Sirija
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Sirija
Pomaci su polako vidljivi a sad samo bez zarobljavanja,Assad sad ovo mora kapitalizirati tako da nepođudne protjera a koji su bili u vojsci samo smakne u jame.
Tako će broj alavita nakon rata dići na preko 25% i kršćana 10%
stenjalica-
2015-10-18
Sirijske vojnikinje
Većina zna za Kurdske cure kako se bore ravnopravno uz muške.
Naravno zna se i za cure iz IDF-a.
Evo malo i sirijskih vojnikinja (dok junačine hrle u Minken bojnu)
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Spojit se zračnom bazom pomać liniju za 7-8 km od nje i okružit Alepo (klještima)i onda kao Varšavu 1944,naravno napravit prodor k sjeveru za 10-15 km da se osigura Alepu pod kontrolom mir,to za početak.Rok završetka 7-10 danaYehudi wrote:
Hassan Ridha
[ltr]@sayed_ridha[/ltr]
2h2 hours ago
Current situation in #Aleppo & surrounding countryside as #SAA #Hezbollah #RuAF launch offensive via @EdmapsCom
stenjalica-
2015-10-18
stenjalica wrote:Pomaci su polako vidljivi a sad samo bez zarobljavanja,Assad sad ovo mora kapitalizirati tako da nepođudne protjera a koji su bili u vojsci samo smakne u jame.
Mislim da zarobljenike uzmu samo napola ure, dok ih ispitaju.
A šta imaju pričati sa Čečenima, Libijcima, Saudijcima, Tunižanima,
Pakijima, Ujgurima, Turkmenima i sl.................. šta će reći, da su
turisti, studenti ili kako?..................metak u glavu i vozi dalje.
2014-04-20
stenjalica wrote:Spojit se zračnom bazom pomać liniju za 7-8 km od nje i okružit Alepo (klještima)i onda kao Varšavu 1944,naravno napravit prodor k sjeveru za 10-15 km da se osigura Alepu pod kontrolom mir,to za početak.Rok završetka 7-10 danaYehudi wrote:
Hassan Ridha
[ltr]@sayed_ridha[/ltr]
2h2 hours ago
Current situation in #Aleppo & surrounding countryside as #SAA #Hezbollah #RuAF launch offensive via @EdmapsCom
I ja sam razmišljao o tako nečemu ali sam vidio da sam u krivu.
Naime smatrao sam daće prvi udar ići na Palmiru jer bi to odjeknulo u javnosti.
Medjutim potpuno sam siguran da stratezi vojske Rusije znaju šta rade.
Ipak su to potomci Konjeva, Žukova i drugih stratega koji su bili u stanju
zarobiti 2 Njemačke Armije skupa sa zapovjednikom- von Paulusom.
samo pomalo, doći će sve to na svoje.
2014-04-20
i ja sam to očekiva, ali potomci žukova se bore za svoje interese. nije njima u interesu poraz ISILa, nego FSAYehudi wrote:stenjalica wrote:Spojit se zračnom bazom pomać liniju za 7-8 km od nje i okružit Alepo (klještima)i onda kao Varšavu 1944,naravno napravit prodor k sjeveru za 10-15 km da se osigura Alepu pod kontrolom mir,to za početak.Rok završetka 7-10 danaYehudi wrote:
Hassan Ridha
[ltr]@sayed_ridha[/ltr]
2h2 hours ago
Guest- Guest
https://twitter.com/Ibra_Joudeh/stat...90843128938496
-thermobaric-
pojačaj voluman
From Russia with Love
-thermobaric-
pojačaj voluman
From Russia with Love
2014-04-20
neoliberalni_placenik wrote:
i ja sam to očekiva, ali potomci žukova se bore za svoje interese. nije njima u interesu poraz ISILa, nego FSA
fsa i isis je jedno te isto a Rusija naravno brani svoje interese, kao i svi drugi.
2014-04-20
Ruski stratezi su briljantni, vratit će Alepo, ameri na aparatima
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa nisu isto...Yehudi wrote:neoliberalni_placenik wrote:
i ja sam to očekiva, ali potomci žukova se bore za svoje interese. nije njima u interesu poraz ISILa, nego FSA
fsa i isis je jedno te isto a Rusija naravno brani svoje interese, kao i svi drugi.
Guest- Guest
Yehudi wrote:https://twitter.com/Ibra_Joudeh/stat...90843128938496
-thermobaric-
pojačaj voluman
From Russia with Love
odraše ih Ruje, nema s njima oću-neću ako trebam kamen na kamenu neće ostati ali ima da bude kako su zamislili
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
red wolf wrote:pa nisu isto...Yehudi wrote:neoliberalni_placenik wrote:
Imaš pravo,razlika je samo u imenu, nazivu.
2014-04-20
pa ne baš...Yehudi wrote:red wolf wrote:pa nisu isto...Yehudi wrote:neoliberalni_placenik wrote:
Imaš pravo,razlika je samo u imenu, nazivu.
Guest- Guest
Pobjeda nad FSA je 90% posla,ISIL nije neka snaga koja bi se mogla na rastegnutom teritoriju susprostaviti ruskom zrakoplovstvuneoliberalni_placenik wrote:i ja sam to očekiva, ali potomci žukova se bore za svoje interese. nije njima u interesu poraz ISILa, nego FSAYehudi wrote:stenjalica wrote:Spojit se zračnom bazom pomać liniju za 7-8 km od nje i okružit Alepo (klještima)i onda kao Varšavu 1944,naravno napravit prodor k sjeveru za 10-15 km da se osigura Alepu pod kontrolom mir,to za početak.Rok završetka 7-10 danaYehudi wrote:
Hassan Ridha
[ltr]@sayed_ridha[/ltr]
2h2 hours ago
Pitanje je koliko je Iran dao vojnika i Hezbala,ako je cifra oko 30000 sa 200 tenkova i 400 transportera onda je poraz FSA neizbježan,naravno ne odmah jer će se boriti ko fanatici jer ovdje zarobljenika nema koliko sam vidio
stenjalica-
2015-10-18
Baš im ne ide u tom pogledu...stenjalica wrote:Pobjeda nad FSA je 90% posla,neoliberalni_placenik wrote:i ja sam to očekiva, ali potomci žukova se bore za svoje interese. nije njima u interesu poraz ISILa, nego FSAYehudi wrote:stenjalica wrote:Spojit se zračnom bazom pomać liniju za 7-8 km od nje i okružit Alepo (klještima)i onda kao Varšavu 1944,naravno napravit prodor k sjeveru za 10-15 km da se osigura Alepu pod kontrolom mir,to za početak.Rok završetka 7-10 danaYehudi wrote:
Hassan Ridha
[ltr]@sayed_ridha[/ltr]
2h2 hours ago
Guest- Guest
epikur37 wrote:Ruski stratezi su briljantni, vratit će Alepo, ameri na aparatima
Turci su još više na aparatima ,svi planovi su im pali u vodu
stenjalica-
2015-10-18
Pratimo dalje ključna su prva 4 tjedna ,ako linije puku i zavisno koliko će odsada napraviti 2 ili 3 linija obrane,definitivno trebaju neku pobjedu ili predahred wolf wrote:Baš im ne ide u tom pogledu...stenjalica wrote:Pobjeda nad FSA je 90% posla,neoliberalni_placenik wrote:i ja sam to očekiva, ali potomci žukova se bore za svoje interese. nije njima u interesu poraz ISILa, nego FSAYehudi wrote:stenjalica wrote:Spojit se zračnom bazom pomać liniju za 7-8 km od nje i okružit Alepo (klještima)i onda kao Varšavu 1944,naravno napravit prodor k sjeveru za 10-15 km da se osigura Alepu pod kontrolom mir,to za početak.Rok završetka 7-10 danaYehudi wrote:
Hassan Ridha
[ltr]@sayed_ridha[/ltr]
2h2 hours ago
stenjalica-
2015-10-18
U zadnjih desetak dana su im razvalili desetke tenkova i oklopnih vozila...( Assadovim trupama mislim, da ne bude zabune )...stenjalica wrote:Pratimo dalje ključna su prva 4 tjedna ,ako linije puku i zavisno koliko će odsada napraviti 2 ili 3 linija obrane,definitivno trebaju neku pobjedu ili predahred wolf wrote:Baš im ne ide u tom pogledu...stenjalica wrote:Pobjeda nad FSA je 90% posla,neoliberalni_placenik wrote:i ja sam to očekiva, ali potomci žukova se bore za svoje interese. nije njima u interesu poraz ISILa, nego FSAYehudi wrote:stenjalica wrote:Spojit se zračnom bazom pomać liniju za 7-8 km od nje i okružit Alepo (klještima)i onda kao Varšavu 1944,naravno napravit prodor k sjeveru za 10-15 km da se osigura Alepu pod kontrolom mir,to za početak.Rok završetka 7-10 danaYehudi wrote:
Hassan Ridha
[ltr]@sayed_ridha[/ltr]
2h2 hours ago
Guest- Guest
I u čem je problem?Sigurno da se vode silovite borbe a rusi ne bi ušli u igru ako bar nemisle uzeti ono šta misle,nije to Jelcinova Rusija.Otpor FSA i ostalih terorista je beskoristan ,kažem vidimo za 28-40 dana gdje će bitired wolf wrote:U zadnjih desetak dana su im razvalili desetke tenkova i oklopnih vozila...( Assadovim trupama mislim, da ne bude zabune )...stenjalica wrote:Pratimo dalje ključna su prva 4 tjedna ,ako linije puku i zavisno koliko će odsada napraviti 2 ili 3 linija obrane,definitivno trebaju neku pobjedu ili predahred wolf wrote:Baš im ne ide u tom pogledu...stenjalica wrote:Pobjeda nad FSA je 90% posla,neoliberalni_placenik wrote:i ja sam to očekiva, ali potomci žukova se bore za svoje interese. nije njima u interesu poraz ISILa, nego FSAYehudi wrote:stenjalica wrote:Spojit se zračnom bazom pomać liniju za 7-8 km od nje i okružit Alepo (klještima)i onda kao Varšavu 1944,naravno napravit prodor k sjeveru za 10-15 km da se osigura Alepu pod kontrolom mir,to za početak.Rok završetka 7-10 danaYehudi wrote:
Hassan Ridha
[ltr]@sayed_ridha[/ltr]
2h2 hours ago
stenjalica-
2015-10-18
Vidimo se...stenjalica wrote:I u čem je problem?Sigurno da se vode silovite borbe a rusi ne bi ušli u igru ako bar nemisle uzeti ono šta misle,nije to Jelcinova Rusija.Otpor FSA i ostalih terorista je beskoristan ,kažem vidimo za 28-40 dana gdje će bitired wolf wrote:U zadnjih desetak dana su im razvalili desetke tenkova i oklopnih vozila...( Assadovim trupama mislim, da ne bude zabune )...stenjalica wrote:Pratimo dalje ključna su prva 4 tjedna ,ako linije puku i zavisno koliko će odsada napraviti 2 ili 3 linija obrane,definitivno trebaju neku pobjedu ili predahred wolf wrote:Baš im ne ide u tom pogledu...stenjalica wrote:Pobjeda nad FSA je 90% posla,neoliberalni_placenik wrote:i ja sam to očekiva, ali potomci žukova se bore za svoje interese. nije njima u interesu poraz ISILa, nego FSAYehudi wrote:stenjalica wrote:Spojit se zračnom bazom pomać liniju za 7-8 km od nje i okružit Alepo (klještima)i onda kao Varšavu 1944,naravno napravit prodor k sjeveru za 10-15 km da se osigura Alepu pod kontrolom mir,to za početak.Rok završetka 7-10 danaYehudi wrote:
Hassan Ridha
[ltr]@sayed_ridha[/ltr]
2h2 hours ago
Guest- Guest
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Page 30 of 50