Na rubu gluposti
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Na rubu gluposti
Najprije posrane gaće, sad posrana kutija, pilići koji seru, molitva koja se nekim čudom umiješala u sva spomenuta sranja.
Bez obzira na naslov teme -Na rubu gluposti- ipak se skupilo previše sranja na jednom mjestu.
Bez obzira na naslov teme -Na rubu gluposti- ipak se skupilo previše sranja na jednom mjestu.
Guest- Guest
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Ovisi Mate. :)
Čulo mirisa je za primarna sranja, a to su ona benigna.
Intuicija je za sekundarna sranja, tj. maligne slučajeve. ;)
Guest- Guest
nikada ne možemo promijeniti nikoga osim sebe..mativka wrote:Napisala si da ćeš se pomoliti za mene. Tako sam i shvatila. Ali ajd dobro :)metilda wrote:mativka wrote:Hvala Metka, cijenim to :) Preporučila bih duplu dozu molitve. No, opet ću ti biti u mislima :)
ne razumiješ bit molitve.. kad se moli za nekoga koga trajno ili trenutačno ne podnosiš ne moliš za njega nego za sebe, da tvoje vlastite osjećaje Bog promijeni, da netrpeljivost koju osjećaš pretvori u simpatiju i razumijevanje.. a naravno da će ti netko s kom komuniciraš biti u mislima.. dakle, ne molim ja da se ti promijeniš , nego da se promijeni moj doživljaj tebe kao forumske osobe.. i da potrebna je strostruka doza molitve...
Lijepo je moliti, ako stigneš i mene preporuči :)
Guest- Guest
Rabarbara wrote:Vjeruj mi, tamo ti je najbolje. Reci-hvala! Molim!orion wrote:
etogana - zbog finoće i pristojnosti ostajem neokaljanih ruku i nogu u mraku neznanja
Godinama tražim put u taj "mrak", onaj prekrasni mrak koji je vladao prije no što sam dobila odgovore na svoju znatiželju.... i nikako ga naći .
Danke Deutschland
nego, kak se brzo dođe od zabavaonice do kakaonice ….samo treba malo dobre volje
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Nema ništa opasnijeg na svijetu od iskrenog neznanja i svjesne gluposti.
Martin Luther King
Guest- Guest
Zar je u konstantnoj pomodnosti bit?metilda wrote:nikada ne možemo promijeniti nikoga osim sebe..mativka wrote:Napisala si da ćeš se pomoliti za mene. Tako sam i shvatila. Ali ajd dobro :)metilda wrote:mativka wrote:Hvala Metka, cijenim to :) Preporučila bih duplu dozu molitve. No, opet ću ti biti u mislima :)
ne razumiješ bit molitve.. kad se moli za nekoga koga trajno ili trenutačno ne podnosiš ne moliš za njega nego za sebe, da tvoje vlastite osjećaje Bog promijeni, da netrpeljivost koju osjećaš pretvori u simpatiju i razumijevanje.. a naravno da će ti netko s kom komuniciraš biti u mislima.. dakle, ne molim ja da se ti promijeniš , nego da se promijeni moj doživljaj tebe kao forumske osobe.. i da potrebna je strostruka doza molitve...
Ako je nešto dobro, zbog čega bi ga mijenjali?
Pokušavam trčati s vukovima :)Rabarbara wrote:Ovisi Mate. :)
No vuci su vuci...:)
Doprinos građana opstanku komunalne službe :)orion wrote:Rabarbara wrote:Vjeruj mi, tamo ti je najbolje. Reci-hvala! Molim!orion wrote:
etogana - zbog finoće i pristojnosti ostajem neokaljanih ruku i nogu u mraku neznanja
Godinama tražim put u taj "mrak", onaj prekrasni mrak koji je vladao prije no što sam dobila odgovore na svoju znatiželju.... i nikako ga naći .
Danke Deutschland
nego, kak se brzo dođe od zabavaonice do kakaonice ….samo treba malo dobre volje
kad čovjek ostane samozadovoljan do te mjere da ne misli kako treba na sebi neto promijeniti to je kronični nedostatak skromnosti i poniznostimativka wrote:Zar je u konstantnoj pomodnosti bit?metilda wrote:nikada ne možemo promijeniti nikoga osim sebe..mativka wrote:Napisala si da ćeš se pomoliti za mene. Tako sam i shvatila. Ali ajd dobro :)metilda wrote:mativka wrote:Hvala Metka, cijenim to :) Preporučila bih duplu dozu molitve. No, opet ću ti biti u mislima :)
Ako je nešto dobro, zbog čega bi ga mijenjali?
Guest- Guest
2018-08-07
mativka wrote:Da možete, što bi promijenili?
možeš li unijeti malo osobnosti u ta tvoja pitanja? prigovaraš kopipejstovima i da nitko ne daje ništa od sebe.. ja sam sva svoja iskustva i duhovna i osobna i obiteljska iznijela na forumu i pokusala hrpu govana zbog toga.. ti s visoka pitaš i očekuješ odgovore..
Guest- Guest
[url=http://www.hrumachisxi.org/v3/knjige/Aleister Crowley - Liber CCCXXXIII - Knjiga lazi.pdf?phpmyadmin=07DePjy5AztAgWDY9P4lGq9rNce]http://www.hrumachisxi.org/v3/knjige/Aleister%20Crowley%20-%20Liber%20CCCXXXIII%20-%20Knjiga%20Lazi.pdf?phpMyAdmin=07DePjy5AztAgWDY9P4lGq9rNce[/url]
evo ti malo crowleya, on taman pripada na temu o gluposti.. to je omiljena literatura tvojih prijatelja
evo ti malo crowleya, on taman pripada na temu o gluposti.. to je omiljena literatura tvojih prijatelja
Guest- Guest
Pa s kim bih vodila dijaloge kada bi bila drugačija? :)metilda wrote:mativka wrote:Tebe ne bih mijenjala :)
urnebesno si neiskrena
“Malo iskrenosti je opasna stvar, a puno iskrenosti je apsolutno fatalno.”
– Oscar Wilde
– Oscar Wilde
Guest- Guest
2018-08-07
kic wrote:
netko se uživio u ulogu nasilnice bo
ovo se mnijem odnosi na mene. iskrenost je nasilje? kad meni gnječ napiše hrpu uvreda onda je to dijalog..... ti si licemjer
Guest- Guest
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Na rubu gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti