UEFA izabrala trojicu najboljih u Europi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: UEFA izabrala trojicu najboljih u Europi
čak mi je drago da messi ne sudjeluje u ovim lopovskim nagradama jer on je ipak kategorija za sebe, messija možeš uspoređivat samo sa njim samim i onda tražit dlaku u jajetu u kojoj od 10 sezona je bio malo manje najveći svih vremena..
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:čak mi je drago da messi ne sudjeluje u ovim lopovskim nagradama jer on je ipak kategorija za sebe, messija možeš uspoređivat samo sa njim samim i onda tražit dlaku u jajetu u kojoj od 10 sezona je bio malo manje najveći svih vremena..
Guest- Guest
Blage veze ti s nogometom nemaš. Blessi nije ni među 10 najvećih svih vremena, a ispod najvećih 5 je 10 svjetlosnih godina. U zadnjih 10 godina nagrade su djelili Blessi i Cristina, a bar u 7 od 10 godina nije ju zaslužio nijedan od njih dvojice. I ovdje sada komičan je uopće ulazak Cristine među prvu trojicu. Na osnovu čega?
Zeko-
2015-08-26
Reci da Messi I Ronaldo nisu medju top 10 svih vremena moze reci samo totalni nogometnogometni amaterZeko wrote:Blage veze ti s nogometom nemaš. Blessi nije ni među 10 najvećih svih vremena, a ispod najvećih 5 je 10 svjetlosnih godina. U zadnjih 10 godina nagrade su djelili Blessi i Cristina, a bar u 7 od 10 godina nije ju zaslužio nijedan od njih dvojice. I ovdje sada komičan je uopće ulazak Cristine među prvu trojicu. Na osnovu čega?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Reci da Messi I Ronaldo nisu medju top 10 svih vremena moze reci samo totalni nogometnogometni amater
A pogotovo kad uzmeš u obzir da bi Zeko stavio Pelea u top 10 (koji ne vrijedi ni jedne kopačke od Messija ili Ronalda)
pederko može biti 10. u top 10 isključivo na konto golova i statistički..
ali nema magiju, viziju, kreaciju, svi mu se moraju podrediti, igrati za njega jer inače ne postoji i shodno tome sve oko sebe čini puno lošijim igračima, a kompletna karijera mu se svodi na čekanje polukontri, kontri i zabijanja penala, i najveći je simulator svih vremena.
brazilski ronaldo je 5 puta kompletniji igrač od njega.
kad se takve stvari gledaju onda možda ulazi u top 50.
AMEN
ali nema magiju, viziju, kreaciju, svi mu se moraju podrediti, igrati za njega jer inače ne postoji i shodno tome sve oko sebe čini puno lošijim igračima, a kompletna karijera mu se svodi na čekanje polukontri, kontri i zabijanja penala, i najveći je simulator svih vremena.
AMEN
Last edited by End on 22/8/2018, 19:23; edited 1 time in total
2015-08-25
naravno o činjenicama koliko trofeja je pokrao sa svojim lopovskim ekipama ne trebamo pričati.. 2 la lige mu odma prekriži šta je sramotno da nema čak niti više od toga uz sve krađe, najmanje 2 LP, kup 2011. to je iz glave da ne idem na wiki.
2015-08-25
Tvoje mišljenje koje ja poštujem, ali bilo bi pošteno da i ti poštuješ moje mišljenje. Za mene su obojica "one man band" i to nije nogomet, nemreš igrati sam protiv svih a oni upravo to rade. Obojica. I kad im ide najbolji su igrači utakmice, a kad to ne prolazi nema ih nigdje i uvjerljivo su najgori igrači na utakmici.PABLO ESCOBAR wrote:Reci da Messi I Ronaldo nisu medju top 10 svih vremena moze reci samo totalni nogometnogometni amaterZeko wrote:Blage veze ti s nogometom nemaš. Blessi nije ni među 10 najvećih svih vremena, a ispod najvećih 5 je 10 svjetlosnih godina. U zadnjih 10 godina nagrade su djelili Blessi i Cristina, a bar u 7 od 10 godina nije ju zaslužio nijedan od njih dvojice. I ovdje sada komičan je uopće ulazak Cristine među prvu trojicu. Na osnovu čega?
