Na rubu gluposti
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Na rubu gluposti
Kaže se: jel uOstalom jutro bilo plodonosno :)metilda wrote:mativka wrote:A i Metilda otkriva skrivene zakutke :D
jesam. svako jutro pitam muža : jel' arthur snjeo jaje?
kaže li se snio, snjeo ili snijeo, kraljice pitanja i ostaloga?
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
mativka wrote:Kaže se: jel uOstalom jutro bilo plodonosno :)metilda wrote:mativka wrote:A i Metilda otkriva skrivene zakutke :D
jesam. svako jutro pitam muža : jel' arthur snjeo jaje?
kaže li se snio, snjeo ili snijeo, kraljice pitanja i ostaloga?
Guest- Guest
I još jedan dipl.ing.građ. se sigurno okreće....preusko mu je :)orion wrote:mativka wrote:Nije do toga što si gentleman već do poremećene statike :)T. wrote:Ma meni je dosta priznanja...
Plus sam gentleman...
A kolegica perspektivna......
Tesla se sada sigurno okreće u grobu...njega je zbog poremećene statike statički elektricitet više puta skoro pa ubijo …..
mativka wrote:I još jedan dipl.ing.građ. se sigurno okreće....preusko mu je :)orion wrote:mativka wrote:Nije do toga što si gentleman već do poremećene statike :)T. wrote:Ma meni je dosta priznanja...
Plus sam gentleman...
Tesla se sada sigurno okreće u grobu...njega je zbog poremećene statike statički elektricitet više puta skoro pa ubijo …..
tko je taj?
Guest- Guest
T će ti pokušati što smislenije razložiti misao...kao što mu je i prijatelj razložen :)metilda wrote:mativka wrote:I još jedan dipl.ing.građ. se sigurno okreće....preusko mu je :)orion wrote:mativka wrote:Nije do toga što si gentleman već do poremećene statike :)T. wrote:Ma meni je dosta priznanja...
Plus sam gentleman...
tko je taj?
2018-08-07
mativka wrote:T će ti pokušati što smislenije razložiti misao...kao što mu je i prijatelj razložen :)metilda wrote:mativka wrote:I još jedan dipl.ing.građ. se sigurno okreće....preusko mu je :)orion wrote:mativka wrote:
Nije do toga što si gentleman već do poremećene statike :)
tko je taj?
neće.. T. nikada ne komentira moje postove
Guest- Guest
kao što rekoh.. ali moram vas pohvaliti za izvanredan smisao za humor u kojemu ste oboje potpuno ravnopravni.. ovdje si puno više pokazala nego na denkverbotu..
Guest- Guest
Statika je misteriozna pojava...mativka wrote:Priznanja mu se obila o glavu,-a?T. wrote:Ne živi više, poginuo je...
Velika tragedija...
Čas je statična, čas poslije više nije...
Zato nisam studirao građevinu...
T.- Posts : 17604
2014-04-14
Tamo od konkurencije nisam mogla doći do izražaja :Dmetilda wrote:kao što rekoh.. ali moram vas pohvaliti za izvanredan smisao za humor u kojemu ste oboje potpuno ravnopravni.. ovdje si puno više pokazala nego na denkverbotu..
2018-08-07
mativka wrote:Tamo od konkurencije nisam mogla doći do izražaja :Dmetilda wrote:kao što rekoh.. ali moram vas pohvaliti za izvanredan smisao za humor u kojemu ste oboje potpuno ravnopravni.. ovdje si puno više pokazala nego na denkverbotu..
ne, tamo ti je partner u razgovoru bio nadređen što je znalo iritirati do boli.. no sad idem, neću kvariti temu..
Guest- Guest
A mogu li pogoditi što si studirao?T. wrote:Statika je misteriozna pojava...mativka wrote:Priznanja mu se obila o glavu,-a?T. wrote:Ne živi više, poginuo je...
Velika tragedija...
Čas je statična, čas poslije više nije...
Zato nisam studirao građevinu...
Hmmm, studirao si gljivarstvo...definitivno :)
Nemoj ići...već i sada je tvoj doprinos temi,-golem :)metilda wrote:mativka wrote:Tamo od konkurencije nisam mogla doći do izražaja :Dmetilda wrote:kao što rekoh.. ali moram vas pohvaliti za izvanredan smisao za humor u kojemu ste oboje potpuno ravnopravni.. ovdje si puno više pokazala nego na denkverbotu..
ne, tamo ti je partner u razgovoru bio nadređen što je znalo iritirati do boli.. no sad idem, neću kvariti temu..
2018-08-07
Nisam to uopće shvatio, zar je to istina?metilda wrote:mativka wrote:T će ti pokušati što smislenije razložiti misao...kao što mu je i prijatelj razložen :)metilda wrote:mativka wrote:I još jedan dipl.ing.građ. se sigurno okreće....preusko mu je :)orion wrote:
tko je taj?
Moguće je da smatram kako nisi na mom nivou gluposti...
2014-04-14
Slažem se, što nas je više gluplji smo...mativka wrote:Nemoj ići...već i sada je tvoj doprinos temi,-golem :)metilda wrote:mativka wrote:Tamo od konkurencije nisam mogla doći do izražaja :Dmetilda wrote:kao što rekoh.. ali moram vas pohvaliti za izvanredan smisao za humor u kojemu ste oboje potpuno ravnopravni.. ovdje si puno više pokazala nego na denkverbotu..
Ako dođe još neko, možda uspijemo zavidat žarulju...
2014-04-14
A možda i pokrenemo svijet na bolje...Ova silna inteligencija je dovoljno pokazala, vrijeme je za zamjenu pozicija moći :)
T. wrote:Nisam to uopće shvatio, zar je to istina?metilda wrote:mativka wrote:T će ti pokušati što smislenije razložiti misao...kao što mu je i prijatelj razložen :)metilda wrote:mativka wrote:
I još jedan dipl.ing.građ. se sigurno okreće....preusko mu je :)
tko je taj?
a e...
ali ja sam samo stara pa se često probudim s ukočenim leđima
Guest- Guest
Ali,-:metilda wrote:T. wrote:Nisam to uopće shvatio, zar je to istina?metilda wrote:mativka wrote:T će ti pokušati što smislenije razložiti misao...kao što mu je i prijatelj razložen :)metilda wrote:
tko je taj?
a e...
ali ja sam samo stara pa se često probudim s ukočenim leđima
Mlad čovjek koji ne može napraviti nikakvu glupost je već starac
Paul Gaugin
Paul Gaugin
A da pokušaš obrnutom logikom? :)
2018-08-07
Ja generalno spremam sobu pa na etape pišem,.... prašina-pauza, prozori-pauza, slike-pauza, vraćanje namještaja-pauza, vješanje zavjesa-pauza, ....paljenje cigarete nakon obješenih svježih, mirišljavih zavjesa-pauza :)metilda wrote:Bože moj, zar sam ja tako pametna da svi pobjegnu kad dođem?
2018-08-07
Mate, al ti nisi oženjen?mativka wrote:Ja generalno spremam sobu pa na etape pišem,.... prašina-pauza, prozori-pauza, slike-pauza, vraćanje namještaja-pauza, vješanje zavjesa-pauza, ....paljenje cigarete nakon obješenih svježih, mirišljavih zavjesa-pauza :)metilda wrote:Bože moj, zar sam ja tako pametna da svi pobjegnu kad dođem?
Mislim, sve to radiš pa reko, malo mi čudno...
2014-04-14
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Similar topics
» Na rubu gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu