Na rubu gluposti
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Na rubu gluposti
Ne sramoti me :)T. wrote:Jel barem ja imam?mativka wrote:Ostavljam drugima na prosudbu :)T. wrote:Jel ti imaš?mativka wrote:A o čemu bi i mogli pisati?T. wrote:Kako li su tek glupi ovi drugi što ne pišu tu...
Misle da je zarazno valjda...
Ovoga nema na netu :)
Ovo ili imaš ili nemaš :D
Al ja znam što znam :D
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Ok, jel nemam onda?mativka wrote:Ne sramoti me :)T. wrote:Jel barem ja imam?mativka wrote:Ostavljam drugima na prosudbu :)T. wrote:Jel ti imaš?mativka wrote:
A o čemu bi i mogli pisati?
Ovoga nema na netu :)
Ovo ili imaš ili nemaš :D
T.- Posts : 17604
2014-04-14
Statistička mogućnost koja je, ubrati negativnu gljivu?T. wrote:Kažeš bereš gljive...
Ovisi o kome se radi...mativka wrote:Statistička mogućnost koja je, ubrati negativnu gljivu?T. wrote:Kažeš bereš gljive...
Meni je 0%...
Tebi?
2014-04-14
Kako se ti osjećaš u tom mišljenu?T. wrote:Ok, jel nemam onda?mativka wrote:Ne sramoti me :)T. wrote:Jel barem ja imam?mativka wrote:Ostavljam drugima na prosudbu :)T. wrote:
Jel ti imaš?
Ako računamo namjeru ili nehaj? :)T. wrote:Ovisi o kome se radi...mativka wrote:Statistička mogućnost koja je, ubrati negativnu gljivu?T. wrote:Kažeš bereš gljive...
Meni je 0%...
Tebi?
2018-08-07
Ne znam šta je to opće o čemu bi triba mislit...mativka wrote:Kako se ti osjećaš u tom mišljenu?T. wrote:Ok, jel nemam onda?mativka wrote:Ne sramoti me :)T. wrote:Jel barem ja imam?mativka wrote:
Ostavljam drugima na prosudbu :)
Šta imam ili nemam?
Moraš mi crtat, isti smo...
2014-04-14
mativka wrote:Ako računamo namjeru ili nehaj? :)T. wrote:Ovisi o kome se radi...mativka wrote:Statistička mogućnost koja je, ubrati negativnu gljivu?T. wrote:Kažeš bereš gljive...
Meni je 0%...
Tebi?
Ako se kontaš nešto, onda biće da je ovo drugo...
2014-04-14
mativka wrote:Ja generalno spremam sobu pa na etape pišem,.... prašina-pauza, prozori-pauza, slike-pauza, vraćanje namještaja-pauza, vješanje zavjesa-pauza, ....paljenje cigarete nakon obješenih svježih, mirišljavih zavjesa-pauza :)metilda wrote:Bože moj, zar sam ja tako pametna da svi pobjegnu kad dođem?
aja danas generalno ništa, u pauzama naiđem...pa ništa-pa naiđem,pa opet ništa-pa naiđem, pa ništa-pa zapalim ... i tako pravo sam se danas naradila
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Bit će za sigurno :)T. wrote:mativka wrote:Ako računamo namjeru ili nehaj? :)T. wrote:Ovisi o kome se radi...mativka wrote:Statistička mogućnost koja je, ubrati negativnu gljivu?T. wrote:Kažeš bereš gljive...
Meni je 0%...
Tebi?
Ako se kontaš nešto, onda biće da je ovo drugo...
2018-08-07
Kraljica,orion wrote:mativka wrote:Ja generalno spremam sobu pa na etape pišem,.... prašina-pauza, prozori-pauza, slike-pauza, vraćanje namještaja-pauza, vješanje zavjesa-pauza, ....paljenje cigarete nakon obješenih svježih, mirišljavih zavjesa-pauza :)metilda wrote:Bože moj, zar sam ja tako pametna da svi pobjegnu kad dođem?
aja danas generalno ništa, u pauzama naiđem...pa ništa-pa naiđem,pa opet ništa-pa naiđem, pa ništa-pa zapalim ... i tako pravo sam se danas naradila
2018-08-07
Draga moja, sad ja pratim vašu priču ;-)mativka wrote:Kraljica,orion wrote:mativka wrote:Ja generalno spremam sobu pa na etape pišem,.... prašina-pauza, prozori-pauza, slike-pauza, vraćanje namještaja-pauza, vješanje zavjesa-pauza, ....paljenje cigarete nakon obješenih svježih, mirišljavih zavjesa-pauza :)metilda wrote:Bože moj, zar sam ja tako pametna da svi pobjegnu kad dođem?
Guest- Guest
Iskra wrote:Draga moja, sad ja pratim vašu priču ;-)mativka wrote:Kraljica,orion wrote:mativka wrote:Ja generalno spremam sobu pa na etape pišem,.... prašina-pauza, prozori-pauza, slike-pauza, vraćanje namještaja-pauza, vješanje zavjesa-pauza, ....paljenje cigarete nakon obješenih svježih, mirišljavih zavjesa-pauza :)metilda wrote:Bože moj, zar sam ja tako pametna da svi pobjegnu kad dođem?
.... šta će nam pratiteljica, treba nam sudjelovateljica
2017-06-06
Iskra wrote:Predomislila sam se, žensko sam, imam pravo na to ;-)
Čak i mi smo znali da ćeš se vratit...
2014-04-14
Jesi ti makla slike i satove?orion wrote:Iskra wrote:Draga moja, sad ja pratim vašu priču ;-)mativka wrote:Kraljica,orion wrote:mativka wrote:
Ja generalno spremam sobu pa na etape pišem,.... prašina-pauza, prozori-pauza, slike-pauza, vraćanje namještaja-pauza, vješanje zavjesa-pauza, ....paljenje cigarete nakon obješenih svježih, mirišljavih zavjesa-pauza :)
2014-04-14
Jel smiješno il se praviš da kontaš?mativka wrote:Kraljica,orion wrote:mativka wrote:Ja generalno spremam sobu pa na etape pišem,.... prašina-pauza, prozori-pauza, slike-pauza, vraćanje namještaja-pauza, vješanje zavjesa-pauza, ....paljenje cigarete nakon obješenih svježih, mirišljavih zavjesa-pauza :)metilda wrote:Bože moj, zar sam ja tako pametna da svi pobjegnu kad dođem?
Da znam hoću li se i ja smijat...
2014-04-14
T. wrote:Jesi ti makla slike i satove?orion wrote:Iskra wrote:Draga moja, sad ja pratim vašu priču ;-)mativka wrote:Kraljica,orion wrote:
yess.... zbgo gore navedenih poremećaja statike skontala da sigurno je sigurno .... sve stoji u položenom položaju
2017-06-06
Hah, misliš da ćeš samo ti dobivat priznanja...
U ovoj konkurenciji?
Sanjaš ...
U ovoj konkurenciji?
Sanjaš ...
Nisam se "izbrisala" (još) ;-)T. wrote:Iskra wrote:Predomislila sam se, žensko sam, imam pravo na to ;-)
Čak i mi smo znali da ćeš se vratit...
Guest- Guest
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Similar topics
» Na rubu gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu