Na rubu gluposti
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Na rubu gluposti
Mate, al ti nisi oženjen?mativka wrote:Ja generalno spremam sobu pa na etape pišem,.... prašina-pauza, prozori-pauza, slike-pauza, vraćanje namještaja-pauza, vješanje zavjesa-pauza, ....paljenje cigarete nakon obješenih svježih, mirišljavih zavjesa-pauza :)metilda wrote:Bože moj, zar sam ja tako pametna da svi pobjegnu kad dođem?
Mislim, sve to radiš pa reko, malo mi čudno...
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Kakve bi to dosadne priče bile da u svakoj nisu dva suprotna pola....inteligencija i glupost?! :)T. wrote:Mate, al ti nisi oženjen?mativka wrote:Ja generalno spremam sobu pa na etape pišem,.... prašina-pauza, prozori-pauza, slike-pauza, vraćanje namještaja-pauza, vješanje zavjesa-pauza, ....paljenje cigarete nakon obješenih svježih, mirišljavih zavjesa-pauza :)metilda wrote:Bože moj, zar sam ja tako pametna da svi pobjegnu kad dođem?
Mislim, sve to radiš pa reko, malo mi čudno...
Ponosna sam na sebe jer u ovoj temi dobivam priznanja :)
Kako ti stojiš na tom gravitacijskom polju? :)
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Dobivaš za sad ali je gusto...
Ja sidim na kauču, nisam bio još u tom polju...
Kuda se ide tamo, jel može priko A1, koji izlaz?
Kauč je kao izmišljen za mene :) (i noćne svjetiljke okolo)T. wrote:Dobivaš za sad ali je gusto...
Hmmm, a kako misliš izbjeći sudbinu dobrog prijatelja (ing.dipl.građ.?:)
2018-08-07
Mislim se pojačat zidove i stavit koji stup još za strop...
Trebat će mi, jel da?
Trebat će mi, jel da?
A da pokušaš nova priznanja pravilno rasporediti? :)T. wrote:Mislim se pojačat zidove i stavit koji stup još za strop...
Trebat će mi, jel da?
Jes gledao one emisije o graditeljstvu starog svijeta, gdje bez iti jednog neprirodnog materijala sve stoji kao saliveno i odupire se potresima jakog intenziteta?
Nisi, znam!
Za takvo što jednostavno i funkcionalno je potreban ipak viši stupanj gluposti :)
2018-08-07
Ma gledao sam više puta al kad ništa ne kontam...mativka wrote:A da pokušaš nova priznanja pravilno rasporediti? :)T. wrote:Mislim se pojačat zidove i stavit koji stup još za strop...
Trebat će mi, jel da?
Jes gledao one emisije o graditeljstvu starog svijeta, gdje bez iti jednog neprirodnog materijala sve stoji kao saliveno i odupire se potresima jakog intenziteta?
Nisi, znam!
Za takvo što jednostavno i funkcionalno je potreban ipak viši stupanj gluposti :)
Zar ti kontaš?
2014-04-14
Pa ne....T. wrote:Ma gledao sam više puta al kad ništa ne kontam...mativka wrote:A da pokušaš nova priznanja pravilno rasporediti? :)T. wrote:Mislim se pojačat zidove i stavit koji stup još za strop...
Trebat će mi, jel da?
Nisi, znam!
Zar ti kontaš?
Al, eto ako ti bude potrebno koje priznanje radi statike, rado ću ti ustupiti :)
2018-08-07
2018-08-07
Kako li su tek glupi ovi drugi što ne pišu tu...
Misle da je zarazno valjda...
Jel to onaj prije nego se rodio?mativka wrote:Ipak se radi o prirodnom materijalu :D
2014-04-14
A o čemu bi i mogli pisati?T. wrote:Kako li su tek glupi ovi drugi što ne pišu tu...
Ovoga nema na netu :)
Ovo ili imaš ili nemaš :D
Jel ti imaš?mativka wrote:A o čemu bi i mogli pisati?T. wrote:Kako li su tek glupi ovi drugi što ne pišu tu...
2014-04-14
Da, vjerojatno je riječ o čestici..il sapunici :)T. wrote:Jel to onaj prije nego se rodio?mativka wrote:Ipak se radi o prirodnom materijalu :D
Sigurno, da nije ameba?mativka wrote:Da, vjerojatno je riječ o čestici..il sapunici :)T. wrote:Jel to onaj prije nego se rodio?mativka wrote:Ipak se radi o prirodnom materijalu :D
2014-04-14
Ostavljam drugima na prosudbu :)T. wrote:Jel ti imaš?mativka wrote:A o čemu bi i mogli pisati?T. wrote:Kako li su tek glupi ovi drugi što ne pišu tu...
Al ja znam što znam :D
2018-08-07
Ameba je preinteligentna...ako malo razmisliš, nakon toliko godina od njenog postanka tek sada su ljudi došli do spoznaje o njenim mogućnostima i u tom smjeru vode svijet....u svim segmentima amebe :)T. wrote:Sigurno, da nije ameba?mativka wrote:Da, vjerojatno je riječ o čestici..il sapunici :)T. wrote:Jel to onaj prije nego se rodio?mativka wrote:Ipak se radi o prirodnom materijalu :D
2018-08-07
Jel barem ja imam?mativka wrote:Ostavljam drugima na prosudbu :)T. wrote:Jel ti imaš?mativka wrote:A o čemu bi i mogli pisati?T. wrote:Kako li su tek glupi ovi drugi što ne pišu tu...
2014-04-14
Bogte, imamo mi još do ameba...mativka wrote:Ameba je preinteligentna...ako malo razmisliš, nakon toliko godina od njenog postanka tek sada su ljudi došli do spoznaje o njenim mogućnostima i u tom smjeru vode svijet....u svim segmentima amebe :)T. wrote:Sigurno, da nije ameba?mativka wrote:Da, vjerojatno je riječ o čestici..il sapunici :)T. wrote:Jel to onaj prije nego se rodio?mativka wrote:Ipak se radi o prirodnom materijalu :D
2014-04-14
Ne sramoti me :)T. wrote:Jel barem ja imam?mativka wrote:Ostavljam drugima na prosudbu :)T. wrote:Jel ti imaš?mativka wrote:A o čemu bi i mogli pisati?T. wrote:Kako li su tek glupi ovi drugi što ne pišu tu...
2018-08-07
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» Na rubu gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu