ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 7 of 50 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 7 Empty Re: Hajduk Split

Post by Guest Tue 21 Aug - 12:21

vuksadinare wrote:
fridrih_niche wrote:Dosta ti je jedan plaćeni bot ala Vucina pa da se razjebe jedna divna tema...
Tragedija...
:(
niče...niti sam bot niti neciji igrac..vise slobodan strijelac....a ti drzi skale onima koji dobro ne rade ili koji misle da su napametniji i najpozvaniji..

ti si hdz bot...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 21 Aug - 12:24

Serbia Strong wrote:
vuksadinare wrote:
fridrih_niche wrote:Dosta ti je jedan plaćeni bot ala Vucina pa da se razjebe jedna divna tema...
Tragedija...
:(
niče...niti sam bot niti neciji igrac..vise slobodan strijelac....a ti drzi skale onima koji dobro ne rade ili koji misle da su napametniji i najpozvaniji..

ti si hdz bot...
najmanje..moji postovi suprotno tvom postu govore..mogu se u svakom trenutku provjeriti da li sam hdz-ov bot....ili sdp-pv..ili mostov..ili bilo ciji
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Tue 21 Aug - 12:35

Ne serite ,komunjare su imale izbore ,da raji pokazu kako dobivaju izbore sa 100% posto podrške .
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko Tue 21 Aug - 13:05

Tko je kriv za teško stanje u Hajduku?

Uprava
20%

Trener
2%

Udruga 'Naš Hajduk'
72%

Igrači                                                                                                                     6%

Smradovi jedni, ovih 72 %. Odjebite od hajdučića, kaj vi znate koji kurac. Rekla bi forumska  jocolor i ostala živa u svojoj zatupljenosti. A interesantno je kako je "popularnost" udruge Naš Hajdučić u konstantnom porastu.  jocolor
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 21 Aug - 13:28

bojim se da ce tuziti ovih 72 a mozda i vise %...to je laz zapravo je obrnuto ali na djelu ej neprijateljska propaganda..NA SUD :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 21 Aug - 13:45

...jebote da mi ej znat kome je pala genijalna ideja otvoriti pub na poljudu... :)..bice racunovođi...malo je love treba jos...treba taraca vise.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Tue 21 Aug - 13:53

Kad Hajduk ima ovakve ‘simpatizere’, onda mu ni ne tribaju neprijatelji...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK Tue 21 Aug - 14:49

Niche jeli rilov otvorija pub ? Basketball

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 21 Aug - 14:56

PABLO ESCOBAR wrote:Niche jeli rilov otvorija pub ? Basketball
rilov ne otvara pub on dođe samo po inkas... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 21 Aug - 14:58

fridrih_niche wrote:Kad Hajduk ima ovakve ‘simpatizere’, onda mu ni ne tribaju neprijatelji...
;)
to su pravi simpatizeri koji ne boluju ili robuju pricama....vec traze djela..sto je i normalno...od prica se ne zivi
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Zeko Tue 21 Aug - 15:15

vuksadinare wrote:
fridrih_niche wrote:Kad Hajduk ima ovakve ‘simpatizere’, onda mu ni ne tribaju neprijatelji...
;)
to su pravi simpatizeri koji ne boluju ili robuju pricama....vec traze djela..sto je i normalno...od prica se ne zivi
Konačno jedan normalan hajdukovac. Malo previše pišeš jedno te isto, ali to se vjerojatno odnosi na ničea i ampera, 2 forumske  jocolor , jer oni niki kurac ne razumiju i da im 300 puta napišeš, a naročito ih jebe to kad pišeš istinu koju oni nemaju muda napisati. Znaju oni dobro da je to istina, ali moraju ostati dosljedni sebi i svojoj blesavoći. Tak' da su ovdje, svi oni kaj istinu napišu, "smradovi koji se trebaju goniti od hajdučića". Njihova ulica, koja vodi hajdučić, dovela ih je do ruba provalije i sad bi bilo pošteno dopustiti toj ulici da napravi korak dalje.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 21 Aug - 15:18

