UEFA izabrala trojicu najboljih u Europi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: UEFA izabrala trojicu najboljih u Europi
nemamo o čemu pričati, odavno smo utvrdili da si najgluplji svih vremena
End- Posts : 21177
2015-08-25
daš debilu gotove brojke, a on još uvijek misli da pederko ima 1 brojku koja je bolja od mesijeve..
messi je zadnjih 5 sezona veznjak i još uvijek je bolji golgeter, e tu svaka priča završava haha
messi je zadnjih 5 sezona veznjak i još uvijek je bolji golgeter, e tu svaka priča završava haha
End- Posts : 21177
2015-08-25
mali spermenko misli da je jaka stvar dati 2 gola alavesu, eibaru i ostaloj sirotinji...
boze dragi, koliko je glup.
boze dragi, koliko je glup.
Guest- Guest
Koliko idiota ima, to je čudo...
Sve osobe koje smatraju da je Pederko bolji od Messija tribaju prisilnu hospitalizaciju...
Messi je najveći ikad, utuvite to u svoje glupave glave...
;)
Sve osobe koje smatraju da je Pederko bolji od Messija tribaju prisilnu hospitalizaciju...
Messi je najveći ikad, utuvite to u svoje glupave glave...
;)
Guest- Guest
slažem se ja da je messi najveći ikad, ali kada su male utakmice u pitanju...
Guest- Guest
Slazen se kako su utakmice s Realom i Juanjtidom male utakmice...
Guest- Guest
Onda je ova koka ubola toliko zrna da je otvorila lanac pekara od Pariza do Vladivostoka...
Guest- Guest
Daj mi recite ko je najbolji strijelac lige prvaka u povijesti? Ko je najbolji asistent iste? I ko je najbolji strijelac knock-out faze lige prvaka?
Samo debil može reći da je messi bolji igrač od Ronalda, koji je izdominirao dvije najbolje lige na svijetu (a sad će i treću) i koji je izdominirao sa reperezentacijom. Ubijte se glupaci
Samo debil može reći da je messi bolji igrač od Ronalda, koji je izdominirao dvije najbolje lige na svijetu (a sad će i treću) i koji je izdominirao sa reperezentacijom. Ubijte se glupaci
kingkong7 wrote:tko hoce gledat magiju ima najboljega i najvećega HR igrača svih vremena LUKU MODRIĆA
Šta je ovo? Lista drugorazrednih igrača?fridrih_niche wrote:Ponavljan:
1. Messi
2. Kalinic
3. Rakitic
<3
To je lista na kojoj se nalaze najbolji igrač svih vrimena, najucinkovitiji napadač Hrvatske svih vrimena, i najbolji igrač (uz Niku Kranjčara) Hrvatske u zadnjih 20 godina...scorpion wrote:Šta je ovo? Lista drugorazrednih igrača?fridrih_niche wrote:Ponavljan:
1. Messi
2. Kalinic
3. Rakitic
<3
<3
Guest- Guest
Ja bih nominira nichea.
Sta je taj povalja narkomana i propaliteta na igralistu iza ducana more na pujanke. To ni messi i zuti ni baggio nisu uradili zajedno.
A ni popusili vutre
Sta je taj povalja narkomana i propaliteta na igralistu iza ducana more na pujanke. To ni messi i zuti ni baggio nisu uradili zajedno.
A ni popusili vutre
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Hahahahahahahah...PABLO ESCOBAR wrote:Ja bih nominira nichea.
A ni popusili vutre
Sad ću ti nać jednu legendarnu postavu s tog igrališta...
Moga bi ih znat...
:^O
Guest- Guest
Asti gospu nemojnemoj sada skupit pola komunefridrih_niche wrote:Hahahahahahahah...PABLO ESCOBAR wrote:Ja bih nominira nichea.
A ni popusili vutre
Moga bi ih znat...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ne mogu sad nać, sutra ću...PABLO ESCOBAR wrote:Asti gospu nemojnemoj sada skupit pola komunefridrih_niche wrote:Hahahahahahahah...PABLO ESCOBAR wrote:Ja bih nominira nichea.
A ni popusili vutre
Moga bi ih znat...
:D
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:Asti gospu nemojnemoj sada skupit pola komunefridrih_niche wrote:Hahahahahahahah...PABLO ESCOBAR wrote:Ja bih nominira nichea.
A ni popusili vutre
Moga bi ih znat...
Nice stari diler , zamjerio se mafiji tamo pa uteka u crnu goru
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Njemačka zbog terorizma deportirala trojicu državljana BiH
» Najboljih 11 za reprezentaciju
» SAD-e: oligarhija je već izabrala Hillary
» Skoda izabrala Kragujevac...
» L'Equipe 11 najboljih
» Najboljih 11 za reprezentaciju