Zeko-
2015-08-26
Ti si glup ko kurac. Počni pratit neki drugi sport, jer o nogmetu pojma nemašEnd wrote:pederko može biti 10. u top 10 isključivo na konto golova i statistički..
AMEN
cristiano ronaldo je najbolji nogometas svih vremena. samo jedan argument je dovoljan a to je odnos broja golova i nastupa za real madrid, brojka koju nitko nikad u modernom nogometu nece dostic. nogomet se igra radi natjecanja, rivaliteta, prestiza, trofeja, taktike i golova koji sve to na kraju objedinjuju, a cr7 je najbolji u tom kljucnom segmentu.
Guest- Guest
tko hoce gledat magiju ima 8 nastavaka harrya pottera, bolje nego messi
Guest- Guest
glupost, messi postiže više golova od pederka, a vuče loptu sa svoje polovice i još stigne biti najbolja 9, 10, 8 svih vremena.
znači krenimo sa šamaranjem..
na kraju krajeva, 0.81 naspram 0.72 eto tko je bolji strijelac..
da ne bi samo gledali godine kad je pederko kao gotov igrač došao u onu lopovsku organizaciju, a messija tamo od 2004. kad je debitirao, a i takav zelen je utrpao lorealu 3 komada šta je za ovoga sci fi...
ali ajmo onda još malo šamara...
sveukupno liga kako bi to kristina pederčići željeli..
i lagana čmrljica...
da ne bi samo gledali godine kad je pederko kao gotov igrač došao u onu lopovsku organizaciju, a messija tamo od 2004. kad je debitirao, a i takav zelen je utrpao lorealu 3 komada šta je za ovoga sci fi...
i lagana čmrljica...
2015-08-25
Glup si ko kurac sa ovim svojim izmišljenim statistikama. Lessie nikad nije bio golgeter kao Kristina. Drugo čovjek je izdominirao premiership i primeru, a sad će i seriu a. Svaka rasprava završava sa tim da je Ronaldo jednostavno kompletniji igrač od lessia. A sad možeš nastavit kmečat i postavljat glupe statistike koje izmišljate na barcabalkan otpadu
sad čekamo da doleti mostarski homić da nas uvjeri kako je pederko bolji u LP jer ima 121 gol, a messi 100.. ali u 34 utakmice više to je nebitno..
2015-08-25
nema te statistike napadačke i bilo kakve druge u kojoj je pederko bolji od messija... a messi je veznjak i zabija golove s centra
2015-08-25
https://www.realmadrid.com/en/football/cristiano-ronaldo-top-goalscorer
Ovoliko iznad svih u najvećem i najtrofejnijem klubu na svijetu je dokaz da si jednostavno najveći
Nikad ga niko neće srušit (a došao u Real nakon što je izdominirao najjaču ligu na svijetu )
Ovoliko iznad svih u najvećem i najtrofejnijem klubu na svijetu je dokaz da si jednostavno najveći
Nikad ga niko neće srušit (a došao u Real nakon što je izdominirao najjaču ligu na svijetu )
Uskoro strijeljanje
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Sin igra za najveci klub svih vremena a to je Juve.
I tek sa 37 godina kad potpise za najveci klub svih galaksija a to je Schalke onda ce Najveci covik 21.st
I tek sa 37 godina kad potpise za najveci klub svih galaksija a to je Schalke onda ce Najveci covik 21.st
2015-09-13
End wrote:glupost, messi postiže više golova od pederka, a vuče loptu sa svoje polovice i još stigne biti najbolja 9, 10, 8 svih vremena.
i lagana čmrljica...
lagana cmrljica, i to za sva vremena je da grbavi hobit igra u 1 klubu celu karijeru i da za mrvu ima bolje brojke od ronalda. a ako pogledamo samo istoriju ronalda u realu, dolazi do strasne, strasne razlike.
daj se samostreljaj, glupaku najglulji...
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Njemačka zbog terorizma deportirala trojicu državljana BiH
» Najboljih 11 za reprezentaciju
» SAD-e: oligarhija je već izabrala Hillary
» Skoda izabrala Kragujevac...
» L'Equipe 11 najboljih
» Najboljih 11 za reprezentaciju
» SAD-e: oligarhija je već izabrala Hillary
» Skoda izabrala Kragujevac...
» L'Equipe 11 najboljih