Zeko wrote:
vuksadinare wrote:
;)
Konačno jedan normalan hajdukovac. Malo previše pišeš jedno te isto, ali to se vjerojatno odnosi na ničea i ampera, 2 forumske  jocolor , jer oni niki kurac ne razumiju i da im 300 puta napišeš, a naročito ih jebe to kad pišeš istinu koju oni nemaju muda napisati. Znaju oni dobro da je to istina, ali moraju ostati dosljedni sebi i svojoj blesavoći. Tak' da su ovdje, svi oni kaj istinu napišu, "smradovi koji se trebaju goniti od hajdučića". Njihova ulica, koja vodi hajdučić, dovela ih je do ruba provalije i sad bi bilo pošteno dopustiti toj ulici da napravi korak dalje.
pa to svi znaju ali ima jedna mana..oni robuju paroli..'nema veze sto je los ali ej nas'..po tom sistemu ako imas u obitelji opasnog kriminalca npr..tices ga stiti jer je nas..a nema veze je li nekog unesrecio je li krao,tukao,ubijao...ali on je 'nas' pred drugima ga stiti a među cetri zida razgovarati...i zato kazem d ato nije dobro..i ako se tako razmislja nikad nece biti dobro
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 21 Aug - 15:21

amper trubi o bivsem predsjeniku brbicu..a sjecam se dobro kad je smjenjivan da je rekao..brbic je ok ali trebamo nove ljude treba novi iskorak...a sad tu kuka kako su smijenili brbica....ako nisam u pravu neka me demantira za ovo sto sam napisao..imamo tu kica mogu se naci stari postovi...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 21 Aug - 15:26

..uglavnom luzerska ekipa...danasnje vrijeme priznaje pobjednike a ne luzere...luzerima treba reci zbogom.....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 21 Aug - 15:28

jos nesto..ne zelim se uklapati u plemenski nacin razmisljanja...pogotovo ako nemaju rezultata i filozofiraju...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Zeko Tue 21 Aug - 15:32

Jebote, čak i blesavi Kerum pametnije razmišlja od ove 2 forumske  jocolor :

Debakl Hajduka na početku sezone za Dalmatinski portal prokomentirao je predsjednik splitskog HGS-a Željko Kerum.
- I do sada sam govorio da je Nadzorni odbor štetočina i jasno je da projekt koji je 'Naš Hajduk' pokrenuo ne ide u dobrom smjeru. Grad Split treba prodati svoje dionice, i da bude jedan vlasnik, ne bi onda bilo štete, a Hajduk bi bio ono što je. Politika ne može upravljati Hajdukom zbog straha od ulice, odnosno hoće li izgubiti glasove - kaže Kerum za Dalmatinski portal.
Istaknuo je i da je projekt bio podilaženje i natjecanje tko će se više ulizati glasačima.
- Grad je dao udruzi na upravljanje Hajduk i nisu ništa napravili. Sve se pogriješilo, od biranja Nadzornog odbora, pa do uprave i igrača. Sramotno je da ne igraju splitska dica nego loši, a preplaćeni igrači. Zaključak je da Hajduk treba vlasnika koji će uložiti svoj novac jer on ne bi dozvolio štetu koja je napravljena.
Navodi da je sve bačen novac, da ovi igrači zaslužuju 20-30 tisuća kuna maksimalno, a da su dobivali po 400 tisuća eura. Smatra da je ipak dobro da je Grad dao na upravljanje Našem Hajduku jer da nije, 'ostala bi enigma što bi bilo, a sada je jasno da projekt ne može opstati'.
- Ovo je i previše vremena se dalo jer je vidljivo kakvi su sve tipovi dolazili u Hajduka. Tko su ti ljudi u Nadzornom odboru, gdje su bili, što su radili, a zauzeli su pozicije ka da su bogovi. Kako oni biraju kadar? Igrače, koji, da prostite, ne vrijede pišljiva boba? Zajedno s upravom i nadzorom to sve triba maknit i Grad treba stavit dionice na 'tender'. To je jedini spas. Inače, ako ostane vlasnik i dalje će podilaziti Našem Hajduku i ulizivat se navijačima.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by FRANK Tue 21 Aug - 15:44

Hajduk treba cvrstu ruku. Meni je kao dinamovcu iskreno tuzno gledati da uz dinamo najveci klub u hrvata ovako tone
Zelim jaki Hajduk jaku ligu. Uz ovu zlocinacku udrugu NH Hajduk je rival istri i interu

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 21 Aug - 15:46

..prvo plan kad je taj plan stvaran pozivalo se na barcelonu i slicne klubove...usporediti hajduk sa barcelonom,realom je pocetnicka greska..hajduk nema toliko brojne navijace kao ova dva kluba..hrvatska nije spanjolska koja ima 50 milijuna stanovnika..hrvatska gospodarski nije u istoj razini kao spanjolska...pogotovo split,dalmacija koji su da nema turizma gospodarski u totalnom kurcu...ionako su...ocekivati da ce svi navijaci hajduka finacirati klub svojim clanarinama,kupovinom proizvoda sa hajdukovim logom također greska..jer u danasnje vrijeme prezivljanja dobrom dijelu je briga za hajduk,dinamo...previse idealizma a premalo realnostzi je bilo u tom planu..mladost ludost...sto bi se reklo...na zalost tek se to danas pocelo shvacati...zato je bio i onaj jedan period groznicavog brojenja clanova jer se mislilo da ce se dostici brojka makar od 100 000 tisuca sto je ukopljeno u bajka price barcelona itd itd...kad se vidjelo d aje ta brojka fatomorgana vise je se i ne spominje ali se spominju sve vsie izdajice koje 'ne zele pomoci hajduku'...svojim clanstvom..zato amper i drugi gotovo ovisno i ocajnicki agitiraju 'upisi se..'....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 21 Aug - 15:51

nema tako dugo da sam dobio jednu poruku od jednog frenda koji istina bog ima razmislajnje na nivou ampera,ničea...tako on meni na fejsu napise..'jebote bog sto ti je tesko dati 100,200 kuna za claniranu hajduk iznad svega'..odgovorio sam volim vise hajduka od sebe ali ne i od svoje djece..ja trebam platiti vrtic maloj koji kosta mjesecno 300 kuna..moram financirati skolovanje malom..moram mu dati svaki dan 10,20 kuna za marendu..onaj koji nema djecu to en razumije a nemaju ni amper ni niče ni ovaj moj frend i zato kuze moj kurac...vidio bi ampera da ima dvoje djece jer bi mu hajduk bio vazniji od obitelji..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 21 Aug - 15:54

uglavnom ni ne terbam placati clanarinu jer imam dionice u hajduku to je moja clanarina koja ej kostala onomad 2000 kuna...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by sat2 Tue 21 Aug - 17:36

https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/zoran-nizic-prekinuo-sutnju-bjelanovic-se-izivljavao-na-meni-unio-mi-se-u-lice-izvrijedao-me-i-osramotio-ispred-cijele-svlacionice/7743726/

Kad te netko prevari, zezne transfer života, a nakon toga odgovori 'Prodat ćemo te kad ispadnemo iz Europe, a ne kasnije od 31. kolovoza', ti ne vjeruješ što čuješ, ali kažeš u redu, obvežite se na to i to tako da mi od 1. rujna ponudite ugovor u skladu s onim što govorite da mislite o meni. E onda nastaje problem. Tu shvaćam da ću ponovno biti prevaren. Najbolji sam kad se radi o transferu, ali ne i kad se daju ugovori. Zašto je klubu problem obvezati se da ću imati plaću na razini najboljih i to tek ako se ne obistini obećanje da će me prodati?
Moja obitelj i ja prošli smo težak i najduži put. Zbog svoje obitelji dužan sam se ponašati odgovorno. Hajduk je moj klub, šutim, trpim i radim, ali ne dozvoljavam nakon svog tog truda da netko s mojim imenom pokriva svoje greške. Nikad nisam odbio igrati za Hajduk. Svog ugovora se držim i čim ozdravim, bit ću na raspolaganju treneru. Svoje mjesto u Hajduku, kao i kapetansku traku, zaslužio sam svojim radom i ne preskačući stepenice", stoji u Nižićevom pismu.
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 50 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics