruge da su bivši Bijeli zlo Hajduka i tako dalje. Zaboravljaju da je Hajduk najveće uspjehe imao kada su upravo bivši igrači bili i treneri i sportski direktori, pomoćnici, treneri u juniorima i tako dalje. A danas su oni nepoželjni, drži ih se što je dalje moguće od kluba, govori se da su haračili, pljačkali i slično. Mislim da je određena udruga zavladala te da su iznevjerili svoj početni plan i da su otišli u drugom smjeru. To je velika greška i oni bi se trebali povući iz kluba, i to, ako je moguće, za sva vremena.- Ne treba ponavljati da je Hajduk pao na niske grane i da je riječ o krizi rukovođenja. Na vodećim su mjestima ljudi koji nemaju nikakve reference da budu tamo gdje jesu i normalno je da se onda povlače pogrešni potezi. Jasno je ta u takvoj situaciji treba napraviti korjenite promjene. Hajduk je zaista pao, a bojim se da će biti još i gore narednih mjeseci, jer sve što se događa unutra i okolo govori u prilog tome da je situacija vrlo loša.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 23 Aug - 14:04

isključivi krivac wrote:
fridrih_niche wrote:Jel možeš napisat još 15 postova di se nadovezujes na samog sebe?
I citiraj samog sebe...
;)
Ma niche pusti bolesnika nek laje...
samo nastavi..vidjet cemo ko je 'bolesnik' na kraju...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Zeko Thu 23 Aug - 14:06

Šta ćemo vidjeti? Mi znamo tko su bolesnici. Dvije forumske  jocolor jocolor.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 23 Aug - 14:08

nevjerojatan miej ovaj amper..svakog predsjednika,NO je ispratio sa 'ovim potezom radimo iskorak'...da bi na kraju 'e oni su prije bili bolji ali htjelo se ove'...koliko je on izgubljen..koliko s epere i optuzuje druge kao da su svi blesavi..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 23 Aug - 14:14

Zeko wrote:Šta ćemo vidjeti? Mi znamo tko su bolesnici. Dvije forumske  jocolor jocolor.
ma nisu oni bolesnici oni odrađuju tu zasto su tu..uvjeriti da je tu 90% ljudi glupo a oni dva pametna...to je ta prica koju su svi prokljuvili kao i ove iz NH..a sad bi se izvukli uvredma na arcun drugih umjesto da se pospu pepelom...ovi iz nadzornog odbora su bar casno postupili i priznali da su nesposobni za posao koji su obavljali i rekli zbogom...ali to neces cuti od ovih iz NH...jer oni su i dalej uvjereni d ace otvaranjem kafica napravidi cudo...odnosno otkupljivati dionice od mamcia kojeg su prvo izreketarili d aih proda mada nisu imali kune u đepu..kad ej propao plan reketarenja clanova i navijaca...od kojih ej vecina shvatila a trebalo je poprilicno s akakvim likovima posla imaju presli su na 'plan B'-kafic se pomoci odkupu dionica...umejsto d asu casno odstupili oni su primjenili taktiku barikadiranja...koja im nece pomoci..jer kad padnes u nemilost medija,navijaca povratka nema..mozes pricati bajke u koje nitko vise ne vjeruje...osim pojedinaca
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Zeko Thu 23 Aug - 14:34

Pa 90 % navijača Hajduka više ne vjeruje ni u priče kako su za stanje u Hajduku glavni krivci U Međugorju i u Zagrebu. A do prije mjesec dana 90 % ih je vjerovalo u to. I to je u cijeloj ovoj katastrofi Hajduka možda i najbolje kaj se moglo dogoditi. Polako se okreću svom klubu i detektiraju brojne probleme koje su ljudi u i oko Hajduka sami napravili, a ne Međugorje i Zagreb.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest Thu 23 Aug - 14:37

Dvi Muppet starkelje iz loze nastavljaju sa ispiranjem uma...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko Thu 23 Aug - 14:39

Isprani um ovdje imate jedino ti i amper. I to cijeli forum vidi, jer istomišljenike po pitanju hajdučića na ovom forumu nemate.  Basketball jocolor
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics