ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 28 of 50 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 28 Empty Re: Hajduk Split

Post by Zeko 29/9/2018, 15:03

PABLO ESCOBAR wrote:
Zeko wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:
Zeko wrote:"S velikom tugom vas obaviještavam da se Slaven Bilić odlučio odreći nogometa i otići trenirati u Saudijsku Arabiju. Želim mu sve najbolje u novim izazovima".

Kako sam ono rekao, "trener za Solin"? Pogriješio sam, još niže je pao.  Basketball
Da u pravu si 3 milijuna eura godisnje zaista je nisko pao. 5 godina saudijske arabije ili qatara i sve mu lose. Jesi inteligentan
To je kurac prema onome kaj zarađuje Zoran Mamić u UAE. Jedna od forumskih  jocolor je ovdje napisala da je Zoki nisko pao. Nije, forumska  jocolor , nije iz prostog razloga što Zokija nitko nije ni dizao toliko u nebesa kako je tvoj prijatelj forumska  jocolor dizao Bilića. A ta velika trenerčina koja je u svakom imalo ozbiljnijem klubu dobio cipelu u guzicu na kraju završi u Saudijskoj Arabiji.  Basketball Basketball
Dabogda i ja dobijao svake godine cipelu u guzicu i naplacivao to sa 3 milijuna eura. Btw
 Bilic je kurac od trenera ali je pa nazovimo to tako covjek koji je otac srebrene generacije. Pod njegovon palicon su postali zvijezde. Mada je on ni kriv ni duzan proglasen duhovnin ocem te generacije. A isto tako znamo da je tebi zoran mamic u jednom bolji i od tomislava ivica ernsta happela giovannia trappatonia arigga sacchia otmara hitzfelda alexa fergunsona marcella lippia i juppa heyckensa. A znamo da ni jedan od gore navedenih trenera nema ni znanje ni pamet ni taktiku ni savrsenstvo blazenog zorana mamica. Koji je vama iz skupine POKLONIMO SE SVETOM ZDRAVKU trenerski Bog. Ni svi treneri bayerna juventusa reala benfice milana man.utd se nemogu usporediti sa tim trenerskim genijen. Meni se sinoc u snu javio cak i mrtvi Rinus Michels a nakon njega i Valerij Lobanovski i rekli mi da je Zoran Mamic TAJ
Ma on je goli kurac, a ne otac ove srebrne generacije. Sve te iste igrače imao je i on u sastavu, možda čak i jače igrače i napravio je goli kurac s njima. Ono tursko izjednačenje u zadnjim sekundama njegov je i Pletikosin gaf i ničiji više. On budalaš što nije nakon što smo zabili napravio izmjenu i ukrao bar minutu, a Pletikosić zato jer je imao loptu na ispucavanju par sekundi prije nego je gol dobio i žurio se to napraviti kao da mu je sila na sranje. kaj se sastava tiče imao je sve danas ključne igrače plus pravi Ćorluka, Šimunić, braću Kovač, Olića, Srnu - imao je sastav po imenima i jači od ovog današnjeg

Zeko

2015-08-26

Back to top Go down

Post by FRANK 29/9/2018, 15:07

Zeko wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:
Zeko wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:
Zeko wrote:"S velikom tugom vas obaviještavam da se Slaven Bilić odlučio odreći nogometa i otići trenirati u Saudijsku Arabiju. Želim mu sve najbolje u novim izazovima".

Kako sam ono rekao, "trener za Solin"? Pogriješio sam, još niže je pao.  Basketball
Da u pravu si 3 milijuna eura godisnje zaista je nisko pao. 5 godina saudijske arabije ili qatara i sve mu lose. Jesi inteligentan
To je kurac prema onome kaj zarađuje Zoran Mamić u UAE. Jedna od forumskih  jocolor je ovdje napisala da je Zoki nisko pao. Nije, forumska  jocolor , nije iz prostog razloga što Zokija nitko nije ni dizao toliko u nebesa kako je tvoj prijatelj forumska  jocolor dizao Bilića. A ta velika trenerčina koja je u svakom imalo ozbiljnijem klubu dobio cipelu u guzicu na kraju završi u Saudijskoj Arabiji.  Basketball Basketball
Dabogda i ja dobijao svake godine cipelu u guzicu i naplacivao to sa 3 milijuna eura. Btw
 Bilic je kurac od trenera ali je pa nazovimo to tako covjek koji je otac srebrene generacije. Pod njegovon palicon su postali zvijezde. Mada je on ni kriv ni duzan proglasen duhovnin ocem te generacije. A isto tako znamo da je tebi zoran mamic u jednom bolji i od tomislava ivica ernsta happela giovannia trappatonia arigga sacchia otmara hitzfelda alexa fergunsona marcella lippia i juppa heyckensa. A znamo da ni jedan od gore navedenih trenera nema ni znanje ni pamet ni taktiku ni savrsenstvo blazenog zorana mamica. Koji je vama iz skupine POKLONIMO SE SVETOM ZDRAVKU trenerski Bog. Ni svi treneri bayerna juventusa reala benfice milana man.utd se nemogu usporediti sa tim trenerskim genijen. Meni se sinoc u snu javio cak i mrtvi Rinus Michels a nakon njega i Valerij Lobanovski i rekli mi da je Zoran Mamic TAJ
Ma on je goli kurac, a ne otac ove srebrne generacije. Sve te iste igrače imao je i on u sastavu, možda čak i jače igrače i napravio je goli kurac s njima. Ono tursko izjednačenje u zadnjim sekundama njegov je i Pletikosin gaf i ničiji više. On budalaš što nije nakon što smo zabili napravio izmjenu i ukrao bar minutu, a Pletikosić zato jer je imao loptu na ispucavanju par sekundi prije nego je gol dobio i žurio se to napraviti kao da mu je sila na sranje. kaj se sastava tiče imao je sve danas ključne igrače plus pravi Ćorluka, Šimunić, braću Kovač, Olića, Srnu - imao je sastav po imenima i jači od ovog današnjeg
Sta ti mene jos i kopiras. Jeli ti uopce citas moje tekstove. Nesumnjam da ti se gade i da ces ih razumiti kako ti je napisano u uputama da ih razumis. 
Slaven Bilic je kurac od trenera  veliki igrac svojevremeno naskuplji branic svita. Legenda Hrvatske Evertona i Hajduka. 
Skolovan covik odvjetnik po struci bez ikakvih repova dokazi iz ugledne obitelji otac i majka intelektualci. 
Ali njemu se kao toj kurcini pise da je otac i tvorac ove srebrene generacije. Ni krivom ni duznom.

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 29/9/2018, 15:10

Vau potukli se navijaci Hajduka i Dinama. Navijaci Dinama natjerali u Bijeg navijace Hajduka. Hocemo li otvorit sampanjac u cast toj mitskoj bitki koju su BBB dobili.
Nego sta cemo.
Slavit cemo 
Kao i sto se u dalmaciji slavi vladu ronkulina koji ke postao narodni heroj dalmacije jer je ucinio junacki cin u dugopolju kad jepokusao zapaliti auto pun BBB. 
Svala cast koje smo mi drustvo

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 29/9/2018, 15:16

Pavo Grubišić Čabo je legenda i ne blati ga...
Covik je bija idealist, tako je zivija i umra...
A NH nije bezgrešan, a pogotovo NO Hajduka...
To si falija da ih ja podrzajen...
Ja podrzajen ideju i sistem, ne i ljude koji bi to tribali provodit...
Jer su napravili dosta greški do sad...
Al srica pa su izbori brzo i može se to minjat...
Nismo ka i Dinamo di niko nema pravo glasa i utjecaj na odluke...
Osim zna se koga...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 29/9/2018, 15:16

