Bitka kod Grahova
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bitka kod Grahova
Je pa i milosevic i Tuđman su imali sporazumeQanon wrote:crvenkasti wrote:To je laž. To bi značilo da je Hrvatska počinila agresiju na BiH.
Splitski sporazum.
Pa se prica o agresiji na rh
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Sora wrote:Je pa i milosevic i Tuđman su imali sporazumeQanon wrote:crvenkasti wrote:To je laž. To bi značilo da je Hrvatska počinila agresiju na BiH.
Splitski sporazum.
koji sporazum npr?
kic wrote:Sora wrote:Je pa i milosevic i Tuđman su imali sporazumeQanon wrote:crvenkasti wrote:To je laž. To bi značilo da je Hrvatska počinila agresiju na BiH.
Splitski sporazum.
koji sporazum npr?
Sad ćeš dobiti odgovor onaj o tzv. humanom preseljenju.
Guest- Guest
Neće uopće dobiti odgovor, sad drugarica "učiteljica" kopa po salvetama ...Speare Shaker wrote:kic wrote:Sora wrote:Je pa i milosevic i Tuđman su imali sporazumeQanon wrote:crvenkasti wrote:To je laž. To bi značilo da je Hrvatska počinila agresiju na BiH.
Splitski sporazum.
koji sporazum npr?
Sad ćeš dobiti odgovor onaj o tzv. humanom preseljenju.
Traži onu iz Karađorđeva koja je netragom nestala, potrajat će to ...
Guest- Guest
Nisu gardijske brigade bile bez veze elitne postrojbe, gdje su one(mi) prošli tu trava ne raste tako brzokaya wrote:Ne, jako bi nadrapali da im nisu došli u pomoć
Ne vjerujem da ih je namjerno poslao tamo na klanje, neki od operativaca je zakazao i vjerovao da tamo neće biti problema i sjebo se/ih gadno.jasambrend wrote:kaya wrote:Došli su im u pomoć i spasili stvar. Znam jajasambrend wrote:Vecina su bili lose obuceni Kastelani, poslalo ih doslovce s plaze na nepoznat teren gasiti pozar, srecom su Pume spasile stvar...pocivali u miru, na žalost skupo placena losa procjena situacije tada...
Iz prve ruke, ovaj druge
Linije su bile u rasulu, nije da se decki nisu hrabro borili, svaka im cast, medutim ne moze se pricuvna brigada mjeriti s profesionalnom postrojbom, jasna stvar...netko ih je poslao kao janjad na klanje tamo, na žalost...
Ajde idi jedi rake govnare kozo glupaSora wrote:Je pa i milosevic i Tuđman su imali sporazumeQanon wrote:crvenkasti wrote:To je laž. To bi značilo da je Hrvatska počinila agresiju na BiH.
Splitski sporazum.
tre wrote:Ne vjerujem da ih je namjerno poslao tamo na klanje, neki od operativaca je zakazao i vjerovao da tamo neće biti problema i sjebo se/ih gadno.jasambrend wrote:kaya wrote:Došli su im u pomoć i spasili stvar. Znam jajasambrend wrote:Vecina su bili lose obuceni Kastelani, poslalo ih doslovce s plaze na nepoznat teren gasiti pozar, srecom su Pume spasile stvar...pocivali u miru, na žalost skupo placena losa procjena situacije tada...
Iz prve ruke, ovaj druge
Linije su bile u rasulu, nije da se decki nisu hrabro borili, svaka im cast, medutim ne moze se pricuvna brigada mjeriti s profesionalnom postrojbom, jasna stvar...netko ih je poslao kao janjad na klanje tamo, na žalost...
Nije namjerno, naravno, ali losa procjena definitivno, jebat ga sad...
darth_vader-
2014-04-17
Jedne godine na Pagu sam pričao sa jednim mobiliziranim za Oluju, čovjek dobar ko kruh ali mu nije bilo jasno zašto su domobrane(kao što je on) gurnuli na prvu liniju pa sam mu od zajebancije rekao da su oni minolovci i da se ne trebaju gardijske brigade trošiti na traženje minajasambrend wrote:tre wrote:Ne vjerujem da ih je namjerno poslao tamo na klanje, neki od operativaca je zakazao i vjerovao da tamo neće biti problema i sjebo se/ih gadno.jasambrend wrote:kaya wrote:Došli su im u pomoć i spasili stvar. Znam jajasambrend wrote:Vecina su bili lose obuceni Kastelani, poslalo ih doslovce s plaze na nepoznat teren gasiti pozar, srecom su Pume spasile stvar...pocivali u miru, na žalost skupo placena losa procjena situacije tada...
Iz prve ruke, ovaj druge
Čovjek je puko ko lubenica, smijem se i sad kad se sjetim njegovog lica i riječi koje je izgovorio
bando jedna, šta zajebavaš poštenog čovjekatre wrote:Jedne godine na Pagu sam pričao sa jednim mobiliziranim za Oluju, čovjek dobar ko kruh ali mu nije bilo jasno zašto su domobrane(kao što je on) gurnuli na prvu liniju pa sam mu od zajebancije rekao da su oni minolovci i da se ne trebaju gardijske brigade trošiti na traženje minajasambrend wrote:tre wrote:Ne vjerujem da ih je namjerno poslao tamo na klanje, neki od operativaca je zakazao i vjerovao da tamo neće biti problema i sjebo se/ih gadno.jasambrend wrote:kaya wrote:
Došli su im u pomoć i spasili stvar. Znam ja
Iz prve ruke, ovaj druge
Čovjek je puko ko lubenica, smijem se i sad kad se sjetim njegovog lica i riječi koje je izgovorio
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Nisam mogao odoliti hebigaNoor wrote:bando jedna, šta zajebavaš poštenog čovjekatre wrote:Jedne godine na Pagu sam pričao sa jednim mobiliziranim za Oluju, čovjek dobar ko kruh ali mu nije bilo jasno zašto su domobrane(kao što je on) gurnuli na prvu liniju pa sam mu od zajebancije rekao da su oni minolovci i da se ne trebaju gardijske brigade trošiti na traženje minajasambrend wrote:tre wrote:Ne vjerujem da ih je namjerno poslao tamo na klanje, neki od operativaca je zakazao i vjerovao da tamo neće biti problema i sjebo se/ih gadno.jasambrend wrote:
da, mogu mislittre wrote:Nisam mogao odoliti hebigaNoor wrote:bando jedna, šta zajebavaš poštenog čovjekatre wrote:Jedne godine na Pagu sam pričao sa jednim mobiliziranim za Oluju, čovjek dobar ko kruh ali mu nije bilo jasno zašto su domobrane(kao što je on) gurnuli na prvu liniju pa sam mu od zajebancije rekao da su oni minolovci i da se ne trebaju gardijske brigade trošiti na traženje minajasambrend wrote:tre wrote:
Ne vjerujem da ih je namjerno poslao tamo na klanje, neki od operativaca je zakazao i vjerovao da tamo neće biti problema i sjebo se/ih gadno.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Kao prvo ti momci nisu 'pali sa neba' jer ih je vecina u brigadi prosla 91/92...dakle imali su ratnog iskustva...drugo sjebalo ih to jer je u oluji islo sve glatko pa su mislili 'ah tamo nema nikog opet setnjica'...naravno da su krivi i zapovjednik i operativac jer su oni isto doslovno shvatili da je sve setnjica...i nisu odradili potrebite pripreme poput izvidjanja..npr...nego 'ajmo braco ceka nas peceno sto ga srbi ostavise'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jesu, pali su s plaze . A poslao ih kotromanovic .vuksadinare wrote:Kao prvo ti momci nisu 'pali sa neba' jer ih je vecina u brigadi prosla 91/92...dakle imali su ratnog iskustva...drugo sjebalo ih to jer je u oluji islo sve glatko pa su mislili 'ah tamo nema nikog opet setnjica'...naravno da su krivi i zapovjednik i operativac jer su oni isto doslovno shvatili da je sve setnjica...i nisu odradili potrebite pripreme poput izvidjanja..npr...nego 'ajmo braco ceka nas peceno sto ga srbi ostavise'
Eto , rekla sam da cu saznati ...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
SDPova uzdanicakaya wrote:Jesu, pali su s plaze . A poslao ih kotromanovic .vuksadinare wrote:Kao prvo ti momci nisu 'pali sa neba' jer ih je vecina u brigadi prosla 91/92...dakle imali su ratnog iskustva...drugo sjebalo ih to jer je u oluji islo sve glatko pa su mislili 'ah tamo nema nikog opet setnjica'...naravno da su krivi i zapovjednik i operativac jer su oni isto doslovno shvatili da je sve setnjica...i nisu odradili potrebite pripreme poput izvidjanja..npr...nego 'ajmo braco ceka nas peceno sto ga srbi ostavise'
dobro sa plaze..ali velim nisu bili bez ratnog iskustva..da nisu osjetili miris baruta,bum bum i slicno...to sto su malo zahrđali koju godinu odmarajuci se..druga prica...ja sam otisao u rat gotovo kao djete kao dragovoljac...kurac sam znao o bilo cem....problem je sto su otisli misleci da ce odraditi to za pet minuta i nazad na plazu...da nisu oni bio bi netko drugi...odrađeno je lose izviđanje...i zapovjednistvu su bili poslani izvjestaji sa dosta netocnosti...jer se sve olako shvatilo..kaya wrote:Jesu, pali su s plaze . A poslao ih kotromanovic .vuksadinare wrote:Kao prvo ti momci nisu 'pali sa neba' jer ih je vecina u brigadi prosla 91/92...dakle imali su ratnog iskustva...drugo sjebalo ih to jer je u oluji islo sve glatko pa su mislili 'ah tamo nema nikog opet setnjica'...naravno da su krivi i zapovjednik i operativac jer su oni isto doslovno shvatili da je sve setnjica...i nisu odradili potrebite pripreme poput izvidjanja..npr...nego 'ajmo braco ceka nas peceno sto ga srbi ostavise'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bitka za Siriju je bitka za Euroaziju!
» Bitka za Kijev
» Bitka za Indiju
» Bitka za polufinale
» Bitka za Reichstag
» Bitka za Kijev
» Bitka za Indiju
» Bitka za polufinale
» Bitka za Reichstag
Page 2 of 2