Na rubu gluposti
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Na rubu gluposti
Eto ti ga vraže, i kako sad da pošten čovjek napravi završni klik i ugasi svoj nick!?Rabarbara wrote:metilda wrote:Rabarbara ima korijen barbar pa ćeš ti brzo svrgnuti s trona kraljicuRabarbara wrote:Ček_ček, to s metlom ne može.mativka wrote:T je zadužen za dodjelu priznanja i nagrada, Norka za statistiku, Iskra za brojanje bisera, mojoj malenkosti uvalili metlu, a za tvoje zaduženje ćemo još vidjeti...al' nekako slutim da bi ti brušenje išlo. No pustimo vremenu nek odradi svoje.Rabarbara wrote:Bolje vas našla ekipo.
Nije da sam od onih koji imaju puno mjesta na svojim zidovima (dug život nosi zaslužene nagrade i priznanja na tom području ), ali naći će se još neki kantun za priznanja ili diplomice.
Ali, molit ću vas lijepe okvire, ne uvaljujte mi one iz Ofertisime
Za početak si impresionirala, moram priznati :)
Ti si zadužena za postavljanje pitanja tj. ti si Kraljica pitanja. Metla se s tim uopće ne rimuje.
Metilda ima isti korijen s metlom, a voli čistiti bez obzira u čijoj je kući. Ona jednostavno uzme metlu i mete sve odreda .
Ja volim sažetke, ali mi je ori već uskočila na najbolju poziciju, tako da ću se usmjeriti brusnom papiru. A volim i brusnice. Premda nemaju veze s školjkama i biserima, dobar su diuretik i imaju veze s kamenjem. Iz bubrega. Ako pratimo tok misli, a na pravom smo misotoku, dolazimo do zaključka -Tko tebe kamenom, taj sigurno ima bolesne bubrege.
Moje drugo ime je Atila. Pod sedlom mi je biftek, u ruci bič.
Ostavi metlu, uzmi kokice i čekaj rasplet.
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ne!Noor wrote:i ti još uvika ne znoš ki je ona?
Pa ja rijetko koga poznajem...Barem ne s prijašnjih foruma.
Tko je?
Moram priznati da je ostavila snažan dojam.
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
nemam pojma, ja tu kapnem ponekad, nisam redovnamativka wrote:Ne!Noor wrote:i ti još uvika ne znoš ki je ona?
Pa ja rijetko koga poznajem...Barem ne s prijašnjih foruma.
Tko je?
Moram priznati da je ostavila snažan dojam.
2017-10-06
Hmmm, dogodio se potres!
Kamenac je izletio, pretvorio se u prašinu kojeg je upio putujući oblak...U svom lutanju traži pogodno mjesto za pješčanik kako bi usrećio nemirnu dječicu :)
Kamenac je izletio, pretvorio se u prašinu kojeg je upio putujući oblak...U svom lutanju traži pogodno mjesto za pješčanik kako bi usrećio nemirnu dječicu :)
Moguće, previše bisera :)Noor wrote:zašto? iskra, šta ti bi???
2018-08-07
Sa 26 postova ti ju razumiješ?kic wrote:
umorila se foruma
i kužim je
Borami, tek sad ja tebe ne razumijem :)
2018-08-07
pa i ja se umorim...zato ovaj tjedan nisam pisala ni slova 4 dana, sve do jučerkic wrote:
umorila se foruma
i kužim je
2017-10-06
A...kic wrote:
iskra.
Čini mi se kao osjećajna dušica u ovoj bari punoj krokodila. Meni svaki put bude žao kada se obrišem. Al to je impulzivna reakcija, poput razbijanja tanjura...
2018-08-07
Valjda ću i ja jednom uspjeti toliko izdržati :)Noor wrote:pa i ja se umorim...zato ovaj tjedan nisam pisala ni slova 4 dana, sve do jučerkic wrote:
umorila se foruma
i kužim je
2018-08-07
samokontrola...vježbati!!!
kočnice otpustiti samo u posebnim okolnostima
kočnice otpustiti samo u posebnim okolnostima
mativka wrote:Valjda ću i ja jednom uspjeti toliko izdržati :)Noor wrote:pa i ja se umorim...zato ovaj tjedan nisam pisala ni slova 4 dana, sve do jučerkic wrote:
umorila se foruma
i kužim je
lani sam mjesec i pola apstinirala, ispočetka je išlo jer mi je trebalo, al nakon 3 tj...ajme muke
2017-10-06
Prije sam pisala samo petkom..a onda mic po mic, doza se povećavala :)Noor wrote:mativka wrote:Valjda ću i ja jednom uspjeti toliko izdržati :)Noor wrote:pa i ja se umorim...zato ovaj tjedan nisam pisala ni slova 4 dana, sve do jučerkic wrote:
umorila se foruma
i kužim je
lani sam mjesec i pola apstinirala, ispočetka je išlo jer mi je trebalo, al nakon 3 tj...ajme muke
2018-08-07
a ja prije imala pristup PC-ju prema rasporedu...dva smo tada imali u kući, pametnih mobitela nije bilo ni u 10-ogodišnjem planu...al nema šanse da dođem na red od drčine...reko ajmo mi napravit raspored ili gasim internet i vama :)mativka wrote:Prije sam pisala samo petkom..a onda mic po mic, doza se povećavala :)Noor wrote:mativka wrote:Valjda ću i ja jednom uspjeti toliko izdržati :)Noor wrote:pa i ja se umorim...zato ovaj tjedan nisam pisala ni slova 4 dana, sve do jučerkic wrote:
umorila se foruma
i kužim je
2017-10-06
Prije sam se u svemu ravnala prema cigareti,- danas prema postu :)Noor wrote:a ja prije imala pristup PC-ju prema rasporedu...dva smo tada imali u kući, pametnih mobitela nije bilo ni u 10-ogodišnjem planu...al nema šanse da dođem na red od drčine...reko ajmo mi napravit raspored ili gasim internet i vama :)mativka wrote:Prije sam pisala samo petkom..a onda mic po mic, doza se povećavala :)Noor wrote:mativka wrote:Valjda ću i ja jednom uspjeti toliko izdržati :)Noor wrote:
pa i ja se umorim...zato ovaj tjedan nisam pisala ni slova 4 dana, sve do jučer
2018-08-07
Opa, još jedna nova...Guest wrote:Moguće, moguće ...mativka wrote:A meni više na :T i njegovi biseri :)Iskra wrote:Meni ova tema sve više liči na: T i njegove "žene" ;-)
Nema ljutiš (nitko, pa ni ja )
Niže ih (nas) ;-)
Dobro došla guestice...
T.- Posts : 17592
2014-04-14
Počmi još sutra pa će brze proć...mativka wrote:Valjda ću i ja jednom uspjeti toliko izdržati :)Noor wrote:pa i ja se umorim...zato ovaj tjedan nisam pisala ni slova 4 dana, sve do jučerkic wrote:
umorila se foruma
i kužim je
T.- Posts : 17592
2014-04-14
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Similar topics
» Na rubu gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti
» Gluposti koje nisu viđene