PABLO ESCOBAR wrote:U biti NH i zdravko sveti medjugorski su ista prica uz jefnu razliku. A ta je da zdravko medjugorski ima politiku iza sebe a NH samo onog jugobatinasa ostoju rankovica. Da je situacija obrnuta nesumnjamo da bi se boljsevizam sa strane NH jednako ocitovao kao i kod zdravka mamica.
Triba prvo pocistiti isprid svoje kuce onda u drugu ici. 
Ogromna je to razlika, preogromna čak. Zdravko međugorski ima iza sebe klub koji je 12 puta bio prvak Hrvatske u 13 godina, ima iza sebe klub koji je u 13 godina 12 puta igrao Ligu prvaka ili Euroligu, ima transfera za cca 200 milja eura. A kaj iza sebe ima Naš hajdučić? Prčiju od kluba zvanu HNK hajdučić šdd. To uopće nemreš uspoređivati, a kamoli da bi to bila ista priča. Čak i od politike je hajdučić više dobio od Dinama. Pa jebote, hajdučiću je politika prebrisala sve dugove, izmislila zakon o privatizaciji sportskig udruga, prvenstveno za hajdučić i još dugove, PAZI DUGOVE su pretvorili u dionice. Pa to nema ni u zanzibaru, bog te jebo.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 29/9/2018, 15:17

Haha ‘od politike je Hajduk dobija vise od Dinama’...
O, jeba ti Bog mater u usta...
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 29/9/2018, 15:20

Zeko wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:U biti NH i zdravko sveti medjugorski su ista prica uz jefnu razliku. A ta je da zdravko medjugorski ima politiku iza sebe a NH samo onog jugobatinasa ostoju rankovica. Da je situacija obrnuta nesumnjamo da bi se boljsevizam sa strane NH jednako ocitovao kao i kod zdravka mamica.
Ogromna je to razlika, preogromna čak. Zdravko međugorski ima iza sebe klub koji je 12 puta bio prvak Hrvatske u 13 godina, ima iza sebe klub koji je u 13 godina 12 puta igrao Ligu prvaka ili Euroligu, ima transfera za cca 200 milja eura. A kaj iza sebe ima Naš hajdučić? Prčiju od kluba zvanu HNK hajdučić šdd. To uopće nemreš uspoređivati, a kamoli da bi to bila ista priča. Čak i od politike je hajdučić više dobio od Dinama. Pa jebote, hajdučiću je politika prebrisala sve dugove, izmislila zakon o privatizaciji sportskig udruga, prvenstveno za hajdučić i još dugove, PAZI DUGOVE su pretvorili u dionice. Pa to nema ni u zanzibaru, bog te jebo.
Zato ja i kazem da tribaju prvo pocistiti ispred svoga praga. Ali zaboravljano brzo i 2004 kad je sluzbeno ugasen NK DINAMO i osnovan drugi Dinamo kao temeljni sljednik onog pravog dinama i da su i nama obrisani dugovi i da smo realno kao i rangersi trebali poceti iz zadnje lige ali politika je dinamu zazmirila i krenilo se kao da nista nije bilo bas kao i hajduku.
Znas kad bi se to dogodilo u njemackoj ili englsskoj. Nikad.
Ali tesko je biti posten i priznati istinu.

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Zeko 29/9/2018, 15:21

Boli istina, ha? Jebali ti svi četnici ženu u prkno.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 29/9/2018, 15:23

Laž ponovljena sto puta postaje istina, kurvin sine...
Mater ti jeben, država obrise Dinamu sve dugove, sva potraživanja igrača od Dinama, ugasite klub i osnujete ‘novi’ i usput zadržite sve titule, beneficije, igrače, naslove...
Al to je ništa, nema to veze...
Picka ti materina šugava...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/9/2018, 15:25

Evo, Ante piše šta i ja...
:cru
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 29/9/2018, 15:25

PABLO ESCOBAR wrote:
Zeko wrote:
Zato ja i kazem da tribaju prvo pocistiti ispred svoga praga. Ali zaboravljano brzo i 2004 kad je sluzbeno ugasen NK DINAMO i osnovan drugi Dinamo kao temeljni sljednik onog pravog dinama i da su i nama obrisani dugovi i da smo realno kao i rangersi trebali poceti iz zadnje lige ali politika je dinamu zazmirila i krenilo se kao da nista nije bilo bas kao i hajduku.
Stani malo. Kak su Dinamu prebrisani svi dugovi i kak je ovaj Dinamo drugi klub kada je Ladić dobio od ovog Dinama svoju lovu koju je zaradio ugovorom sa "onim" Dinamom. Cvitanović se nagodio sa ovim Dinamom za lovu koju mu je bio dužan "onaj" Dinamo. Dečki, najte laprdati bez veze i smisla.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by FRANK 29/9/2018, 15:29

A i ja radim sizifov posa. Aj cao

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 29/9/2018, 15:30

Zeko wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:
Zeko wrote:
Stani malo. Kak su Dinamu prebrisani svi dugovi i kak je ovaj Dinamo drugi klub kada je Ladić dobio od ovog Dinama svoju lovu koju je zaradio ugovorom sa "onim" Dinamom. Cvitanović se nagodio sa ovim Dinamom za lovu koju mu je bio dužan "onaj" Dinamo. Dečki, najte laprdati bez veze i smisla.
Kod nas se u RH svina koji su zasrali brisu dugovi. Bitno je da se kaznjava baba sa splitskog pazara jer nijd prijavila da na standu ima 2 glavice kupusa vise.

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 29/9/2018, 15:33

Znaci ja kao ajmo reci navijac dinama koji to nije jer nisam po mjeri serifa iz medjugorja kazem nesto realno i onda paljba na mene. Traze se razlozi za opravdanje itd itd.

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Zeko 29/9/2018, 16:27

PABLO ESCOBAR wrote:Znaci ja kao ajmo reci navijac dinama koji to nije jer nisam po mjeri serifa iz medjugorja kazem nesto realno i onda paljba na mene. Traze se razlozi za opravdanje itd itd.
Jebiga kad laprdaš napamet. I nije to paljba po tebi već su to činjenice. Pa kaj nije Ladić ove godine dobio lovu od ovog Dinama, a koju mu je bio dužan "onaj" Dinamo za koji ti veliš da se ugasio kako ne bi nikome bio ništa dužan i da je osnovan drugi klub ? Da je to tako nikad Ladić svoju lovu vidio ne bi i to sa kamatama koje je platio ovaj sadašnji Dinamo. To bi ti trebalo biti jasno. I ja pokušavam nekoga uvjeriti u nešto kaj je i malom djetetu jasno, samo se ovdje pojedinci prave grbavi.  Basketball
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 29/9/2018, 18:33

Jel ovaj Dinamo platija stotine milijuna dugova ‘onog’ Dinama/Croatije/Haska/Gradjanskog/Haska Gradjanskog/Kurca/Palca?
Ili je to država izbrisala?
:8)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 29/9/2018, 20:18

fridrih_niche wrote:Laž ponovljena sto puta postaje istina, kurvin sine...
Mater ti jeben, država obrise Dinamu sve dugove, sva potraživanja igrača od Dinama, ugasite klub i osnujete ‘novi’ i usput zadržite sve titule, beneficije, igrače, naslove...
Al to je ništa, nema to veze...
Picka ti materina šugava...
;)
Lažeš majmune. U postu ranije lijepo sam ti na primjeru Ladića i Cvitanovića objasnio i zašto lažeš. U pravu si jedino u tome kaj si uvjeren da će sto puta ponovljene tvoje laži postati istina. E neće majmune napušeni, jebali ti svi četnici ženu u usta.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Zeko 29/9/2018, 20:22

fridrih_niche wrote:Jel ovaj Dinamo platija stotine milijuna dugova ‘onog’ Dinama/Croatije/Haska/Gradjanskog/Haska Gradjanskog/Kurca/Palca?
Ili je to država izbrisala?
:8)
Majmune, država je izbrisala sve dugove i to apsolutno svim klubovima u Hrvatskoj, ali samo one koji su bili prema državi jer jedino te je i imala pravo izbrisati. Jasno idiote? Dakle i Dinamu i Hajduku i Rijeki i Osijeku i Istri i Cibaliji .....
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 29/9/2018, 21:00

A vi ugasite klub i osnujete novi klub da ne bi platili potraživanja od drugih igrača i klubova, a ne države...
I uredno zadržite isti status iako ste tribali pocet sve iznova iz zadnjeg razreda profi nogometa...
Smeće staro olinjalo, mater ti jeben...
Pljuc!
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 29/9/2018, 21:12

Je majmune napušeni, Ladića i Cvitanovića si ti platio, pička ti materina šugava.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by sat2 29/9/2018, 21:51

Hajduk Split - Page 28 Vatrogasac%20hajduk%20ozljeda%20poljud
sat2
sat2

Male
2015-09-28