Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Hajduk Split
..oni o otvaranju puba,..nravno lokati i samo lokati i zarađivati na racun naivnih..zato kazem nisu onitolike budale...nego prefrigani jarani...koji rade po sistemu vase visosti iz alan forda
vuksadinare- Posts : 100349
2015-09-08
odlican komentar sam procitao a i najistinitiji..
'svi oni danas u hajduku i oko hajduka vole taj dragulj ali malcice ipak vole vise sebe'..i tocna dijagnoza..najtocnija
'svi oni danas u hajduku i oko hajduka vole taj dragulj ali malcice ipak vole vise sebe'..i tocna dijagnoza..najtocnija
2015-09-08
vuksadinare wrote:nego prefrigani jarani...koji rade po sistemu vase visosti iz alan forda
Nisu oni toliko pametni.
Prije bih rekao po principu teteca Cinobera iz Gruntovčana.
Dudek su naravno svi iskreni navijači Hajduka.
Guest- Guest
moglo bi se i tako opisati..uvijek 'dobro misle' ali na koncu ispostavi se najvise za sebe iz takvih ideja...kazu zagrieni nema politike u hajduku i oko hajudka..ja bi rekao suprotno nikad je vise nego danas...jer iza svakog interesa narocito onog papirnatog otkrije se da stoji politika i interesi...a narocito u splitu...u neobranom grožđu svega ovog ostali su zapravo najvise iskreni navijaci kluba koji vise ne znaju tko sto sije a tko zanje...a svi navodno pricaju lijepe bajke i zelje sto se tice kluba...iz hajduka nikad nece otici politika niti ce hajduk pobjeci od politike i interesa..naravno ne samo hajduk nego i drugi..uostalom nas sport je uglavnom premrezen politickim i inim razinama u svim sferama...na hajduku se lome koplja sukoba lijevih i desnih u splitu,dalmaciji pa i u hrvatskoj..nije ranko ostojic kao i milanovic onomad kad su zasjeli na valst kako u drzavi htio da u hajduku nemaju svoje ljude,kontrolu ili bar neki vid vlasti..znali su da su dinamo i hns u rukama hdz-a ili bar ljudi sklonih hdz-u i da tu mogu tesko nesto uraditi za sebe..jer logicno ni ovi nisu zeljeli prepustiti zlatnu koku ili koke sdp-u koji ej dosao na vlast..ostao je kao institucija samo hajduk i srecom tada su u splitu bili na valsti i bar hajduk je trebao ostati u njihovim rukama pod svaku cijenu...jer su znali d apreko hajduka mogu neke ciljeve ostavriti..i 2012 osniva se udruga NH sa parolom 'spasenja' za klub od lopovcina iz hdz-a...sto je odmah upalo u oko tko zapravo dirigira od pocetka udrugom..no znali su ovi dobro d asplitom nije drmao samo hdz..da su u enkoliko navrata na celu grada bili liberali,sdp,neovisni...ali jbg krivac mora biti pronađen..pogotovo ako taj krivac ima ppd sobom hns,ima utjecaj u mrskom rivalu dinamu..taman ko sah mat za manipulaciju...ne znam kako se preziva onaj hnsovac(stranka) iz splita srđan mu ej ime istovremeno je i saborski zastupnik kad je osnovana udruga NH izjavio da u osnivanju ove udruge najvise su pridonjeli simpatizeri i clanovi sdp-a,hns-a i drugih lijevo liberalnih stranaka...dakle odmah iz njegove izjave se moglo zakljuciti koji ej bio u stavri cilj osnivanja ove udruge i svih drugih udruga neovisno o sportu...a sumnajm da je lagao..ako je lagao onda su ga trebali tuziti,napasti ali nije to ucinjeno...kasnije protokom godina u udrugu NH ulazi privucen lijepim pricama i frazama i doređen broj naivnih naviajca,ukljucuju s ei mostovci(koji ovih dana također slobodnije govore i promasenom projektu pa dobijaju prijetnje)...dakle iz ovog sveg vidljivo je da politika nikad niej digla ruke od kluba a da sve ostalo sto se prica je prodavanje demagogije za naivneSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:nego prefrigani jarani...koji rade po sistemu vase visosti iz alan forda
Nisu oni toliko pametni.
Prije bih rekao po principu teteca Cinobera iz Gruntovčana.
Dudek su naravno svi iskreni navijači Hajduka.
2015-09-08
Dakle idioti, članovi demokratski biraju NO kluba. Ne Rilov, ne mate, stipe, nego ČLANOVI.
Sad, koliko Hajduk ima članova, a koliko ima navijača na fejsu i forumima? Od tih xy članova na godišnjoj razini, koliko njih je iskoristilo svoje pravo glasa na IZBORIMA za NO-a?
Ovo je postalo okupljanje retardusa, a nitko ne zna odgovoriti na dva pitanja.
Čekam...
Guest- Guest
Smrad koji sebe naziva navijačem Hajduka
Nek pogleda koliko je postova ispisa nakon štoje doša Kopić, počeja pobijeđivati u serijama,pobijedija Osijek, Rijeku, Dinamu, a koliko je ispisa zadnjih 10 dana. Jedva je smrad dočekao ovo i ovakvu situaciju.
Ako je on navijač Hajduka ja sam nitko drugi nego Lionel Messi.
Nek pogleda koliko je postova ispisa nakon štoje doša Kopić, počeja pobijeđivati u serijama,pobijedija Osijek, Rijeku, Dinamu, a koliko je ispisa zadnjih 10 dana. Jedva je smrad dočekao ovo i ovakvu situaciju.
Ako je on navijač Hajduka ja sam nitko drugi nego Lionel Messi.
Guest- Guest
Ampere postovi su ti nepovezani i nebitni.
Nebitno je tko je sto birao ....nh je i sluzbeno proglasen najvecim zlom hajduka
Nebitno je tko je sto birao ....nh je i sluzbeno proglasen najvecim zlom hajduka
Guest- Guest
Zlo ...a kako se hajduk obracunava sa zlom ? Ognjem i macem !
Napadanjem s leđa i revolveraškim obračunima .
Gasi zlo
od poljuda napravite disko klub kako nh i zeli ,ultra se ionak pokazala profitabilnijom .
Napadanjem s leđa i revolveraškim obračunima .
Gasi zlo
od poljuda napravite disko klub kako nh i zeli ,ultra se ionak pokazala profitabilnijom .
Guest- Guest
Dybala wrote:Ampere postovi su ti nepovezani i nebitni.
Od koga je to službeno proglašen? Od ovaca poput tebe?
Pitanja su tu, samo nema intelekta da se na njih odgovori. Samo lapradnje.
Kako Šimac kaže, da NH upravlja, bira i vodi klub i troši 10-ke milijuna eura. I onda ovce zadovoljno:"Štinac dobro govori". A taj njegova izjava je podložna tužbi, nadam se da će zbog nje i završiti na sudu.
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Dybala wrote:Ampere postovi su ti nepovezani i nebitni.
Proglasen od ljudi koji su se demokratski izjasnili, isto kao sto se po tvom navodu demokratski izabralo vodstvo hajduka i nha .
Ali da ..ti si komunjara koja drugima uskracuje pravo glasa .javnost je dala svoje misljenje ,prosla su vremena partije i jednoumlja gdje je po defaultu tvoje misljenje bilo ispravno
Guest- Guest
Znam da se zajebaješ, ali svejedno prelazi granicu dobrog ukusa.Dybala wrote:isključivi krivac wrote:Dybala wrote:Ampere postovi su ti nepovezani i nebitni.
Proglasen od ljudi koji su se demokratski izjasnili, isto kao sto se po tvom navodu demokratski izabralo vodstvo hajduka i nha .
Ali da ..ti si komunjara koja drugima uskracuje pravo glasa .javnost je dala svoje misljenje ,prosla su vremena partije i jednoumlja gdje je po defaultu tvoje misljenje bilo ispravno
Znači, jedna anketa u kojoj sudjeluje bar 50 % ljudi koji nisu navijači Hajduka i žele sve najgore tom klubu je službeno proglašenje o tome tko je zlo. haha. Ajde smrade, produži i ne stavljaj u usta ime Hajduk.
A da sam ja komunjara, e onda se ne bi zalaga za to da ČLANOVI kluba demokratski biraju ljude u NO. Tako da, zajebi tu priču, i odjebi trolu i smrade od Hajduka. Svi vi odjebite. Pogotovo oni koji se nazivaju navijačima Hajduka, a nisu niti članovi i samo čekaju loš trenutak i loše stanje da bi pametovali i srali.
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Znam da se zajebaješ, ali svejedno prelazi granicu dobrog ukusa.Dybala wrote:isključivi krivac wrote:Dybala wrote:Ampere postovi su ti nepovezani i nebitni.
Znači, jedna anketa u kojoj sudjeluje bar 50 % ljudi koji nisu navijači Hajduka i žele sve najgore tom klubu je službeno proglašenje o tome tko je zlo. haha. Ajde smrade, produži i ne stavljaj u usta ime Hajduk.
A da sam ja komunjara, e onda se ne bi zalaga za to da ČLANOVI kluba demokratski biraju ljude u NO. Tako da, zajebi tu priču, i odjebi trolu i smrade od Hajduka. Svi vi odjebite. Pogotovo oni koji se nazivaju navijačima Hajduka, a nisu niti članovi i samo čekaju loš trenutak i loše stanje da bi pametovali i srali.
Guest- Guest
I ti ofr čelavi smrade iz niša, kojem je vrhunac dana doći na hrvatski forum, odjebi od Hajduka
Guest- Guest
Udruga Naš Hajduk ni ne očekuje da će Igor Štimac znati iščitati javno dostupne podatke, no svejedno ćemo ga tužiti za laži i klevete izrečene u televizijskom obraćanju. Možda ga tužba potakne da se dodatno educira.
Prijetnje čovjeka zaslužnog za Hajdukovu najsramotniju europsku blamažu nećemo prijavljivati nadležnim institucijama, jer se ne možemo sjetiti ni jednog obećanja Igora Štimca koje je ispunio.
Svejedno, mi mu ipak želimo sreću u daljnjim neuspješnim direktorskim, kladioničarskim, ugostiteljskim i inim poduhvatima, a pogotovo trenerskim - da još koji klub uspješno ne uvede u niži rang natjecanja.
Našim članovima i dalje odgovaramo kao i do sada, planove smo iznijeli na skupštini udruge, a naša suvlasnička očekivanja od kluba na Glavnoj skupštini HNK Hajduk Split š.d.d., gdje je tome prvenstveno i mjesto.
NH
Guest- Guest
Dosta ti je jedan plaćeni bot ala Vucina pa da se razjebe jedna divna tema...
Tragedija...
:(
Tragedija...
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:I ti ofr čelavi smrade iz niša, kojem je vrhunac dana doći na hrvatski forum, odjebi od Hajduka
koliko placa NH dnevnicu za botovanje?
Guest- Guest
amper je meni simpatican..svaka cast ustrajan je u borbi...ali ima jedan problem on vodi borbu udaljen tisucama kilometara od zarista borbe....ima ih takvih tu na forumu od vip-a do pdf sport...ali svaka cast...no na zalost ampere navijaci hajduka vise ne puse te fore...i parole...traze rezultate kako to biva inace u zivotu..kad se ozenis vidjte ces da ce zena od tebe traziti rezultate a ne price...'muzu imas sto eura za frizuru ako zelis da ti budem lipa..'...a ti samo kazi da nemas ili d anedas..pa se pozovi na demokraciju....
2015-09-08
niče...niti sam bot niti neciji igrac..vise slobodan strijelac....a ti drzi skale onima koji dobro ne rade ili koji misle da su napametniji i najpozvaniji..fridrih_niche wrote:Dosta ti je jedan plaćeni bot ala Vucina pa da se razjebe jedna divna tema...
Tragedija...
2015-09-08
vuksadinare wrote:niče...niti sam bot niti neciji igrac..vise slobodan strijelac....a ti drzi skale onima koji dobro ne rade ili koji misle da su napametniji i najpozvaniji..fridrih_niche wrote:Dosta ti je jedan plaćeni bot ala Vucina pa da se razjebe jedna divna tema...
Tragedija...
ti si hdz bot...
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50