Sirija
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Sirija
Ne, zašto bih bio nervozan. Sve pod kontrolom za sada.
Ovo je po meni najbitnija točka - baza Kuweirs - kad se tu
spoje i izvrše deblokadu, imaju pod kontrolom galvnu cestu
ka Alepu. Nema onda više dopreme isis-u sa istoka.
Most na Eufratu je onesposobljen zako da ćemo sve viditi
vrlo brzo. Dp baze Kuweirs je ostalo 2.5 Km. To nije problem
ali se mora ići u širinu da se obrane bokovi.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Fighting breaks out between Kurdish and IS forces in Sarrin, 110km northeast of Aleppo.
Pics: Syrian army clearing i.e.d's planted by ISIS after attack cut only road to gov Aleppo (Khanaser route)
Pics: Syrian army clearing i.e.d's planted by ISIS after attack cut only road to gov Aleppo (Khanaser route)
2014-04-20
Naravno da voliš, tu se bojicama može prikazati sva šarolikost opozicije. Nego, samo mi nije jasno da li je isil asimilirao fsa ili ih je vojno porazio. Ili je to sve isto samo su prije bili zeleni,a danas su sazreli...red wolf wrote:Violim ove karte koje se stavljaju ovdje...mutava baštarda wrote:prije godinu i polred wolf wrote:Ne, neki su se malo zaigrali...Ovi su prvo zaustavili Isis, a onda i Assadove snage...Sad bježe Assadovi, pa to je smiješno...heheheheheheheStarhemberg wrote:Jel, ovi jaja razbijaju s druge strane?
danas
Kao što se može vidjeti kontakt između Isila i Alkaide&Co je jedva 20, 30 KM
Kakva korist ak deblokiraju bazu Kuweirs kad ovi prijetu da ih odsjeku s juga? Pratiš li ti zadnje vijesti uopće, ili si idalje samo pod impresijom onih inicijalnih osvajanja od pri neki dan?Yehudi wrote:
Neke snimke Ruskog bombardiranja isis-a
objavljenih u Iranu.
2014-04-20
AlfaOmega wrote:Kakva korist ak deblokiraju bazu Kuweirs kad ovi prijetu da ih odsjeku s juga? Pratiš li ti zadnje vijesti uopće, ili si idalje samo pod impresijom onih inicijalnih osvajanja od pri neki dan?Yehudi wrote:
Makojeg juga, kojim snagama? Di iz Jordana ili kroz pustinju ?
Peatim vijesti dovoljno da znam da nema razloga za paniku.
2014-04-20
U svakom svom postu ponavljaš jednu te istu rečenicu. Šta je tebi? Autizam?neoliberalni_placenik wrote:pa nitko niti na zapadu ne vjeruje da postoji "umjerena oporba". možda među njima postoji koji "umjereni" ali oni generalno su islamisti.
samo cijela razlika je u tome što FSA islamiste i njihove frakcije USA kontrolira ili ih može kontrolirati, dok ISIL islamiste nitko ne kontrolira i ISIS je objavio rat cijelom svijetu.
Rusi naravno napadaju zapadne islamiste, dok ISIS ..jedva da diraju
inače što je sa autocestom koju je ISIS osvojio?
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Šta opet tvoje wehabije nešto pogodili pa si sretan? Ajd neka, samo nek si ti sretan. Inače, bio sam našao neke snimke brda nakon raketiranja wehabija s buratino raketama i htjedoh ti ovdje postaviti, ali nemaš šta vidjet. Nije ostao niti jedan gumb od glavosjeka, sve je pretvoreno u prah.red wolf wrote:@Yehudi...što se događa kod Alepa?...Nešto si nervozan...hehehehehehehehe
2015-10-07
Čovjeće spomeni se da si prah i da ćeš se u prah i pretvoriti.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
meni nije jasno zas ne banaju ovog krepila, on ne moze ni dvije konstruktivne recenice sastavit a non stop trola po forumu, ili se administratori drze onog, svako selo svoju budalu mora imatYehudi wrote:I ne kesi se kao lud na brašno nego argumentirano pričaj.
Leviathan2 wrote:meni nije jasno zas ne banaju ovog krepila, on ne moze ni dvije konstruktivne recenice sastavit a non stop trola po forumu, ili se administratori drze onog, svako selo svoju budalu mora imatYehudi wrote:I ne kesi se kao lud na brašno nego argumentirano pričaj.
Jebiga, nabrojim vam pet gradova iz kojih su vaši miljenici pobjegli i odmah bi me banirali, pa stvarno...hahahahahahahahahahahahahahaha
Guest- Guest
spasi zemlju , skoci pod autored wolf wrote:Nisi znao da je previše ljudi na Zemlji?...Starhemberg wrote:Koja govnarska izjava. Bez uvrede.red wolf wrote:A čuj, previše je ljudi na Zemlji...mutava baštarda wrote:Pa dobro nije natjecanje u briškuli, rat je i gine se...red wolf wrote:Ej, upravo su ih tako isprašili da bježe koliko ih noge nose...mutava baštarda wrote:Vidi, mogu oni raditi kontre i osvojiti tu i tamo nešto. Činjenica je da su kaput, ameri su organizirali nove postrojbe na sjevero istoku, ovo u Idlibu, Latakiji, Homsu i Hami, piši propalo.red wolf wrote:Naravno da će im pomoći...Čak tri grada su povratili...I idu dalje...hehehehehehemutava baštarda wrote:Ako postoje nekakve pobunjeničke snage koje su i protiv alkaide vjerujem da će ih Rusi poduprijeti..red wolf wrote:
To su oni protiv Assada i Isisa...Evo, čak i Rusi kažu da će pomoći ovima iz FSA...
Leviathan2 wrote:spasi zemlju , skoci pod autored wolf wrote:Nisi znao da je previše ljudi na Zemlji?...Starhemberg wrote:Koja govnarska izjava. Bez uvrede.red wolf wrote:A čuj, previše je ljudi na Zemlji...mutava baštarda wrote:Pa dobro nije natjecanje u briškuli, rat je i gine se...red wolf wrote:Ej, upravo su ih tako isprašili da bježe koliko ih noge nose...mutava baštarda wrote:Vidi, mogu oni raditi kontre i osvojiti tu i tamo nešto. Činjenica je da su kaput, ameri su organizirali nove postrojbe na sjevero istoku, ovo u Idlibu, Latakiji, Homsu i Hami, piši propalo.red wolf wrote:Naravno da će im pomoći...Čak tri grada su povratili...I idu dalje...hehehehehehemutava baštarda wrote:Ako postoje nekakve pobunjeničke snage koje su i protiv alkaide vjerujem da će ih Rusi poduprijeti..red wolf wrote:
To su oni protiv Assada i Isisa...Evo, čak i Rusi kažu da će pomoći ovima iz FSA...
Budi heroj, pa ti to učini...
Guest- Guest
Aha, a ti si ono kako reče "za nikoga" ? Al svejedno se raduješ uspjesima wehabija i glavosjeka? Dobar si čovječe. Nije me dugo nitko ovako nasmijavao.red wolf wrote:Leviathan2 wrote:meni nije jasno zas ne banaju ovog krepila, on ne moze ni dvije konstruktivne recenice sastavit a non stop trola po forumu, ili se administratori drze onog, svako selo svoju budalu mora imatYehudi wrote:I ne kesi se kao lud na brašno nego argumentirano pričaj.
Jebiga, nabrojim vam pet gradova iz kojih su vaši miljenici pobjegli i odmah bi me banirali, pa stvarno...hahahahahahahahahahahahahahaha
2015-10-07
marcus-t wrote:
Aha, a ti si ono kako reče "za nikoga" ? Al svejedno se raduješ uspjesima wehabija i glavosjeka? Dobar si čovječe. Nije me dugo nitko ovako nasmijavao.
Ti imaš problema sa zaključivanjem...To je veliki problem, ali obzirom da si to ti, ne začuđuje...
Guest- Guest
meni ne smeta koliko zemlja ima stanovnika, ti si taj koji govori da je previse ljudi na planetu, ako te strah skocit pod auto popni se na krov, zatvori oci i zakoraci u prazno, osjetit ces samo ugodno strujanje zraka oko ushiju, sad odjebi debilred wolf wrote:Leviathan2 wrote:spasi zemlju , skoci pod autored wolf wrote:Nisi znao da je previše ljudi na Zemlji?...Starhemberg wrote:Koja govnarska izjava. Bez uvrede.red wolf wrote:A čuj, previše je ljudi na Zemlji...mutava baštarda wrote:Pa dobro nije natjecanje u briškuli, rat je i gine se...red wolf wrote:Ej, upravo su ih tako isprašili da bježe koliko ih noge nose...mutava baštarda wrote:Vidi, mogu oni raditi kontre i osvojiti tu i tamo nešto. Činjenica je da su kaput, ameri su organizirali nove postrojbe na sjevero istoku, ovo u Idlibu, Latakiji, Homsu i Hami, piši propalo.red wolf wrote:Naravno da će im pomoći...Čak tri grada su povratili...I idu dalje...hehehehehehemutava baštarda wrote:Ako postoje nekakve pobunjeničke snage koje su i protiv alkaide vjerujem da će ih Rusi poduprijeti..red wolf wrote:
Budi heroj, pa ti to učini...
meni ne smeta koliko zemlja ima stanovnika, ti si taj koji govori da je previse ljudi na planetu, ako te strah skocit pod auto popni se na krov, zatvori oci i zakoraci u prazno, osjetit ces samo ugodno strujanje zraka oko ushiju, sad odjebi debil
Sva sreća, pa se to tebe neće pitati...
Guest- Guest
Aha, i zato izbjegavaš citirati onu svoju rečenicu gdje se raduješ što su "wehabije povratile pet gradova i naprašile 'naše miljenike'" Zašto nisi i to citirao? Znaš ti, a znamo i mi. Čovječe, ni u cirkusu nije ovako zabavno.red wolf wrote:marcus-t wrote:
Aha, a ti si ono kako reče "za nikoga" ? Al svejedno se raduješ uspjesima wehabija i glavosjeka? Dobar si čovječe. Nije me dugo nitko ovako nasmijavao.
Ti imaš problema sa zaključivanjem...To je veliki problem, ali obzirom da si to ti, ne začuđuje...
2015-10-07
ja mislim da je on spreman da se konvertira na vehabizam i da se uputi prema al raki, cujem da traze vozace samoubojice i obilato nagradjuju djevicama, mali je kreten samo takav i ja mislim da bi mu to bio uspjeh zivota :face:marcus-t wrote:Aha, a ti si ono kako reče "za nikoga" ? Al svejedno se raduješ uspjesima wehabija i glavosjeka? Dobar si čovječe. Nije me dugo nitko ovako nasmijavao.red wolf wrote:Leviathan2 wrote:meni nije jasno zas ne banaju ovog krepila, on ne moze ni dvije konstruktivne recenice sastavit a non stop trola po forumu, ili se administratori drze onog, svako selo svoju budalu mora imatYehudi wrote:I ne kesi se kao lud na brašno nego argumentirano pričaj.
marcus-t wrote:
Aha, i zato izbjegavaš citirati onu svoju rečenicu gdje se raduješ što su "wehabije povratile pet gradova i naprašile 'naše miljenike'" Zašto nisi i to citirao? Znaš ti, a znamo i mi. Čovječe, ni u cirkusu nije ovako zabavno.
Ne, nisu to učinili oni na koje ti misliš, već pobunjenici...I zato, da, ponovit ću, oni koji se na terenu bore s Isisom, osvojili su ponovno pet gradova...Zato su sad Rusi promijenili ploču...
Guest- Guest
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Page 44 of 50